5 måter å tegne din egen midlertidige tatovering

Innholdsfortegnelse:

5 måter å tegne din egen midlertidige tatovering
5 måter å tegne din egen midlertidige tatovering

Video: 5 måter å tegne din egen midlertidige tatovering

Video: 5 måter å tegne din egen midlertidige tatovering
Video: THE 4 ESSENTIAL SOCCER KICKS FOR BEGINNERS | how to kick a soccer ball 2024, Mars
Anonim

Tatoveringer er en flott måte å forskjønne utseendet på og kan hjelpe deg med å uttrykke kreativiteten og individualiteten din. Hvis du ikke er klar til å ha en permanent tatovering, ikke bekymre deg. Prøv en midlertidig tatovering for å se om du er klar for forpliktelsen. Design en tatovering, og bruk deretter papir eller vanlig papir for å tegne en grunnleggende kontur på huden din. Bruk eyeliner eller tusj for å tykne den, og forsterk deretter blekket med babypulver og hårspray eller flytende bandasje. Hvis du vil ha et mer profesjonelt utseende, kan du prøve å bruke tatoveringspapir!

Steg

Metode 1 av 5: Design din tatovering

Tegn din egen midlertidige tatovering Trinn 1
Tegn din egen midlertidige tatovering Trinn 1

Trinn 1. Se etter inspirasjon fra andres tatoveringer

Se etter tatoveringsdesign på kjente figurer du liker. Hvis en av vennene dine har en tatovering du synes er interessant, kan du søke på Internett etter et bilde av en lignende stil. Forstå tatoveringskulturen, slik at du kan få en bedre ide om hva som ser bra ut på deg. Besøk blogger om tatoveringer og følg tatoveringsentusiaster på sosiale medier.

  • Bla gjennom porteføljer av tatoveringsartister online eller besøk et tatoveringsstudio og be om å få se arbeidet deres. Å se arbeidet til en profesjonell kan inspirere deg selv til å lage noe unikt.
  • De fleste tatoveringsartistene er Kaiyu Huang, Kaiyu Huang, Mo Ganji, Paco Dietz og Chen Jie. Du kan også få inspirasjon fra kunstnere som Lucy Hale, som spesialiserer seg på akvarell tatoveringer.
  • Tatoveringsstiler inkluderer tradisjonell amerikansk stil, tradisjonell japansk stil, realisme, svart og grått og illustrerende.
  • Populære tatoveringer inkluderer bilder av piler, blomster, semikolon og stammekunst.
Image
Image

Trinn 2. Fokuser på noe personlig

Tenk på bilder som er knyttet til viktige faser eller hendelser i livet ditt. Andre gode ideer inkluderer bilder som minner deg om familie eller venner. Tenk på en metafor som kan brukes og kan brukes i livet ditt.

  • For eksempel, hvis Edgar Allan Poe er din favorittforfatter, kan du tegne en kråketatovering for å representere din kjærlighet til arbeidet hans.
  • Tegn en midlertidig tatovering av morens navn.
Tegn din egen midlertidige tatovering Trinn 3
Tegn din egen midlertidige tatovering Trinn 3

Trinn 3. Start enkelt hvis du bare lærer å tegne

Lag enkle design som hjelper deg å bli vant til å tegne. Prøv geometriske former som rektangler eller trekanter før du går videre til mer komplekse og detaljerte tegninger.

Andre enkle design inkluderer en puslespillbit, en stjerne, en setning eller et ord eller et notat

Image
Image

Trinn 4. Tegn ideene dine

Bruk skissepapir og penner til å lage ideer og former på et stykke papir. Visualiser hva du vil lage for din midlertidige tatovering, og prøv å tegne den på et vanlig stykke papir. Hvis resultatet er et rot, start på nytt til du gjør feilen igjen. Målet er ikke å produsere et perfekt bilde, men å utforske forskjellige ideer, former og utseende som kan brukes til din midlertidige tatovering.

Image
Image

Trinn 5. Tegn den grunnleggende oversikten over tatoveringen din først

For det første, ikke fokuser for mye på små detaljer eller skygger. Start med å tegne utsiden av den grunnleggende konturen av bildet før du går videre til de mer kompliserte delene. Prøv å tegne kontinuerlige og stabile linjer og unngå riper eller hakk i bildet.

Tegn din egen midlertidige tatovering Trinn 6
Tegn din egen midlertidige tatovering Trinn 6

Trinn 6. Legg til de mindre detaljene og fyll dem med farge

Når du har tegnet den grunnleggende oversikten, kan du begynne å legge til finere detaljer. Fullfør tegningen sakte og legg til mindre detaljer. Når du er fornøyd med designet og tegningen din, kan du fortsette med å plassere den midlertidige tatoveringen på huden din.

Bruk en markør med en mindre spiss for å tegne finere detaljer

Metode 2 av 5: Bruk papir til å skissere huden din

Image
Image

Trinn 1. Spor tatoveringsdesignet på papir for enkel bruk

Sporingspapir er tynt, slik at du kan se gjennom papiret. Bruk blyant til å tegne designet på nytt, og lage dristige, mørke linjer. Du må gjøre det fet, ellers overføres ikke bildet lett til huden.

Ikke glem at designet vil se opp ned når du flytter det på huden. Om nødvendig kan du spore på den ene siden og deretter snu den for å spore den bakover på den andre siden. Du vil plassere den "opp ned" siden av huden din, som vil snu designet til riktig side

Image
Image

Trinn 2. Bruk skriverpapir hvis du ikke har sporingspapir

Du kan bruke vanlig papir, men du kan ikke se bildet. Prøv å spore designet lett på en opplyst skjerm, for eksempel et nettbrett. For å flytte den til den andre siden slik at motivet vender, gni blyanten gjentatte ganger på det andre papiret til det får en hel linje. Sett designet ditt øverst til høyre. Spor den med en penn tykt, og snu den deretter. Du får en tynn, blyantforet grunnlinje som er resultatet av kladdene dine.

Spor det tyngre med en blyant eller til og med en penn for et mørkere bilde før du prøver å bruke det på huden din

Image
Image

Trinn 3. Tilsett sprit på huden

Gni alkoholen vil bidra til å feste blyanten til huden din. Gni gjentatte ganger på huden der du vil bruke tatoveringen, og sørg for at huden din fortsatt er fuktig når du legger papiret på den.

Du kan dryppe litt og deretter gni med en bomullspinne

Image
Image

Trinn 4. Trykk papiret mot huden din, med den blyant-flekkete siden vendt mot huden

Legg en fuktig klut over papiret, og hold det i noen sekunder. Skrell av papiret litt for å se om bunnlinjen sitter fast. Hvis ikke, hold den igjen i noen sekunder. Fjern papiret når grunnlinjen er synlig på huden din.

Nå har du en tatovering som du kan spore

Metode 3 av 5: Tegning med tusjer og hårspray

Tegn din egen midlertidige tatovering Trinn 11
Tegn din egen midlertidige tatovering Trinn 11

Trinn 1. Prøv markøren på huden din først

Du kan bruke permanent markør, men ikke glem at noen markører ikke er laget for bruk på huden. Prøv alltid markøren på et lite område av huden din først. På den måten, hvis en reaksjon oppstår, vet du at du ikke skal bruke markøren.

  • Prøv for eksempel litt på innsiden av albuen for å se om det er en reaksjon.
  • Midlertidige tatoveringspenner er det beste alternativet for deg, som du finner på internett.
Image
Image

Trinn 2. Tegn en grunnlinje med en lys markør

Bruk en penn med en tynn spiss for å tegne utsiden av designet. På den måten kan du inkludere subtile detaljer som ikke kan produseres med en større markør. Tegn designet uten en guide, eller spor motivet med en blyant limt på huden din.

Image
Image

Trinn 3. Fyll ut de større delene med en tykk spiss

Etter at du har opprettet grunnlinjen, kan du spare tid ved å bruke en markør med tykk spiss for å fylle ut deler av tegningen. Bruk også en markør av denne størrelsen for å fylle ut store deler.

Du kan fylle linjene med forskjellige farger som i en fargebok, hvis du vil

Tegn din egen midlertidige tatovering Trinn 14
Tegn din egen midlertidige tatovering Trinn 14

Trinn 4. Gni babypulver på tatoveringsdesignet

Strø babypulver på designet til det er helt dekket. Gni forsiktig med fingertuppene. Etter å ha dekket det, rist det og børst av overflødig pulver.

  • Babypulveret vil hjelpe tatoveringsdesignet til å feste seg til huden.
  • Du kan til og med påføre flere lag med babypulver, deretter blekk, deretter babypulver, deretter blekk, igjen og igjen for å lage en sterk tatovering.
Image
Image

Trinn 5. Spray designet med hårspray

Hold hårsprayen på omtrent 15 cm avstand fra tatoveringen. Spray et tett lag med hårspray på tatoveringen, flytt den rundt. Pass på at du dekker hele tatoveringen og lager et tykt lag.

La tatoveringen tørke av seg selv

Metode 4 av 5: Prøv Liquid Eyeliner and Plasters

Image
Image

Trinn 1. Tegn tatoveringen med eyeliner

Start med å spore den grunnleggende konturen til tatoveringen, slik at du vet hvor kantene er. Bruk en tynn spiss for denne delen. Når den grunnleggende konturen er tegnet, fyll ut tatoveringen med eyeliner, bruk eventuelt en tykkere spiss.

Bruk Freehand -designen til å tegne eller spore blyantens grunnlinje du opprettet på papiret

Tegn din egen midlertidige tatovering Trinn 17
Tegn din egen midlertidige tatovering Trinn 17

Trinn 2. Trykk babypulver på tatoveringen din

Dryss babypulver over tatoveringen til den er helt dekket. Bruk fingrene til å gni den forsiktig over tatoveringen. Sørg for å gni det over tatoveringen.

Babypulver vil bidra til å holde tatoveringen på plass

Image
Image

Trinn 3. Spray det flytende sårgipset over tatoveringen

Spray en liten mengde gips over tatoveringen. Sørg for å treffe hele området, for tatoveringen vil ikke sitte godt uten den. La det tørke helt før du prøver å vaske det.

  • Du kan kjøpe flytende sårforband i gipsdelen på apoteket eller supermarkedet.
  • Flytende sårgips vil gjøre tatoveringen vanntett.

Metode 5 av 5: Bruke midlertidig tatoveringspapir

Tegn din egen midlertidige tatovering Trinn 19
Tegn din egen midlertidige tatovering Trinn 19

Trinn 1. Last opp designet til et midlertidig tatoveringsnettsted for profesjonell utskrift

På mange midlertidige tatoveringsnettsteder kan du lage ditt eget design og laste opp et bilde. Deretter kan du kjøpe tatoveringen fra nettstedet, så sender de den til deg i posten.

Hvordan legge en midlertidig tatovering som den du hadde som barn i Halloween -kurven din

Tegn din egen midlertidige tatovering Trinn 20
Tegn din egen midlertidige tatovering Trinn 20

Trinn 2. Skriv ut midlertidige tatoveringer med en blekkskriver for å produsere store mengder tatoveringer

Kjøp midlertidig tatoveringspapir til en skriver online eller i et stort supermarked. Design din tatovering eller last ned bildet du vil bruke. Snu bildet før du skriver det ut, da det vil snu opp ned igjen når du legger det på huden din.

En hvilken som helst blekkskriver kan brukes til dette prosjektet

Image
Image

Trinn 3. Tegn et bilde på midlertidig tatoveringspapir for et enkelt prosjekt

Kjøp spesielt midlertidig tatoveringspapir for en skriver eller for tegning. Bruk en penn eller en permanent markør for å tegne tatoveringen din, men husk at dette bildet vil snu opp ned på huden din. Det betyr at ethvert ord du skriver vil vises opp ned.

Tegn din egen midlertidige tatovering Trinn 22
Tegn din egen midlertidige tatovering Trinn 22

Trinn 4. Klipp ut tatoveringsbildet

Legg et plastlag på tatoveringspapiret, som vil gjøre det lettere å klippe. Bruk saks til å klippe rundt tatoveringen. Du kan legge igjen litt plass rundt kantene, da de vil se transparente ut.

Noen tatoveringspapir er laget for å bli maskinskåret, slik at du kan klippe det med en Silhouette- eller Cricut -maskin

Tegn din egen midlertidige tatovering Trinn 23
Tegn din egen midlertidige tatovering Trinn 23

Trinn 5. Påfør en midlertidig tatovering på huden din

Fjern plasten på baksiden av papiret, og trykk deretter tatoveringen mot huden din. Trykk deretter med en fuktig klut på tatoveringen til den er helt fuktig, og hold den i omtrent 30 sekunder. Fjern papiret og la tatoveringen ligge på huden din.

Anbefalt: