Hvordan konfrontere en juksemann: 12 trinn

Innholdsfortegnelse:

Hvordan konfrontere en juksemann: 12 trinn
Hvordan konfrontere en juksemann: 12 trinn

Video: Hvordan konfrontere en juksemann: 12 trinn

Video: Hvordan konfrontere en juksemann: 12 trinn
Video: Лепнина, современная штукатурка, штукатурка в тот же день 2024, Kan
Anonim

Ektemann som forråder ekteskap er en av de smertefulle opplevelsene. Selv om det er vanskelig å tenke klart i en prøvetid som denne, må du tenke deg godt om og forberede deg på å kunne konfrontere mannen din på riktig måte.

Steg

Metode 1 av 2: Forbered deg på konfrontasjon

Konfronter en juksemann Trinn 1
Konfronter en juksemann Trinn 1

Trinn 1. Skjul mistankene dine til du er sikker

Ikke konfronter mannen din før du er helt sikker på at han har en affære. Det er flere grunner til dette:

  • Hvis du tar feil og beskylder ham for å ha en affære, kan ekteskapet bli skadet.
  • Hvis du har rett, men ikke er sikker, kan han lyve og nekte for at han gjorde det.
Konfronter en utro mann Trinn 2
Konfronter en utro mann Trinn 2

Trinn 2. Se etter bevis

Før du konfronterer mannen din, må du være sikker på at han har en affære. Prøv å skaffe bevis uten å krenke personvernet for mye. Hold øye med deg slik at du kan få informasjon.

  • For eksempel, hvis han sjekker telefonen foran deg, kan du prøve å se om han sender en jente eller ikke. Finn ut om meldingen som sendes er flørtende eller upassende.
  • Prøv å finne ut om det er en annen duft av parfyme på kroppen hans når han kommer hjem eller ikke.
  • Se om han kommuniserer åpent foran deg eller om han går til et skjult sted i huset for å ringe eller sende tekst.
  • Fortsett å ta hensyn til historien han forteller, og prøv å se om det er noe inkonsekvent eller ikke. Hvis en person lyver, må han prøve hardt å huske løgnen, og han kan gjøre feilen med å gjenta historien om hvor han gikk. Skriv ned det han sa til ham, slik at du kan være sikker på at du ikke tok feil når du tror mannen din forandret historien hans.
Konfronter en utro mann Trinn 3
Konfronter en utro mann Trinn 3

Trinn 3. Gjennomgå bevisene dine

Før du konfronterer mannen din, må du dobbeltsjekke bevisene som er innhentet og sørge for at dette beviset er tilstrekkelig for å forhindre at mannen din har en affære.

  • Basert på bevisene du får, tenk på hva mannen din vil si for å overbevise deg om at han ikke jukser deg.
  • For eksempel, hvis du finner flere e -poster om at han drikker med en kollega og e -postene høres flørtende ut, men du er usikker på om han har en affære, tenk på om dette og de andre bevisene du har er tilstrekkelig, eller om du bør vente lengre tid for å finne flere bevis.
Konfronter en utro mann Trinn 4
Konfronter en utro mann Trinn 4

Trinn 4. Finn sosial støtte

Du har hatt en ubehagelig tid, selv om du bare mistenkte at mannen din hadde en affære. Defuser disse negative følelsene ved å snakke med en pålitelig venn om dine mistanker før du konfronterer mannen din.

Vennen din kan gi moralsk støtte for å hjelpe deg med å håndtere stress, og kanskje kan han eller hun veilede deg også

Konfronter en utro mann Trinn 5
Konfronter en utro mann Trinn 5

Trinn 5. Sørg for at du vet hva du vil hvis det viser seg at han har en affære

Før du konfronterer mannen din, tenk på planene dine hvis mannen din tilstår. Dette vil hjelpe deg med å holde fokus og være i stand til å fortsette diskusjonen om problemet i stedet for å bli for emosjonell. Spør deg selv om du vil:

  • ekteskapet avsluttet?
  • ekteskap fast?
Konfronter en juksemann Trinn 6
Konfronter en juksemann Trinn 6

Trinn 6. Ikke bruk alkohol eller narkotika

Selv om dette kan virke som et godt tidspunkt å "stikke av", er det en god idé å være i en klar mental tilstand når du konfronterer mannen din.

Hvis du konfronterer ham i en beruset tilstand, kan du ende opp med å være frekk og ikke kunne huske detaljene i samtalen din etterpå. Alkohol og narkotika oppstår ofte i tilfeller av vold i hjemmet

Metode 2 av 2: Få mannen til å delta i samtale

Konfronter en juksemann Trinn 7
Konfronter en juksemann Trinn 7

Trinn 1. Prøv å holde deg rolig

Det er lettere sagt enn gjort, men prøv ditt beste for å forhindre at ting blir verre. Ingen av dere tenker rett, og dette kan være en mulighet for mannen til å smelle døren og gå. Hvis du gir ham en sjanse til å flykte fra denne samtalen, kan han få tid til å tenke på en overbevisende løgn. Prøv derfor å være rolig under samtalen.

  • For eksempel kan du si: "Egentlig er det vanskelig for meg å si dette. Men jeg var veldig bekymret etter å ha sett noe av oppførselen din som virket som om du hadde en affære. Jeg ville virkelig snakke med deg om dette."
  • Hvis du opplever at du blir emosjonell, kan du prøve å ta noen dype åndedrag og slippe dem.
  • Prøv å minne deg selv på at selv om smerten er uutholdelig akkurat nå, med tiden, vil all emosjonell smerte gro.
Konfronter en utro mann Trinn 8
Konfronter en utro mann Trinn 8

Trinn 2. Ikke få ham til å klandre deg

Hvis han prøver å flytte samtalens fokus til deg, for eksempel å si at du er gal eller krenker personvernet hans, kan du rolig si at oppførselen din gjør deg veldig engstelig, og denne samtalen handler om hvorvidt han har en affære eller ikke.

Prøv å være så rasjonell og logisk som mulig og si gjentatte ganger at atferden hans gjør deg engstelig og at du føler at det er riktig å undersøke omfanget av hans ulovlige forhold

Konfronter en utro mann Trinn 9
Konfronter en utro mann Trinn 9

Trinn 3. Spør ham hvorfor han har en affære

Prøv å forstå hvorfor han jukset deg. Vanligvis er det en grunn bak det. Dette vil hjelpe deg med å bestemme om du vil prøve å reparere dette forholdet, eller om det er på tide å la det gå.

Prøv å finne ut om han virkelig ser ærlig ut. Bruk instinktene dine. Hvis det virker som om han bare sier det du vil høre, vær forsiktig

Konfronter en utro mann Trinn 10
Konfronter en utro mann Trinn 10

Trinn 4. Gjennomgå hva du vil

Men før du starter denne samtalen, bør du mer eller mindre vite om du vil avslutte forholdet eller vil fikse det hvis han innrømmer å ha en affære. Etter samtalen, tenk på nytt hva du vil, basert på informasjonen du hentet fra denne samtalen.

For eksempel, hvis han innrømmer å være avhengig av sex og gir overbevisende bevis og han virkelig ønsker å forbedre forholdet, kan det være at du ombestemmer deg og prøver å forbedre forholdet

Konfronter en utro mann Trinn 11
Konfronter en utro mann Trinn 11

Trinn 5. Hvis du har barn, tenk på barna dine

Sørg for å konfrontere mannen din når barna ikke er i nærheten. Hvis du gjør det foran dem, kan de bli traumatisert av denne følelsesmessige opplevelsen.

Hvis du har problemer med å finne tid borte fra barna, kan du prøve å ta mannen din ut på middag. Men i stedet for å spise i stedet, finner du et stille sete hvor du kan sette deg ned og snakke om saken

Konfronter en utro mann Trinn 12
Konfronter en utro mann Trinn 12

Trinn 6. Se en parrådgiver

Hvis du har problemer med å diskutere saken med mannen din, eller hvis du ønsker å forbedre forholdet ditt, kan du prøve å se en ekteskapsterapeut som kan hjelpe deg med å håndtere problemet.

Du kan søke etter ekteskapsterapeuter ved å bruke en søkemotor ved å bruke søkeordet "ekteskapsterapeut"

Anbefalt: