Hvordan være i et forhold uten forpliktelse: 15 trinn (med bilder)

Innholdsfortegnelse:

Hvordan være i et forhold uten forpliktelse: 15 trinn (med bilder)
Hvordan være i et forhold uten forpliktelse: 15 trinn (med bilder)

Video: Hvordan være i et forhold uten forpliktelse: 15 trinn (med bilder)

Video: Hvordan være i et forhold uten forpliktelse: 15 trinn (med bilder)
Video: Staysman & Lazz - En godt stekt pizza 2024, April
Anonim

Vennskap blir vanligvis etablert uten langsiktige forpliktelser eller bryllupsplaner. Hvis du vil eller er i et uforpliktende forhold, må du sørge for at dere to har diskutert dette åpent. Tror ikke alt kommer til å gå bra. Si dine ønsker tydelig. Sett grenser og unngå intimitet. Ikke involver følelser, slik at du ikke forventer at forholdet skal utvikle seg.

Steg

Del 1 av 4: Sørg for at du tar den riktige avgjørelsen

Behandle et uforpliktende forhold Trinn 1
Behandle et uforpliktende forhold Trinn 1

Trinn 1. Vurder nøye beslutningen om å inngå et forhold uten forpliktelse

Før du bryter (eller går videre) med et uforpliktende forhold, må du sørge for at du virkelig vil ha dette. Skriv ned fordelene og bestem hvordan du skal leve dem.

  • Det er forskjellige grunner til at noen bestemmer seg for å inngå et forhold uten forpliktelse, for eksempel fordi de nettopp har skilt seg og ikke er klare til å gifte seg på nytt eller starter en karriere, slik at de ikke kan forplikte seg.
  • Ikke la noen tvinge deg til et uforpliktende forhold hvis du ikke vil.
Behandle et uforpliktende forhold Trinn 2
Behandle et uforpliktende forhold Trinn 2

Trinn 2. Overbevis deg selv om at han ikke vil forplikte seg

Lag en avtale så tidlig som mulig om forholdet som skal leves slik at dere begge har klare forventninger. Hvis han sier at han ikke vil gifte seg eller er klar til å forplikte seg, ikke forvent at han ombestemmer seg eller ber deg om å gifte deg med ham. Du trenger ikke å gi ham råd eller be ham om å endre. Spør ham: "Er dette det du vil?" eller "Kan dine ønsker endres?" så ta ordet.

Du blir ikke en helt for å konvertere mennesker som ikke er klare til å forplikte seg. I stedet vil du føle deg irritert og skuffet

Behandle et uforpliktende forhold Trinn 3
Behandle et uforpliktende forhold Trinn 3

Trinn 3. Godta det faktum at han ikke vil forplikte seg

Ikke forvent endring. Hvis du trenger å sørge for at han er klar til å forplikte seg, kan du be ham om å avklare hvordan dere to fortsetter. Husk at du har store problemer hvis du forventer at han vil forplikte seg. Godta virkeligheten uten å kreve endring.

  • Hvis du ikke kan få det han vil, si hva du vil, og be om svaret hans. Hvis han nekter, er det bedre å skilles.
  • Hvis du ikke vil forplikte deg, kan du diskutere dette med ham.

Del 2 av 4: Respekter deg selv og partneren din

Behandle et uforpliktende forhold Trinn 4
Behandle et uforpliktende forhold Trinn 4

Trinn 1. Bruk reglene

Sett dere regler hvis dere begge er enige om å være i et uforpliktende forhold. I stedet for å lure på hva som er og ikke er, bruk klare, gjensidig avtalte regler. Spør ham hva han vil, og sørg for at svaret er akseptabelt. Fortsett forholdet hvis dere begge har de samme målene.

  • Gjør en avtale om friheten til å samhandle med det motsatte kjønn og omgås venner. Bestem om du vil beholde dette forholdet eller ikke. Sørg for at du får lov til å bryte hvis du elsker noen andre.
  • Selv om dere begge er enige om å være i et uforpliktende forhold, respekter dere selv ved å unngå uformell sex. Å være i et forhold uten forpliktelse betyr ikke at du kan behandle andre mennesker som du vil.
  • Husk at dere begge fortsatt trenger å kommunisere. Sørg for at dere begge kan kontakte hverandre om nødvendig.
Behandle et uforpliktende forhold Trinn 5
Behandle et uforpliktende forhold Trinn 5

Trinn 2. Vær ærlig

Ærlighet er et viktig aspekt av et forhold uten forpliktelse. Ikke lyv for partneren din. Hvis du motsetter deg visse regler, ikke forvent at problemet skal løses ved å lyve. Si heller hva du vil. Innriktig ærlig når du bryter reglene som er blitt enige om. Små løgner vil føre til store problemer. Å late som alt er bra er ikke et lurt trekk for noen av dere. Gjør det til en vane å kommunisere for å gi tilbakemelding og uttrykke følelser.

  • Gi beskjed til partneren din hvis du vil endre de gjensidig avtalte reglene. Hvis han foreslår endring, gi en ærlig mening og svare klokt på forespørselen hans.
  • For eksempel, hvis partneren din ber deg om å ha sex, avslår du forespørselen.
Behandle et uforpliktende forhold Trinn 6
Behandle et uforpliktende forhold Trinn 6

Trinn 3. Sørg for at din mening respekteres

Husk at du har like rettigheter til å uttrykke dine ønsker og gi din mening. Hvis han bare er egoistisk, si tydelig hva du vil, for eksempel "jeg skal hjem til deg i kveld" eller "jeg kan ikke være hjemme hos deg den neste uken. Jeg har det så travelt." Hvis du ikke kan oppfylle forespørselen hans, vær ærlig.

  • Sørg for at han er villig til å diskutere med deg, respekterer din mening og bryr seg om dine følelser. Forhold vil være problematisk hvis han ignorerer dine meninger og ønsker fordi det er en mulighet for at hans oppførsel vil irritere eller skade deg.
  • Ikke gi etter for alle hans ønsker, spesielt de som gjør deg sint, opprørt eller skuffet. Fortell ham: "Jeg protesterer mot forslaget ditt".
Behandle et uforpliktende forhold Trinn 7
Behandle et uforpliktende forhold Trinn 7

Trinn 4. Ha et balansert forhold

Sørg for at du ikke er den eneste som må holde løfter eller gi etter. Hvis han krever at du legger ned tid og energi, men han alltid nekter å gjøre det samme for deg, er forholdet ute av balanse. Hvis du måtte gjøre en stor innsats for å møte ham, spør hvorfor og uttrykk ønsket ditt. Uansett om det er en forpliktelse eller ikke, føles et forhold hyggeligere hvis begge parter gir hverandre tid og oppmerksomhet på en balansert måte.

  • Hvis du vil fortsette forholdet og forvente rettferdig behandling, kan du fortelle ham: "Jeg har vært den som kom hjem til deg nylig. Hva med at du kommer til mitt neste gang?"
  • Som et annet eksempel, be ham om å gi deg litt tid: "Jeg tror det er jeg som ofte kansellerer planer slik at vi kan møtes fordi timeplanen din plutselig endres. Hva med å lage en plan sammen?"
Behandle et uforpliktende forhold Trinn 8
Behandle et uforpliktende forhold Trinn 8

Trinn 5. Unngå sex

Fordi dere to ikke er mann og kone, ikke ha sex slik at graviditet ikke oppstår før ekteskap. Ikke bruk alkohol eller narkotika slik at du kan tenke klart og unngå uformell sex.

Husk at tilfeldig sex øker risikoen for å få seksuelt overførbare sykdommer og HIV

Del 3 av 4: Samhandle som venner

Behandle et uforpliktende forhold Trinn 9
Behandle et uforpliktende forhold Trinn 9

Trinn 1. Ikke involver følelser

Prøv å kontrollere følelsene dine når du er i et uforpliktende forhold. Hvis du begynner å like ham, vil disse følelsene sannsynligvis gjøre at du vil se ham oftere, tenke på ham som en elsker eller være i et forhold slik at du føler deg mer intim og knyttet til ham. Så lenge dere to ikke forplikter seg, kommer forholdet ingen vei. Så begrens deg selv hvis du begynner å ønske deg mer enn venner. Romantikk innebærer emosjonell intimitet. Sørg for å unngå dette.

  • Ikke flørt eller flørt med hverandre.
  • Hvis han ber deg om å være oppmerksom eller å være en god lytter som en elsker, ber han allerede om det. Hold involvering i hverandres personlige liv til et minimum.
Behandle et uforpliktende forhold Trinn 10
Behandle et uforpliktende forhold Trinn 10

Trinn 2. Diskuter vanlige emner mens du chatter

Ikke fortell ham om ditt personlige liv. Hvis dere to diskuterer personlige saker, vil det opprettes en følelsesmessig forbindelse, noe som resulterer i et ønske om å forplikte seg. Forhold blir tettere når dere deler dine følelser og diskuterer ditt personlige liv. Siden et uforpliktende forhold ikke innebærer følelser, oppfør deg som en vanlig venn og ikke snakk om personlig liv.

  • Fokuser samtalen på tingene som skjer. Det ser ut til at du vil forplikte deg hvis du ofte snakker om langsiktige planer.
  • Hvis du begynner å like ham, kan du prøve å kontrollere følelsene dine.
Behandle et uforpliktende forhold Trinn 11
Behandle et uforpliktende forhold Trinn 11

Trinn 3. Ikke involver partneren din i ditt personlige liv

Ikke presenter din partner for venner og familiemedlemmer. Personer i uforpliktende forhold involverer vanligvis ikke partnerne sine i personlige saker. Han kan tvile på avgjørelsen din hvis du tar ham ut for å møte venner eller familiemedlemmer. Dette kan gjøre ham forvirret og håpefull for mer. Separate personlige forhold og uforpliktende forhold.

Noen inviterer partneren din til å henge med venner, men dette krever at du har en klar adskillelse

Behandle et uforpliktende forhold Trinn 12
Behandle et uforpliktende forhold Trinn 12

Trinn 4. Begrens kontakten med ham

Ikke ring, tekst, e -post eller se henne med jevne mellomrom. Du bør kontakte ham en gang i uken. Hvis dere to ser hverandre oftere, kan dette utvikle en følelse av kjærlighet eller tiltrekning som vil bryte grensene for et uforpliktende forhold.

Ønsket om å møte mer enn en gang i uken kan vise at du anser ham som mer enn bare venner

Del 4 av 4: Koble fra

Behandle et uforpliktende forhold Trinn 13
Behandle et uforpliktende forhold Trinn 13

Trinn 1. Koble fra hvis du føler deg skuffet

Et forhold uten forpliktelse ender av seg selv hvis det ikke er gunstig for begge parter. Hvis du motsetter deg å fortsette med noen fordi de ikke vil forplikte seg, så gå bort. Hvis du har prøvd å komme nærmere ham og være hyggelig mot ham, men du fortsatt føler deg skuffet eller såret, husk at du ikke kan endre det. Koble fra når det er selvsittende, i stedet for fordelaktig.

Fortell ham: "Det er flott at vi kan chatte og tilbringe tid sammen, men jeg vil være i et engasjert forhold. Hvis du har noe imot det, er det greit. Jeg kan godta det, men vi trenger ikke å se hverandre igjen."

Behandle et uforpliktende forhold Trinn 14
Behandle et uforpliktende forhold Trinn 14

Trinn 2. Ikke la ham kontrollere deg

Hvis han alltid bestemmer timeplanen for å møte/ikke møte, aktivitetene du kan/ikke kan gjøre, menneskene du kan møte osv., Får du deg til å føle deg kontrollert av ham. I tillegg kontrollerer han deg hvis han kritiserer deg mye, får deg til å føle deg skyldig eller tvinger deg til å gjøre ting du ikke liker.

  • Hvis du føler deg kontrollert, bryt opp så du ikke blir skadet.
  • Ikke fortsett å jage ham hvis han ikke liker deg. Det er bedre å rygge enn å klappe i en hånd.
Behandle et uforpliktende forhold Trinn 15
Behandle et uforpliktende forhold Trinn 15

Trinn 3. Ikke manipulere

Han vil være forvirret og lure på hva du vil hvis du sier: "Jeg trenger deg og vil leve med deg, men jeg vil også date noen andre." Si det tydelig hvis følelsene dine endres. Uansett om du liker ham eller vil skille, fortell ham dette ærlig. Ikke kritiser eller døm andre, slik at du kan kontrollere dem.

Anbefalt: