Hvordan håndtere fysisk ydmykelse (for jenter): 8 trinn

Innholdsfortegnelse:

Hvordan håndtere fysisk ydmykelse (for jenter): 8 trinn
Hvordan håndtere fysisk ydmykelse (for jenter): 8 trinn

Video: Hvordan håndtere fysisk ydmykelse (for jenter): 8 trinn

Video: Hvordan håndtere fysisk ydmykelse (for jenter): 8 trinn
Video: Tappe ser på nrksuper.no [EDUCATIONAL] 2024, Kan
Anonim

Noen av dine mannlige venner kaller deg ofte stygg eller stygg? Hvis din selvtillit er lav, vil du mest sannsynlig rettferdiggjøre ordene deres med en gang og synke i sorg. Ikke haste for å gjøre det. Prøv heller å tenke, fortjener du å bli behandlet på den måten? Kommer du til å la dem fortsette å gjøre det? Eller vil du ta handlingene hans på alvor?

Steg

Fang noen som lyver trinn 4
Fang noen som lyver trinn 4

Trinn 1. Tenk på hvem som fornærmet deg

Er han en av dine mannlige beste venner? Mener han ikke noe dårlig og erter deg bare? Gjør han det hver dag og ser ut til å hate deg? Er han din tidligere kjæreste? Eller er han en idiot fremmed du møtte på gaten?

Vær en søt fyr Trinn 14
Vær en søt fyr Trinn 14

Trinn 2. Hvis han bare erter deg, bare gi ham et vennlig svar som å slå ham lett eller returnere ertingen

På den annen side, hvis han vil skade deg med vilje, be ham slutte eller prøve å ignorere det.

Få gutta til å like deg for din personlighet og ikke for ditt utseende Trinn 8
Få gutta til å like deg for din personlighet og ikke for ditt utseende Trinn 8

Trinn 3. Hvis du tviler på hans intensjoner, kan du prøve å observere deg selv (spesielt hvis dette ikke er den første fornærmelsen du har hørt)

Har du alltid gjemt din egenart for andre? Biter du alltid på leppa? Stirrer du alltid på gulvet når du snakker med andre mennesker? Er ansiktet ditt alltid dekket av hår? Hvis du finner ut at du er misfornøyd med utseendet ditt, er det ikke noe galt i å gjøre enkle endringer (starter med håret ditt, klærne du har på deg, etc.). Husk at alle har naturlig skjønnhet; noen avgir den fra utsiden, noen avgir den fra innsiden, noen til og med begge deler. Skjønnhet er noe som ikke er absolutt fordi alle har sin egen referanse. Godta det faktum at mennesker alltid vil dømme hverandre ut fra det som er sett utenfra. Hva vil du vise foran andre mennesker? Vil du bli sett på som en smiley? Folk som bryr seg for mye om utseendet sitt? Eller er det mennesker som er for likegyldige til utseendet?

Vær sexy på ungdomsskolen (for jenter) Trinn 6
Vær sexy på ungdomsskolen (for jenter) Trinn 6

Trinn 4. Ikke la kommentarene ødelegge livet ditt

Fortsett trygt og ha det gøy!

Få noen til å føle seg bedre Trinn 7
Få noen til å føle seg bedre Trinn 7

Trinn 5. Hvis det er kjæresten din som fornærmet deg, bryt med ham og finn en annen fyr som vil respektere deg

Beklager for juks med partneren din Trinn 2
Beklager for juks med partneren din Trinn 2

Trinn 6. Vis at du er en stilig kvinne

Du vet sikkert at "stygg" er en barnslig fornærmelse; for det, sørg for at du alltid gir et høflig og modent svar. Vær takknemlig for alle som fornærmer deg; Fortell ham om nødvendig at han er veldig hyggelig å ha fortalt deg det. Etter det, la umiddelbart stå foran ham. Stol på meg, en så rolig og kontrollert respons vil virkelig irritere personen som fornærmet deg!

Tjene penger på sommerferie Trinn 11
Tjene penger på sommerferie Trinn 11

Trinn 7. Husk at modne mennesker ikke alltid fornærmer hverandre

Som en mer moden person har du valget om å ignorere ham og ikke la atferden påvirke livet ditt.

Vær en gjennomsnittlig jente Trinn 4
Vær en gjennomsnittlig jente Trinn 4

Trinn 8. Svar på fornærmelser om nødvendig

Noen ganger kan sarkastisk gjengjeldelse få personen som fornærmet deg (eller de rundt deg) til å le; og ofte vil den typen respons faktisk få deg til å føle deg mye bedre. Svar som: "Jeg er stygg, du er barnslig. Ingen er perfekte, ikke sant?”,“Ja, jeg er stygg som min far. Eh, du kjenner farens ansikt, ikke sant?”,“Ja, jeg er stygg. I natt sov jeg ikke godt. Hvorfor er du stygg?”, Eller” Ja, jeg er stygg. Folk sier at dette er en kvise/fødselsmerke/arr/oppgi tilstanden din med stolthet. Er det et medisinsk begrep for noen som stadig erter noe åpenbart? Eller bare bruke navnet ditt? Ser ut til å passe."

Tips

  • Gjør ditt beste for å fortsette å leve så godt du kan. Husk at du er en unik person! Hvis noen fornærmer deg, ignorer kommentarene deres og tro på deg selv.
  • Ikke endre deg selv bare fordi noen andre ba deg om det (eller fordi du ikke tåler andres fornærmelser). Endre bare for deg selv, ikke for andre.
  • Fyren du liker fornærmer ditt fysiske utseende? Kanskje han gjorde det fordi han allerede hadde en kjæreste og ikke ville misforstå ham. Men husk, det er også andre muligheter! Hvis han ikke virker interessert i deg, trenger du ikke bekymre deg for ham. Ikke bekymre deg, det vil alltid være andre gutter der ute som er villige til å like deg for den du er.
  • Hvis noen kaller deg stygg, gjør han det ikke nødvendigvis fordi han vil skade hjertet ditt, vet du. Det kan være at han faktisk liker deg, men ikke vet hvordan han skal uttrykke det.
  • Vanligvis kaller tenåringsgutter det motsatte kjønn stygg fordi de ikke vet hva de skal si (eller vil se hvordan ofrene deres reagerer). Hvis du reagerer på kommentarene hans med sinne, betyr det at du sitter fast i spillet! Hvis han virkelig vil såre deg, hvorfor kaster han ikke noen flere personlige fornærmelser? Å kalle deg stygg er ikke personlig i det hele tatt; Slike fornærmelser er faktisk bare vanlige uttrykk for sinne eller frustrasjon. Hvis noen kaller deg stygg, husk alltid at du ikke er stygg i det hele tatt; han prøver desperat å skade deg, men er for dum til å vite hvordan. Som "dumt" er "stygg" en av de svakeste fornærmelser. Ikke la slike fornærmelser skade hjertet ditt!
  • Hvis han begynner å fornærme deg etter å ha hørt fra andre at du liker ham, er det et tegn på at han er umoden og har problemer med å kontrollere sitt ego. Ignorer slike menn; Ikke la kommentarene skade deg! Hvis han går til slike ekstremer bare fordi han er klar over dine følelser for ham, er det et tegn på at han må vokse opp og ikke er verdt å tenke på. Finn en annen fyr som er villig til å like deg for den du er!
  • Dessverre håner de fleste tenåringsgutter ofte det motsatte kjønn bare fordi de vil bli sett på som kule (spesielt hvis det motsatte kjønn er en jente som er mindre populær i deres sosiale krets). Prøv å se om han i hemmelighet ser på deg eller gir deg et kort smil. Hvis han gjør det, er sjansen stor for at han ikke synes du er dårlig i det hele tatt!
  • For at du alltid skal føle deg vakker, prøv å se refleksjonen din i speilet hver morgen; Etter det kan du nevne 10 ting som får deg til å se vakker ut fra utsiden og 10 ting som får skjønnheten din til å stråle fra innsiden. Denne metoden kan forbedre humøret, utseendet og selvtilliten på et øyeblikk!
  • Prøv å ignorere alle som kaller deg stygg. Husk at det alltid vil være mennesker som setter pris på deg for den du er; Selvskjønnhet er ikke bare begrenset til det som er sett utenfra, men også det som kommer innenfra. Prøv å fokusere på det du vil, og ikke la negative kommentarer påvirke ditt daglige liv.

Anbefalt: