3 måter å bli milliardær

Innholdsfortegnelse:

3 måter å bli milliardær
3 måter å bli milliardær

Video: 3 måter å bli milliardær

Video: 3 måter å bli milliardær
Video: LÆR AT TEGNE - 10 GODE RÅD | Lakserytteren 2024, September
Anonim

Å bli milliardær er mer enn bare en haug med nuller i pengene dine. Investerings- og kapitalverdenen er en kaotisk og merkelig ting for de fleste “vanlige mennesker”, men det betyr ikke at det er noen hindringer for deg for å bli milliardær. Å prøve å stige fra bunnen eller null til et liv i luksus er en klassisk historie, men du må lære å skape muligheter for deg selv, investere klokt og ivareta rikdommen din for at du skal lykkes. Se trinn 1 for ytterligere instruksjoner.

Steg

Metode 1 av 3: Opprette muligheter

Vær en milliardær Trinn 1
Vær en milliardær Trinn 1

Trinn 1. Lær

Folk blir ikke milliardærer ved et uhell. Beskriv så mange variabler du kan før du lager en plan, for eksempel renter, skatteområder, utbytte og så videre. Ta kurs på internett eller på universitetet om finans, les bøker om investering og kjenn reglene.

  • Studer finans og entreprenørskap for å lære å identifisere markeds- og forbrukerbehov og utvikle forretningsmodeller basert på disse behovene. Styrking av ettertraktede ferdigheter som datavitenskap og teknologi er en viktig måte å nå dørstokken til nye medier og penger.
  • Les om vellykkede milliardærer og hvordan de tjente formuer, for eksempel Warren Buffett eller Jon Huntsman, Sr. Å være klok med pengene dine er den sikreste måten å samle inn enda mer.
Vær en milliardær Trinn 2
Vær en milliardær Trinn 2

Trinn 2. Begynn å spare penger

For å tjene penger trenger du penger. Ta en viss sum penger ut av lønnsslippen din så snart du får lønnsslippen din og lagre den på en sparekonto, for å bruke som en fremtidig investering eller bare for å samle renter.

Bestem prosentandelen av inntekten din som du kan spare og begynn derfra - så lite som $ 200 på en lønnsslipp vil gjøre en forskjell på tre eller fire år. Hvis du bestemmer deg for å sette pengene inn i en høyrisikoinvestering, er risikoen bare så mye som pengene du er villig til å gi opp

Vær en milliardær Trinn 3
Vær en milliardær Trinn 3

Trinn 3. Start en individuell pensjonskonto

Tilgjengelig for de fleste finansinstitusjoner, er den individuelle pensjonskontoen en tilpassbar finansplan som du kan sette opp for å begynne å spare for fremtiden. Hvis du vil spare penger til null er ni, må du gjøre dette så snart som mulig. Din interesse vil påløpe sparepengene dine og ta risikoen i investeringen for å tjene penger på pengene du har.

Avhengig av finansinstitusjonen må du kanskje investere det minste beløpet for å komme i gang, eller du kan ikke. Studer alternativene og snakk med din økonomiske rådgiver

Vær en milliardær Trinn 4
Vær en milliardær Trinn 4

Trinn 4. Betal ned kredittkortgjelden din

Det er vanskelig å komme videre hvis du har gjeld truende over deg. Utdanningslån og kredittkortgjeld bør betales ned så snart som mulig. Den gjennomsnittlige årlige prosentsatsen kan variere mellom 20% og 30%, noe som betyr at gjelden din vil vokse hvis du ikke gjør opp den snart.

Vær en milliardær Trinn 5
Vær en milliardær Trinn 5

Trinn 5. Lag en femårsplan

Beregn manuelt hvor mye penger du kan spare over 5 år. Avhengig av beløpet, bestem hva pengene dine er best brukt til, enten du investerer, starter en bedrift eller bare lar pengene dine fortsette å øke interessen.

Gjør planene dine hastende. Hold ideene dine i forkant av tankene dine ved å skrive dem ned og se på dem regelmessig. Hvis du har problemer med å forbli interessert i et prosjekt, kan du skrive en påminnelse om planen din og legge den et sted du ser hver dag - for eksempel på baderomsspeilet eller på dashbordet til bilen din

Metode 2 av 3: Invester

Vær en milliardær Trinn 6
Vær en milliardær Trinn 6

Trinn 1. Kjøp en eiendom

En vanlig måte å tjene mer penger på er å investere i eiendom. Eiendomsverdier vil generelt vokse over tid, og vil sannsynligvis betale en god avkastning på investeringen din. Investeringen din kan byttes, leies eller utvides.

Vær forsiktig med å investere i kunstige inflasjonsmarkeder, og sørg for at du enkelt kan betale ditt månedlige boliglån. Hvis du ikke vet mye om subprime -boliglånskrisen i 2008 i USA, kan det være verdt å lese seg opp om den og lære noen advarsler

Vær en milliardær Steg 7
Vær en milliardær Steg 7

Trinn 2. Invester i virksomheten

Å starte din egen virksomhet eller kjøpe en bedrift kan være en kraftig måte å tjene penger på i lengden. Opprett eller velg et selskap som tilbyr et produkt eller en tjeneste du vil kjøpe selv, og legg ned tid og penger på å markedsføre det. Vær kunnskapsrik om bransjen du vil være i, og lær å skille mellom gode og dårlige forretningsinvesteringer.

Investering i grønn energi og datateknologi er en god plan for fremtiden. Virksomhetene nedenfor er spådd å vokse i løpet av de neste 10 årene, noe som betyr at det er en smart investering å begynne nå

Vær en milliardær Trinn 8
Vær en milliardær Trinn 8

Trinn 3. Kjøp og selg aksjer

Aksjemarkedet kan være et utmerket sted å vokse formuen din. Se nøye på markedet før du begynner å kjøpe, og se hvilke aksjer som tilfører verdi; Å samle denne informasjonen vil hjelpe deg med å gjøre smarte kjøp i fremtiden. Når du investerer, må du forstå at de fleste aksjer går opp i det lange løp. Hvis du kan, kan du holde deg til aksjer som går litt ned og ta risikoen en gang i blant.

Investeringsplaner for utbytte og planer for direkte aksjekjøp gjøres ikke gjennom meglere (og deres provisjoner) ved å bli kjøpt direkte fra selskapet eller deres agenter. Det tilbys av mer enn 1000 store selskaper, og du kan investere så lite som 200 000,00-Rp300 000,00 per måned, og du kan kjøpe små aksjer

Vær en milliardær Trinn 9
Vær en milliardær Trinn 9

Trinn 4. Sett inn pengene dine på en pengemarkedskonto

Denne kontoen har et høyere minimum enn en vanlig sparekonto, men renten vil være det dobbelte av en sparekonto. En pengemarkedskonto med høy avkastning er litt risikabel-din evne til å ta ut pengene og din evne til å påvirke investeringen er begrenset-men det er en fin måte å la pengene i kjernen vokse ved å gjøre ingenting.

Vær en milliardær Trinn 10
Vær en milliardær Trinn 10

Trinn 5. Invester i statsobligasjoner

En obligasjon er et interessesertifikat utstedt av et statlig organ, nærmere bestemt Finansdepartementet, som tilbyr en risikofri mislighold. Fordi regjeringen kontrollerer trykkpressen og kan skrive ut de pengene som trengs for å dekke hovedstolen, er obligasjoner en relativt trygg investering og en fin måte å tjene penger på.

Snakk med meglere du allerede er på gode vilkår med, og utvikle en plan for kjøp av obligasjoner i løpet av de neste årene for å utvide porteføljen din og beholde pengene dine på forskjellige steder

Metode 3 av 3: Opprettholde rikdom

Vær en milliardær Trinn 11
Vær en milliardær Trinn 11

Trinn 1. Rådfør deg med en aksjemegler for gode råd. Pengene dine står i forhold til kvaliteten på rådene du mottar

Hvis du begynner å øke din formue, vil du ikke bruke tiden på å stirre på en skjerm og se aksjer endres i prosent. Du vil definitivt komme dit og leve livet ditt. Omgiv deg med gode finansielle rådgivere og aksjemeglere du stoler på som vil jobbe for at pengene dine skal vokse.

Vær en milliardær Trinn 12
Vær en milliardær Trinn 12

Trinn 2. Utvikle porteføljen og investeringene

Ikke behold pengene dine på ett sted. Ved å utvikle en portefølje og investere i aksjer, eiendommer, aksjefond, obligasjoner og andre investeringer anbefalt av megleren din, sikrer du at pengene dine vil være trygge i forskjellige markeder og bevege seg annerledes. Hvis du gjør en risikabel investering i et ShamWow absorberende håndkle og det ikke fungerer, har du i det minste en betydelig sum penger andre steder.

Vær en milliardær Trinn 13
Vær en milliardær Trinn 13

Trinn 3. Ta smarte økonomiske beslutninger

Internett er fullt av aksjer og bli-rike-raske svindel som roper på og tvinger godtroende mennesker til å ta dårlige økonomiske beslutninger. Gjør din forskning og invester og tjen penger for livet. Det er ikke noe som kalles en milliardær over natten.

Når du er i tvil, vær konservativ med investeringene dine. Hvis bankrollen din vokser godt, kan det være en smartere beslutning å la renter påløpe og markedet svinge. Mindre er bedre. I stedet for å kaste bort tid med pengene dine, vent litt

Vær en milliardær Trinn 14
Vær en milliardær Trinn 14

Trinn 4. Vet når du skal stoppe

På et tidspunkt må du vite når du skal stoppe og komme deg ut av noe før det smuldrer foran deg. Hvis du er omgitt av smarte meglere, lytt til rådene deres, men vet også når du skal lytte til instinktene dine.

Hvis du får en mulighet til å selge en aksje med høy verdi og tjene penger, gjør det. Overskudd er fortjeneste. Selv om aksjen går opp det neste året, har du allerede penger du kan investere andre steder. Det er ikke bare en måte å investere på

Vær en milliardær Trinn 15
Vær en milliardær Trinn 15

Trinn 5. Oppfør deg som en rik person

Hvis du skal bli milliardær, må du handle på den måten. Omgiv deg med rike og kultiverte mennesker, ta råd og tips fra erfarne mennesker.

  • Utvikle en interesse for kunst, fine restauranter og reiser. Vurder å kjøpe en yacht eller en typisk rikmanns "leketøy".
  • Det er en forskjell mellom "gamle rike mennesker" og "nye rike mennesker". "Ny rikdom" er et hardt begrep for mennesker som nettopp har tjent mye penger raskt og levd et liv med å vise seg fram, bruke mye penger og leve en luksuriøs livsstil. Hvis du vil beholde formuen din, kan du lære av de "gamle rike" og stige til toppen.

Tips

  • Lær å beregne risiko. Pengene dine vil tjene renter når du setter dem i banken, men vil tjene enda mer hvis du bruker dem på smarte, men litt risikable måter.
  • Vær kreativ. Hvis du ønsker å starte en virksomhet eller investere i en bedrift, kan du prøve å tenke på et synspunkt som ingen andre har vurdert.
  • En god tidsinnstilling og rutine kan gi et godt arbeidsomfang til jobben din. Å spare tid og bruke det til annet arbeid vil gi penger.

Anbefalt: