Hvordan gi en sensuell massasje (med bilder)

Innholdsfortegnelse:

Hvordan gi en sensuell massasje (med bilder)
Hvordan gi en sensuell massasje (med bilder)

Video: Hvordan gi en sensuell massasje (med bilder)

Video: Hvordan gi en sensuell massasje (med bilder)
Video: Как стать Успешным Парикмахером! Как достичь Успеха в Любом бизнесе! Ева Лорман! 2024, Kan
Anonim

Å lære å gi en sensuell massasje kan gi en gnist i forholdet ditt og krydre ditt kjærlighetsliv. Det er en fantastisk gave du kan gi partneren din, og en flott måte å bygge tillit og intimitet på. Hvis du vil gi en bedre massasje, kan du lære hvordan du forbereder kroppen og rommet, hvordan du kommuniserer effektivt, og noen tips og teknikker for å massere de riktige punktene.

Steg

Del 1 av 3: Forberedelse til massasjen

Gi en sensuell massasje Trinn 1
Gi en sensuell massasje Trinn 1

Trinn 1. Rengjør og forbered deg

For at denne opplevelsen skal være så sensuell som mulig, må dere begge føle dere komfortable, rene og oppdaterte. Dusj og gjør deg klar, og vær spesielt oppmerksom på hendene og neglene. Neglene dine skal være rene og trimmet før du gir en sensuell massasje.

  • Hvis du skal gi partneren din en massasje, bør du vurdere å ta et bad sammen for å starte romantikken tidlig. Å bade eller dusje sammen er en fin måte å starte en massasje på.
  • Det ville også være fint å starte med en massasje og deretter, når ting blir fett, gå i badekaret og vaske av oljen.
Gi en sensuell massasje Trinn 2
Gi en sensuell massasje Trinn 2

Trinn 2. Gjør massasjeplassen behagelig og innbydende

Enten du skal massere med et profesjonelt massasjebord, på en seng eller på en annen overflate, er det viktig at partneren du skal massere føles så behagelig som mulig. Sørg for at rommet er varmt nok uten klær, hvis du vil kle av deg, og sørg for at laken er ren og frisk. Tenn lys og dufter for å få rommet til å føles spesielt.

  • Noen ganger er det vanlig å massere med varme steiner, øyelapper, massasjepinner og forskjellige andre massasjeverktøy, men noen ganger er det best å holde massasjen så enkel som mulig. Du trenger ikke å forberede overdreven utstyr for å gi en sensuell og hyggelig massasje for partneren din.
  • Myk musikk kan være et komplementært tillegg til en sensuell massasje, eller til og med være en klebrig og ubehagelig feil. Spør partneren din hva han liker, og unngå Barry White -klisjeene.
Gi en sensuell massasje Trinn 3
Gi en sensuell massasje Trinn 3

Trinn 3. Bruk en rekke passende massasjeoljer

Selv om det er mulig å gi en god massasje uten olje, mangler partneren din noe. Det blir mer behagelig og sensuelt når du masserer med naturlige massasjeoljer.

  • Kommersielle massasjeoljer har vanligvis en rekke dufter, som kan gi en intens sensuell massasjeopplevelse. Noen foretrekker kanskje uparfumerte oljer, men prøver å finne ut hvilken som fungerer best.
  • Du trenger ikke å kjøpe en olje som er spesielt laget for massasje. Så rart det kan høres ut, er matoljer som olivenolje, kokosnøttolje eller kakaosmør gode massasjeoljer. De fleste massører foretrekker vanlig olje til matlaging på huden.
  • Du kan også lage din egen massasjeolje ved å dynke lavendel, calendula, rosmarin og andre duftende urter eller essensielle oljer i naturlige oljer. Du kan spare penger ved å blande oljene selv og lagre dem i glass.
Gi en sensuell massasje Trinn 4
Gi en sensuell massasje Trinn 4

Trinn 4. Snakk med partneren din først

Den viktigste delen av en sensuell massasje har ingenting å gjøre med hvor du legger hendene. Massasje vil ikke være sensuell hvis det ikke innebærer tillit og emosjonell intimitet. Det er viktig å snakke og lytte, både før og under massasjen.

  • Når du masserer, spør noe sånt som "Er dette for vanskelig?" eller "Smaker det godt?" når du flytter til et nytt område. Lytt til og juster massasjen din i henhold til partnerens svar.
  • Du bør også unngå risikoen for å gjøre massasjen til et intervju. Bruk dømmekraften din og lytt til partnerens stemme. Et godt stønn er et godt tegn, så fortsett å gjøre det du gjør.

Del 2 av 3: Gi massasje

Image
Image

Trinn 1. Varm oljen med hendene

Hell nok olje i hendene og gni for å gjøre dem varme, og fordel deretter oljen forsiktig over kroppen til partneren du masserer. Det er generelt typisk å starte på ryggen og skuldrene.

  • Hell aldri kald olje direkte på partnerens rygg. Det kan være sjokkerende og ubehagelig, og kan få partneren din til å føle seg anspent. Du bør varme selve oljen og tilsette den med jevne mellomrom, hvis huden begynner å tørke ut, eller når oljen har absorbert.
  • Hvis du vil varme opp massasjeolje, gjør det veldig forsiktig, og test det alltid på din egen hud før du påfører det på partnerens hud.
Image
Image

Trinn 2. Påfør et fast, jevnt trykk med håndflatene

Det er mange varianter av massasje teknikker, men det er ingen stor hemmelighet å få partneren din til å føle seg bra. Bruk en fast, men mild berøring, og gi lange bevegelser i muskelen til partneren din. Bruk håndflaten til å skyve, og bruk den andre hånden til å ta på følsomme punkter.

  • Husk at det er viktig å massere langs musklene, ikke presse mot beinene. Det føles ikke bra hvis du presser hardt inn i albuen på noen, men det føles godt hvis du masserer innsiden av armen.
  • Prøv å eksperimentere hvis du aldri har fått massasje før, masser din egen skulder og se hvor det føles bra. Finn et felles sted på partneren din, og husk hvor hardt du rørte din egen skulder. Det skal være det samme.
Image
Image

Trinn 3. Bruk tommelen for det spente området

Generelt må du starte massasjen i lange bevegelser, og deretter gå tilbake til det ømme eller problematiske punktet med tommelen. Hvis du finner et sted som føles veldig bra for partneren din, eller hvis partneren din vil at du skal være høyere, bytt til tommelen for ekstra støtte og press.

Bruk alltid milde bevegelser, gni tommelen i en sirkulær bevegelse langs ryggkalvene, over baken og under ryggområdet

Image
Image

Trinn 4. Fokuser på den forsømte kroppsdelen

Alle vet at det vil føles godt å berøre kjønnsorganene og andre følsomme soner. Men å gå rett til området kan gjøre massasjen litt grov og stresset. Sakte, så lenge partneren din er komfortabel (kommunisere!), Kan du utforske de forsømte kroppsdelene for å gjøre massasjen mer sensuell og grundig. Ikke glem:

  • Håndledd
  • Benbøyning
  • Fingre og håndflater
  • baksiden av nakken
  • Øre
  • Baksiden av kneet
Gi en sensuell massasje Trinn 9
Gi en sensuell massasje Trinn 9

Trinn 5. Bruk resten av kroppen din

Armer, albuer, knoer og til og med det fete brystet og overkroppen kan være en effektiv måte å massere spente muskler og skape en intim kontakt med partneren din. Så lenge partneren din har det bra med kroppskontakt som en del av massasjen, kan du dra nytte av hva kroppen din har for å få partneren din til å føle seg bra.

Noen ganger er det også populært å bruke andre gjenstander for å hjelpe massasjeprosessen. Massasjepinner, eller til og med massasjeoljeflasken i seg selv, kan brukes til å rulle rundt ømme muskler og redusere spenning når den gjøres riktig. Men det er litt mindre sensuelt (og også kaldt) enn dine egne hender, så ta det i betraktning, og det er bedre å gå den enkle veien

Image
Image

Trinn 6. Gå sakte

Massasje er ikke en rask opptakten til sex. La massasjen vare en stund, og ta deg tid til å behandle partneren din med et sensuelt preg, fordi det føles godt, ikke fordi det kan føre til noe annet.

Det er også viktig å unngå distraksjoner under en sensuell massasje. Massasje vil være langt fra sensuell hvis du ser på en sportsbegivenhet samtidig. Slå av fjernsynet og vær oppmerksom på partnerkroppen

Del 3 av 3: Treffer det riktige punktet

Image
Image

Trinn 1. Start med skuldrene og baksiden av nakken

Et av de beste områdene å starte er skuldrene og nakken, trykke forsiktig og forsiktig med tommelen ned langs sidene av livmorhalsen. Fortsett å bevege deg nedover nakken i små sirkler, og se partneren din svare.

Punktet hvor nakke og skuldre møtes er et behagelig område å trykke på, og vær spesielt oppmerksom på punktet hvor skulderbladene begynner. Beveg alltid langs beinene, ikke over dem

Gi en sensuell massasje Trinn 12
Gi en sensuell massasje Trinn 12

Trinn 2. Masser begge sider av ryggraden

Når du beveger deg nedover ryggen, føles musklene langs sidene av ryggraden flott når den masseres forsiktig. Bruk tommelen i små sirkulære bevegelser og langsgående bevegelser, med jevnt trykk. Ikke trykk direkte på ryggraden, men langs begge sider. Det vil føles flott.

Image
Image

Trinn 3. Masser baksiden av leggen

Vær nøye med kalvene, masser de to store musklene bak kalvene hver for seg. Dette er forskjellen mellom en flott massasje og en flott massasje. Trykk også tommelen opp og langs senene bak lårene, for å massere alle områder som kan være ømme.

Image
Image

Trinn 4. Ikke glem føttene

Det er flott å bevege tommelen langs foten. Masser hver tå, påfør en liten mengde olje, og bruk begge tommelen i små sirkulære bevegelser langs fotballen, området ved foten av tærne. Det er bedre å bruke sterkt press, eller partneren din vil føle seg kittende.

Hvis du alltid gir en massasje fra topp til tå, kan du prøve å variere litt. Start ved føttene og arbeid deg opp

Image
Image

Trinn 5. Utfør den siste bevegelsen sakte

Når du er ferdig med å massere partnerens kropp og påføre rikelig med olje, gjør du en lang, sirkulær bevegelse med håndflatene, veldig sakte og går tilbake til alle punktene du nettopp masserte. Dette er en veldig hyggelig måte å avslutte en massasje på. Det er også en god idé å bruke armene, eller knokene, til å endre følelsen av den siste massasjen i området.

Gi en sensuell massasje Trinn 16
Gi en sensuell massasje Trinn 16

Trinn 6. Be din partner om veiledning

Gjør alltid det som føles godt for partneren din. Hvis du vil massere forsiden av kroppen eller andre mer spesifikke områder, snakk om det først og avgjør sammen. God kommunikasjon er den viktigste delen av en massasje.

Å gi massasje er ikke kode for å "godkjenne sex". Aldri berøre partneren din på et intimt sted uten å diskutere det først

Tips

Spenning skjuler seg i musklene som fester seg til bein. Vær forsiktig i dette området. Masser langs beinene, ikke over dem

Anbefalt: