Hvordan lage ankler (med bilder)

Innholdsfortegnelse:

Hvordan lage ankler (med bilder)
Hvordan lage ankler (med bilder)

Video: Hvordan lage ankler (med bilder)

Video: Hvordan lage ankler (med bilder)
Video: Supertipsene som gjør deg mye mer effektiv i business 2024, Kan
Anonim

Anklen gjenspeiler perfekt den avslappede sommerfølelsen, det lange blomstrede skjørtet og duften av nyklippet gress. Dette armbåndet er et symbol på vennskap og et unikt tilbehør som utfyller alle antrekk. Armbånd er enkle å lage og gir flotte gaver til kjære eller venner. Ved hjelp av de riktige verktøyene og kreativiteten kan du lage vakre ankler på kort tid.

Steg

Metode 1 av 2: Lag en vridd trappankel

Lag ankelarmbånd Trinn 1
Lag ankelarmbånd Trinn 1

Trinn 1. Samle ingrediensene

For å lage en anklet trenger du tråd. Du kan bruke en eller en rekke farger. Du trenger tre garntråder til dette armbåndet. Du kan kjøpe den i en håndverksbutikk. Når du velger en farge, må du velge en som er meningsfull for mottakeren av dette armbåndet, eller bare se etter en som ser harmonisk ut.

  • fargerikt garn
  • Saks
  • Målebånd
  • Tape eller sikkerhetsnål
Lag ankelarmbånd Trinn 2
Lag ankelarmbånd Trinn 2

Trinn 2. Mål ankelen

Vikle et målebånd rundt beinet du vil bruke armbåndet på, og mål omkretsen. Deretter legger du til resultatet 15 cm. Dette trinnet gir deg god plass til å knytte ankelen. Klipp tråden her.

Lag ankelarmbånd Trinn 3
Lag ankelarmbånd Trinn 3

Trinn 3. Knyt en knute

Fest alle tre trådene i en knute på slutten. Sett til side 2,5 cm over knuten slik at den kan bindes tilbake etter at ankelen er ferdig.

Lag ankelarmbånd Trinn 4
Lag ankelarmbånd Trinn 4

Trinn 4. Forankre tråden

Bruk tape eller sikkerhetsnål for å forankre tråden. Monter den på en solid gjenstand, slik at den er lettere å jobbe med. Du kan feste den til alt som ikke beveger seg.

  • bukseben
  • Binder
  • Bord
  • Pute
Lag ankelarmbånd Trinn 5
Lag ankelarmbånd Trinn 5

Trinn 5. Start trappene

Mens trådene er forankret, knytter du dem øverst og holder de to trådene sammen. Hold disse to trådene rett og vikle den tredje tråden rundt dem og trekk dem inn i en knute. Du kan se knuten på siden av tråden. Gjenta dette trinnet 10-15 ganger med den samme tråden.

Sørg for å holde de to midtre trådene så rette og så tette som mulig. Dette vil gjøre binding enklere fordi den ikke vil blokkere trinnene

Lag ankelarmbånd Trinn 6
Lag ankelarmbånd Trinn 6

Trinn 6. Endre fargen

Det er like enkelt som dette; velg den neste garnfargen etter at det første garnet når ønsket lengde. Hold de to andre trådene rett og bruk den nye fargede tråden til å knytte en knute rundt dem. Gjenta for 10-15 knop. Fortsett dette trinnet i henhold til lengden på ankelens omkrets.

Hvis knuten ikke er bundet ordentlig, kan du bare løsne den. Imidlertid vil denne metoden være vanskeligere fordi trinnene dine blir mer anspente etter hvert som armbåndet lages. Så vær oppmerksom og finn feil så tidlig som mulig

Lag ankelarmbånd Trinn 7
Lag ankelarmbånd Trinn 7

Trinn 7. Test armbåndets lengde

Når du har omtrent 10 cm ekstra tråd, tester du lengden på ankelen. Hvis det fortsatt ikke er nok, fortsett å gå opp trinnene og sjekk igjen etter at fargen er ferdig.

Lag ankelarmbånd Trinn 8
Lag ankelarmbånd Trinn 8

Trinn 8. Fest og skjær

Nå som ankelen er lang nok, bind den rundt håndleddet eller personen den ble gitt til. Bruk en sterk knute og klipp av de gjenværende dinglende trådene.

Metode 2 av 2: Lage Beaded Anklets

Lag ankelarmbånd Trinn 9
Lag ankelarmbånd Trinn 9

Trinn 1. Mål tråden

En enkelt tråd er vanligvis for svak til å holde alle perlene som skal festes, så det er best å bruke 2-3 tråder for å lage en sterk anklet. Klipp tråden til ankellengden.

Lag ankelarmbånd Trinn 10
Lag ankelarmbånd Trinn 10

Trinn 2. Finn midten av ankelen

Trikset, ta de tre trådene og juster dem. Brett deretter alt i to og merk dette punktet med en penn.

Lag ankelarmbånd Trinn 11
Lag ankelarmbånd Trinn 11

Trinn 3. Fest den midterste perlen

Velg perlen du vil plassere i midten av armbåndet, og tre den gjennom tråden. Senk til de nye pennmerkene er laget, og knyt knuter på begge sider av denne perlen. Dette er senterperlen på armbåndet ditt.

Perler kan gjenspeile klær, humør eller personlighet. Velg perler som formidler budskapet du vil formidle

Lag ankelarmbånd Trinn 12
Lag ankelarmbånd Trinn 12

Trinn 4. Bruk en tannpirker

Slik at de resterende perlene kan stikkes inn i ankelen, bretter du tråden over tannpirken. Stangen på tannpirken er tynn nok til at perlene kan passere gjennom, men sterk nok til at endene på tråden ikke løsner.

Lag ankelarmbånd Trinn 13
Lag ankelarmbånd Trinn 13

Trinn 5. Mål 1 cm fra midten av armbåndet

Bruk et målebånd for å markere 1 cm til venstre og høyre for midten av armbåndet. Bind en knute på dette tidspunktet og sett den neste perlen inn i ankelen. Knyt knuten igjen når perlene er på plass.

Lag ankelarmbånd Trinn 14
Lag ankelarmbånd Trinn 14

Trinn 6. Fortsett å sette inn perlene

Fortsett å måle 1 cm fra hver perle og fyll ankelen slik at perlene er jevnt fordelt. Sørg for å knytte på begge sider av perlen slik at den blir på plass på ankelen.

Lag ankelarmbånd Trinn 15
Lag ankelarmbånd Trinn 15

Trinn 7. Test armbåndets lengde

Når du har perlet ankelen til den er ca 5 cm fra begge ender av armbåndet, må du teste lengden på ankelen. Hvis du vil legge til eller fjerne perler, er det på tide

Lag ankelarmbånd Trinn 16
Lag ankelarmbånd Trinn 16

Trinn 8. Bruk spennen

Når du lager perlerarmbånd, er det en god idé å bære et spenne ettersom perlene er tyngre i sammenligning. Hummerklemmer er perfekte for å lage ankler og kan enkelt festes til hver side.

Anbefalt: