Hvordan glemme (med bilder)

Innholdsfortegnelse:

Hvordan glemme (med bilder)
Hvordan glemme (med bilder)

Video: Hvordan glemme (med bilder)

Video: Hvordan glemme (med bilder)
Video: Ting som irriterer (Annoying things) Atle Antonsen 2024, April
Anonim

Når vi mister noe som er verdifullt for oss eller som kan gjøre oss veldig lykkelige, vil det være et sterkt ønske om å gå tilbake til fortiden. Samtidig vil du også glemme minnene og unngå å bli skadet. Dette er en komplisert situasjon, men wikiHow kan hjelpe deg med å håndtere det. Start fra trinn 1 nedenfor.

Steg

Del 1 av 4: Avled oppmerksomheten

Start en takknemlighetsjournal Trinn 6
Start en takknemlighetsjournal Trinn 6

Trinn 1. Lær en ny ferdighet

Å lære en ny ferdighet er en god og produktiv måte å fokusere tankene dine på noe annet. Tenk på noe du virkelig vil lære. Tidligere kunne du sannsynligvis ikke lære det fordi du var for opptatt, ikke sant? Få mest mulig ut av friheten du får, og gjør det du alltid har ønsket å gjøre.

Motiver deg selv til å trene Trinn 18
Motiver deg selv til å trene Trinn 18

Trinn 2. Tren

Trening er en annen god distraksjon. Ved å trene vil du ikke bare få kondisjon, men har også en annen fordel: trening frigjør endorfiner. Endorfiner er stoffer i hjernen som får deg til å føle deg bra. Hjernen din vil føle seg bedre!

Hjelp de hjemløse Trinn 8
Hjelp de hjemløse Trinn 8

Trinn 3. Frivillig

Frivillig arbeid er også en god måte å hjelpe deg med å komme over problemet. Ikke bare vil du ha en god innvirkning på samfunnet, men du vil også kunne bygge din selvtillit og ferdigheter. Frivillig arbeid på lang sikt og stabilt vil også komme godt med når du søker på jobber! Du kan være frivillig på et innlegg, dyrehjem eller det som fungerer best for deg.

Overvinn kjedsomhet Trinn 6Bullet1
Overvinn kjedsomhet Trinn 6Bullet1

Trinn 4. Spill spillet

Å spille spill er en god måte å distrahere deg selv på. Flere studier har også bevist at spill kan lære hjernen din å bygge opp problemløsningsevner. Det kan også gi et trygt miljø for å uttrykke dine følelser og deg selv. Alt avhenger av hvilken type spill du spiller.

  • Spill som "Journey" eller "Flower" er avslappende spill.

    Glem trinn 4 Bullet 1
    Glem trinn 4 Bullet 1
  • Rollespill (RPG, som spillelskere er kjent) kan la deg uttrykke kontrollerbare følelser som du aldri visste eksisterte.
  • Grovt spill kan også være en sunn måte å bli sint på så lenge du spiller et passende spill (prøv "Mass Effect").

    Glem trinn 4 Bullet3
    Glem trinn 4 Bullet3
  • Brettspill og andre bordspill kan være en fin måte å bringe nye mennesker inn i livet ditt og hjelpe deg med å bygge nye sosiale relasjoner.

    Glem trinn 4 Bullet4
    Glem trinn 4 Bullet4
Overbevis deg selv om ikke å begå selvmord Trinn 10
Overbevis deg selv om ikke å begå selvmord Trinn 10

Trinn 5. Prøv å skrive

Å skrive er en fin måte å uttrykke seg på en sunn måte. Skriv hva du liker og gjør deg selv bedre og mer fylt. Du kan hjelpe folk ved å skrive artikler på wikiHow. Du kan få en følelse av prestasjon ved å skrive en bok (prøv å skrive fanfiction hvis du er ny i kreativ skriving). Hvis du vil skrive ned følelsene du har og håndtere dem på en sunn måte, kan du prøve å journalføre.

Bli en Expat Trinn 15
Bli en Expat Trinn 15

Trinn 6. Reis, hvis du kan

Å reise er det beste du kan gjøre for å hjelpe deg med å føle deg bedre om tingene som har skjedd med deg. Ved å reise til et utfordrende sted som å reise til utlandet for en lengre periode, vil du bevise for deg selv at du kan overvinne situasjoner som er vanskeligere enn tristheten du føler akkurat nå. Hvis du gjør det riktig, kan reiser finpusse dine ferdigheter og evner for å overleve. Tingene du får av å reise er de tingene du virkelig trenger akkurat nå.

Del 2 av 4: Finn bekreftelser

Håndter forskjellige problemer i livet Trinn 4
Håndter forskjellige problemer i livet Trinn 4

Trinn 1. Møt problemet

Når du har et problem, bør du ikke bare prøve å distrahere deg selv og glemme problemet. Dette er ikke en sunn måte, og du vil fortsatt få problemer senere. Møt problemet slik at du finner ekte lykke og mental styrke som kan vare lenge.

Håndter forskjellige problemer i livet Trinn 1
Håndter forskjellige problemer i livet Trinn 1

Trinn 2. Forstå problemet

Begynn å håndtere problemet ved å gjøre en analyse og forstå hva som skjedde. Har du mistet et forhold som var viktig for deg? Lider du av humørsvingninger som du hater? Gjorde noen noe som gjorde deg vondt? Kjenn årsaken til skaden din. Vær ærlig med deg selv om noe som sårer deg fordi du ikke vil løse problemet hvis du ikke kan innrømme det.

Behandle forskjellige problemer i livet Trinn 7
Behandle forskjellige problemer i livet Trinn 7

Trinn 3. Slipp skyldfølelsen

Forstå at problemene du har er utenfor din kontroll. Uansett, stol på at det er utenfor vår kontroll. Det er umulig for oss å kontrollere hver eneste lille ting som skjer. Selv om du gjør feil, må du forstå at alle kan gjøre feil. Slutt å skylde på deg selv og føle deg skyldig i det som skjedde.

Ta et sprang av tro Trinn 9
Ta et sprang av tro Trinn 9

Trinn 4. Godta virkeligheten av det som skjedde

Fortiden er fortid: du kan ikke endre den. Du må gjøre ting enda bedre. Slutt å prøve å forandre fortiden. Du finner bedre muligheter i fremtiden. Ved å godta at det som skjedde var ment å skje, vil du begynne å føle deg bra igjen.

Utvikle Telekinesis Trinn 3
Utvikle Telekinesis Trinn 3

Trinn 5. Husk verdien du har

Glem aldri at du er en god person selv om ting har skjedd med deg. Du kan gjøre andre mennesker lykkelige og du kan gjøre gode ting. Du er en meningsfull person. Ikke la dårlige opplevelser hindre deg i å gjøre de fantastiske tingene du kan gjøre.

Vær rolig Trinn 11
Vær rolig Trinn 11

Trinn 6. Finn dine styrker

Forstå at ved å gi slipp på tristheten din, vil du bli en ny og bedre person. Vi vil bli sterkere mennesker etter problemer som dette. Det er vi som kan løse flere problemer. Du vil oppdage at hvis du kan overvinne problemet, vil du være forberedt på alt som skjer med deg i fremtiden.

Del 3 av 4: Gå videre

Skjem deg bort trinn 4
Skjem deg bort trinn 4

Trinn 1. Fokuser på deg selv et øyeblikk

Når du er klar til å føle deg bra igjen, må du bruke litt tid på deg selv. Skjem bort og ta vare på deg selv og fokuser på å gjøre endringene du vil gjøre i livet ditt. Det kan bidra til å gi deg tid og mulighet til å lære noe om deg selv og bli et bedre menneske.

Vær eventyrlysten Trinn 3
Vær eventyrlysten Trinn 3

Trinn 2. Finn meningen med opplevelsen

Du vil føle deg mer såret hvis lidelsen din er meningsløs eller gode minner blir skadet av ting som skjedde. Hjelp deg selv til å oppnå lykke i fremtiden ved å finne mening i tingene som har skjedd. Se etter leksjoner som skal læres eller kunnskap som skal læres. Se om den dårlige opplevelsen har gjort livet ditt bedre.

Vær eventyrlysten Steg 14
Vær eventyrlysten Steg 14

Trinn 3. Prøv nye ting

Det første trinnet du kan ta for å leve et nytt liv er å prøve noe nytt. Det kan hjelpe deg å føle den synlige forskjellen mellom hvem du var og hvem du er nå. Med det vil du bli hjulpet til å se den nye kraften du har. Gjør noe du alltid har ønsket å gjøre. Gjør noe utfordrende. Du kan reise, ha en ny jobb eller noe annet som kan gi deg nye opplevelser.

Ha en god samtale Trinn 3
Ha en god samtale Trinn 3

Trinn 4. Møt nye mennesker

Til slutt vil du finne deg selv i et nytt samfunn. Et nytt sted, en ny vennegjeng og kanskje en ny person å elske hvis det er det du mangler. Disse nye menneskene kan hjelpe deg med å gjøre nye ting, og du vil få nye erfaringer med å bygge vakre minner. Du kan møte nye mennesker ved å gå en klasse, bli med i en gruppe eller til og med bli med i et nettsamfunn.

Bli en sterkere person gjennom omsorgstrinn 4
Bli en sterkere person gjennom omsorgstrinn 4

Trinn 5. Ha det gøy og la deg føle deg bra

Hvis du koser deg "for tidlig" eller du finner lykken "for tidlig", vil du innse at det kan redusere verdien av det du mangler. Men det er ikke sant. Det kan holde deg fra å føle deg lykkelig. La deg ha det gøy og ikke føle deg skyldig i det. Du fortjener virkelig å være lykkelig.

Bli gravid raskt Trinn 9
Bli gravid raskt Trinn 9

Trinn 6. Be om hjelp

Hvis du synes det er vanskelig å bringe tilstanden tilbake til det normale, og hvis sorgen din er utenfor din kontroll eller uvanlig: be om hjelp! Ikke tro at hvis du ber om hjelp, betyr det at du er svak eller ødelagt. Du må be om hjelp fra eksperter når hjernen din ikke kan gjøre det riktige, som når du går til legen og får medisin når du er forkjølet.

Del 4 av 4: Be om spesifikk hjelp

Behandle uforklarlige smerter Trinn 12
Behandle uforklarlige smerter Trinn 12

Trinn 1. Be om hjelp til å glemme noen

Se: (Glemmer noen). Hvis du prøver å komme over en venn, kjæreste eller kjæreste, har mistet et familiemedlem eller noen andre, så er det noen spesifikke ting du kan gjøre for å hjelpe. Glem negative følelser som harme og ha positive følelser som glade minner.

Hjelp til å redde miljøet Trinn 23
Hjelp til å redde miljøet Trinn 23

Trinn 2. Be om hjelp til å glemme en hendelse

Se (Glemme dårlige minner). Hvis du prøver å glemme en dårlig hendelse som en pinlig eller traumatisk hendelse som skjedde med deg, så er det beste å gjøre å bygge nye positive minner! Imidlertid er det fortsatt andre ting du kan gjøre.

Bekjemp selvmordstanker Trinn 13
Bekjemp selvmordstanker Trinn 13

Trinn 3. Trykk og erstatt minner

Se (Med vilje å glemme). Undertrykkelse og erstatning av minner er to ting du kan gjøre, men gjør det sparsomt. Undertrykkelse har en tendens til å komme tilbake for å forfølge oss i årevis. Det er bedre å be om hjelp hvis du føler behov for å undertrykke et minne.

Ta et sprang av tro Trinn 16
Ta et sprang av tro Trinn 16

Trinn 4. Be om hjelp til å glemme fortiden

En av de viktigste delene ved å glemme dårlige ting som skjer med oss er å glemme dem. Du kan ikke endre tingene som har skjedd med deg, men du kan gå videre og hjelpe sorgen din til å gi mening. Ikke gi opp … du kan gjøre det!

Tips

Gjør ting som gjør deg glad for å glemme så vel som å gjøre ting som er produktive. Dette kan hjelpe deg med å sikre at du ikke vil synes synd i denne tiden med tristhet

Anbefalt: