3 måter å håndtere juksekjærere (for jenter)

Innholdsfortegnelse:

3 måter å håndtere juksekjærere (for jenter)
3 måter å håndtere juksekjærere (for jenter)

Video: 3 måter å håndtere juksekjærere (for jenter)

Video: 3 måter å håndtere juksekjærere (for jenter)
Video: 10 tegn på at noen liker deg 2024, Kan
Anonim

Det kan ikke nektes på at det er veldig smertefullt å finne ut at kjæresten din jukser deg, og hvis du har opplevd det, gjør du sannsynligvis mye vondt akkurat nå. Når du er klar, snakk om hva som skjedde med ham. For å overvinne et knust hjerte, administrer følelsene dine og ta vare på deg selv. Etter hvert vil du kunne gå videre med livet ditt med eller uten det.

Steg

Metode 1 av 3: Konfrontering

Deal with a Cheating Boyfriend Trinn 1
Deal with a Cheating Boyfriend Trinn 1

Trinn 1. Øv på hva du skal si før du snakker

Å ha en seriøs samtale om dette problemet kan være vanskelig, spesielt hvis du er dypt såret. Slik at du kan formidle det du vil formidle, må du først bestemme hva du skal si. Øv deretter på å si det med en normal stemme. Dette vil hjelpe deg når du virkelig trenger å snakke senere.

Prøv å snakke i speilet eller snakk med en venn som støtter

Deal with a Cheating Boyfriend Trinn 2
Deal with a Cheating Boyfriend Trinn 2

Trinn 2. Snakk med ham når du er klar

Ring på telefon eller tekstmelding og si at du er klar til å snakke om det som skjer. Inviter ham til å møtes på et nøytralt sted eller et annet sted som er praktisk for deg. Sett av nok tid til at dere begge kan diskutere ting, slik at dere ikke føler dere forhastet.

  • For eksempel, be ham om å komme hjem til deg eller møte på en kaffebar.
  • Du kan sende en melding som sier: “Jeg vil snakke om det som skjedde mellom deg og Tantri. Kan vi møtes på Soul Promise klokken 13.00?”

Variasjon:

Du vet kanskje ikke sikkert om han har en affære eller ikke. Hvis dette er tilfelle, send en melding som: "Jeg hørte et rykte som forvirret meg. Kan vi møtes på Soul Promise klokken 13.00? Jeg vil snakke."

Deal with a Cheating Boyfriend Trinn 3
Deal with a Cheating Boyfriend Trinn 3

Trinn 3. Spør ham om han har en affære hvis du ikke vet det sikkert

Du kan mistenke at han har en affære fordi han driver bort eller du har hørt et rykte. Hvis dette er tilfelle, er det best å spørre direkte i stedet for å gjøre forutsetninger. Forklar dine mistanker og årsakene til dine mistanker. Så spør ham om han har en affære.

Du kan si: “Vi har ikke sett hverandre på to uker, og nå hører jeg rykter om at du dater Alina. Fusk du virkelig?"

Deal with a Cheating Boyfriend Trinn 4
Deal with a Cheating Boyfriend Trinn 4

Trinn 4. Fortell henne at hennes beslutning om å jukse gjorde deg vondt

Kanskje han ikke mente å skade deg, men han burde vite at du ble såret på grunn av handlingene hans. Forklar hvordan du føler deg og hvorfor det gjør så vondt. Si hva du har å si for å føle deg bedre.

For eksempel, "Jeg ble såret og følte meg forrådt. Jeg trodde på deg, men du brøt den tilliten."

Variasjon:

Kanskje han ikke vil høre hvordan du har det, eller du tror at han ikke vil snakke med deg lenger. I dette tilfellet kan du sette følelsene dine på et brev, deretter brenne det eller rive det opp. Dette vil hjelpe deg til å føle deg bedre selv om brevet ikke blir sendt til ham.

Deal with a Cheating Boyfriend Trinn 5
Deal with a Cheating Boyfriend Trinn 5

Trinn 5. Lytt til forklaringen, men ikke godta skylden

Du vet sikkert allerede at det alltid er to sider av en historie, og det er en god idé å se på situasjonen fra hans perspektiv. Gi ham en sjanse til å forklare og prøv å forstå hvorfor. Men ikke la ham klandre deg eller rettferdiggjøre handlingene hans.

  • Dette er også en sjanse for ham til å si om han vil redde forholdet og gi deg en grunn til at du bør ta ham tilbake. I tillegg kan du også fortelle at han ikke jukser deg for å skade deg.
  • Hvis han begynner å skylde på deg, løfter du hånden foran ham og sier: "Stopp. Jeg vil ikke godta skylden for handlingene dine. Hvis du skal klandre meg, er det best hvis denne samtalen slutter med en gang."

Metode 2 av 3: Å overvinne et knust hjerte

Deal with a Cheating Boyfriend Trinn 6
Deal with a Cheating Boyfriend Trinn 6

Trinn 1. Tillat deg selv å sørge

Du kan være veldig såret, så bare la følelsen gå. Godkjenn dine nåværende følelser og uttrykk dem på en sunn måte. Gi deg selv tid til å sørge så lenge det tar. Følelsene dine forbedres raskere.

Si til deg selv: "Jeg føler meg så forrådt akkurat nå", eller "jeg er så trist fordi jeg trodde vi matchet."

Deal with a Cheating Boyfriend Trinn 7
Deal with a Cheating Boyfriend Trinn 7

Trinn 2. Bruk sunne strategier for å behandle følelser

Følelsene dine er kanskje ikke sikre, bare gi uttrykk for å gjøre det bedre. Prøv forskjellige strategier for å se hva som vil hjelpe deg mest med følelsene dine. Som et eksempel:

  • Del dine følelser med venner
  • Heller følelser i en dagbok
  • Bløt i det varme vannet og lytt til beroligende musikk
  • Se din favorittkomedie
  • Ta en tur eller løp
  • Yoga
  • Å uttrykke deg selv gjennom kunst
Deal with a Cheating Boyfriend Trinn 8
Deal with a Cheating Boyfriend Trinn 8

Trinn 3. Tilbring tid med folk i støttenettverket for å huske at du er elsket

Hjertesorg over å bli forrådt kan få deg til å føle deg bortkastet og verdiløs. Imidlertid er det faktisk mange mennesker som virkelig elsker deg. Avled deg selv fra kjærestens svik ved å nyte tid med lojale venner og familie. Inviter dem hjem til deg eller gjør en morsom aktivitet.

  • Ta for eksempel en venn hjem til deg for å se en film eller spille bowling med noen venner.
  • Prøv å ikke diskutere problemet med partneren din. Fokuser i stedet på andre forhold til mennesker som elsker deg.
Deal with a Cheating Boyfriend Trinn 9
Deal with a Cheating Boyfriend Trinn 9

Trinn 4. Husk at hennes beslutning om å jukse ikke var din feil i det hele tatt

Når han jukser deg, prøver du kanskje å finne ut hva som gikk galt i forholdet. Det er imidlertid ingen grunn til å forråde. Han har ansvaret. Så ikke klandre deg selv. Når du begynner å bekymre deg for at du har gjort en feil, husk at du ikke kan kontrollere handlingene deres.

Si til deg selv: “Jeg kontrollerer ikke oppførselen hans. Hvis han jukser, er det hans skyld, ikke min."

Tips:

Noen ganger skylder juksepartnere problemer i forholdet som fikk dem til å jukse. For eksempel kan han si "Du tar ikke hensyn" eller "Du er for opptatt med vennene dine, så jeg møter noen andre." Imidlertid kunne han faktisk ha snakket om saken, ikke engang hatt en affære. Så, i dette tilfellet, ikke godta skylden.

Deal with a Cheating Boyfriend Trinn 10
Deal with a Cheating Boyfriend Trinn 10

Trinn 5. Se på deg selv slik at dine behov blir dekket

Kanskje du akkurat nå vil spise is og se på TV hele dagen. Du vil imidlertid bli bedre raskere hvis du spiser et sunt kosthold, kler deg ut, trener og følger din normale daglige rutine. Skriv ned en enkel rutine som du kan gjøre når du føler deg ned. Gjør også noe morsomt for deg selv hver dag.

Lag deg for eksempel daglige mål for å kle deg ut, gå på jobb eller på college, trene og gjøre hobbyer. I tillegg kan du planlegge sunne og enkle menyer som yoghurt med skiver, salat med grillet kylling eller dampet fisk og grønnsaker

Deal with a Cheating Boyfriend Trinn 11
Deal with a Cheating Boyfriend Trinn 11

Trinn 6. Fokuser på å gjøre deg glad i stedet for å ta hevn

Når du finner ut at partneren din jukser deg, er det helt naturlig at du vil svare med samme behandling. Du kan fantasere om å kysse vennen sin eller klø seg i bilen hans, men det er en dårlig idé om disse fantasiene virkelig går i oppfyllelse. Du vil føle deg mer og mer usikker og kan til og med synes det er vanskelig. I stedet for å tenke på hvordan du skal betale ham tilbake, gjør det som vil gjøre deg lykkelig.

  • For eksempel kjøpe nye klær, bake en kake med en venn eller gå ut med en vennegjeng.
  • Vennligst fantasér hevn. Tenk deg for eksempel at du ødelegger platesamlingen hans eller legger en død fisk i bilen hans. Imidlertid, ikke gjør det faktisk.

Metode 3 av 3: Gå videre

Deal with a Cheating Boyfriend Trinn 12
Deal with a Cheating Boyfriend Trinn 12

Trinn 1. Bruk litt tid på å tenke på din beslutning

Tenk på hva du virkelig vil. Tenk på hva som skjedde, hvordan du følte deg og hva partneren din sa under samtalen. Ta deretter den riktige avgjørelsen for deg.

Hvis du er sikker på at du vil avslutte forholdet, kan du fortsette. Imidlertid føler du ikke at du må ta en avgjørelse med en gang hvis du ikke er sikker

Deal with a Cheating Boyfriend Trinn 13
Deal with a Cheating Boyfriend Trinn 13

Trinn 2. Bestem deg for om du kan fortsette forholdet eller ikke

Du kan ikke stole på partneren din lenger, og det er normalt. Hvis tilliten går tapt, kan forholdet være uopprettelig. Vurder om du klarer det eller ikke. Deretter bestemmer du om du vil skille eller bo sammen.

Du kan spørre andre om råd, men ta den avgjørelsen som føles riktig for deg

Deal with a Cheating Boyfriend Trinn 14
Deal with a Cheating Boyfriend Trinn 14

Trinn 3. Tilgi ham slik at du føler deg mer lettet

Hvis det tar lang tid å tilgi, fortsett. Og hvis du kan tilgi, tilgi så du føler deg lettet, ikke for ham. Si at du har tilgitt ham, eller skriv brev som ikke trenger å sendes. Dette vil hjelpe deg til å gå videre med livet ditt roligere.

  • Du kan si: "Det du gjorde gjorde meg vondt, men jeg valgte å tilgi deg og glemme alt."
  • Å tilgi er ikke det samme som å glemme det som skjedde eller si at alt er bra. Tilgivelse er en måte å la ham få vite at du ikke vil la ham ødelegge fremtiden din.
Deal with a Cheating Boyfriend Trinn 15
Deal with a Cheating Boyfriend Trinn 15

Trinn 4. Fokuser på fremtiden hvis du vil bygge et forhold igjen

Hvis du vil redde forholdet, la denne juksepisoden ligge igjen. Det betyr at du ikke tar det opp igjen når du er sint eller såret. Prøv å fokusere på å bygge en fremtid sammen, ikke fast i fortiden.

For eksempel kan du ha trang til å beskylde ham for å ha en affære hver gang han kommer sent hjem. Hvis du alltid tar det opp, vil forholdet bli skadet

Deal with a Cheating Boyfriend Trinn 16
Deal with a Cheating Boyfriend Trinn 16

Trinn 5. Gjenopprett mistet tillit

Det vil ta tid å gjenopprette tilliten, men det er ikke umulig. Få ham til å jobbe sammen for å bygge tillit igjen ved å chatte hver dag og tilbringe mye tid sammen. Hold også løftet ditt og be ham om å holde løftet.

For eksempel, hvis han lovet å be deg ut, må du minne ham på det. På samme måte, hvis han lover å sende tekst på et bestemt tidspunkt hver dag, kan du sende ham en melding på forhånd hvis han glemmer det

Deal with a Cheating Boyfriend Trinn 17
Deal with a Cheating Boyfriend Trinn 17

Trinn 6. Koble fra hvis du er sikker

Det kan være bedre å kutte bånd med en partner som har vist seg utro, spesielt hvis han jukset deg mer enn en gang. Hvis du har bestemt deg for å avslutte forholdet, må du gi ham beskjed direkte. Si hvordan du føler at forholdet skal ta slutt, og fokuser på fremtiden.

Si: «Etter at du jukset meg, endret følelsene meg. Jeg er såret og sint, og jeg kan ikke fortsette dette forholdet lenger. Jeg valgte å skille, slik at jeg kunne fokusere på å være lykkelig

Tips:

Hvis han jukser deg gjentatte ganger, er det best å avslutte forholdet og fortsette med livet ditt uten ham. Akkurat nå er han ikke klar til å være lojal mot en person, og du fortjener bedre. Du vil finne en bedre partner, så bare la ham gå.

Tips

  • Ikke stå ut med folk som gjentatte ganger forråder deg bare fordi du er redd for at du ikke vil finne kjærligheten igjen. Det er andre der ute som vil behandle deg godt.
  • Gode relasjoner krever tillit, så følg instinktene dine. Hvis du ikke kan stole på ham, er det sannsynligvis best å bare bryte opp.

Anbefalt: