Hvordan håndtere arrogante mennesker (med bilder)

Innholdsfortegnelse:

Hvordan håndtere arrogante mennesker (med bilder)
Hvordan håndtere arrogante mennesker (med bilder)

Video: Hvordan håndtere arrogante mennesker (med bilder)

Video: Hvordan håndtere arrogante mennesker (med bilder)
Video: Урок 101: Использование ИК-пульта для управления телевизором, лампой переменного тока с реле, двигателем постоянного тока и серводвигателем 2024, Kan
Anonim

Vin snobb. Bestill snobb. En snobb som synes jobben, kjolen eller livssynet er bedre enn ditt. Noen ganger er ingenting mer opprørende enn at noen ser ned på deg fordi de tror at dine synspunkter og livsstil er dårligere enn deres. Når du arbeider med arrogante mennesker, er det viktigste du kan gjøre, å bevare tilliten din og ikke la dem påvirke deg. Pluss, hvis du er villig til å gjøre en innsats, kan du få snobben til å endre seg og se at perspektivet ditt er riktig. Men hvis personen er helt uutholdelig, kan du også finne måter å håndtere dem på.

Steg

Del 1 av 3: Hold deg til stativet ditt

Deal with Snobby People Trinn 1
Deal with Snobby People Trinn 1

Trinn 1. Ikke konkurrer med dem

Du tror kanskje at bekjempelse av ild med ild er den beste måten å skryte på, men det verste du kan gjøre er å gjøre det samme. Hvis snobbene i sirkelen din fortsetter å snakke om sin overdådige ferie til Milano, er det ingen vits i å prøve å si at du også har vært der, eller at du liker Frankrike mer enn Milano. Dette vil bare gjøre snobben mer villig til å bevise at du tar feil og vise at livet hans er bedre enn ditt. Lytt heller til denne personen uten å føle behovet for å påpeke at det du gjør er bedre eller at du er kul også.

Selv om du virkelig vil vise hvor dyr bagasjen, vinen eller maleriet ditt er, er dette meningsløst. Arroganse kan aldri bli beseiret av arroganse, og du vil bare få deg selv til å se dårlig ut mens du fremmedgjør de mindre arrogante menneskene rundt deg

Deal with Snobby People Trinn 2
Deal with Snobby People Trinn 2

Trinn 2. Drep med vennlighet

Du kan synes det er lettere å puste under vann enn det er for en snobb. Imidlertid, når du har å gjøre med en slem, sur og ubehagelig person, er det noen ganger det beste du kan gjøre å smile og si "Hei, hvordan har du det?" Den arrogante personen kan bli overrasket over at han ikke er vant til å bli behandlet så godt, og kan overraske deg ved å være snill også. Hvis det ikke går bra å være hyggelig mot en arrogant person, har du i det minste prøvd alt før du bestemte deg for at personen virkelig er arrogant.

Hvis snobben fortsetter å opptre som om du ikke eksisterer, kan du til og med muntert si "Hei!" etterfulgt av snobbens navn ved passering. Dette vil overraske ham - og også få deg til å le

Deal with Snobby People Trinn 3
Deal with Snobby People Trinn 3

Trinn 3. Oppretthold selvtilliten

Ikke la arrogante mennesker få deg til å føle deg mindreverdig eller få deg til å føle at du ikke vet noe. Hvis du tviler på deg selv, vil det bare gjøre ting verre og gi snobben frihet til å få deg til å føle deg dårlig. Hvis du er usikker, treg til å svare eller snakker stille fordi du er redd for å dele ideer, vil snobben dra nytte av det og bare få deg til å føle deg verre. Snakk i stedet med fast stemme og bruk fakta for å sikkerhetskopiere ideene dine, og vis at du ikke er redd for å si dem.

Kanskje du ikke er god til noe, og snobben prøver å utdanne deg forsiktig, men det er annerledes når du snakker om noe du tror på. Ikke la snobber få deg til å tvile på hvor mange seire Lakers har vunnet hvis du er sikker på at du vet svaret; Men hvis en snobb som har brukt ti år på å lage vin sier noe du ikke vet om pinot noir, er det greit å lytte hvis du ikke føler deg ydmyket

Deal with Snobby People Trinn 4
Deal with Snobby People Trinn 4

Trinn 4. Ikke håne smaksløkene deres

Husker du at du ikke kan gjøre det samme? Arrogante mennesker har ikke bare sterke meninger, de liker ikke å bli utfordret. Å gjøre det samme som dem vil bare gjøre dem mer sikre på deres mening, og det vil irritere dem at du er involvert. Fordi de er vant til å krangle og skryte, vil de komme tilbake for å krangle og håne smaksløkene dine dobbelt verre, og det er noe du vil unngå.

I stedet for å si at snobben har dårlig smak, kan du ganske enkelt si noe du liker på en fin måte. Du kan si noe sånt som, “Jeg har ikke sett Sherlock, men jeg liker virkelig Detective. Har du sett den? " Dette er bedre enn å si noe sånt som: "Showet er for tapere. True Detective er det beste showet, og alle vet det.”

Deal with Snobby People Trinn 5
Deal with Snobby People Trinn 5

Trinn 5. Snakk med dem om atferden hvis du kjenner dem godt

Hvis du blir tvunget til å tilbringe mye tid med en arrogant person, eller til og med en av dem er vennen din fordi du liker noe annet med ham eller henne, kan det være på tide å snakke om den dårlige oppførselen for å se om personen kan forandre seg. Du bør ikke umiddelbart si at han er en snobb, men du kan si noe sånt som: “Du vet, du sier ofte at måten du gjør ting på er den beste måten. Det gjør vondt for følelsene mine. Selv om dette ikke er lett å si, kan det hjelpe personen å endre seg, hvis han eller hun er villig til å gjøre det.

Hvis du er redd for å bruke deg selv som et eksempel, kan du si noe sånt som: “Du skadet virkelig Ashleys følelser da du sa at skoene hennes så billige ut. Jeg tror ikke slike kommentarer er nyttige."

Deal with Snobby People Trinn 6
Deal with Snobby People Trinn 6

Trinn 6. Få dem til å se at de ikke kan skade deg

En annen måte å håndtere arrogante mennesker på er å vise at du ikke blir påvirket av fornærmelsene deres. Hvis de håner deg, sier at du er dårligere, eller bare prøver å gjøre deg og de rundt deg mindre, bør du sørge for å ikke skremme eller svare når de er slemme, eller til og med rulle øynene om nødvendig. Hvis snobben ønsker å starte en ølkamp, er det bare å trekke på skuldrene og ikke engasjere seg. Vis at du er glad for å være den du er, og ingenting som er arrogant kan endre det.

  • Hvis du er på grensen til å gråte, kan du bare si unnskyld og komme deg ut litt eller si at du må ringe. Ikke la dem se at du er trist.
  • Ikke bruk tiden din på å klage på dem til andre mennesker heller. De vil vite det, og det vil gi dem styrke.

Del 2 av 3: Erobre dem

Deal with Snobby People Trinn 7
Deal with Snobby People Trinn 7

Trinn 1. Finn felles grunnlag

En måte å erobre en snobb på er å finne noe dere begge er enige om eller noe dere begge har felles. Det er mulig at du begge er født og oppvokst i Poughkeepsie, New York. Kanskje dere begge er store Maria Sharapove -fans. Kanskje dere begge liker å lage deres egen pasta. Når du bruker mer tid med snobben, kan du gå ned i samtalen for å se om det er noe felles. Snobben vil begynne å se deg som noen som deler dine interesser og vil se deg som noen med god smak.

  • Hvis du finner felles grunn, kan du til og med imponere snobben med din kunnskap om emnet.
  • Du må kanskje grave deg ut hvis du virkelig føler at du og snobben har noe til felles. Hvis du har en felles venn, se om han eller hun kan hjelpe deg. Så neste gang du møter den snobben, kan du si noe sånt som: “Jeg visste ikke at du var Celtics -fan heller. Er du fra Boston?"
Deal with Snobby People Trinn 8
Deal with Snobby People Trinn 8

Trinn 2. Utfordre deres forventninger til deg

Arrogante mennesker liker å glyserere folk for å hjelpe dem med å tro at deres tro er bedre. De kan ha et visst syn på deg fordi du vokste opp i et arbeiderklassemiljø, gikk på Harvard eller underviste i yoga. Selv om du ikke trenger å bevise noe, er det noen ganger det beste du kan gjøre å vise dem at du ikke er den de tror du er. Det tar tid å utfordre sine forventninger, men det er verdt det.

Når du hjelper dem å bli kjent med deg, kan du legge merke til at de ikke er den du tror de er heller. Du tror kanskje at personen er arrogant, men du lærer at personen er usikker og redd for nye mennesker

Deal with Snobby People Trinn 9
Deal with Snobby People Trinn 9

Trinn 3. Utdann dem om det du brenner for

Selv om dette kanskje ikke er lett, er en måte å erobre en snobb å snu ham mot noe du vet han vil like. Kanskje personen liker å skryte av kaker, og du vet hvilket boulangerie de vil foretrekke; kanskje han liker indierock, og du lager ham en CD med en Rolling Stones -sang som du vet kommer til å slå ham. Prøv å vise snobben at det er andre morsomme ting som er verdt å utforske.

Alt avhenger av levering. Du burde ikke få det til å høres ut som om du gir en bedre mening. Bare si noe sånt som, "Hei, hvis du likte Vampire Weekend, tror jeg at du kommer til å like dette Velvet Underground -albumet."

Deal with Snobby People Trinn 10
Deal with Snobby People Trinn 10

Trinn 4. Unngå emner som kan starte en konflikt

Det er noen emner som vil påvirke en snobb sterkt, og som best unngås under alle omstendigheter. Selvfølgelig avhenger det av snobben du har å gjøre med; Hvis du har å gjøre med en vin -snobb, ikke snakk om at du tror Napa Chardonnay er den beste i verden, med mindre du vil få et foredrag om fransk vindyrking. Men hvis snobben ikke har noe imot å snakke om stil, sport eller til og med siste hendelser, kan du slå samtalen dit. Alle, også en snobb, har en myk side, og du bør fokusere på å diskutere emner som ikke vil være kontroversielle når de blir konfrontert med snobben din.

Hvis snobben virkelig ikke har ombestemt seg om et emne, er det ingen vits i å krangle om det. Du kan snakke med andre mennesker om din kjærlighet til The Beatles eller yoga

Deal with Snobby People Trinn 11
Deal with Snobby People Trinn 11

Trinn 5. Tenk på publikummet ditt

Selvfølgelig vil det være noen mennesker som ikke passer deg. Men hvis personen er en snobb, kan du tenke på hva som gjorde den arrogante personen du har å gjøre med sint. Hvis snobben vokste opp i et arbeidermiljø og er mistenksom overfor de rike og du har mye penger, er det kanskje ikke han som skal snakke med om seilbåtene dine og luksusferier. Hvis han elsker mat, kan han være den rette personen for deg å løpe til Chipotle. Hvis du unngår å snakke om hatter som vil irritere eller fornærme snobben, er det mer sannsynlig at du erobrer dem.

Selv om du ikke trenger å endre det du snakker om helt for å dempe snobben, vil det å huske fordommer og erfaringer mens du snakker, hjelpe samtalen til å bli mer positiv

Deal with Snobby People Trinn 12
Deal with Snobby People Trinn 12

Trinn 6. Ikke gå tilbake til å være arrogant med det

Det verste du kan gjøre er å være arrogant mot en snobb. Hvis alt annet mislykkes, kan du bare ignorere snobben, men du trenger ikke gå tilbake til å være arrogant. Ikke prøv å håne snobbens smakløk, løft nesen mot ham, vær uvennlig eller bagatelliser noe. Dette kommer ikke til å bli morsomt for deg eller noen rundt deg, og du vil ikke at snobben skal trekke deg ned med ham.

Del 3 av 3: Ikke la dem påvirke deg

Deal with Snobby People Trinn 13
Deal with Snobby People Trinn 13

Trinn 1. Vær synd på dem

Hvis alt annet mislykkes, kan du nærme deg situasjonen med et empatisk perspektiv. Hvis du har vært snill mot snobben, prøvd å endre forventningene hans og til og med introdusert ham for en ny restaurant, et kaffemerke eller et klesmerke som du tror han vil like, og du ikke får noe tilbake, men grusomhet, det beste du kan gjøre er å godta det. beseire og synes synd på den arrogante personen. Se at personen faktisk er usikker, sosialt bevisstløs og så ivrig etter å bevise at han vet best at til slutt vil livet hans være dystert, ensomt og elendig. Dette kan få deg til å føle deg bedre om å være en mer fornuftig person og ute av stand til å forholde deg til snobben.

Tenk på det: er ikke livet ditt mye lettere fordi du er i stand til å ha samtaler uten å få andre til å føle seg dårlig? Tenk på vanskelighetene en snobb møter i hverdagslige interaksjoner - selv om det er hans egen feil, er det fortsatt deprimerende

Deal with Snobby People Trinn 14
Deal with Snobby People Trinn 14

Trinn 2. Sørg for at de er skikkelig kinkige, ikke sjenerte eller klønete

Mange mennesker som er sjenerte, klønete eller usikre, tar feil av snobber. Du tror kanskje at personen synes han eller hun er bedre enn deg, bare fordi han eller hun er motvillig til å snakke, er mer reservert og tar avstand når du prøver å være hyggelig mot henne. Noen mennesker er veldig sjenerte og synes det er vanskelig å forholde seg til nye mennesker; Dette kan virke arrogant, men i sannhet kan personen være veldig snill. Bli bedre kjent med personen før du tar en endelig dom.

Hvis snobben er nære venner med noen få mennesker du synes er normale og hyggelige, er det mulig at han bare åpner opp for noen få mennesker. Tenk grundig før du tar en endelig beslutning

Deal with Snobby People Trinn 15
Deal with Snobby People Trinn 15

Trinn 3. Unngå dem så mye som mulig

En annen taktikk for å unngå å bli påvirket av arrogante mennesker er å ganske enkelt unngå å være sammen med dem så mye som mulig. Hvis du vet at snobben skal på en liten fest du skal til, og å være rundt henne vil ødelegge humøret ditt, ikke kom. Hvis du vet at snobben vil være på kjøkkenet på jobb, kan du spise lunsj ute. Selvfølgelig bør du ikke la en snobb vinne og slutte å gjøre det du liker bare for å unngå det, men hvis det å være rundt snobben virkelig setter deg ned, kan det være det beste alternativet å unngå dem.

Hvis du ikke vil la snobben påvirke timeplanen din, kan du tenke på strategiske måter å unngå dem mens du er i samme rom. Du kan late som om du er opptatt på telefonen din, aktivt engasjert i samtale med andre mennesker, eller til og med flytte til en annen samtalekrets mens du er på fest

Deal with Snobby People Trinn 16
Deal with Snobby People Trinn 16

Trinn 4. Ikke la dem påvirke ditt selvbilde

Hvis du må bruke mye tid rundt snobben sosialt og på jobben, må du lære å la kommentarene deres ikke påvirke deg. Ingen andre mennesker kan diktere selvfølelsen din eller få deg til å føle deg mindreverdig. Du er bare dårligere hvis du føler det slik, og du er den eneste personen som har makt til å kontrollere selvbildet ditt. Hvis arrogante mennesker trekker deg ned, er det viktig å minne deg selv på alle tingene som får deg til å føle deg bra.

Skriv opp alle egenskapene du liker ved deg selv, og alle komplimentene andre har gitt deg. Bare fordi en person er ond mot deg, betyr det ikke at det er noe galt med deg - faktisk er det en god sjanse for at noe er galt med ham eller henne

Deal with Snobby People Trinn 17
Deal with Snobby People Trinn 17

Trinn 5. Ignorer om nødvendig

Selv om det å ignorere noen ikke er den mest modne måten, hvis du har prøvd alle måtene og snobben fortsatt er ond, er det også umodent. Hvis du er tvunget til å være rundt personen, men ikke lenger bryr deg om å gjøre et godt inntrykk, er det beste du kan gjøre å rulle øynene og ikke engasjere deg med snobben. Du trenger ikke å late som om de ikke eksisterer, men du kan mentalt si til deg selv at du virkelig ikke bryr deg om denne personen. Dette kan hjelpe deg med å unngå å bli involvert i hans arroganse eller kaste bort energien din med å krangle med ham.

Hvis du er i en gruppe med den arrogante personen, må du ikke ha øyekontakt eller engasjere deg med dem. Fokuser på det den andre personen sier

Deal with Snobby People Trinn 18
Deal with Snobby People Trinn 18

Trinn 6. Husk alle de ikke-kinkige menneskene du liker

Hvis snobben i livet ditt bringer deg ned, bare husk alle menneskene du liker, bry deg om og få deg til å føle deg komfortabel rundt dem. Selv om en person får deg til å føle deg stygg, fattig eller dum, betyr det ikke at et ord av det han eller hun sier er sant. Tenk på alle menneskene i livet ditt som setter pris på deg og får deg til å føle deg bra, og ikke la en dårlig person påvirke deg. Bruk heller tid på mennesker du er glad i og bryr deg om, og du vil se at du vil føle deg bedre om verden og deg selv.

Du kan til og med diskutere noe snobben sa med en av dine nære venner, hvis det ville få deg til å føle deg bedre. Selv om du ikke bør styrke en snobb ved å snakke for mye om det, kan du snakke om det hvis du bare vil være sikker på at snobben er veldig irriterende for en av dine nære venner. Vennene dine vil overbevise deg om at du er veldig kul og at snobben ikke har noe å skryte av

Tips

  • Du trenger ikke å spørre om ham. Han vil snakke om seg selv.
  • Ikke prøv å glede henne, men det er ikke vondt å være snill.
  • Noen mennesker kan virke arrogante; men egentlig er de bare sjenert eller forvirret.
  • Se det dårlig ut og ignorer det, så gå bort og ikke kom tilbake.

Anbefalt: