Hvordan få en mann til å le: 10 trinn (med bilder)

Innholdsfortegnelse:

Hvordan få en mann til å le: 10 trinn (med bilder)
Hvordan få en mann til å le: 10 trinn (med bilder)

Video: Hvordan få en mann til å le: 10 trinn (med bilder)

Video: Hvordan få en mann til å le: 10 trinn (med bilder)
Video: Three ways to tame your self-criticism | Ronnie Grandell | TEDxOtaniemi 2024, Kan
Anonim

De fleste gutta er ikke vanskelig å le av. Hvis du kjenner hans sans for humor og viser ditt sanne jeg, kan du når som helst få ham til å le lett. Les guiden nedenfor, slik at du kan få en fyr til å le.

Steg

Del 1 av 3: Finne din sans for humor

Få en fyr til å le trinn 1
Få en fyr til å le trinn 1

Trinn 1. Oppfør deg morsom eller dum

De fleste kvinner får egentlig ikke oppmerksomheten til mengden med en kort setning eller en anekdote. For å få fram humoren din, er den enkleste og mest effektive måten å opptre dum eller morsom på. Dette viser at du er en glad, morsom person og ikke alltid tar livet for alvorlig. Her er noen ideer:

  • Fysisk humor. Lag et morsomt ansikt, eller oppfør deg som om du er i den langsomme sonen, eller hopp på ryggen og be om å bli hentet (hvis han ikke har noe imot det, selvfølgelig), eller noe annet du synes er morsomt.
  • Gjør litt skit. Gjør utenlandske aksenter eller aksenter som du synes er morsomme. Eller kanskje kopiere aksenten eller handlingene som en spøk og en liten erting for ham.
  • Hvis du kan, kan du gi noen morsomme reaksjoner på ting.
Få en fyr til å le Trinn 2
Få en fyr til å le Trinn 2

Trinn 2. Vær deg selv

Det er ingenting bedre enn noen som er helt komfortabel med å være seg selv. Hvis du kan være deg selv, viser du at andre mennesker kan være seg selv uten å måtte bekymre seg for noe. Derfra kommer humoren din naturlig fordi du og den andre er både glade og avslappede.

  • Ikke bekymre deg for mye om du er søt nok for ham. Hvis du føler deg løs og nyter moroa hans, vil han gjerne være med deg. Ikke bekymre deg for inntrykket du gjør. Gjør det som gjør deg glad, og han vil kanskje gjøre det du gjør.
  • Hvis du prøver å være morsom, men ikke naturlig, vil du se ut som om du prøver å være morsom og mislykkes. Gjør det naturlig og la samtalen flyte naturlig. Humoren vil dukke opp til rett tid av seg selv.
Få en fyr til å le Trinn 3
Få en fyr til å le Trinn 3

Trinn 3. Vær positiv

Noen ganger kan det faktisk være morsomt foran mennesker som er stille, sarkastiske, kyniske og mørke. Men du vil absolutt ikke være rundt slike mennesker hele tiden. Alle ønsker å være rundt mennesker som er positive og positive fordi ens følelser og stemninger kan spre seg. Munter mennesker gjør de rundt seg lykkelige (som vanligvis også er morsommere), og får frem ting som får oss til å føle oss trygge. Det er ingen måte at noen vil hate noen som dette.

Når du er optimistisk, vil alt se lyst ut. Når ting er lyse og morsomme, kan du sikkert sprekke vitser lettere (og invitere latter). Jo lykkeligere du er, jo lettere blir det å få andre til å smile og le

Del 2 av 3: Balancing Her Style

Få en fyr til å le trinn 4
Få en fyr til å le trinn 4

Trinn 1. Bli kjent med ham

Humor er en subjektiv ting. Det du synes er morsomt, er kanskje ikke morsomt for andre. Slik at du kan få andre til å le, identifisere personen. Hvilke TV -serier liker han å se? Hvilken komiker liker han? Hva slags humor avgir han ofte? Dette er alle ledetråder til hva som får ham til å le.

Få en fyr til å le Trinn 5
Få en fyr til å le Trinn 5

Trinn 2. Ler av vitsen

Kvinner verdsetter generelt en sans for humor mer. Så hva vil menn? Noen som får dem til å føle at de er morsomme. I stedet for å prøve å imponere ham, vis at han har blitt hekta på deg. Vis også at han har rett til å le av sine egne vitser, for det vil få ham til å føle seg bra.

Du trenger ikke le av alle vitsene. Hvis han lager en vits som ikke er morsom, kan du le som et tegn på at du ler av ham (ikke vitsen)

La en fyr le 6
La en fyr le 6

Trinn 3. Svar på humoren

Når du føler at du kommer overens med noen, vil det dukke opp noe som vanligvis kalles kjemi mellom dere to. For å vise at du kjenner ham og setter pris på hans sans for humor, svarer du på hans humor på en positiv måte.

Å kunne dele hverandres humor kan skape et vanskelig bånd mellom dere to. Hvis du forstår humoren og kan følge den, svar godt. Vis at du liker søtheten hans

Del 3 av 3: Samhandling med ham

Få en fyr til å le trinn 7
Få en fyr til å le trinn 7

Trinn 1. Hjelp henne å være lykkelig

Når livet blir tøft, synes vi det er vanskelig å le. For å le og se den morsomme siden av ting, må vi ønske å se den morsomme siden. Hjelp henne til å være glad og fornøyd ved å være ditt fantastiske og optimistiske selv og trekke henne med deg.

Ved å være positiv og morsom har du hjulpet mye. Vær hans beste venn (eller hva som passer ditt forhold til ham), gjør små ting for ham, og prøv å gjøre livet lettere (spesielt hvis han går gjennom mange tøffe ting). La ham se den lyse siden av livet, slik at humoren hans kan komme tilbake

Få en fyr til å le Trinn 8
Få en fyr til å le Trinn 8

Trinn 2. Vil skamme deg selv

Få ting er morsommere enn noen som kan gjøre narr av seg selv og likevel le av det. På den annen side er det få ting som er verre enn at noen ydmyker og føler skam og vil gjemme seg. Så når du søler en drink på dine egne klær eller kropp, ikke vær sjenert.

Forskning viser også at ydmykelse av deg selv kan få folk til å like og stole mer på deg. Det gir mye mening, for når folk ser på deg som jordnær, lettgående og bare personen du er, tar det bort alle former for skremming og stress

Få en fyr til å le 9
Få en fyr til å le 9

Trinn 3. Bli fysisk involvert

Fysisk komedie er den eneste formen for komedie som har eksistert gjennom menneskets historie og har overlevd av en eller annen grunn. Hvis du ikke kan si noe morsomt naturlig, kan du prøve noe ikke -verbalt.

Det enkleste eksempelet? Kryss av for ham, eller prøv et enkelt finger- eller håndspill

Få en fyr til å le Trinn 10
Få en fyr til å le Trinn 10

Trinn 4. Slapp av og slapp av

Hvis du virker anspent eller stresset, kan du absolutt ikke være glad og morsom. Ro ned og slapp av, for det er den eneste måten du kan være deg selv og invitere situasjoner der humoren din kan komme naturlig ut. Hvis du er rolig og liker å være sammen med ham, vil vitser og latter naturligvis dukke opp.

Hvis han ikke ler av vitsene dine, er det greit. Det som betyr noe er at du synes det er morsomt. Hvis han ser at du er den du er, så er det ingen grunn til at han hater deg

Tips

  • Ikke tving alt. Hvis du prøver for hardt for å være morsom, ser han at du prøver for hardt.
  • Ikke fortell vitser som vil støte ham. På den sikre siden.
  • Vær tålmodig og la samtalestrømmen ta deg naturlig.
  • Ikke vær redd for å fortelle ham noe. Det er viktig å være komfortabel foran ham.

Advarsel

  • Ikke bli skuffet hvis han ikke ler. Han tenkte sannsynligvis på noe annet. Prøv igjen en annen gang.
  • Vær forsiktig når du bruker klisjévitser. En spøk som denne kan betraktes som bare et forsøk på å bli med. Sørg for at alle vitsene du lager er naturlige.

Anbefalt: