Hvordan designe din egen tatovering: 14 trinn (med bilder)

Innholdsfortegnelse:

Hvordan designe din egen tatovering: 14 trinn (med bilder)
Hvordan designe din egen tatovering: 14 trinn (med bilder)

Video: Hvordan designe din egen tatovering: 14 trinn (med bilder)

Video: Hvordan designe din egen tatovering: 14 trinn (med bilder)
Video: 3 DIY hjemmelagde oppskrifter på leppeskrubb 👄#lepper #estetisk #diy #trending #glowup 2024, April
Anonim

Å designe din egen tatovering er en permanent måte å dekorere kroppen din på med et symbol eller bilde som har en spesiell betydning for deg. Tilpassede design er også flotte for å uttrykke deg selv eller få en tatovering på hyllen.

Steg

Del 1 av 4: Finne inspirasjon

Design din egen tatovering Trinn 1
Design din egen tatovering Trinn 1

Trinn 1. Søk på internett etter tatoveringsideer og temaer

Gå til Google for å søke etter tatoveringer i en lignende sjanger som du vil. For eksempel, hvis du ønsker å få en reise eller en geometrisk tatovering, kan du se etter bilder spesielt for denne typen tatoveringer. Å se en annens tatovering kan vekke inspirasjon, selv om du ender opp med å velge et helt annet design.

  • Ikke glem å sjekke ut sosiale medier. Du kan finne tusenvis av gode ideer på Pinterest, Twitter og Instagram.
  • Du kan også søke på internett etter tatovørporteføljer.
Design din egen tatovering Trinn 2
Design din egen tatovering Trinn 2

Trinn 2. Bla gjennom tatoveringen i bladet

Dette er en flott måte å lære om innovasjoner i tatoveringsverdenen, samt finne inspirasjon til din egen tatovering. Du kan finne populære tatoveringer i utenlandske blader, for eksempel INKED, TATTOO og Skin Deep gjennom internett eller importerte bokhandlere.

Design din egen tatovering Trinn 3
Design din egen tatovering Trinn 3

Trinn 3. Åpne sidene i kunstboken

Tilbring noen timer i en bokhandel eller et bibliotek. Kunstbøker, spesielt de som fokuserer på tatoveringskunsten, er flotte for å vise de forskjellige typene design samt for å lære om historien til den kunstneriske utviklingen av tatoveringer, noe som kan tilføre dybde og mening til tatoveringsdesignet du skal skape.

  • Les bøker fra ulike kunstperioder som interesserer deg for å finne inspirasjon og temaer.
  • Hvis du kan, kan du kjøpe eller låne denne boken. Ellers, og hvis tillatt, ta et bilde eller en kopi av bildet i boken som interesserer deg. Dermed får du en kopi av designet.
Design din egen tatovering Trinn 4
Design din egen tatovering Trinn 4

Trinn 4. Vurder hva som er meningsfullt for deg

Selv om du vil tatovere fordi du liker designet, kan det være veldig tilfredsstillende å velge en tatovering som er meningsfull for deg. Vurder å få en tatovering av en bestemt dato, for eksempel en bursdag eller bryllupsdag, et stjernetegn, et portrett av noen som er viktig for deg, eller et favoritt sitat.

Andre ideer inkluderer en favorittblomst, dyr eller karakter, noe som er viktig for familien der du bor, eller noe du vil huske for alltid

Del 2 av 4: Drawing Tattoos

Design din egen tatovering Trinn 5
Design din egen tatovering Trinn 5

Trinn 1. Noter ideer i en journal

Nå er det på tide å bli kreativ! Klipp blader for å lage en collage som representerer fargeskjemaet eller stemningen du vil replikere i tatoveringen. Lag et inspirasjonstavle som vekker følelsen designet ønsker å formidle. Det er også en god idé å skrive ned alt du tenker på når du forestiller deg ønsket design i dagboken din.

Dette trinnet kan være veldig nyttig hvis du vil at en tatovør skal tegne og tegne en tatovering for deg

Design din egen tatovering Trinn 6
Design din egen tatovering Trinn 6

Trinn 2. Skiss designen

Hvis du kan tegne, skissere tatoveringen slik at artisten kan tegne designet ditt mer nøyaktig. Ta ut et stykke papir og tegn tatoveringen i målestokk. Ikke vær redd for å lage noen utkast; Du tegner noe som vil forbli permanent på kroppen din, så bruk så mye tid som mulig på å skisse til du er fornøyd.

  • Du kan tegne en grov skisse og gi den til tatovøren. På denne måten kan kunstneren finpusse visjonen din og lage en tatovering som er så nær ditt ønske som mulig, samt gi råd om gjennomførbarhet og kostnad.
  • Hvis du ikke er god til å tegne, kan du be en venn om hjelp eller leie en frilanser for å tegne skyggedesignene dine. Du kan også bruke nettsteder som Fiverr eller Upwork for å be om hjelp. Du kan til og med samarbeide med en tatovør ved å forklare designet du ønsker og be om råd om den beste plasseringen, fargen og typen blekk. Du må forklare skyggedesignene nøye, og du vil sannsynligvis gå gjennom flere utkast for å få det perfekte designet.
Design din egen tatovering Trinn 7
Design din egen tatovering Trinn 7

Trinn 3. Prioriter evigheten til tatoveringen

Trender kommer og går, men tatoveringer er permanente på kroppen din. Bestem om tatoveringer ikke vil gå av moten ved å stille deg selv noen spørsmål: hvor sannsynlig er det at jeg fortsatt vil være interessert i og tro på design de neste 10-20 årene? Var denne beslutningen impulsiv, eller ble den nøye vurdert? Det er en god idé å vurdere en tatovering i noen måneder før du bestemmer deg for å kjøpe en.

  • Eksempler på tidløse tatoveringer inkluderer bilder av dyr, blomster, hodeskaller, kart eller nautiske symboler.
  • En annen måte å teste uforanderligheten til et design er å feste det på en vegg og se på det hver dag i noen måneder. Selv om dette kan virke som lang tid, bør du revurdere om du virkelig vil forevige dette designet på kroppen din hvis du er lei av designet.
Design din egen tatovering Trinn 8
Design din egen tatovering Trinn 8

Trinn 4. Bestill en midlertidig tilpasset tatovering

Hvis du vil teste ideen din før du velger, kan du prøve den som en midlertidig tatovering via nettsteder som Etsy eller Momentary Ink. Send inn designet ditt på nettet, så blir det opprettet en midlertidig tatovering.

Du kan også spørre tatovøren om han eller hun først kan overføre designet til huden. Spør under den første designkonsultasjonen

Del 3 av 4: Arbeide med tatoveringsartister

Design din egen tatovering Trinn 9
Design din egen tatovering Trinn 9

Trinn 1. Begrens ditt valg av tatovør

Besøk en tatovørens nettsted eller studio og se en portefølje av arbeidet til forskjellige kunstnere i ditt område. Hver tatovør vil ha sin egen stil, og det er en god idé å velge en som passer godt til designet ditt.

  • Sørg for at artisten har lisens. Lisensene og sertifikatene som kreves for tatovører kan variere, og du bør bare velge tatovører med offisielle lisenser. Spør tatovørerkortet når du besøker studioet hans.
  • Begrens valget av artister i henhold til deres kompetanseområde. For eksempel, hvis du vil ta en portretttatovering, må du bare inkludere kunstnere med erfaring med å tegne portretter på listen.
Design din egen tatovering Trinn 10
Design din egen tatovering Trinn 10

Trinn 2. Planlegg en designkonsultasjon

De fleste tatoveringsstudioer tilbyr en gratis konsultasjon, så dra nytte av den for å bli kjent med artisten og vurdere om du føler deg komfortabel med å tatovere. Tillit til artisten er en prioritet for å få en tatovering fordi han eller hun må være 100% fokusert på deg og ikke lett distrahert.

  • Noen artister kan be om et depositum for konsultasjon. Kostnaden avhenger av hvor lang tid kunstneren brukte på å lage design og tatoveringer.
  • Still tatovøren alle spørsmålene du har, fra smertefaktoren til antall økter som kreves. Du bør velge en artist som tålmodig vil svare på alle spørsmålene dine.
  • Etter besøket kan du vurdere komfortnivået ditt etter at du har forlatt studioet, samt holdningen til tatovøren. Tenk tilbake på om artisten var entusiastisk nok, og enig med visjonen din om tatoveringen, og vurder også rensligheten i studioet.
Design din egen tatovering Trinn 11
Design din egen tatovering Trinn 11

Trinn 3. Beskriv visjonen din

Du bør allerede ha en klar ide om ønsket tatoveringsdesign før du konsulterer en kunstner, eller i det minste konseptet du vil skildre. Ellers kan du lett bli overtalt av artisten og ende opp med å få en uønsket tatovering. Under konsultasjonen, presenter inspirasjonstavlen, skissen og dagboken din.

  • Finn noen som forstår visjonen og er villig til å levendegjøre den. Ikke vær en klistremerke for en artist som ikke deler visjonen din.
  • Ideelt sett bør dere jobbe sammen for å komme opp med et design du liker og som han liker å jobbe med. Hvis du ikke kan være enig, finn en annen artist. Ikke tving en artist som ikke er entusiastisk eller motvillig til å tegne tatoveringen din.

Del 4 av 4: Etablering av logistikk

Design din egen tatovering Trinn 12
Design din egen tatovering Trinn 12

Trinn 1. Bestem plasseringen av tatoveringen på kroppen

Når du velger hvor tatoveringen skal tegnes, bør du vurdere synligheten, følsomheten og skjønnet. Dette vil resultere i begrensninger på tatoveringsdesignet, for eksempel bildestørrelse. Tenk nøye over om du vil at tatoveringen din skal være lett synlig (vurder i så fall å tegne den på armen eller beinet), eller om du vil at den skal være mer skjult (på korsryggen, skuldrene eller magen).

Design din egen tatovering Trinn 13
Design din egen tatovering Trinn 13

Trinn 2. Vurder smertefaktoren

Større og mer komplekse tatoveringer lages med forskjellige størrelser nåler, noe som vil være mer smertefullt, spesielt store nåler fordi de går dypere enn små nåler. I tillegg bør du vurdere de forskjellige delene av kroppen med varierende følsomhetsnivå. Mager kroppsdeler med mindre fett har en tendens til å gjøre mer vondt. For eksempel er håndleddet så følsomt at det vil gjøre mer vondt.

  • Smerte er subjektivt. Noen mennesker synes prosessen med å lage den første konturen til en tatovering er den mest smertefulle, spesielt hvis dette er første gang de har blitt tatovert, mens andre innrømmer at den forestilende prosessen er mer ubehagelig fordi artisten jobber med den samme delen over og over igjen. Men hvis du ikke vil føle den forestillingsprosessen, velg en enkel og minimalistisk tatoveringsdesign.
  • Smerter er en del av prosessen, så vær forberedt. Husk at smerten er verdt utbetalingen; Du får en tatovering som er unik og ikke er på markedet!
Design din egen tatovering Trinn 14
Design din egen tatovering Trinn 14

Trinn 3. Bestem hvilken farge du vil ha

Fargen på tatoveringen kan påvirke det resulterende designet; for eksempel fargede tatoveringer er bedre egnet for små design som ikke krever mye forfining. Svart -hvite tatoveringer er tidløse, og er vanligvis billigere og raskere å fullføre. Fargede tatoveringer vil være mer kreative, flotte for å dekke over gamle tatoveringer, og en flott kontrast til lyse til middels hudtoner.

  • Spør tatovøren om anbefalinger om hva slags flekk du skal få.
  • Du kan også vurdere å få en tatovering ut av hvitt blekk, avhengig av designet du vil lage og synligheten. Tatoveringer med hvitt blekk er vanligvis mindre merkbare enn monokrome og fargetatoveringer.

Anbefalt: