Hvordan lage frosne druer: 5 trinn (med bilder)

Innholdsfortegnelse:

Hvordan lage frosne druer: 5 trinn (med bilder)
Hvordan lage frosne druer: 5 trinn (med bilder)

Video: Hvordan lage frosne druer: 5 trinn (med bilder)

Video: Hvordan lage frosne druer: 5 trinn (med bilder)
Video: Самый популярный рецепт в мире! Изюм, лук и ананас 2024, Kan
Anonim

Frosne druer er en deilig, kalorifattig, fettfattig matbit som til og med iskremelskere kan smake på. Frosne druer er perfekte for barn (så vel som voksne) å nyte på varme sommerdager, og er veldig enkle å tilberede og "lage". Hvis du vil lage dine egne frosne druer på kort tid, kan du gå til trinn 1 nedenfor for å komme i gang.

Steg

Image
Image

Trinn 1. Vask druene

Vask frukt før du spiser det er en god ting å gjøre. Vasking av frukt hjelper til med å fjerne plantevernmidler som er skadelige for helsen din. Når de er tappet, legg druene i et dørslag eller en bolle eller tallerken og tørk dem med tørkepapir. La vinen tørke så mye som mulig i minst 15 minutter.

Image
Image

Trinn 2. Legg druene på et stykke bakepapir, et bakeplate eller en tallerken

Du kan også bruke Tupperware eller andre beholdere som kan lukkes igjen. Hold druene så avstand som mulig, slik at de ikke berører hverandre. På denne måten vil ikke druene henge sammen eller klumpe seg når de er frosset. Selv etter at druene er tappet og tørket, kan overflødig vann gjøre druene til store fruktklumper på grunn av isen som fester seg.

  • Hvis du vil at vinen din skal være søtere, kan du drysse den med litt sukker eller et kalorifatt søtningsmiddel før du legger den i fryseren.
  • Hvis du vil være litt kreativ, kan du lage "frosne druespyd" ved å stikke druene på et spyd før du legger dem i kjøleskapet.
Image
Image

Trinn 3. Frys druene i fryseren i minst 4-5 timer

Jo flere druer du har, jo lengre tid vil det ta å fryse helt. Du kan også fryse druene over natten, men du vil ikke fryse dem for lenge, ellers kan druene miste sin deilige tekstur og smak.

Image
Image

Trinn 4. Fjern vinen fra fryseren

Fjern de frosne druene og legg i en bolle. Gjør deg klar til å kose deg.

Image
Image

Trinn 5. Nyt vinen din

Ta vinen din ut av fryseren og nyt dine frosne druer akkurat slik. Hvis du ønsker det, er det også forskjellige måter å variere måten du liker den vanlige frossenvinen på:

  • Bruk frosne druer som isbiter for et forfriskende glass vann, mimosa eller annen alkoholholdig drikke.
  • Legg frosne druer til iskrem, yoghurt eller pudding for å legge til deilighet og variasjon i godbitene dine.
  • Dryssing av frosne druer med sukker gir en søtere matbit.

Tips

  • Bruk frosne druer til å slappe av et glass vin eller vin uten å tilsette vann (is = vann)!
  • Røde druer har flere ernæringsmessige fordeler og fryser bedre enn grønne druer, selv om noen foretrekker å fryse grønne også. Prøv begge.
  • Pass bakepapiret (la oss gå grønt) og bakeplaten. Bare rist eller rist vinen godt for å gjøre den nesten tørr og legg den i en plastpose med glidelås. Legg plasten flat i fryseren slik at druene ikke hoper seg opp og bare er 1-2 druer tykke. Vin ville være fint frosset som dette. Næringsverdien til druer vil avta etter en uke med frysing og vil ikke vare opptil en uke!
  • Hvis du vil lage italiensk is av druer, purerer du bare en bolle med druer og fryser dem i noen timer.
  • Vask druene og legg dem på tørkepapir. La det lufttørke i omtrent et døgn. Deretter plukker du druene fra stilkene, og legger dem i en plastpose med glidelås.
  • Etter å ha tappet druene, pakk om 6-7 druer inn i plastfolie (gjør dette til alle druene er pakket helt inn). Legg deretter de innpakkede druene i en plastikkpose for frysing. Resultatene er flotte!
  • Prøv å fryse røde og grønne druer, og bland dem deretter sammen i en plastpose. Det kan være en deilig matbit, så vel som sunn.
  • Vask druene, legg dem i en Ziploc -plastpose, og lagre dem til du er klar til å bruke dem. Etter det legger du vinen i en bolle og nyter.
  • Prøv å legge all vinen i en 1 gallon frysesikker plastpose, og frys den på den måten i flere måneder. Druene henger ikke sammen og vil også vare i flere måneder.

Frys i noen timer..

Anbefalt: