3 måter å fjerne permanente markørflekker fra huden din

Innholdsfortegnelse:

3 måter å fjerne permanente markørflekker fra huden din
3 måter å fjerne permanente markørflekker fra huden din

Video: 3 måter å fjerne permanente markørflekker fra huden din

Video: 3 måter å fjerne permanente markørflekker fra huden din
Video: NuvaRing how to use: Uses, Dosage, Side Effects, Contraindications 2024, April
Anonim

Permanente markører er designet for å holde seg fast på overflaten av et objekt, slik at blekket blir svært vanskelig å fjerne. Hvis du ved et uhell klør på huden din med permanent markør, kan du bli frustrert over at flekken vil være vanskelig å fjerne selv om du har gjort alt du kan for å fjerne den. Heldigvis kan du bruke noen kraftige, hudsikre rensemidler for å fjerne permanente markeringsflekker. Faktisk er forskjellige alkoholholdige produkter i hjemmet, for eksempel hånddesinfeksjonsmiddel og til og med hårspray, veldig effektive for å fjerne irriterende permanente markeringsflekker.

Steg

Metode 1 av 3: Bruk av en alkoholbasert rengjøringsmiddel

Image
Image

Trinn 1. Spray hårspray på huden som er påvirket av markøren

Hårspray som inneholder alkohol er flott for å fjerne permanente markeringsflekker. Finn et rom med god ventilasjon, og spray deretter hårspray på markøren slik at hårsprayen dekker flekken. Gni hårsprayen som dekker markeringsflekken med fingertuppene eller en klut. Hvis markørblekket er borte, vask huden med såpe og varmt vann, og tørk deretter.

Image
Image

Trinn 2. Fjern markeringsflekker ved hjelp av håndrensemiddel

Hånddesinfeksjonsmiddel inneholder mye alkohol, så det er flott for å redusere og fjerne permanent tusj. Spray hånddesinfeksjonsmiddelet på håndflatene, og gni deretter hendene over huden som er påvirket av markøren i en sirkulær bevegelse. Hvis du gjør dette i 15 til 30 sekunder, forsvinner markøren sakte og oppløses i håndrenseren. Skyll huden med varmt vann. Gjenta denne prosessen til alle markørflekkene er borte.

Image
Image

Trinn 3. Bruk insektmiddel for å fjerne markeringsflekker

I likhet med hånddesinfeksjonsmiddel inneholder insektmiddel også isopropylalkohol, som kan fjerne permanent tusj. Spray en stor mengde insektmiddel på den blekkpåvirkede huden og gni huden med fingrene eller et vev. Fortsett å spraye insektmiddel på huden og skrubbe til blekkflekken er helt borte. Vask huden med såpe og vann.

Image
Image

Trinn 4. Fjern markeringsflekker med alkohol

Isopropylalkohol kan definitivt brukes til å fjerne permanente markeringsflekker. Påfør alkoholen direkte på huden med en markør eller slipp den på en klut, og gni deretter flekken med fingrene eller en fille. Markeringsflekker vil falme raskt. Fortsett å skrubbe huden din til markørblekket er borte. Vask deretter huden din med varmt vann og såpe, og tørk deretter.

Bruk en ubrukt fille eller et håndkle ettersom markøren flekker stoffet med blekk

Metode 2 av 3: Bruk olje og krem

Image
Image

Trinn 1. Bruk kokosolje til å fjerne markeringsflekker

Vask huden med varmt vann og litt såpe før du fjerner flekken med kokosolje, og tørk deretter med et håndkle. Bruk fingeren til å påføre en liten mengde kokosolje på huden med markøren. Gni og gni kokosoljen på huden ved hjelp av fingrene eller et vev til markeringsflekken er helt borte.

Image
Image

Trinn 2. Påfør solkrem

Påfør en rikelig mengde solkrem på den markerte huden, og gni den deretter inn med fingertuppene i sirkulære bevegelser. Fortsett å legge til solkrem og skrubbe huden din til markeringsflekken er borte. Skyll av resterende solkrem og markeringsflekker med varmt vann.

Du kan bruke krem eller spray solkrem for å fjerne permanente markeringsflekker

Image
Image

Trinn 3. Gni markeringsflekken med babyolje eller lotion

Babyolje og lotion er milde og kraftige rensemidler som effektivt kan fjerne permanente markeringsflekker. For å bruke den, påfør babyolje eller lotion på et vev og gni vevet over huden med markøren. Rengjør hudområdet med varmt vann for å fjerne markører og babyolje eller lotion flekker som fortsatt er på det.

Image
Image

Trinn 4. Fjern markeringsflekker med barberkrem

Påfør en stor mengde barberkrem direkte på hudområdet som er påvirket av markøren for å bruke den. Gni barberkremen på huden med fingrene eller et vev. Tilsett barberkrem om nødvendig. Fortsett å skrubbe huden din til alle markørflekkene er borte. Vask huden med varmt vann.

Metode 3 av 3: Fjerne markørflekker med andre metoder

Image
Image

Trinn 1. Bruk våtservietter for å fjerne markeringsflekker

For å fjerne permanente markørflekker med våtservietter, ta et vått vev, gni vevet over markøren til flekken er borte, og skyll deretter med varmt vann. Prøv å bruke babyservietter (ikke multifunksjonelle våtservietter) ettersom disse er mykere på huden.

Image
Image

Trinn 2. Bruk en flytende sminkefjerner eller vev

Hvis du bruker en flytende sminkefjerner, legg noen dråper væske på et vev eller en klut, og gni deretter området på huden der markøren er. Hvis du bruker en vevsformet sminkefjerner, bare gni vevet inn i markøren.

Image
Image

Trinn 3. Bruk en hvit tannkrem

Hvis du bruker tannkrem til å fjerne permanente markeringsflekker, velger du en kremtannkrem som er hvit i fargen, ettersom gel -tannkremer ikke fungerer like godt. Sprut varmt vann på området på huden der markøren er påvirket, og påfør deretter en generøs mengde tannkrem. La tannkremen sitte der i 1 til 2 minutter, og gni deretter tannkremen med fingrene eller en fuktig klut til den trekker seg inn i huden din. Skrubb huden din til markeringsflekken er borte, og skyll deretter av tannkremen med varmt vann.

Image
Image

Trinn 4. Påfør smør på markørflekken

Ta en skje smør og påfør den på den permanente markøren. La smøret sitte i 2 til 3 minutter, og poler deretter flekken med en fille. Fortsett å skrubbe huden din til markøren er borte, og bruk deretter varmt vann og såpe for å skylle av smør og tusj.

Image
Image

Trinn 5. Bruk neglelakkfjerner eller aceton

Teknisk sett er det ikke et "hudprodukt", men neglelakkfjerner og aceton kan fjerne permanente markeringsflekker uten å skade huden. Dessverre er dette produktet flyktig, så du må kanskje bruke det flere ganger om nødvendig. Påfør neglelakk/acetonfjerner på en bomullspinne eller vaskeklut, og gni det deretter over huden med markøren. Fortsett å legge til neglelakkfjerner og skrubbe huden din til flekken er borte. Rengjør huden med varmt vann og tørk.

Tips

  • Bruk alltid hudfarlige produkter for å fjerne permanente markører før du bruker husholdningsprodukter.
  • Ikke glem å fukte huden din etter at du har brukt metodene i denne artikkelen, da noen ingredienser kan tørke ut huden din.

Anbefalt: