3 måter å rive kylling

Innholdsfortegnelse:

3 måter å rive kylling
3 måter å rive kylling

Video: 3 måter å rive kylling

Video: 3 måter å rive kylling
Video: Мальвы цветут_Рассказ_Слушать 2024, Kan
Anonim

Strimlet kylling er utrolig allsidig-vi kan bruke den som fyll for taco, marinere den i BBQ-saus, rulle den i en taquito … strimlet kylling er en kameleon i fjærfeverdenen. Plusset er at strimlet kylling er lett å lage. La oss lære de enkle trinnene for å gjøre det.

Steg

Metode 1 av 3: Klargjøring av kyllingen for makulering

Image
Image

Trinn 1. Kjøp en hel kylling eller kyllingbiter

Generelt kommer den strimlede kyllingen av beste kvalitet fra hele kyllinger, ettersom du kan få både de hvite og mørke delene av kjøttet. Du kan kjøpe kyllingbiter, men dette kan føre til for mye hvitt/mørkt kjøtt i kyllingen. Fjern innpakningen fra kyllingen etter at du har kjøpt den.

Hvis du har liten tid, kan du kjøpe grillet kylling fra nærmeste matbutikk. Dette vil spare tid det tar å lage kyllingen, og du kan rive den med en gang. Vær imidlertid oppmerksom på at mest stekt kylling allerede er krydret

Image
Image

Trinn 2. Vask kyllingen under kaldt vann (dette er opp til deg, siden vask sannsynligvis bare vil spre bakterier [1], tørke og deretter krydre

Ikke bruk varmt eller varmt vann, da dette kan føre til bakterievekst i rå kylling. Tørk kyllingen og bruk salt eller pepper hvis du foretrekker det.

Hvis du koker en hel kylling. Du må kanskje fjerne de unødvendige delene som er plassert inne i kyllingens kropp

Image
Image

Trinn 3. Kok kyllingen

Det er flere måter å gjøre dette på. Kylling bør kokes før makulering, da rå kylling vil være vanskelig å makulere.

  • Koking av kyllingen: Legg kyllingen i en stor kjele. Mariner kyllingen i vann eller kyllingkraft. Kyllingkraften vil gi den en saltere smak. Tilsett salt og pepper etter din smak. Dekk til gryten og la vannet koke. Når vannet koker, reduser du varmen til middels lav og lar kyllingen trekke i omtrent en time til kyllingen er helt gjennomstekt. Kylling regnes som kokt når kjøttet ikke lenger er rosa og kjøttet lett fjernes fra beinene. Hvis du koker kyllingbrystet, kan du enkelt fjerne kyllingdelene med en gaffel.
  • Kokende kylling i en stekepanne: (Denne metoden fungerer best for kyllingbryst) Ha en spiseskje olivenolje i en skillet på 30 cm og varm den på middels varme. Legg kyllingbrystene med forsiden opp og stek i fem minutter til kyllingbrystene er gyllenbrune. Tilsett en kopp vann eller kyllingkraft i pannen og vend kyllingen. Dekk til skilleten og la kyllingen småkoke på middels varme i syv til ti minutter, eller til kyllingen er gjennomstekt. Hvis vannet eller buljongen fordamper for raskt, legg til en kopp til.
  • Bruke en skillet: Denne metoden fungerer spesielt godt hvis du tilbereder en hel kylling og har omtrent syv timer før du skal servere den. Ha kyllingen i pannen. Tilsett krydder du ønsker, for eksempel salt, pepper, paprika, etc. Du trenger ikke å tilsette væske. Varm opp over middels varme, dekk til og la kyllingen sitte i omtrent syv timer.

Metode 2 av 3: Makulering av kylling

Image
Image

Trinn 1. Fjern kyllingen fra buljongen eller vannet

Legg i en grunne panne for å avkjøle. Det er best å la kyllingen avkjøles før du makulerer den, ellers blir kyllingen for varm for hendene når du fjerner den fra gryten eller skilleten.

Image
Image

Trinn 2. Skill kjøttet fra beinene

Det er flere måter å gjøre dette på. Sørg for å fjerne hud og bein som finnes.

  • Bruk hendene: Strim kyllingen med fingrene mens du fjerner kjøttet fra beinene. Å bruke hendene vil resultere i større strimlet kylling. Trekk ut kjøttet og riv det i små biter med fingrene.
  • Bruke en gaffel: Bruk en gaffel til å holde kyllingen. Skrell og riv kyllingen med den andre gaffelen. Bruk av en gaffel vil resultere i tynnere kyllingstrimler.
  • Ved å bruke en mikser: Denne metoden gjelder bare kyllingbryst. Å bruke en mikser er den raskeste måten å makulere kylling på og vil ikke skade hendene eller håndleddene. Ha kyllingbrystene i mikseskålen og slå på mikseren på lav hastighet. Du trenger ikke kjøpe en dyr mikser. Du kan bruke en elektrisk mikser. Denne metoden vil ta omtrent et og et halvt minutt å makulere to kyllingbryst.
Image
Image

Trinn 3. Legg den strimlede kyllingen i en bolle, slik at du kan bruke den til å lage din favorittoppskrift

Se 'Idéer -delen' nedenfor for bruk for strimlet kylling i et utvalg oppskrifter.

Image
Image

Trinn 4. Oppbevar den strimlede kyllingen i en lufttett beholder eller Tupperware

Strimlet kylling kan oppbevares i kjøleskapet i omtrent tre dager. Hvis strimlet kylling ikke skal brukes innen denne tiden, frys kyllingen og varm den deretter opp igjen før du bruker den.

Image
Image

Trinn 5. Ferdig

Metode 3 av 3: Noen ideer for bruk av strimlet kylling

Image
Image

Trinn 1. Lag din egen hjemmelagde taquito

Taquitos er utrolig allsidige og deilige; Du kan spise den som hovedrett, som mellommåltid, eller ta den med på en vennefest!

Image
Image

Trinn 2. Lag kyllingsalaten

Skjær noen grønnsaker, kopp brødet, så får du en deilig sandwich.

Image
Image

Trinn 3. Lag taco som vil overraske vennene dine

Du kjøper kanskje ikke disse tacoene, men de vil garantert gi deg ros.

Image
Image

Trinn 4. Varm atmosfæren med kyllingnudelsuppe

Det er få andre matvarer som kan varme atmosfæren enn kyllingnudelsuppe.

Image
Image

Trinn 5. Lag din egen BBQ kyllingmåne

Denne kyllingfylte kaken kan serveres som forrett på en fest, grillarrangement eller annet.

Tips

Strim overflødig kylling slik at du kan fryse og bruke i flere måneder

Anbefalt: