Hvordan få en kreftmann til å forelske seg (med bilder)

Innholdsfortegnelse:

Hvordan få en kreftmann til å forelske seg (med bilder)
Hvordan få en kreftmann til å forelske seg (med bilder)

Video: Hvordan få en kreftmann til å forelske seg (med bilder)

Video: Hvordan få en kreftmann til å forelske seg (med bilder)
Video: 10 tegn på at noen liker deg 2024, Kan
Anonim

Alle menn er forskjellige, men menn under Kreft -tegnet har vanligvis trekk og blir forelsket på samme måte. Vær kvinnen som en kreftmann drømmer om hvis du vil at han skal bli forelsket i deg. Vær oppmerksom og forstå den sensitive siden.

Steg

Del 1 av 3: Forbedre deg selv

Gjør en kreftmann forelsket Trinn 1
Gjør en kreftmann forelsket Trinn 1

Trinn 1. Ha et stabilt liv

Kreftmenn har vanligvis et etablert liv, og mer eller mindre forventer han det samme av deg. Prestasjonene dine trenger ikke å være nøyaktig de samme, men livet ditt bør vise en viss grad av stabilitet.

Vis at du kan ta vare på deg selv uten ham. Du må ha retning i livet og kunne dekke grunnleggende behov

Gjør en kreftmann forelsket Trinn 2
Gjør en kreftmann forelsket Trinn 2

Trinn 2. Motstå trangen til å avhenge av ham materielt

Mens de fleste kreftmenn er i stand til å støtte en kvinne materielt, er det best å unngå denne situasjonen. Hvis han har grunn til å mistenke at du er ute etter pengene hans, er sjansen stor for at han vil distansere seg følelsesmessig.

  • Hver dato må du betale etter tur eller noen ganger et joint venture, med mindre han tilbyr å betale.
  • Ikke be ham om å kjøpe gaver eller noe. Hvis han virkelig liker å skjemme deg bort med materielle gaver, bør du også gi ham mange gaver. Gaven din trenger ikke å være dyr, men den skal vise like mye hengivenhet.
Gjør en kreftmann forelsket Trinn 3
Gjør en kreftmann forelsket Trinn 3

Trinn 3. Forsvar din mening

Du kan bekymre deg for at den notorisk sensitive kreftgutten blir sint hvis du krangler med ham, men et sunt argument kan faktisk øke takknemligheten han har for deg.

Nøkkelen er å sørge for at argumentet ditt er rettferdig og forsvarlig. Ikke bli sint, angrip svakhetene hans eller kom med urettferdige anklager. Når det gjelder å gjøre opp, ikke hold igjen

Gjør en kreftmann forelsket Trinn 4
Gjør en kreftmann forelsket Trinn 4

Trinn 4. Vær oppmerksom på utseendet

Generelt verdsetter kreftmenn noen ganger ytre utseende. Du trenger ikke å være en skjønnhetsdronning, men en og annen makeover for henne vil gå langt.

  • Du trenger ikke gå til det ekstreme, men generelt ta hensyn til personlig hygiene, bruke minimal sminke og velge klær som passer deg.
  • Kroppslukt kan også være et våpen. Se etter parfymer, kroppsvask eller sjampo som er blomster- og feminine. Gjør duften til en signatur og få ham til å knytte duften til deg.
Gjør en kreftmann forelsket Trinn 5
Gjør en kreftmann forelsket Trinn 5

Trinn 5. Vis grasiøs oppførsel

Siden kreftmenn er sensitive skapninger, kan de sette like stor pris på indre skjønnhet som ytre skjønnhet. Prøv å være rolig og grasiøs.

En og annen tap av selvkontroll er normalt og ikke noe problem, men det bør være unntaket og ikke din daglige oppførsel

Del 2 av 3: Å lage relasjoner på et følelsesmessig nivå

Gjør en kreftmann forelsket i trinn 6
Gjør en kreftmann forelsket i trinn 6

Trinn 1. Vis empati

Du må være flink til å bedømme humøret og følelsene hans. Kreftmenn er en av flere menn fra andre dyrekretser som har en tendens til å være følelsesmessige og følsomme. Hvis du mestrer evnen til å tolke hans humør og handle deretter, vil du kunne finne veien til hjertet hans på kort tid.

  • Når han føler seg nede, spør ham hva som er galt. Hvis han er i tvil, la ham åpne seg selv, men si at du er villig og klar til å lytte.
  • Få ham til å le når han virker ulykkelig. Kreftmenn liker vanligvis å le, så en kvinne som kan holde ham smilende vil virke veldig attraktiv.
Gjør en kreftmann forelsket i trinn 7
Gjør en kreftmann forelsket i trinn 7

Trinn 2. Stol på ham for følelsesmessig støtte

Slipp forsvaret ditt og la ham se din svake side. De fleste kreftmenn er veldig i stand til å støtte kvinner følelsesmessig og setter stor pris på muligheten til å gjøre det.

Fortell meg din hemmelighet. Ring ham når du har en dårlig dag. Han krever sympati fra menneskene han bryr seg om, og er ivrig etter å gjengjelde det

Gjør en kreftmann forelsket Trinn 8
Gjør en kreftmann forelsket Trinn 8

Trinn 3. Sett pris på siden til ham som er veldig omsorgsfull

Du må sette pris på hans omtanke for deg, og du må også godta og oppmuntre ham til å ta vare på andre. Selv om de fleste kreftmenn er lojale, er det noen ganger han prioriterer å hjelpe andre fremfor å være sammen med deg.

Ikke bli overrasket hvis han umiddelbart går til siden av en venn som er syk eller tilbyr å hjelpe en nabo med en vanskelig jobb, selv om det betyr å avlyse datoen med deg. Call of duty tar noen ganger over på de mest upraktiske tidspunktene, og du må lære å tolerere det

Gjør en kreftmann forelsket Trinn 9
Gjør en kreftmann forelsket Trinn 9

Trinn 4. Avgrens ordene dine

Friske argumenter er nyttige, men ikke med sinte ord eller grusomme fornærmelser. Hvis du angriper hans svakhet med ord, kan han bygge en barriere mellom deg og hjertet hans.

Han kan være mer sensitiv for kritikk enn de fleste, så nedsettende kommentarer vil bare få ham til å trekke seg. Du kan gi konstruktiv kritikk eller bekymring om nødvendig, men unngå kritikk som ikke gjør annet enn fornærmelse

Gjør en kreftmann forelsket Trinn 10
Gjør en kreftmann forelsket Trinn 10

Trinn 5. Gi noe som viser bekymring

Når en kreftmann kan føle hvor mye du elsker ham, er det mer sannsynlig at han også vil elske deg tilbake. Gjør noe morsomt uten noen spesiell grunn. Liten vennlighet til rett tid kan gjøre en stor forskjell.

  • Når du sier "Jeg elsker deg", si det oppriktig, lidenskapelig og oppriktig. Ikke si kjærlighet uten kostnad.
  • Gaver som minner ham om forholdet ditt, kan være veldig effektive. Vurder å gi ham et fotoalbum, et kjærlighetsdikt og en tur til et viktig sted, for eksempel det første stedet du møtte.
  • Bevegelser som formidler oppmerksomhet er også gode. Så prøv å lage noe eller gi deg selv et heklet skjerf.
Gjør en kreftmann forelsket Trinn 11
Gjør en kreftmann forelsket Trinn 11

Trinn 6. Ikke prøv å gjøre ham sjalu

Det kan være fristende å gjøre en kreftmann sjalu ved å flørte med andre menn, men det vil bare skade deg. De fleste kreftmenn har en besitlig side, slik at de blir sjalu raskt og ikke kan kontrollere følelsene sine godt.

Gjør en kreftmann forelsket Trinn 12
Gjør en kreftmann forelsket Trinn 12

Trinn 7. Løs følelsesmessige problemer så snart som mulig

Den som føler seg syk - du eller han - satte seg ned og fikk følelsesmessige problemer løst så raskt du kan. De negative følelsene i hjertet hans går kanskje ikke over av seg selv, og han kan forvente at de negative følelsene dine forblir til problemet er løst.

  • Når han er skadet, kan han trekke seg fra deg til du oppriktig beklager.
  • På den annen side, hvis du er den som trekker seg unna, kommer han til å holde seg fast og kreve. Den eneste måten å roe ham ned er å åpne hjertet igjen og gjøre opp for seg.
Gjør en kreftmann forelsket Trinn 13
Gjør en kreftmann forelsket Trinn 13

Trinn 8. Se etter tegn på hengivenhet

Siden kreftmannen har en tendens til å være sentimental, vil du sannsynligvis vite når han er forelsket i deg før han sier at han elsker deg. Legg merke til endringen i hans oppførsel. Hvis han behandler deg mer kjærlig, kan hjertet hans allerede være ditt.

  • Økt hengivenhet og oppmerksomhet er et godt tegn. Hvis han klemmer deg mye, spør hvordan dagen din har vært og føler humøret ditt, er han sannsynligvis allerede forelsket.
  • På samme måte, hvis han trekker seg tilbake eller blir skadet når du gjør ham sint, kan det bety at han er følelsesmessig knyttet til deg.

Del 3 av 3: Ta vare på og ta vare på det

Gjør en kreftmann forelsket Trinn 14
Gjør en kreftmann forelsket Trinn 14

Trinn 1. Gi ham tid

Kreftmenn vet vanligvis godt at han er sensitiv. Så han visste at han ville bli skadet hvis han ble involvert med feil mennesker. Det kan ta litt tid å åpne seg for deg, men hvis du er konsekvent nok med din kjærlighet, vil forsvaret hans til slutt bryte sammen.

Hans behov for følelsesmessig sikkerhet er så sterkt at han trenger å føle følelsene dine før han lar seg selv føle det på samme måte. Når han er sikker på dine følelser, er det mer sannsynlig at han er åpen og ærlig med sine egne følelser

Gjør en kreftmann forelsket Trinn 15
Gjør en kreftmann forelsket Trinn 15

Trinn 2. Snakk om familien

Hvis han er en typisk kreftmann, så er han en familieorientert mann. Snakk om familien din og oppmuntre ham til å snakke om familien hans også. Hvis han føler den samme respekten du har for familien, kan det hende at følelsene hans blomstrer.

  • Hans syn på familien kan være bredere enn ditt, og kan involvere tanter, onkler, søskenbarn og fjerne slektninger.
  • Noen kreftmenn kan sette familien først og skjemme dem bort mer enn de burde. Men hvis han kan passe inn i familien din, vil han elske dem like mye som sin egen familie.
Gjør en kreftmann forelsket Trinn 16
Gjør en kreftmann forelsket Trinn 16

Trinn 3. Lag en behagelig atmosfære

På grunn av sin kjærlighet til familien, trives kreftmannen i et varmt og behagelig miljø. Den komfortable atmosfæren skjemmer sjelen hans og åpner hjertet hans. Å skape den samme atmosfæren kan oppmuntre ham til å åpne hjertet for deg.

Velkommen ham hjem til deg og vis interesse for å være en del av familien hans. Tilbring tid med ham hjemme og nyt mye alene tid sammen

Gjør en kreftmann forelsket Trinn 17
Gjør en kreftmann forelsket Trinn 17

Trinn 4. Nyt tid i det store utendørs

En interesse som de fleste kreftmenn deler, er en takknemlighet for naturen. Enten du er sammen med ham dag eller natt, bør du vurdere å dra et sted hvor du begge kan sette pris på den vakre naturen. Å ta ham til et sted han vil like viser hvor mye du bryr deg.

  • Camping i helgene ville nok bety mer for ham enn å besøke storbyen.
  • Parker og andre steder med flott utsikt er gode alternativer for en kort date.
Gjør en kreftmann forelsket Trinn 18
Gjør en kreftmann forelsket Trinn 18

Trinn 5. Planlegg for fremtiden

Ikke vær redd for å snakke om fremtiden med ham. Kreftmenn oppnår suksess fordi de er i stand til å tenke fremover, så de beundrer vanligvis kvinner som også tenker det samme.

  • Snakk om dine drømmer og mål.
  • Siden de fleste kreftmenn ikke har noe problem med engasjement, er diskusjoner om fremtiden vanligvis også trygge.
Gjør en kreftmann forelsket Trinn 19
Gjør en kreftmann forelsket Trinn 19

Trinn 6. Gjør et fullt engasjement

Når en kreftmann gir sitt hjerte, vil han elske av hele sitt hjerte. Du bør være forberedt på å gjøre det samme. Før du får ham til å forelske seg, må du sørge for at du også kan falle og fortsatt elske ham.

Gjør en kreftmann forelsket Trinn 20
Gjør en kreftmann forelsket Trinn 20

Trinn 7. Se på ham som et individ

Husk at hver mann er annerledes, og ideene som presenteres her er bare en veiledning.

Anbefalt: