4 måter å slutte å savne noen

Innholdsfortegnelse:

4 måter å slutte å savne noen
4 måter å slutte å savne noen

Video: 4 måter å slutte å savne noen

Video: 4 måter å slutte å savne noen
Video: Как стать Успешным Парикмахером! Как достичь Успеха в Любом бизнесе! Ева Лорман! 2024, Kan
Anonim

Følelser av tristhet og lengsel er naturlige reaksjoner når vi mister en du er glad i, kanskje fordi han eller hun er på reise, koblet fra, døde eller flyttet ut av byen. Selv om det er vanskelig, er det flere måter å overvinne dette problemet på, slik at du føler deg roligere, kan akseptere virkeligheten og forstår at tapet kan overvinnes uten å glemme personen du elsker.

Steg

Metode 1 av 4: Venter på at noen kommer tilbake

Ikke gå glipp av noen Trinn 1
Ikke gå glipp av noen Trinn 1

Trinn 1. Nedtelling dag for dag

Hver dag som går, merker du kalenderen mens du gratulerer deg med et godt bestått. Lev livet i fred. Mange ting vil forandre seg i hverdagen når de nærmeste ikke er hjemme. Prøv å leve dagen din etter beste evne mens du venter på at dine nærmeste skal komme tilbake!

Ikke gå glipp av noen Trinn 2
Ikke gå glipp av noen Trinn 2

Trinn 2. Fokuser på andre relasjoner

Få mest mulig ut av dyrebar tid ved å kontakte folk du ikke har vært særlig oppmerksom på, for eksempel: ektefeller, venner og slektninger som ikke bor i samme hus.

Hvis du har ledig tid fordi du ikke trenger å ta vare på barn som går på høyskole og bor på pensjonater, er det på tide at du gjennomfører planene som er forsinket

Ikke gå glipp av noen Trinn 3
Ikke gå glipp av noen Trinn 3

Trinn 3. Vær oppmerksom gjennom gaver

Forbered en gavepakke og send den til dine nærmeste. Bruk handletiden som en mulighet til å ta hensyn til ham, gjøre noe for ham og sende kjærlighet gjennom gaver. Hvis du har barn, inviter dem til å bruke fritiden på kveldene en gang i uken til å lage kunsthåndverk og deretter legge dem i pakken.

Ikke gå glipp av noen Trinn 4
Ikke gå glipp av noen Trinn 4

Trinn 4. Fyll ut tiden ved å gjøre aktiviteter

Å gjøre forskjellige aktiviteter hjemme vil distrahere tankene dine på en sunn måte og få atmosfæren hjemme til å føles mer behagelig. Selv om ditt daglige liv ikke alltid er hyggelig, ser det ut til at tiden går raskere hvis du alltid er opptatt med aktiviteter hjemme, for eksempel ved å gjøre følgende:

  • Omorganiser møblene i huset når paret er på forretningsreise i noen dager, slik at han føler seg glad når han kommer hjem. Selv om det bare er å rydde og rydde huset, foretar du fortsatt reparasjoner. Dermed er det noe du kan gjøre og dra nytte av.
  • Sett planter i huset som en energikilde som gjør livet ditt hyggeligere.
  • Rengjør vinduer og gardiner slik at alle kan nyte utsikten tydelig.
  • Mal gjerdet som har begynt å ruste igjen.
  • Reparer knirkende dørhengsler, lekkende kraner, eller ta med skadede gjenstander til et verksted.
  • Rydd gården og fortauet foran huset. Plasser fargerike planter i gården eller potter med vakre blomster på terrassen for å få hjemmet ditt til å se mer attraktivt ut.
Ikke gå glipp av noen Trinn 5
Ikke gå glipp av noen Trinn 5

Trinn 5. Gjør aktiviteter som tar mye tid

Hvis du må vente lenge og ha ledig tid, kan du se etter aktiviteter som krever mye tid og energi, slik at de ikke er ferdige mens du venter på at din kjære skal komme tilbake. På den måten kan du leve et lykkelig liv fordi det er noe dere begge ser frem til.

  • Når din partner er på vakt i utlandet for å hjelpe ofre for naturkatastrofer, kan du fortelle dem om planene dine for aktiviteter, for eksempel: å bygge et bambus lysthus i bakgården.
  • Hvis du har barn, må du engasjere deg i arbeidet slik at de og du kan komme deg gjennom ventetiden sammen.
  • Begynn å ordne hagen du alltid har ønsket deg.
  • Hold arrangementer som støtter parets aktiviteter, for eksempel å skaffe midler til ofre for naturkatastrofer. Rapporter fremdriften i aktivitetene dine slik at han vet at du savner ham, elsker ham og savner hans tilstedeværelse hjemme.
Ikke gå glipp av noen Trinn 6
Ikke gå glipp av noen Trinn 6

Trinn 6. Gjør en avtale om å kommunisere jevnlig

Du kan kommunisere via Skype, e -post eller sende brev og postkort. Denne metoden er veldig nyttig fordi den alltid gir deg lyst til å kommunisere og føle deg nærmere når du skriver eller mottar svar. Positive følelser som alltid utstråler gjør det lettere for deg å leve alene.

Metode 2 av 4: Fortsett med livet etter et brudd

1167511 7
1167511 7

Trinn 1. Prøv å gjenopprette følelsene dine

Hvis du og din kjæreste nylig gikk fra hverandre, spesielt hvis forholdet er alvorlig nok, kan det være vanskelig for deg å komme tilbake til ditt normale liv. Du kan gråte, bli sint og uttrykke følelsene som bygger seg opp i hjertet ditt.

  • Alle har en annen emosjonell opplevelse. Kanskje du ikke vil gråte lenge og foretrekker å skrive ned hvordan du har det. Andre mennesker føler følelser og håndterer dem på forskjellige måter.
  • Ikke sosialiser deg på en stund. Finn en venn eller et familiemedlem du stoler på. Det er mennesker som foretrekker å holde følelsene for seg selv, og dette er forståelig.
  • Skriv ned alt du tenker på for å finne ut hvilke følelser som fikk deg til å føle deg såret.
  • Ikke vær sjenert med å føle deg skuffet, for eksempel fordi andre ikke tror at forholdet ditt er seriøst. Andre mennesker kjenner ikke lidelsen du føler fordi du er den eneste som opplever det.
Ikke gå glipp av noen Trinn 8
Ikke gå glipp av noen Trinn 8

Trinn 2. Føl deg trist om forholdet som slutter

Mange mennesker blir lært hvordan man får noe, men de færreste lærer å akseptere tap. Dette gjør mange mennesker uforberedt på forskjellige former for tap i hverdagen, for eksempel tap av en du er glad i, jobb, fysisk evne eller tillit til noen. Tristhet er en kompleks følelse, og alle uttrykker det på forskjellige måter. Uansett årsak, jobber du med å identifisere og løse problemene som utløses av sorg.

  • Hvis du ikke takler det med en gang, kan sorgen over å miste noen gjøre deg enda mer hjelpeløs.
  • Vet at noen som opplever tristhet vanligvis vil gå gjennom flere stadier, nemlig: fornekte, føle seg fortapt og ødelagt, forhandlinger, depresjon, sinne, aksept. Hvert trinn kan brukes som en indikator for å forstå tristheten som oppleves.
  • Alle som er triste vil leve det som en personlig opplevelse med en annen prosess.
  • Mens du går gjennom visse stadier, kan det hende du trenger mer tid enn andre.
  • Du trenger ikke å skynde deg for å bli kvitt tristheten din og ikke la andre tvinge deg. Gi deg selv tid til å føle deg trist fordi dette er veldig gunstig i gjenopprettingsprosessen.
1167511 9
1167511 9

Trinn 3. Lagre alt som utløser tristhet når du er klar

Å se ting som minner deg om personen du savner, vil sannsynligvis utløse følelsesmessig bagasje. Legg eiendelene hans i en eske og returner dem, kast dem eller hold dem utenfor syne, så vel som tingene du eier. Tap er lettere å håndtere hvis du ikke ser disse tingene i ditt daglige liv.

  • Hvis du virkelig trenger et bestemt element fordi det har en spesiell betydning, kan du lagre det en stund.
  • Spør en venn om hjelp hvis du har problemer med å gjøre det selv, slik at du føler deg tryggere på fremtiden etter at du gikk fra hverandre.
  • Svar på dette spørsmålet: ville du være i stand til å overvinne følelsen av tap hvis du fortsatt har et stort bilde av din ekskæreste ved sengen din?
1167511 10
1167511 10

Trinn 4. Samhandle aldri med ham igjen

Du vil ha vanskeligere for å takle tapet hvis dere fortsatt chatter eller ser hverandre en gang i blant etter at forholdet avsluttes. Selv om det er vanskelig, aldri se ham igjen fordi du vil oppleve følelsesmessig stress som gjør ting vanskelig.

  • Ikke ring eller tekst for å spørre hvordan han har det, for det vil gjøre deg enda tristere.
  • Hvis dere to må møtes på skolen, på jobben eller andre steder, hils dem med å si "Hei!" eller "Hei!" gå deretter umiddelbart. Møter har en tendens til å provosere følelser og utløse følelser av tap, men disse følelsene er bare midlertidige. Så, fortsett og prøv.
  • Blokker kontoen hans på sosiale medier. Når du ser på bilder av dine nærmeste, vil minner fra fortiden som du har delt sammen komme tilbake og få deg til å føle deg fortapt.
Ikke gå glipp av noen Trinn 11
Ikke gå glipp av noen Trinn 11

Trinn 5. Si farvel og koble fra

Vi utfører forskjellige seremonier for å avslutte visse ting, for eksempel ved å delta på konfirmasjoner, begravelser eller avslutte seremonier. Å holde et arrangement som et tegn på separasjon vil overvinne tristheten og redusere følelsen av tap.

Skriv et brev til ham, men ikke send det. Del alle de følelsesmessige opplevelsene du har hatt. Si takk for de gode og dårlige opplevelsene med ham. Uttrykk din sinne ved å skrive: “Jeg vil ikke fortsette å lide på grunn av at jeg er skilt fra deg. Så denne følelsen kommer jeg tilbake til deg. Ha det."

1167511 12
1167511 12

Trinn 6. Utforsk muligheten for dating igjen

Vurder om du vil finne en ny dato, men sørg for at du er helt forberedt først. Du vil føle deg enda mer tapt hvis du begynner å date med en gang, i håp om å bli kvitt tristheten din. Etter at et seriøst forhold er avsluttet, kan det hende du ikke finner en erstatning innen en uke.

  • Når du møter en ny dato, blir du minnet om vennligheten til din eks, slik at du føler deg enda mer tapt.
  • Hvis du ikke er klar, vil ikke den nye datoen din kunne fylle tomrommet du føler.
  • Tilbring tid med morsomme venner.
1167511 13
1167511 13

Trinn 7. Endre din daglige rutine

Stopp aktivitetene dere har drevet sammen, eller minne deg på eksen din. Ikke spis på en restaurant på en første date eller dra til et favorittsted i parken. Kjøp kaffe eller brød i en annen butikk i noen uker til du føler deg mer komfortabel om morgenen. Finn nye aktiviteter for å håndtere tap, ikke gi opp alle gamle vaner.

  • Begynn å gjøre morsomme ting som du ikke har kunnet gjøre fordi han ikke liker det, for eksempel: å klatre i fjell eller lære å lage potetgull. Finn måter å håndtere tap på, slik at du kan være deg selv og leve uavhengig.
  • Hvis du og din eks er i samme sosiale krets, unngå stedene han pleide å gå for å finne glede på andre måter.
1167511 14
1167511 14

Trinn 8. Stol på venner

Å henge med venner er den beste måten å hjelpe deg selv på. Når du tilbringer tid med venner, vil du sette pris på omsorgen og støtten de gir. I tillegg er det noen du kan stole på når du har problemer.

  • Hvis mulig, møt noen venner i uken, slik at du ikke tenker på eksen din.
  • Selv om venner ikke kan gi deg råd om hvordan du kan bli kvitt tristheten din, kan firmaet ditt med dem endre stemningen.
1167511 15
1167511 15

Trinn 9. Arbeid med å utvikle deg selv

Når du er alene, har du kanskje ikke tid til å utvikle deg personlig. Få mest mulig ut av tiden din til å være sunn, glad og vellykket. Sett deg et mål om å vinne et maraton, skriv en roman, ikke vær obsessiv, eller gjør de aktivitetene du alltid har ønsket å utvikle selv.

Bestem egenskapene du trenger å forbedre. Det kan være at visse trekk får deg til å føle deg ulykkelig, for eksempel: overdreven angst eller mangel på selvsikkerhet

Ikke gå glipp av noen Trinn 16
Ikke gå glipp av noen Trinn 16

Trinn 10. Fokuser på å utvikle karrieren din

Dediker deg selv til å gjøre positive og nyttige aktiviteter. Å takle tap er mye lettere hvis du har en karriere som spenner deg til å stå opp tidlig. Be om tilbakemelding fra kolleger som en måte å evaluere seg selv på for å forbedre kvaliteten på arbeidet ditt.

Ikke gå glipp av noen Trinn 17
Ikke gå glipp av noen Trinn 17

Trinn 11. Bli opptatt og vær aktiv

Ikke lås deg hjemme eller slapp av hele dagen. Gjør aktiviteter utenfor hjemmet, heng med venner eller finn aktiviteter du liker for å holde timeplanen stram nok og ha noe å se frem til.

Dra nytte av dette øyeblikket ved å finne en ny hobby, for eksempel: å trene yoga, spille volleyball, spille gitar eller lære å lage mat

Ikke gå glipp av noen Trinn 18
Ikke gå glipp av noen Trinn 18

Trinn 12. Fokuser på det positive

Disharmoniske forhold har en tendens til å holde deg fokusert på problemet. Prøv å se på de positive aspektene ved dine tidligere forhold, hva du har lært og fordelene. Sett pris på opplevelsen din.

Å være takknemlig for det du opplever og fordelene det gir for livet ditt, vil forbedre din mentale og fysiske helse. God helse gir deg muligheten til å kontrollere følelsene som følger med å miste noen

Metode 3 av 4: Å overvinne tapet av en elsket

1167511 19
1167511 19

Trinn 1. Gi deg selv tid til å sørge

Når du nettopp har mistet en du er glad i, gi deg selv en sjanse til å sørge og forstå hvordan du har det. Du vil fortsatt føle deg tapt hvis du ikke tar deg tid til å roe ned, uttrykke følelsene dine og sørge over tapet av en du er glad i.

  • Som forklart ovenfor vil hver person gå gjennom en annen prosess når han sørger. Hvis du vil være alene en stund, kan du sende en melding til venner og familiemedlemmer: “Det er så vanskelig å akseptere denne smertefulle virkeligheten, men jeg skal prøve å komme over det. Jeg vil være alene en stund, jeg vet ikke hvor lenge. Bare jeg vet hva jeg går igjennom og føler."
  • Hvis du føler deg ensom fordi du har vært alene for lenge, kan du finne en venn eller et familiemedlem som er villig til å henge med deg en gang i blant.
  • Start journalføring. Gjennom en journal kan du uttrykke dine følelser, se bilder av kjære som har dødd, eller gråte av hjertens lyst. Ikke føl deg skyldig hvis du ikke gråter fordi alle uttrykker tristhet annerledes.
Ikke gå glipp av noen Trinn 20
Ikke gå glipp av noen Trinn 20

Trinn 2. Respekter vanene til kjære som har gått bort

Å huske og fortsette sine vanlige vaner vil gjøre det lettere for deg å akseptere din sorg og fortsette livet ditt. Del vennligheten med venner eller familiemedlemmer og oppretthold vanen han har gjort, for eksempel ved å være frivillig i et fellesskap, lese historier for barn eller lytte til musikk han liker.

  • Hvis disse tingene gjør deg trist eller fortapt, må du endre din daglige rutine en stund. Når du er i stand til å overvinne tristheten, gjør de tingene han liker igjen. På den måten blir du ikke så trist når du minner om de gode minnene du hadde med ham.
  • I stedet for å glemme eller ikke ønske å tenke på en kjær som har gått bort, kan du prøve å huske alle de gode tingene, føle opplevelsen med dem igjen og godta virkeligheten med en klok holdning.
Ikke gå glipp av noen Trinn 21
Ikke gå glipp av noen Trinn 21

Trinn 3. Snakk med folk som deler tapet

Å unngå alt som minner deg om ham eller ikke nevne navnet hans igjen, er ikke en god måte å håndtere tristhet på. Du kan imidlertid gjøre dette en stund til du er klar til å snakke om ting fra livet hans igjen. Å mimre om humoristiske ord eller handlinger kan redusere sorg og fremskynde gjenopprettingsprosessen.

Gjenopplev søte minner med ham, slik at du kan godta det faktum at han er borte. Selv om det ikke er sannsynlig at han eller hun kommer tilbake i livet ditt igjen, vil det å dele fantastiske opplevelser med dine nærmeste tillate deg å komme deg raskere

1167511 22
1167511 22

Trinn 4. Vet at forholdet til ham ikke slutter, det endres

Forhold dannes fra to aspekter: fysisk og følelsesmessig. Selv om dere to er fysisk atskilt, fortsetter den emosjonelle forbindelsen. Så, aldri glem det.

  • Å overvinne følelsen av tap betyr ikke å forråde det. Hvis han elsker deg, vil han være glad for at du prøver å overvinne tristheten og fortsette igjen.
  • Det er umulig å glemme kjære som har gått bort, spesielt på bursdager, helligdager eller andre viktige øyeblikk som du har delt sammen. I stedet for å ignorere tapet, si til deg selv eller noen andre: “I dag mistet jeg _. Han likte dette arrangementet veldig godt. La oss lage en skål for _ vi elsker. " Dette er en anerkjennelse av hans rolle i livet ditt og et øyeblikk av takknemlighet for ham som er nyttig for å støtte gjenopprettingsprosessen.
  • Det er normalt å føle seg fortapt av og til, men du må nyte nåtiden, i stedet for å dvele ved fortiden.
Ikke gå glipp av noen Trinn 23
Ikke gå glipp av noen Trinn 23

Trinn 5. Tilbring tid med familie og venner

De er klare til å gi støtte og følge deg når du står overfor vanskeligheter. I tillegg til å støtte hverandre fordi de deler den samme tristheten, får de deg til å føle deg elsket, tatt vare på og involvert i aktiviteter sammen. Å få tid til å samles med de du elsker, for å dele kjærlighet og hengivenhet, reduserer følelsen av tap.

  • Venner og andre familiemedlemmer kan aldri erstatte en kjær som er borte i hjertet ditt og får deg til å glemme ham.
  • Hvis en venn eller et familiemedlem ser ut til å komme seg over tapet raskere, ikke bli frustrert. Alle trenger forskjellig tid, og du vet ikke hvordan de egentlig føler det.
1167511 24
1167511 24

Trinn 6. Utforsk muligheten for å fortsette terapi

Søk profesjonell hjelp for å gjøre det lettere for deg å bli frisk. Før du bestemmer deg, finn den mest passende behandlingen ved å dele problemet ditt med en profesjonell terapeut. Å søke hjelp til å overvinne livets vanskeligheter krever mot og styrke.

Vær stolt over deg selv at du vil søke hjelp til å opprettholde helsen din gjennom terapi, i stedet for å føle skam eller svakhet

Ikke gå glipp av noen Trinn 25
Ikke gå glipp av noen Trinn 25

Trinn 7. Skriv ned hva du synes

Journalføring er en måte å kontrollere følelsene dine på, slik at de ikke overvelder tankene dine. Hold en journal hver morgen eller kveld for å kommunisere med deg selv og lindre stress. I tillegg kan du umiddelbart registrere hver tanke som kommer til deg. Velg den mest passende måten.

  • Skriv et brev til ham, men ikke for å sende det. Si takk for gleder og sorger som har blitt opplevd sammen. Hvis han noen gang har irritert deg, uttrykk det i et brev, for eksempel: “Jeg vil ikke holde på sinne lenger. Så jeg slipper byrden av følelsene mine gjennom dette brevet. Ha det."
  • Les brevet høyt for deg selv eller folk du stoler på, og brenn det deretter på et trygt sted. Brann er et av måtene for å rense energien som frigjør en person fra lidelse.
Ikke gå glipp av noen Trinn 26
Ikke gå glipp av noen Trinn 26

Trinn 8. Få sunne vaner

Å miste noen har en tendens til å få deg til å synke i tristhet og tenke så mye på det at du ignorerer deg selv. For å overvinne følelsen av tap, begynn å gjøre en daglig rutine som får deg til å føle deg mer komfortabel, for eksempel: å sove 7-8 timers natt hver dag, spise tre måltider om dagen (selv om du ikke er sulten) og trene i minst 30 minutter hver dag.

  • Du kan ha tvil om regelmessig spising og søvn vil hjelpe mot sorg, men det kan vise seg å være svært gunstig. God helse gjør deg sterkere slik at du kan overvinne motgang på en mer effektiv måte.
  • Unngå ting som utløser stress, for eksempel: trafikkork, støyende konserter, overdreven arbeidsansvar eller negative venner. Selv om du ikke kan bli kvitt stresset enda, kan du prøve å lindre det.
  • Meditasjon eller praktisering av yoga i 15 minutter hver dag setter hjernen og kroppen din mer i synkronisering, slik at du føler deg roligere utover dagen.
  • Ta vare på helsen din. Ifølge forskning opplever en av tre mennesker som mister en kjær etter avslutningen på et alvorlig forhold fysisk og følelsesmessig lidelse. Ikke ignorere dine egne behov, selv om du føler deg engstelig, deprimert og ikke vil gjøre noe med det.

Metode 4 av 4: Å håndtere tap på grunn av flytting

Ikke gå glipp av noen Trinn 27
Ikke gå glipp av noen Trinn 27

Trinn 1. Opprettholde gode relasjoner

Hvis din elsker eller partner flytter eller reiser i noen måneder, må du holde kontakten med dem. Bestill time for å chatte på telefon eller Skype en gang i uken for å holde deg nær og mindre ensom. Vanen med å kommunisere jevnlig vil være noe du ser frem til fordi du kan snakke med ham.

Hvis du ikke kan se hverandre på grunn av avstanden din, kan du sende en e -post eller bruke en kommunikasjonsfunksjon for å sende en melding. Å kommunisere jevnlig får deg til å føle deg knyttet til ham, i stedet for å føle deg mer tapt

Ikke gå glipp av noen Trinn 28
Ikke gå glipp av noen Trinn 28

Trinn 2. Ikke chatte for mye

Unngå vanen med å chatte hver dag eller sende tekstmeldinger hele tiden. På den måten kan du nyte livet i nåtiden og være klar til å forlate komfortsonen din for å gjøre nye ting eller få nye venner.

  • Hvis han liker å chatte, forklar at du vil holde kontakten med ham, men du vil ikke være en avhengig person.
  • Ikke glem å ringe kjæresten din eller partneren din før du tar en stor avgjørelse eller en viktig begivenhet, men finn en venn som er klar til å hjelpe uten avstandsbegrensninger.
Ikke gå glipp av noen Trinn 29
Ikke gå glipp av noen Trinn 29

Trinn 3. Planlegg å møtes, hvis mulig

Å planlegge å møte vil være noe du ser frem til og lindre angsten for å tro at du aldri kommer til å se ham igjen. Hvis dere to ser hverandre om noen uker, snakker dere sannsynligvis sjeldnere til henne og føler dere ikke fortapt.

Dere har begge et personlig liv. Hvis du ser hverandre for ofte, går du glipp av sosialt samvær. Prøv å opprettholde en balanse mellom personlig liv og sosialt liv for å bli kvitt inntrykket du vil være alene med ham. På den måten glemmer ikke andre mennesker deg når du har en sosial begivenhet

1167511 30
1167511 30

Trinn 4. Skriv et brev til ham

Å sende et brev noen få uker er en måte å kontrollere tankene og følelsene for å redusere trangen til å ringe eller sende tekst hele tiden. I tillegg til å være et morsomt kommunikasjonsmiddel, er denne metoden i stand til å overvinne følelsen av tap.

Hvis du skriver et brev som om du har en intim samtale, får du deg til å føle deg nærmere ham, selv om du er langt unna

Ikke gå glipp av noen Trinn 31
Ikke gå glipp av noen Trinn 31

Trinn 5. Gjør nye ting for å fordrive tiden

Følelsen av tap kan gi deg lyst til å holde kjeft. Uansett, prøv å holde deg opptatt ved å finne nye aktiviteter, for eksempel: å spille bowling med nye venner eller lære å spille gitar. Tomrommet du vanligvis bruker sammen, vil utløse en følelse av tap. Fyll den med nye aktiviteter og møt nye morsomme mennesker.

  • Velg en sport du aldri har drevet med før, for eksempel: løping eller basketball.
  • Ta en ny hobby, for eksempel: fotografering, maling eller matlaging.
  • Registrer deg for kurs som er organisert av lokalsamfunnet eller skolen din, for eksempel: bokskriving -workshops eller urtekokekurs.
  • Finn kjærligheten til litteratur. Les alle bøkene du fortsatt har.
  • Gjør nye treningsøvelser. I tillegg til å bruke tid, kan sykling, fotturer eller praktisering av yoga få deg til å føle deg lykkeligere.
Ikke gå glipp av noen Trinn 32
Ikke gå glipp av noen Trinn 32

Trinn 6. Åpne hjertet ditt for å få nye venner

Vær vennlig mot folk du ikke kjenner. Inviter venner til å komme sammen. Hvis du er sjenert, er det noen enkle måter å få nye venner på. Start med å smile, hilse på en vennlig måte og vise en vennlig holdning til menneskene du møter.

  • Bli kjent med noen ved å stille generelle spørsmål. Fortell meg noen ting om deg selv eller snakk om morsomme ting. Hvis du fortsetter å prøve, vil du få flere venner og mindre følelse av tap.
  • En kjæreste eller partner som er borte er uerstattelig fordi han er veldig viktig for deg, men du må fortsatt fortsette å sosialisere ved å få morsomme nye venner for å gjøre livet ditt mer dynamisk.
  • Gi andre mennesker en sjanse til å være din venn. I stedet for å være skeptisk, samhandle med mennesker du ikke kjenner. Kanskje dere begge deler felles interesser og kan bli gode venner etter å ha blitt kjent med hverandre.

Tips

  • Latter er den beste medisinen. Selv om det er normalt å sørge over tapet av en du er glad i, hold ånden i live og få venner med positive mennesker.
  • Avled tankene dine ved å ha det gøy en gang i blant.
  • Gråt er en god og sunn måte å uttrykke følelser på. Så ikke vær redd for å gråte.
  • Se på bildene eller les bokstavene og meldingene han har sendt deg på nytt, men begrens deg selv slik at du ikke kaster bort tiden din på disse tingene.
  • Vær positiv, i stedet for å tenke på kamper eller ubehagelige tider med ham.
  • Hvis du ikke vil huske det lenger, kan du si til deg selv: "Det er nok. Jeg vil ikke tenke på deg akkurat nå, for det er mye arbeid som venter på meg. " Prøv å frigjøre tankene dine ved ikke å tenke på det hele tiden.
  • Hvis dere to er atskilt med avstand, husk de morsomme tingene dere har hatt med ham og legg planer for å se hverandre igjen.
  • Du kan ikke gå tilbake i tid og gjenta det som skjedde. Fokuser på å tenke på en lys og lykkelig fremtid.

Anbefalt: