Hvordan få en landkrokodille til å forelske seg: 15 trinn (med bilder)

Innholdsfortegnelse:

Hvordan få en landkrokodille til å forelske seg: 15 trinn (med bilder)
Hvordan få en landkrokodille til å forelske seg: 15 trinn (med bilder)

Video: Hvordan få en landkrokodille til å forelske seg: 15 trinn (med bilder)

Video: Hvordan få en landkrokodille til å forelske seg: 15 trinn (med bilder)
Video: Смерть в отеле: Что произошло с девушкой, которую никто не знал? 2024, Kan
Anonim

Det er noen menn som har et rykte som landkrokodiller, nemlig menn som aldri er seriøse og bare vil leke med kvinner. Selv om en persons oppførsel er irreversibel, kan du gi ham en grunn til å være i et seriøst forhold. Det beste du kan gjøre for å få en landkrokodille til å forelske seg, er å respektere deg selv og nekte å delta i spillet. Få ham til å sette pris på deg ved å sette standarder for deg selv. Bruk kraften til positivitet for å få ham til å se at du er verdig.

Steg

Del 1 av 3: Få oppmerksomheten hans

Gjør en spiller forelsket Trinn 1
Gjør en spiller forelsket Trinn 1

Trinn 1. Vær forsiktig

Hvis du er forelsket i en landkrokodille, er sjansen stor for at han allerede har snakket med deg og fått deg til å føle deg spesiell. Det er det landkrokodiller gjør, og sjansen er stor for at du ikke er den eneste kvinnen han behandler på den måten.

En landkrokodille vil prøve å imponere deg med sitt ytre utseende, ego og penger. Så prøv å bli kjent med ham på et mer personlig plan

Få en spiller til å bli forelsket Trinn 2
Få en spiller til å bli forelsket Trinn 2

Trinn 2. Send drinker

Prøv å sende drinker til bordet hans, enten på kaffebaren eller i baren. Sørg for at han vet at du har sendt drinken. Målet er å få ham til å nærme seg deg.

  • Når han henvender seg til deg for å takke deg, bruk muligheten til å chatte.
  • Ikke la ham snakke om sex. Prøv å snakke om vennene hans eller hvilke aktiviteter han liker. Vær oppmerksom på hva han sier, og legg merke til om han begynner å ta samtalen i feil retning.
Få en spiller til å bli forelsket Trinn 3
Få en spiller til å bli forelsket Trinn 3

Trinn 3. Snakk tydelig

I stedet for å spørre, vær sløv. Fortell meg hva dere begge må gjøre. Ikke spør ham om han vil bli med deg, fortell ham hva de skal gjøre sammen.

Hvis du vet at han er ledig en bestemt natt, kan du foreslå å gå ut alene. Prøv å si: "Vi bør spise sammen, eller kanskje ta en drink." Snakk uformelt, og ikke legg noe press på det

Gjør en spiller forelsket Trinn 4
Gjør en spiller forelsket Trinn 4

Trinn 4. Lokk ham ved å bruke den ekstra billetten

Kjøp to billetter til en konsert eller film, og nevn de ekstra billettene når du chatter med ham. Si: “Jeg skulle gå til bandet denne lørdagen med min venn, men han kan ikke. Interessert?"

Vær forsiktig når du fisker etter krokodiller på overfylte steder, spesielt barer. Bare fordi han er i nærheten av deg, betyr det ikke at han ikke vil snakke med andre kvinner

Få en spiller til å bli forelsket Trinn 5
Få en spiller til å bli forelsket Trinn 5

Trinn 5. Få ham til å be deg ut

Hvis du ikke liker å være inviterte, gjør en gest for å fortelle ham at du vil bruke mer tid sammen med ham. Nevn en film du vil se, eller en klubb du vil besøke.

Ikke vær for åpenbar. La ham tro at denne datoen var ideen hans

Del 2 av 3: Få ham til å jage deg

Gjør en spiller forelsket Trinn 6
Gjør en spiller forelsket Trinn 6

Trinn 1. Ikke prioriter ham

Når en landkrokodille legger planer, må du ikke forsømme det du skal gjøre bare for hans skyld. Hvis du allerede har egne planer, ikke avbryt.

La ham få vite at du har et annet liv, og at du kommer til å like å være sammen med venner. Hvis du avbestiller en avtale med en venn for å se henne, vil hun føle at du er i hennes hender og vil raskt miste interessen

Få en spiller til å forelske seg i trinn 7
Få en spiller til å forelske seg i trinn 7

Trinn 2. Få ham til å vente

Før eller siden vil landkrokodiller ta deg med på soverommet. For ham betyr samspill med kvinner bare en ting. Ikke gå med på det hvis du vil at det skal være alvorlig. Få ham til å prøve.

  • For eksempel, hvis han under kysset sier at han vil gå lenger, ikke tillat det. Si: “Jeg vil ikke sove med deg i natt, men det var gøy. Ring meg en gang. " Deretter kaster du inn et smil eller et blunk, og så går du. Bare få ham til å ville ha deg.
  • Ikke sov med ham med mindre du er helt sikker på at du er klar til å ta det trinnet. Husk at selv om du har latt ham vente, kan han fremdeles se på deg som en erobring. Landkrokodillen slutter ikke å være krokodille med mindre han er klar.
Gjør en spiller forelsket Trinn 8
Gjør en spiller forelsket Trinn 8

Trinn 3. Sett standarden

Hvis du vil at landkrokodiller skal tro at du har verdi, må du tro at du har verdi. Respekter deg selv og vis din verdi foran ham.

Ikke server ham snakk når han ringer midt på natten. Hvis han ringer igjen midt på natten, må du fortelle ham at han er mer enn velkommen til å ringe i løpet av dagen. Når han ringer i løpet av dagen, hold ordet ditt

Gjør en spiller forelsket Trinn 9
Gjør en spiller forelsket Trinn 9

Trinn 4. Gå litt tilbake

Hvis du tilbringer noen netter med ham uten pause, kan du gå litt tilbake. Du vil kanskje ikke. Kanskje du føler at alt vil gå greit hvis du alltid møtes hver kveld. Denne muligheten er imidlertid veldig liten. Du må få ham til å savne deg når du ikke er sammen med ham.

  • Ikke vær så fokusert på å nyte tiden din med ham at du ikke tar hensyn til andre aspekter av livet ditt.
  • Du trenger ikke å ignorere ham, men du bør gi ham en grunn til å se frem til ditt nærvær.
Gjør en spiller forelsket Trinn 10
Gjør en spiller forelsket Trinn 10

Trinn 5. La ham gjøre sine egne ting

Dette kan høres farlig ut fra sitt rykte, men det må gjøres. Kanskje vil du føle trang til å sjekke hvor han er eller hva han gjør for å sikre at han ikke roter rundt bak ryggen din. Ignorer imidlertid trangen.

Hvis du begynner å ringe henne ofte eller prøver å oppfylle hvert minutt av tiden, vil du bare skyve henne vekk. Han begynner å tro at du er "klissete" eller "besittende". Hvis du vil at han skal komme etter deg, gi ham plass til det

Del 3 av 3: Få ham seriøst engasjert

Gjør en spiller forelsket Trinn 11
Gjør en spiller forelsket Trinn 11

Trinn 1. Ikke trykk på den

Noen menn, spesielt de med landkrokodillemerke, ønsker ikke å føle seg presset til å forplikte seg. Ikke prøv å overbevise ham om å gå videre til neste nivå.

Å presse en mann til å forplikte seg vil sette deg i en sårbar posisjon og gi ham mye styrke i forholdet. Hvis du vil at han skal være seriøst engasjert, må det være en maktbalanse

Gjør en spiller forelsket Trinn 12
Gjør en spiller forelsket Trinn 12

Trinn 2. Be om å få møte vennene hans

Hvis du aldri har møtt vennene hans, bør du se etter muligheter til å gjøre det. Planlegg en fest og be ham invitere vennene sine over. Hvis vennene hans kommer, setter du pris på det. Hvis de ikke kommer, tror sannsynligvis ikke denne landkrokodillgutten at han vil ha et langsiktig forhold til deg.

  • Prøv å bli kjent med vennene hans. Åpne sinnet og vis interesse.
  • Hvis det viser seg at du ikke liker vennene hans, men han insisterer på å bruke all sin tid sammen med dem, signaliserer at du også trenger oppmerksomheten hans. Ikke tving ham til å ta et valg, men vær klar over dine behov.
Gjør en spiller forelsket Trinn 13
Gjør en spiller forelsket Trinn 13

Trinn 3. Minn ham på at du er verdifull

Hvis han vil ha et seriøst forhold til ham, må han ha sin egen vilje for det. Han burde virkelig nyte tiden sin med deg og ville være sammen med deg. I tillegg bør du også gjøre det du kan for at han skal føle det slik.

Det betyr ikke at du må bruke all din tid og energi på å glede henne. Imidlertid bør du gjøre ditt beste for å få ham til å innse at du er spesiell

Gjør en spiller forelsket Trinn 14
Gjør en spiller forelsket Trinn 14

Trinn 4. Ikke snakk om forholdet

Noen ganger vil det faktisk skade det å snakke om statusen til forholdet. I stedet for å bekymre deg for om han vil forplikte seg til deg, kan du fokusere på å nyte firmaet ditt.

Fortsett å gjøre det du gjorde da du begynte å date. Ikke anta at jobben din er ferdig når du er sammen. Prøv å holde hverandre lykkelige. Jo mer positive opplevelser du skaper, desto mer sannsynlig er det at hun forplikter seg til deg

Gjør en spiller forelsket Trinn 15
Gjør en spiller forelsket Trinn 15

Trinn 5. Nyt

I stedet for å fokusere på måter å få ham til å forplikte seg, er det bedre å fokusere på å skape en positiv ny opplevelse. Gjør mange ting sammen. Se på noe, spill og gjør dumme ting. Ikke vær for alvorlig. Vis skjønnheten i et lykkelig forhold, så vil han kanskje være med deg for alltid.

Ikke planlegg noe på forhånd. Prøv å gjøre aktiviteter spontant. Hvis det tilfeldigvis er en morsom begivenhet, og dere begge vil gjøre det, så gå for det. Du vil like det, og han vil se at han fortsatt kan leve et spennende liv uten å være en landkrokodille

Anbefalt: