Hvordan være annerledes (med bilder)

Innholdsfortegnelse:

Hvordan være annerledes (med bilder)
Hvordan være annerledes (med bilder)

Video: Hvordan være annerledes (med bilder)

Video: Hvordan være annerledes (med bilder)
Video: Staysman & Lazz - En godt stekt pizza 2024, September
Anonim

Mange ønsker å eksistere og være "en del av gruppen". Hvis du vil være leder og skille deg ut fra mengden, er denne artikkelen noe for deg. Det er flott å vite at du er unik og ekte.

Steg

Del 1 av 3: Å kjenne seg selv

Vær annerledes Trinn 1
Vær annerledes Trinn 1

Trinn 1. Innse at du er unik

For det første, vet at du allerede er forskjellig fra alle andre på denne planeten. Selvfølgelig er det mennesker som er mer forskjellige enn andre, men vi har alle erfaringer og karakterer som gjør oss annerledes enn alle andre på jorden. Ingen andre har samme hjerne som deg, tenker det samme som deg og reagerer på samme måte som deg. Du er annerledes enn å bare være et menneske.

Å ha et stempel er ubrukelig. Selv å prøve å være annerledes er noe som egentlig ikke er oppnåelig. Kulturelle endringer indikerer fra begynnelsen av at mennesker vil fungere annerledes. Prøv å godta at du er unik og forbedre deg selv. Hvem er du?

Vær annerledes Trinn 2
Vær annerledes Trinn 2

Trinn 2. Vær deg selv

For at du skal være annerledes, må du være deg - ikke en duplikat av noen andre. Denne prosessen kan være skummel hvis du ikke kjenner deg selv. For å være deg selv må du finne den virkelige deg. Vet du hva du liker? Hvordan har du det egentlig? Hvem er du når ingen andre er?

Det er veldig viktig å elske deg selv. Hvis du ikke liker deg selv, vil du ende opp med å bli noen andre - eller bli noen du ikke skal glede andre

Vær annerledes Trinn 3
Vær annerledes Trinn 3

Trinn 3. Ta deg tid til å være alene

Det er helt normalt i disse dager å bli bombardert med stimuli - det være seg på skjermer eller menneskene rundt oss. For å virkelig vite hvem du er og hva som gjør deg annerledes, ta litt tid alene. Ta det hele av. Hva er resten? Tenk på hva som er viktig for deg.

Vi blir alltid fortalt hva vi skal ha på oss, hva vi skal spise, hva vi skal si, hvordan vi skal se ut, hvordan vi skal oppføre oss, hva vi skal lese, hva vi skal se … du vet. Alene og plutselig har du ingen retning. Du vil ha en merkelig følelse, sitte der og tenke på hva du ikke ville gå glipp av hvis du ikke måtte ha på deg/spise/snakke/gjøre/lese/se det igjen. Tenk på tingene i ditt miljø som blir presentert for deg og som du åpent godtar

Vær annerledes Trinn 4
Vær annerledes Trinn 4

Trinn 4. Vet hva du vil

Vær forsiktig med å ville være annerledes. Kanskje du er sammen med en gruppe venner som ikke stemmer overens, og at stemmene i hodet blir tolket feil. Betyr det noe annerledes for deg?

Hva vet du som normalt? Hva er det med mennesker som får deg til å tro at de er "de samme"? Alles forståelse av "annerledes" er faktisk annerledes. Hva er deres utseende? Oppførselen deres? Snakk med dem? Drømmene deres?

Vær annerledes Trinn 5
Vær annerledes Trinn 5

Trinn 5. Vet hvordan du vil være annerledes

Når du bestemmer hva "annerledes" betyr for deg, "hvordan" vil du oppnå det? Hvis du er i en vennekrets som bare spiser svenske proteinbarer og bruker rosa hver onsdag, hvordan skiller du deg ut på egen hånd? Vil du bli matematiker, eller vil du bare slå bakken i en lilla farge? Du kan være annerledes på en rekke måter.

Del 2 av 3: Finne din egenart

Vær annerledes Trinn 6
Vær annerledes Trinn 6

Trinn 1. Vær oppmerksom på omgivelsene

En japansk håndhilsing i stedet for å bøye seg ville være annerledes i kulturen, men normalt i vest. Å lese Thoreau for moro skyld er normalt for visse grupper, mens "normalt" for andre er å lese Cosmopolitan magazine. For å vite hvordan du skal være annerledes, må du ta hensyn til miljøet ditt. Tenk på tre ord for å beskrive miljøet ditt. Hva er motsatt?

Vi er tilbake til filmen "Mean Girls". Tre ord for å beskrive omgivelsene? Grunt. Stort hode. Og overraskende, ond. Vil du være annerledes enn "plastene"? Du må være en seriøs tenker, og mislike utseende, og være en god person. Imidlertid er det normalt (og forventet) å være en god person i andre miljøer. Hvordan er sirkelen din?

Vær annerledes Trinn 7
Vær annerledes Trinn 7

Trinn 2. Vær oppmerksom

Ta et skritt tilbake fra omgivelsene et øyeblikk, og vær oppmerksom. Hvordan oppfører folk seg? Hvordan samhandler de med hverandre (venner, fremmede, kasserere, elskere)? Hvilke forutsetninger tok de? Hvordan kler de seg? Hvis du går inn i det, hvordan kan du ikke gå inn i det skjemaet?

  • Det er åpenbart et ekstremt spekter i dette. Noe uformelt, som å ha på seg en fargerik skjorte, kan få deg til å skille deg ut fra mengden på en kafé på en dyster dag.
  • Du kan gjøre små endringer i din oppførsel - når kassereren på kafeen spør hva du vil bestille, kan du si, "Hmm. Vet ikke. Hvordan var dagen din?"
  • Du kan gå i feil retning - bli høy, kaste ting, begynne å danse på bordet - det skiller deg definitivt fra vanlig etikette. Men det vil også få deg sparket ut.
Vær annerledes Trinn 8
Vær annerledes Trinn 8

Trinn 3. Gjør det du liker

Ærlig talt, du kommer til å nyte noen ting som er trendy og ting som ikke er det. Det betyr ikke noe! Så lenge du gjør det du liker, vil du ha en unik kombinasjon bare for deg. Kanskje du liker å bake brød, jiujitsu kampsport og nøysom shopping. Hvis du liker det, vil det føles riktig.

Det spiller ingen rolle hva andre mennesker tenker eller gjør. Vil du synge en sang av Jekyll & Hyde på en karaoke på tysk? Kul. Gjøre. Vil du kjøpe en pose fra Abercrombie & Fitch? Hvis det gjør deg glad, gjør det. Bare vær sikker på at noen andre ikke forteller deg å gjøre det

Vær annerledes Trinn 9
Vær annerledes Trinn 9

Trinn 4. Prøv noe nytt

Vi er vant til å bli oppdratt som en del av en gruppe. Derfor blir vi introdusert for ting som gruppen vår har blitt enige om på forhånd. Dette er flott - det åpner oss for ting vi ikke vet - men det er også viktig for oss å prøve nye ting som ingen andre vet. Ellers, hvordan vet vi hva vi liker og hva vi ikke liker?

Vær annerledes Trinn 10
Vær annerledes Trinn 10

Trinn 5. Farge utenfor stripene

Fra barndommen er vi som å bli hjernevasket for å komme inn i samfunnet. Vi kler på oss, spiser med bestikk, går på skolen, gjør ting etter kjønn osv. Og så videre. Det er vanskelig å forestille seg at du kan komme deg ut av boksen slik. Du kan farge utenfor de eksisterende linjene. Vi har bare ikke innsett dette ennå.

Tenk på hvordan du ville reagert hvis du hadde på deg en dinosaurdrakt. Plutselig brister du inn i rommet og vifter med den lille hånden din og sniker på folk bare fordi du kan gjøre det. Du kan gjøre dette i det virkelige liv. Du velger bare å ikke … hvorfor?

Vær annerledes Trinn 11
Vær annerledes Trinn 11

Trinn 6. Vær dum

Hvis dinosaureksemplet ikke er nok, trenger du ikke å bruke fargestifttegninger på pergamentpapir i stedet for bare å farge utenfor linjene. Hvis du vil bruke hodetelefoner til skolen og danse som i Selena Gomez musikkvideo, i utgangspunktet "Du kan." Hvis du vil ha en lue i form av delstaten Texas og stå utenfor en Wal-Mart-butikk hele natten, hvis du kan finne en, "kan du." (Ikke at du må, men du kan definitivt)

Det vil være mennesker som ikke liker dinosaurkostymer, offentlig dans og merkelig formede hatter. Vet at hvis du vil skyve grenser og gå utover grenser, er du nødt til å støte på motstand. Hvis du klarer det, gjør det. Bare husk at det vil være mange mennesker som ikke liker ting som ikke er normale

Del 3 av 3: Gjør det

Vær annerledes Trinn 12
Vær annerledes Trinn 12

Trinn 1. Rist fiendens hånd

Det er en måte å opptre på som er forskjellig fra folks forventninger. En god måte selvfølgelig! Og se hvordan det går - hvem vet, hvis du må forholde deg til en politimann, ta hånden, spør ham om det og se om du kan unngå å få en bot. Du kan sannsynligvis.

En måte å virkelig være annerledes på er å være snill mot alle. Hvor mange mennesker kjenner du som er vennlige mot alle? Kanskje ikke mye. Hardt arbeid! Vi ender alle opp med å dømme menneskene rundt oss og peke på visse mennesker rundt oss. Vær i stedet vennlig mot folk du normalt ikke ville vært vennlig med. Du vil være annerledes og lære mye

Vær annerledes Trinn 13
Vær annerledes Trinn 13

Trinn 2. Kle deg selv

Det er lett å bli fanget av hva samfunnet synes er passende og hva som ser bra ut. Selv om dette er vanskelig å unngå helt (uten å lage dine egne klær), kan du gå for en food court -stil - ta det du vil og la resten være. Liker du en bestemt trend? God. Vil du heller bruke regnstøvler fra 1972 enn et par Uggs? Kult - kanskje moren din har et par i skapet.

Vær annerledes Trinn 14
Vær annerledes Trinn 14

Trinn 3. Ikke bli fanget i spillet

Det er vanskelig å finne eksempler som "alle" gjør. Du kan for eksempel si "å lytte til upopulær musikk", men det er mange som gjør det. En ting som er en vanlig karakter er imidlertid drama. Vi elsker ham. Hvis du vil være annerledes, unngå det! Ikke gjør det til en del av livet ditt. Og ikke start det heller!

På grunn av hvordan samspill med mennesker fungerer, ender vi alle med å spille mye. En venn spør om vi er sinte og vi sier nei til å roe ned ting, selv om vi er det. Vi gjør ting for å få oppmerksomhet, vi lurer folk, vi bruker taktikk for å få det vi vil, selv om det ikke er det beste. Hvis du merker et ønske som dette, kan du prøve å motstå det. Å være en sann og ærlig person er en karakter å være stolt av og gjør oss mer unike

Vær annerledes Trinn 15
Vær annerledes Trinn 15

Trinn 4. Si hva andre mennesker synes

Et av spillene folk spiller sier ikke hva vi mener. Vi frykter å være annerledes, lage støy, skade folks følelser eller bli flau. Det var tider da alle i rommet tenkte det samme, men ingen sa det. Ordtaket "det er en elefant i rommet" eksisterer av en grunn! Vær den personen!

De fleste blir fanget opp i hvordan de ser ut eller inntrykket de gir fra seg, for å faktisk gjøre det de vil gjøre. De fester seg ved å tenke på andre og "ikke" være seg selv for å virkelig leve på et ekte nivå. Hvis du finner ut at du ikke gjør noe på grunn av noen andre, gjør det uansett! (Sikkert fortsatt innenfor lovens grenser)

Vær annerledes Trinn 16
Vær annerledes Trinn 16

Trinn 5. Ikke prøv å imponere

Hvis du ikke har lagt merke til det, er det et mønster her om hvordan andres meninger ikke burde ha betydning. Siden de fleste er opptatt av å imponere folk med dem og hvordan de blir vurdert, kan du prøve å ikke gjøre det. Ofte gjør vi mest inntrykk når vi ikke prøver å imponere!

Har du noen gang hørt at kjærligheten kommer når du slutter å lete? Akkurat som dette. I stedet for å presentere et bilde for verden, bare presentere deg selv. Mye bedre og unik

Vær annerledes Trinn 17
Vær annerledes Trinn 17

Trinn 6. Vet at verden fungerer omvendt

Ingenting ser ut som det er. Mange mennesker vil være forskjellige, men ender opp med at de alle ser like ut! Å være stille betyr at når du snakker, vil folk høre deg høyt. Når du ikke prøver å tiltrekke deg en gutt eller jente, vil de bli tiltrukket av deg. Så det å "prøve" å være annerledes kommer deg kanskje ikke noen vei.

Å bære en ekorndrakt (eller dinosaurdrakt) og gå inn i en bar, for eksempel, betyr ikke at du er annerledes. På den ene siden står det: "Se på meg!" akkurat som iført miniskjørt og høye hæler. Så hvis du vil være annerledes, tenk på hva du skal gjøre først. Vil det motsatte skje?

Vær annerledes Trinn 18
Vær annerledes Trinn 18

Trinn 7. Vet at du vil støte på andre hoder

Samfunnet er ikke flinke til å godta det som ikke er trendy. Folk blir beundret for hennes skjønnhet og stil - få er beundret for å utvide grensene våre og fargelegge grenser. Slike mennesker godtar kanskje ikke Adana med åpne armer. Og det er greit! Du trenger dem ikke. Men du må vite at det vil skje. På den måten er du klar når det skjer.

Aristoteles sa: "For å unngå kritikk, ikke snakk, ikke gjør noe, vær ingenting." Dette var noe han uttalte riktig. Kritikk vil være der når du kommer ut av esken. Tenk på dette som en god ting! Ved å akseptere kritikk gjør du noe. du blir lagt merke til. Du viser andre mennesker nye ting. Ekstraordinær! du er annerledes

Tips

  • Husk at selvoppdagelse er en pågående prosess. Du på 15 er forskjellig fra når du er 22, eller 49 eller 97! Våre behov og interesser endres når vi blir eldre. De tingene som var viktige før, noen ganger spiller ingen rolle lenger. Visdom vil erstatte små ambisjoner når vi lærer å vokse fra oss selv.
  • Vær åpen, eller prøv i det minste. Lær å se verden fra et annet perspektiv (og ikke bare fra et menneskelig perspektiv). Ikke vær redd for dem som utfordrer dine fordommer og verdier.
  • Prøv å være i fred med deg selv. Å bli overrasket når folk ikke liker egenskapene dine, er ren dumhet fra din side. Hvis du ikke vil godta folks meninger eller satire, har du ikke noe annet valg enn å beholde din rarehet for deg selv.
  • Gjør det du liker og ikke tenk på hva folk sier.
  • Ikke oppfør deg over de som ikke er forskjellige. De fleste liker stilen deres og TV -programmene de ser på. Husk at ting som er populære blir populære av en grunn. Ikke ignorere dem, akkurat som du kanskje elsker dem. Du vil bli overrasket over det smarte på "The O. C.", Eller bli forelsket i The Plain White T's.

Advarsler

  • Ikke merk deg selv. Bare fordi du tror du er et gjengmedlem, eller en "gangsta", betyr ikke det at du ikke vil like ballett.
  • Husk at det å være rar ikke alltid er bedre enn å være "normal". Alle er rare på sin måte, selv om de følger samfunnsreglene.
  • Vær oppmerksom på at hvis du spør folk om hvordan de skal være forskjellige, ødelegger du formålet ditt. Dette betyr at hvis du spør andre mennesker om hvordan du skal være annerledes, vil du ikke være annerledes fordi de fleste av dem vil si tingene de ville gjort for å være annerledes. Så det er umulig å spørre andre mennesker om hvordan de skal være forskjellige, for uten å innse det vil de fortelle deg hvordan du skal være som dem. Det er et paradoksalt puslespill, ikke sant?
  • Å opptre uforsiktig for å se annerledes ut er ofte irriterende og igjen veldig grunt. Det vil ikke hjelpe deg å se verden på en ny eller annen måte.

Anbefalt: