Hvordan oppdage arrogante mennesker: 8 trinn (med bilder)

Innholdsfortegnelse:

Hvordan oppdage arrogante mennesker: 8 trinn (med bilder)
Hvordan oppdage arrogante mennesker: 8 trinn (med bilder)

Video: Hvordan oppdage arrogante mennesker: 8 trinn (med bilder)

Video: Hvordan oppdage arrogante mennesker: 8 trinn (med bilder)
Video: Hvordan få kjæreste i voksen alder? 3 tips fra Anne Buran Øyen 2024, Kan
Anonim

Kommer du ofte i kontakt med noen som er egoistisk, intolerant, frekk og arrogant? Disse negative trekkene kan ha blitt sett siden begynnelsen av introduksjonen, kanskje ikke. Ikke la det ytre utseendet lure deg! For ikke å ha et forhold til slike mennesker, er det en god idé å lære å være mer selektiv når det gjelder å velge venner. Stol på meg, de kan virkelig være en torn i kjøttet i livet ditt.

Steg

Behandle din nabos stygge eiendom Trinn 17
Behandle din nabos stygge eiendom Trinn 17

Trinn 1. Vær oppmerksom på innholdet i samtalen

Du trenger ikke bevisst å avlytte; Når de snakker i nærheten av deg, lytt nøye etter hva de sier. Snakker de alltid om livet hans? Ser de irriterte eller irriterte ut hvis folks oppmerksomhet blir distrahert fra dem? Hvis svaret er ja, så er de nesten helt sikkert arrogante.

  • Ofte indikerer arroganse og ærbødighet at disse menneskene mangler erfaring. I tankene deres oppsto frykten for at mer erfarne mennesker kunne 'slippe dem' når som helst. I stedet for å få kunnskap og erfaring (handlinger som de tror viser en persons svakhet), tvinger de seg faktisk til å stappe sine begrensede erfaringer og perspektiver på andre.
  • Misunnelse over andres livsstil eller prestasjoner kan også utløse arroganse; de tror de kan gjøre eller ha noe mer enn den personen.
  • Arrogante mennesker føler behov for å ha et godt image i andres øyne. De vil bli veldig sinte hvis noen av handlingene dine eller ordene som (etter deres mening) kan forverre bildet. Dette skjer vanligvis hvis du stiller spørsmål ved (eller virker tvilsom) deres handlinger, ord, intelligens, evner eller noe annet relatert til deres selvbilde.
Bli kvitt en uønsket venn Trinn 10
Bli kvitt en uønsket venn Trinn 10

Trinn 2. Test deres tankegang og perspektiv på ting

Det er ikke nødvendig å være altfor aggressiv - bare vis din skepsis og nysgjerrighet. Hvis de virker sint, måler du sinne -nivået. Hvis sinne ikke er overdreven, kan det være at de er i dårlig humør. Men hvis de virker veldig sinte eller til og med kjefter på deg, kan de føle at du stiller spørsmål ved deres 'perfekte liv'. Den andre reaksjonen er en indikator på arroganse.

  • På et tidspunkt innser folk vanligvis at verden ikke bare kretser rundt dem. Dette er et faktum som arrogante mennesker nekter å godta. De har en tendens til å 'bekjempe' denne virkeligheten ved å skape en ny atmosfære som bare kretser rundt dem. Hvis noen minner dem om realitetene i livet, kan de bli veldig sinte.
  • Forvirring er det som arrogante mennesker frykter mest, fordi tvetydighet gir rom for ufullkommenhet, forandring og usikkerhet (et faktum i livet som vi må møte så mye vi kan). Så i stedet for å akseptere at livet er uforutsigbart, vil de bruke forskjellige midler for å kontrollere alt rundt dem (noe som selvfølgelig er umulig for dem å gjøre).
  • Virkeligheten gjør vondt; Det er derfor arrogante mennesker har en tendens til å være motvillige til introspekt og synes det er vanskelig å se sine mangler. Når de oppnår suksess, vil de umiddelbart berømme seg selv overdrevent og deretter ignorere kritikk og forslag fra andre.
Føl deg bedre om deg selv Trinn 17
Føl deg bedre om deg selv Trinn 17

Trinn 3. Observer kvaliteten på vennskapet deres

Arrogante mennesker har vanligvis vanskelig for å forstå meningen med vennskap. De kan være bestevenner med noen i dag, så gå bort og hate dem i morgen. Dette er en indikator på tilstedeværelsen av en arrogant natur hos en person; Ingen ønsker å være venner med noen fanget i seg selv, ikke sant? Personer med for høy selvfølelse føler at de ikke trenger hjelp fra andre. Å være gode venner med noen vil kreve at de blir 'hjulpet' og 'assistert'. Selvfølgelig vil de ikke det.

Ironisk nok forstår arrogante mennesker ofte ikke hvorfor de ikke har nære, pålitelige venner

Ignorer fienden Trinn 9
Ignorer fienden Trinn 9

Trinn 4. Legg merke til hvordan de behandler andre som er "forskjellige"

Legg merke til hvordan de behandler mennesker med forskjellige religioner, kulturer og perspektiver. Hvis deres holdning og respons alltid er negativ, kan det være at de er altfor entusiastiske, uvitende eller prøver å unngå mennesker som har potensial til å 'skade' fantasiverdenen. Analyser basert på deres egenskaper og det motsatte av deres interaksjoner.

Ofte tror folk med altfor høy selvfølelse at ting må gå sin vei. Denne holdningen er deres måte å beskytte selvbildet de har jobbet så hardt med å vise

Bli en mer interessant person Trinn 10
Bli en mer interessant person Trinn 10

Trinn 5. Observer deres personlighet; observere deres sosiale status, så vel som måten de snakker og oppfører seg på

Har de en tendens til å være 'kalde' og likegyldige? Er de virkelig så masete? Oppfører de seg som en stor sjef? Synes de alltid å prøve å forme bildet sitt?

  • Arrogante mennesker har vanligvis en 'falsk' karisma som ved første øyekast er vanskelig å oppdage. Deres grusomme side vil bare vise seg om de har å gjøre med mennesker de ikke liker.
  • Deres venner og slektninger vil vanligvis velge å tie når denne grusomme siden dukker opp; de har en tendens til å frykte å bli behandlet dårlig hvis de velger å handle.
Behandle din nabos stygge eiendom Trinn 1
Behandle din nabos stygge eiendom Trinn 1

Trinn 6. Nevn folk de ikke liker

Gjør dette for ikke å skape konflikter, men for å måle rivalisering og hat mot navnene. Normale reaksjoner og uttrykk er ikke indikatorer på arroganse. På den annen side, hvis svaret deres er for hardt, er de mest sannsynlig arrogante.

Ofte ser arrogante mennesker på folk de ikke liker som en "trussel" mot deres kunstige verden. Jo større deres hat mot en person er, desto større er trusselen den personen bærer. Jo sterkere følelsen av trussel er, desto mer negativ vil responsen til den personen være

Behandle din nabos stygge eiendom Trinn 14
Behandle din nabos stygge eiendom Trinn 14

Trinn 7. Spør andre mennesker hva han synes om deg

Hvis det viser seg at han ofte sier dårlige ting om deg, så liker han deg virkelig ikke. Men hvis han er søt foran deg og det motsatte er bak ryggen, kan det være at selvfølelsen hans er problemet.

Vanligvis vet deres underbevissthet at de ikke har venner. Dette gjør de opp ved å skape et inntrykk av at de har mange venner - de har vanligvis en "kvantitet, ikke kvalitet" -mentalitet. Det er derfor de lett kan snakke dårlige ting bak vennene sine

Ta vare på hamsteren din som dør 10
Ta vare på hamsteren din som dør 10

Trinn 8. Empati

Hvis du liker å dømme arrogante mennesker, så er du ikke annerledes enn dem. Ofte gjør de dette fordi de vil skjule sine sårbarheter og frykt. Som et resultat føler de behovet for å danne et solid selvbilde. Du trenger ikke å ta det for deg hvis de ofte føler deg overlegen. Hold deg til holdningen din for ikke å komme for nær dem, men sørg for at du også kan (og vil) se de gode egenskapene i dem. Noen ganger tar det mennesker som er villige til å "bryte gjennom forsvaret" for å frigjøre dem fra frykten og usikkerheten som har lenket dem som et skjold.

Bak arrogansen skjuler det vanligvis en enorm følelse av usikkerhet. Som et resultat har de en tendens til å overreagere for å undertrykke denne frykten og usikkerheten. For eksempel er det en rik forretningsmann som er veldig arrogant; ved etterforskning ser det ut til at gründeren ble født og vokste opp i en veldig fattig familie. Hans vane med å skryte stammer sannsynligvis fra frykten for fattigdom i fortiden som stadig forfølger ham

Tips

  • Arrogante mennesker også veldig vanskelig å tilgi andre.

    De vil ha vanskelig for å tilgi deg, spesielt hvis du stiller spørsmål ved deres 'fantasiverden' eller selvbilde

  • Husk at det er en stor forskjell mellom selvsikker og arrogant oppførsel. Det er noen mennesker som er så rastløse at de har en tendens til å dominere samtaler for å bevise at de er like gode (eller bedre) enn deg. Følg oppfølgingsreaksjonene deres. Folk som er rastløse eller selvsikker vil vanligvis observere svaret ditt; de vil til og med stille spørsmål. På den annen side vil arrogante mennesker helt ignorere svaret og perspektivet ditt.
  • Symptomer på arroganse som du må se etter: intoleranse overfor mennesker som er 'forskjellige' fra dem, ute av stand (og uvillig) til å se forskjellige synspunkter, liker å kaste hard kritikk mot folk de ikke liker, manglende evne til å bygge lenge -lengden på forholdet og overdreven narsissisme.
  • Tuller de ofte om mennesker som ikke burde spøkes med? Det viser at de bare vil bli sett på som morsomme og lo, uansett hvordan andre mennesker føler det.

    • Personer hvis selvfølelse er for høy, er vanligvis motvillige til å bry seg om andres følelser; de har nesten alltid vanskelig for å føle med andre mennesker.
    • Vanligvis er målene for vitsene deres mennesker som har det vanskelig. Disse vitsene ville imidlertid bare bli kastet på mennesker de 'visste' ville tolerere dem.
  • Legg merke til deres popularitet. Hvorfor er de populære? Er det fordi de behandler andre mennesker godt, eller fordi de bare er "ok nok" til å være venner?

    Å være 'ok nok' til å være venner betyr ikke nødvendigvis at de er i stand til å behandle andre godt. Hovedfaktorene som får noen til å se 'ok' ut, er klisjeer: enten fordi de er rike, gode på sport, har en attraktiv personlighet (for noen mennesker, selvfølgelig), eller har falsk karisma (som før eller siden vil bli avslørt hvis de er sint). Arrogante mennesker har vanligvis alle (eller noen) av faktorene ovenfor

  • Unngå så mye som mulig forhold til arrogante mennesker. Som tidligere nevnt kan de virkelig være en torn i kjøttet i livet ditt. Du kan imidlertid ikke unngå deres tilstedeværelse, så det er en god idé å fortsette å lære å håndtere dem. Hvis du må samhandle med dem, ikke unngå! Innse det og vis at du kvier deg for å tolerere enhver form for arroganse.
  • Pass på at du ikke oppfører deg like arrogant. Prøv å nærme deg situasjonen objektivt.
  • Selv om det er vanskelig, ikke hater arrogante mennesker. Holdningen deres blir vanligvis utløst av tidligere traumer som fortsatt forfølger dem.

    Husk at de også er mennesker og kan bli skadet. Forskjellen er at de ofte uttrykker tristhet på feil (usunn) måte. I stedet for å løse problemet, velger de å skjule det. For slike mennesker kan tristhet og smerte være forløperen for arroganse

  • Arrogante mennesker beskytter nesten alltid noe, enten deres selvbilde eller folks oppmerksomhet på dem. Hvis du forstyrrer det de beskytter, forbered deg på å bli hatet i hjel. Ingen grunn til å bekymre seg; det handler ikke om deg, det handler om hans manglende evne til å kontrollere deg.
  • Arrogante mennesker har vanligvis ikke ekte venner. Husk alltid på dette når du vil være så populær som de er.

Advarsel

  • Hvis de angriper deg personlig, ignorer dem. Å svare dem vil bare få dem til å føle seg lykkelige og fornøyde. De prøver å heve egoet; trakassering eller krangel med dem vil bare ytterligere lette denne intensjonen. Det eneste de vil ha er oppmerksomheten din, pass på at du ikke gir den.

    Selv om det virkelig avhenger av kommunikasjonssituasjonen som oppstår, får du dem til å se dumme ut hvis du lar dem være. De vil mest sannsynlig hate deg; men det er ikke et problem, ikke sant?

  • Ikke svar på deres prat om deres 'perfekte lille verden'. Vis en ærlig reaksjon; du kan ende opp med å hjelpe dem med å se ting fra et annet perspektiv.

    • Ikke 'angrip' deres fantasiverden direkte. Si i stedet ting som "Jeg er ikke enig med deg" eller "Min mening er litt annerledes." De kan forbli sinte, men ikke like sinte når de føler seg angrepet med støtende ord.
    • I stedet for å si "Hvis du bare ville være mer ydmyk, ville du sannsynligvis ikke tro det", prøv å spørre "Hva fikk deg til å si det?" eller "Hvorfor forsvarer du den oppfatningen?". Gi reaksjoner som er enkle, saklige og ikke subjektive.
  • Husk at arroganse også kan være forankret i psykiske lidelser (liker å være alene, stengt eller føle seg usikker). I noen tilfeller utvikler arrogante mennesker bipolært syndrom, borderline personlighetsforstyrrelse eller sosial fobi. Ulike tidligere traumer (å være utsatt for vold eller lide av en uhelbredelig sykdom) kan også være en utløser. Noen mennesker er ikke klar over at deres oppførsel tar avstand fra menneskene rundt dem. Vær forsiktig, generalisere noens personlighet og kalle det arrogant er enkelt. Men du må også vurdere mange ting som humøret ditt, humøret hans, det sosiale miljøet rundt ham og levekårene. Noen ganger har det de gjør eller sier ingenting å gjøre med deg. Ikke anta at hans handlinger eller ord er ment å gjøre deg opprørt. Vær smartere enn dem.
  • Uansett hvor mye du vil skjelle eller latterliggjøre dem, ikke gjør det! Slik handling vil ikke komme noen til gode. Ikke si foreldede ord som "Arroganse er en dårlig holdning". Gi en solid respons og forståelse; få dem til å forstå at du ikke vil ha dem i livet ditt. Handle og snakk klokt.

    Hvis de stikker deg i ryggen, uttrykk innvendingene dine. Ingen - ikke engang deres 'venner' - ville ønske å bli behandlet slik

  • Ironisk nok, hvis argumentet ditt vinner, begynner de å late som om de er offer foran alle. Ikke bare slik at de føler seg bedre, men også slik du som ser ille ut i andres øyne.

    Hvis de blir sett på som "kule" av mange mennesker, vil deres påskudd faktisk fremmedgjøre deg fra samfunnet. Sett en smart og "usett" kamp hvis du må forholde deg til slike mennesker og deres følgere

  • Hvis du føler at du må helle hjertet ditt ut for andre mennesker, velg folk du virkelig kan stole på. Store konflikter kan oppstå hvis historien din spres.

    Mest sannsynlig vil de ikke kunne forstå din mislikning. Hvis de begynner å være frekke, ignorer dem. Men hvis du føler behov for å handle, ta et dristig og smart trekk

  • Et av symptomene på antisosial personlighetsforstyrrelse (antisosial personlighetsforstyrrelse) som psykopater og sosiopater er: arroganse og manglende evne til å respektere andres rettigheter. Dette er en av de farlige sidene til arrogante mennesker. Hvis du (uansett grunn) blir tvunget til å leve med slike mennesker, be om profesjonell hjelp.

    Det er derfor arrogante mennesker er tilbøyelige til å ende opp som kriminelle

Anbefalt: