Hvordan gi opp mannen du elsker (med bilder)

Innholdsfortegnelse:

Hvordan gi opp mannen du elsker (med bilder)
Hvordan gi opp mannen du elsker (med bilder)

Video: Hvordan gi opp mannen du elsker (med bilder)

Video: Hvordan gi opp mannen du elsker (med bilder)
Video: Ting alle jenter gjør 2024, Kan
Anonim

Det er sant at å gi slipp på mannen du elsker er en veldig vanskelig ting å gjøre, spesielt hvis du virkelig tror at han er din sjelefrende. Du kan føle deg såret, trist og forvirret når forholdet ditt ble grunnlagt, selv om det var opp til deg å bestemme. Hvis du vil slippe fyren, er det viktigste å gi deg selv litt tid og ikke ha det travelt med å avslutte tristheten. Etter det må du fokusere på de tingene du liker og vokse til en uavhengig person, slik at du kan komme tilbake til den du var før du visste ordet av det.

Steg

Del 1 av 3: Koble fra

Slipp mannen du elsker Trinn 1
Slipp mannen du elsker Trinn 1

Trinn 1. Hold deg til avgjørelsen

Det er viktig å holde seg til avgjørelsen din etter at forholdet ditt er avsluttet, enten du brøt det eller ikke. Hvis du ga opp mannen du elsker fordi han sviktet deg, må du holde fast ved at forholdet ditt er over. Hvis du forteller ham at du vil avslutte forholdet, er det veldig viktig å fortelle ham det så fast som mulig, så han vil ikke nøle med å bestemme at forholdet er over.

Slipp mannen du elsker Trinn 2
Slipp mannen du elsker Trinn 2

Trinn 2. Få følelsene dine ut

Ikke vær sjenert hvis du føler deg trist og prøver å slippe tristhet, sinne, forvirring eller bitterhet i hjertet ditt. Gråt så hardt du vil, enten alene hjemme eller når du snakker med venner. Skriv ned følelsene dine. Overbevis deg selv om at du må være alene i noen dager. Gjør hva du kan for å lufte disse følelsene, så kan du begynne å godta og håndtere dem. Jo lenger du holder på følelsene dine, jo vanskeligere blir det for deg å gi slipp på mannen du elsker.

  • Ingenting er for dumt eller for dumt. Hvis du vil se en romantisk komedie og bryte ut i tårer, kan du se Habibie & Ainun og gråte. Hvis du vil synge "Den vakreste eks" fra ditt hjerte, kan ingenting stoppe deg.
  • Dette er tiden for å håndtere sammenbruddet i forholdet ditt, og du kan uttrykke dine følelser for enhver pris. Det er greit hvis du ikke kan gråte. Hvis du er flinkere til å slå puter, fortsett. Ingenting vil stoppe deg.
Slipp mannen du elsker Trinn 3
Slipp mannen du elsker Trinn 3

Trinn 3. Gi det tid

Ikke forvent at du skal løpe rundt med venner, ha det gøy med en drink i hånden eller nyte helgen etter at du har sluttet med kjæresten din. Det kan ta flere måneder, eller enda lenger, før du er klar til å ha det gøy igjen, og du bør ikke presse deg selv til å gå "greit" med en gang. Selv om det er en god idé å slutte å være trist etter noen dager og tilbringe tid ute med andre mennesker, bør du ikke få lyst til å presse deg selv til å late som om du er fornøyd for tidlig.

  • Hver kvinne har sin egen tidslinje. Smerten du føler vil forsterke din måte å håndtere problemer på, så vel som din alvor i å leve et forhold. Ikke føl at du må være "ok" etter en uke med brudd bare fordi vennene dine venter det.
  • Ikke tving deg til å sosialisere hvis du ikke vil. Det er ingenting verre enn å gå på en fest når du vil gråte hele natten. Du bør imidlertid prøve å finne tid til å henge med dine nære venner, slik at du ikke føler deg for ensom.
Slipp mannen du elsker Trinn 4
Slipp mannen du elsker Trinn 4

Trinn 4. Koble fra alle kontakter hvis du kan

En av de beste måtene å slippe mannen du elsker er å slutte å snakke med ham, slutte å se på ham og slutte å høre stemmen hans. Hvis du har muligheten til å kutte all kontakt med fyren, bør du prøve å gjøre det så snart som mulig. Slett nummeret hennes fra telefonen, hold deg unna sosiale medier, og ikke gå ut på kaffe med henne før du er virkelig klar til å tenke på henne som en venn. Hvis han fortsetter å ringe deg, forklar at du ikke vil ha ham.

  • Hvis du vet at du kommer til å se ham på et sted som skole eller jobb, trenger du ikke å ignorere ham helt hvis det gjør ting vanskelig, men du trenger ikke å føle at du må snakke med ham enten.
  • Selv om du føler deg desperat etter å se eller høre stemmen hans, husk at det bare vil gjøre ting verre.
Slipp mannen du elsker Trinn 5
Slipp mannen du elsker Trinn 5

Trinn 5. Tenk på smerten du ville føle hvis du skulle forsone deg med ham

Selv om du føler deg engstelig for å bruke tid eller til og med forsones med ham, må du minne deg selv på smerten du føler. Tenk på hvordan han ødela følelsene dine, tenk på nettene fylt med tårer eller alle de meningsløse kampene som gjorde deg veldig sint. Det er lett å huske de lykkelige tider, men du må fokusere på de triste tider hvis du vil slippe eksen din.

  • Når du er fristet til å ringe eller finne ut hva han holder på med, tenk på deg selv når forholdet ditt gikk gjennom en grov flekk. Husk all smerten du følte, og husk hvor mye det ville gjøre vondt hvis du måtte gå gjennom det igjen.
  • Selvfølgelig trenger du ikke ha for vane å huske den dårlige opplevelsen hver dag, hvis det får deg til å føle deg verre. Men hvis du føler at du fortsatt er knyttet til din eks, kan dette være det beste å gjøre.
Slipp mannen du elsker Trinn 6
Slipp mannen du elsker Trinn 6

Trinn 6. Ikke bli frustrert over deg selv for ikke å klare å komme deg over det raskt

Du kan føle deg sint, trist, forvirret og irritert over deg selv fordi du fortsatt tenker på eksen din. Du lurer sikkert på “Hvorfor er jeg her? Hvorfor kan jeg ikke glemme ham? Du bør imidlertid unngå denne tankegangen. Det er ingen vits i å bli sint på deg selv for hvordan du føler deg, og du bør gi deg tid til å ta over. Det er ikke noe galt i å ha dype følelser for noen, og å føle seg sint vil bare gjøre det verre.

  • Selvfølgelig, ved å gjøre en innsats for å gi slipp på mannen du elsker, vil denne prosessen bli overført raskt i stedet for at du sitter på rommet ditt. Husk imidlertid at hjertet ditt trenger tid til å gro.
  • I stedet for å føle deg skuffet over deg selv fordi du fortsatt føler deg trist, vær stolt over at du er ærlig med følelsene dine i stedet for å nekte dem.

Del 2 av 3: Gå videre

Slipp mannen du elsker Trinn 7
Slipp mannen du elsker Trinn 7

Trinn 1. Bli kvitt alt som minner deg om fyren

Denne delen blir ikke lett, men du må gjøre det riktig hvis du vil gå videre i livet. Det er på tide å samle alle tingene som minner deg om fyren på soverommet ditt og til og med i huset ditt, og deretter kaste dem alle. Disse elementene kan være en bamse han ga deg på et karneval, sin T-skjorte som du ofte bruker for å sove med, eller til og med halskjedet han ga deg på forholdsdagen. Hvis du har noe som er veldig verdifullt for deg, er det best å beholde det lenge hvis du ikke kan bli kvitt det.

  • Denne prosessen kan være smertefull, og det er best å be en pålitelig venn om hjelp når du går gjennom den. Bare husk at dette er som å fjerne en bandasje: jo før du gjør det, jo raskere vil smerten forsvinne.
  • Hvis rommet ditt er fylt med ting som minner deg om din eks, kan du ikke gå videre raskt fordi du fortsatt har grunn til å tenke på det i underbevisstheten din.
Slipp mannen du elsker Trinn 8
Slipp mannen du elsker Trinn 8

Trinn 2. Unngå ekskjærester på sosiale medier

I disse dager kan sosiale medier være en måte å finne ut hvordan eksen din har det etter at forholdet ditt ble avsluttet. Du kan fortelle deg selv at du ikke lenger er i kontakt med henne, selv om du fortsatt ser på Twitter -kontoen hennes eller sjekker Facebook -bildene hennes etter bevis for at hun har en ny kjæreste. Faktisk vil det bare øke smerten din. Sørg for at du ikke lenger er venner, følger eller er tilkoblet på sosiale medier, så du ikke blir sittende fast ved å se på bilder av din eks hele dagen i stedet for å gå videre.

Ikke vær redd for at han vil føle seg trist fordi du ikke lenger er venner med ham eller ikke vil være i kontakt med sosiale medier lenger. Denne handlingen er gjort for å få deg til å føle deg bedre, ikke om ham

Slipp mannen du elsker Trinn 9
Slipp mannen du elsker Trinn 9

Trinn 3. Frivillig

Ta tankene bort fra problemene og avled energien din til positive aktiviteter som å hjelpe samfunnet ditt. Du vil gjøre godt, gå utenfor og lære av folk som trenger din hjelp. Du vil bygge selvtillit og føle deg bedre om deg selv når du vet at du trengs, og du kan gjøre en forskjell. Å være en del av et frivillig fellesskap kan også få deg til å føle deg mer tilkoblet og mindre ensom etter at du bryter opp.

Selvfølgelig bør du ikke være frivillig bare fordi du vil komme over eksen din, men fordi du vil være en del av noe større

Slipp mannen du elsker Trinn 10
Slipp mannen du elsker Trinn 10

Trinn 4. Slutt å tilbe din eks

Du kan fortsette å tro at han er din sjelefrende, at han er den mest perfekte mannen på planeten, og at du aldri vil møte en annen mann som kan sammenligne seg med ham. Men hvis han virkelig er så flott, er du kanskje fortsatt sammen med ham, ikke sant? I stedet for å fortsette å elske ham, må du huske at ekskjæresten din bare er et menneske, og hun har feil-kanskje enda flere feil enn styrkene du elsker.

  • Jo før du godtar at eksen din ikke er perfekt, jo før vil du gå videre med livet ditt og møte andre menn.
  • Når du kommer over ideen om at din eks alltid har rett, får du et mer realistisk syn på forholdet ditt.
Slipp mannen du elsker Trinn 11
Slipp mannen du elsker Trinn 11

Trinn 5. Vær glad ved å være singel

Før du begynner å date igjen, må du være virkelig glad når du er alene. Dette kan høres umulig ut, spesielt hvis du føler at alle vennene dine har kjærester og du vil ha mer enn en varm klem på slutten av dagen. Men hvis du virkelig vil gi opp fyren du er glad i og gjøre deg klar til å finne en ny kjærlighet, må du sørge for at du er glad når du er alene først.

  • Det vil ta litt tid å godta og være fornøyd med statusen din som enslig person. Når du har utviklet din personlighet og du kan elske deg selv uten en kjæreste, vil du umiddelbart føle deg glad når du er singel.
  • Å tilbringe mer tid med dine single kvinnelige venner kan hjelpe deg, så lenge de ikke presser deg til å date for tidlig. Hvis du tilbringer hele dagen med vennene dine som er gift og i et forhold, vil du føle deg trist over at du ikke har en partner.
  • Hvis du vil kunne fortsette med livet, må du ha det gøy alene. Du kan ikke stole på at andre mennesker får deg til å føle at du pleide å være.
Slipp mannen du elsker Trinn 12
Slipp mannen du elsker Trinn 12

Trinn 6. Ikke skynd deg på dating igjen

Du kan føle at den eneste kuren for å komme over din eks er å finne en ny kjæreste så snart som mulig, men dette er langt fra sannheten. Du vil bli bedre i stand til å komme over din eks hvis du finner fred på egen hånd, i stedet for å stole på en ny fyr for å gjøre deg lykkelig. Hvis du begynner å date med en gang som et uttak, har du ikke tid til å helbrede fullt ut, og du vil forlenge smerten.

  • Å skynde seg på en date er ikke bare forbudt for deg, det er også urettferdig overfor fyren som nærmer deg. Han kan virkelig elske deg når du bare bruker ham til å fylle tomrommet.
  • Pluss, hvis du prøver å finne noen nye for å komme over eksen din, vil du ende opp med å savne din eks, fordi fyren som nettopp kom inn i livet ditt ikke er verdt det.
Slipp mannen du elsker Trinn 13
Slipp mannen du elsker Trinn 13

Trinn 7. Fokus på selvforbedring

Hvis du vil gå videre i livet, må du forbedre deg selv som person for å nå ditt potensial. Slutt å tenke på tidligere relasjoner eller fremtidige relasjoner, og fokuser på å være en god person. Når du har funnet en meningsfylt rutine for livet ditt, vil du føle at du har gitt opp mannen du elsker uten å tenke på det-fordi du er for opptatt med å tenke på deg selv.

  • Tenk på de tre feilene du vil påpeke, og legg en plan for å løse dem. Prøv samtidig å godta de tingene du ikke kan endre om deg selv.
  • Lag en liste over ting du vil gjøre, men ikke har hatt tid til å prøve, og sett en personlig frist for å krysse dem av listen.

Del 3 av 3: Tilbringe mer tid alene

Slipp mannen du elsker Trinn 14
Slipp mannen du elsker Trinn 14

Trinn 1. Finn en ny hobby

En av tingene du kan gjøre for å la fyren du er glad i er å prøve å finne en ny hobby. Denne hobbyen kan bety alt du vil prøve, men aldri ha mot, tid eller prinsipper til å gjøre det. Det kan være at du vil lære å bake, synge, ta en yogatime, eller til og med prøve å skrive en roman som du har døtt å bli ferdig med de siste 5 årene. Uansett hva du velger, er det viktige at du gjør det du kan for å gjøre det bra.

  • Å opprettholde en hobby krever disiplin, og du bør sette en tidsplan som kan brukes som referanse, slik at du kan komme videre. Dette får deg ikke til å se på fortiden og vil oppta tankene dine fra skyggen av din tidligere kjæreste.
  • Du kan også prøve å gjøre en gammel hobby fra barndommen eller noe du ikke har gjort på mange år, for eksempel å tegne eller spille tennis.
Slipp mannen du elsker Trinn 15
Slipp mannen du elsker Trinn 15

Trinn 2. Gjør noe du aldri har gjort med din eks

Det er noen aktiviteter du alltid har ønsket å gjøre med din eks, men han eller hun ville aldri gjøre det, eller dere to kom aldri til enighet med dem. Hvis du alltid har ønsket å prøve å bestige et fjell, ta en venn med deg. Hvis du vil besøke en by i et annet land, kan du planlegge en tur med kjæresten din, eller kanskje dra dit alene.

  • Å gjøre noe som ikke minner deg om din eks, kan få deg til å føle deg mer selvstendig og vokse til et bedre menneske.
  • Hvis det er noe ekskjæresten din hater, som å gå på kino eller spise sushi, nyt det nå når ingenting holder deg tilbake.
Slipp mannen du elsker Trinn 16
Slipp mannen du elsker Trinn 16

Trinn 3. Tilbring mer tid med venner og familie

Hvis du vil slippe mannen du elsker, kan du tilbringe tid med dine nærmeste. Å åpne deg for venner og familiemedlemmer om smerten din kan få deg til å føle deg mer elsket og mindre ensom. De kan gi deg råd, eller de vil bare gi deg skulderen å gråte på, og du vil føle deg trøstet av kjærligheten og varmen.

  • Ikke føl deg tvunget til å henge med andre mennesker nå. Å få den kjærligheten du trenger og fortjener er viktigere enn å være alene.
  • Selv om du ikke trenger å fylle timeplanen med sosiale aktiviteter, og det er viktig å ha litt tid alene, må du sørge for å ha tid til å være sammen med venner eller familiemedlemmer minst en eller to ganger i uken, slik at du ikke føler deg ensom.
Slipp mannen du elsker Trinn 17
Slipp mannen du elsker Trinn 17

Trinn 4. Møt nye mennesker

Det betyr ikke at du må starte en datingprofil eller bare be om telefonnummeret til den kjekke fyren du la merke til overfor treningsstudioet. Hva dette betyr er at du bør prøve å nyte selskapet og sosialisere mer. Inviter en bekjent til kaffe og se om du kan gå videre til et vennskap eller ikke. Heng med de kule jentene i yogaklassen din etter "vinyasa" -økten. Vær mer sosial, og det blir lettere for deg å gi slipp på eksen din.

Du kan også stole på gamle venner. Hvis du mister kontakten med en gammel venn, ring ham og spør ham hva han gjør. Hvis en barndomsvenn av deg nettopp har flyttet til nabolaget ditt, kan du invitere dem til lunsj sammen

Slipp mannen du elsker Trinn 18
Slipp mannen du elsker Trinn 18

Trinn 5. Skriv en journal

En annen måte å tilbringe mer tid alene på er å føre journal. Journalføring kan gi deg litt alene tid og en med tankene og følelsene dine. Bruk 15 minutter hver dag på å skrive ned tankene dine eller fortelle hva som skjedde den dagen, slik at du kan ha mer kontroll over livet og tankene dine. Du kan til og med lese det du skrev hver søndag for å virkelig forstå tankene du tenkte på i løpet av uken.

Du kan også åpne om hvordan du følte deg da du slo opp med din kjære, og føle deg komfortabel med å uttrykke følelsene dine i en bok som ikke vil dømme deg. Dette kan hjelpe deg med å glemme følelsene dine raskt, og du vil også føle deg nærmere deg selv

Slipp mannen du elsker Trinn 19
Slipp mannen du elsker Trinn 19

Trinn 6. Hold deg opptatt

Selv om du ikke trenger å fylle din sosiale kalender i hele 365 dager for å gi slipp på en eks, bør du prøve å fylle tiden din med ting du liker hvis du kan. Ta deg tid til å gjøre yoga, møt venner, les en favorittbok, og til og med starte et oppussingsprosjekt, i tillegg til å ta deg tid til arbeid og studier. Ta deg tid til å slippe presset, men sørg for at du alltid har en plan slik at du ikke ender med å tørke.

  • Å holde deg opptatt vil ta tankene dine bort fra smerten og vil også rette fokuset mot andre ting. Avledning er imidlertid ikke den eneste måten å la en tidligere kjæreste slippe.
  • Hvis du virkelig trenger litt alene tid, ikke føl deg tvunget til å sosialisere. Det er viktig å kjenne grensene.
Slipp mannen du elsker Trinn 20
Slipp mannen du elsker Trinn 20

Trinn 7. Trening

Trening vil hjelpe deg til å føle deg lykkeligere og sunnere. Ikke bruk all din tid på rommet ditt og synes synd på deg selv, og så spiser du is - selv om iskrem er flott for å helbrede et knust hjerte! Sørg for at du får minst 30 minutters trening hver dag, og at du holder kroppen din aktiv og lemmer i bevegelse.

  • Hvis du gjør noe du liker, som yoga eller løping, vil du føle deg mye bedre når det er på tide å trene; trening vil ikke føles som et ork.
  • Trening utendørs kan også få deg til å føle deg mindre isolert fordi du vil være omgitt av mange mennesker og solskinn.
Slipp mannen du elsker Trinn 21
Slipp mannen du elsker Trinn 21

Trinn 8. Bruk tid på å gjøre det du liker

Hvis du vil slippe mannen du elsker, må du fokusere mer på deg selv enn noen gang før. Gi deg selv frihet og "tillatelse" til å bruke tid på å gjøre de tingene som virkelig betyr noe for deg. Kanskje du sluttet å lese mange bøker fordi du tilbrakte tid med din kjære; Når ellers er det en god tid å starte en leseklubb enn nå? Kanskje din favoritt ting er å være ute i naturen; hva hindrer deg i å campe i en uke med venninnene dine?

Det viktigste er at du husker å ta vare på deg selv og gjøre deg glad. Hvis du fokuserer på det, vil andre gode følge. Hvis du er opptatt med venner og familie, og bruker tid på å gjøre det du liker, vil du enkelt kunne slippe mannen du elsker

Tips

  • Gå ut med vennene dine hvis du liker å henge ut, møte nye mennesker og få nye venner.
  • Klipp håret ditt, gjør et hårspa, massasje osv. For å skjemme deg bort.
  • Ta ferie.
  • Gjør hva du ikke kan på grunn av fyren.
  • Chat med noen som inspirerer deg (folk du kjenner).
  • Les en god bok. For eksempel av Andrea Hirata, Pramoedya Ananta Toer og andre.
  • Be venner og familie slutte å snakke om fyren eller dele det han legger ut en stund.

Advarsel

  • Plasser deg selv rundt positivt tenkende mennesker, ikke mennesker som vil si "jeg har fortalt deg det uansett".
  • Kom deg vekk fra fyrens venner en stund.
  • Ikke svar på spørsmål som "hvorfor gikk du fra hverandre? Faktisk kommer dere virkelig overens »hvis spørsmålet gjør vondt i hjertet ditt. Hvis du føler deg komfortabel, svar på spørsmålet.

Anbefalt: