4 måter å bry seg på

Innholdsfortegnelse:

4 måter å bry seg på
4 måter å bry seg på

Video: 4 måter å bry seg på

Video: 4 måter å bry seg på
Video: The Right Spots to Touch A Woman | Arouse Her Sexually 2024, Kan
Anonim

Det må være tider du ikke vil bry deg om de negative tingene som skjer i livet ditt. Nedenfor er noen forskjellige tilnærminger til hver situasjon og noen nyttige forslag for å håndtere negativitet i livet ditt.

Steg

Metode 1 av 4: Når folk dømmer deg

Ikke bryr deg Trinn 1
Ikke bryr deg Trinn 1

Trinn 1. Bygg din egen mening

Noen ganger er grunnen til hvorfor vi bryr oss om hva andre mennesker synes om oss fordi vi ser oss selv gjennom øynene. Det er ikke bra, spesielt når vi ønsker å danne vår egen mening om hva andre mennesker synes om oss. Gjør ting som gjør deg stolt av deg selv, slik at uansett hva folk sier, er du fortsatt klar over at du er en god og nyttig person.

  • Frivillig arbeid er en fantastisk måte å få deg til å føle deg bedre og gir også uvurderlig støtte til samfunnet rundt deg.
  • Lær dine ferdigheter, som å male, spille et instrument eller spille sport. Lei av å være en ensom med ingen å snakke med? Vær en som er mer åpen.
  • Ta en tur og se tingene du vil se. Å ta en tur vil få deg til å føle deg mer trygg og gi deg fantastiske minner og historier å fortelle for resten av livet.
Don't Care Trinn 2
Don't Care Trinn 2

Trinn 2. Gjør de tingene du vil gjøre

Ikke la andres meninger stoppe deg fra å gjøre de tingene du vil gjøre. Din lykke bør ikke avhenge av deres godkjennelse. Ignorer dem, og du vil ha god tid til å gjøre hva du vil gjøre, ignorere hva de har å si, så vil du egentlig ikke bry deg om hva de sier lenger. Du vil like livet ditt så mye at du ikke lenger vil bry deg.

Å gjøre det som gjør deg glad er den beste måten å møte likesinnede på. Disse nye menneskene vil sette pris på, fremfor å dømme tingene du liker

Ikke bryr deg Trinn 3
Ikke bryr deg Trinn 3

Trinn 3. La dem dømme deg

En god måte å ikke bry seg om når andre mennesker dømmer deg, er å la dem dømme deg. La dem dømme deg, og du vil se at deres dom ikke er verdens ende. Du kan fortsatt våkne hver dag, og du kan fortsatt gjøre alt du vil gjøre. Meningene deres har virkelig ingen innvirkning på livet ditt.

Det er litt pluss når du kan bekjempe dømmekraften deres, da det er nesten umulig å få andre til å slutte å dømme deg. Folk som dømmer deg hardt, dømer vanligvis seg selv også hardt, og de vil fortsette å dømme deg fordi det får dem til å føle seg bedre. De har problemer, men ikke la problemene få deg ned

Ikke bryr deg trinn 4
Ikke bryr deg trinn 4

Trinn 4. Innse at det ikke varer lenge

Det er også viktig å huske at disse menneskene har problemer og liv. Om fem år vil de sannsynligvis ikke huske deg og tingene de ikke liker med deg. Deres mening vil ikke påvirke deg i det hele tatt i noen år fra nå. Hvis du bruker tid på å nyte livet ditt og dra nytte av mulighetene du har, vil du bli lykkeligere enn å kaste bort mye tid på å få gode meninger fra folk du sannsynligvis ikke vil se i årene som kommer.

Metode 2 av 4: Når noen gjør deg vondt

Ikke bryr deg Trinn 5
Ikke bryr deg Trinn 5

Trinn 1. Forstå hvorfor de skader deg

Å forstå hvorfor noen gjør deg vondt, vil hjelpe deg til å bry deg mindre om dem, da det vil hjelpe deg å forstå og føle med dem og det de gjør. Hvis du ikke forstår hvorfor noen gjorde dette mot deg, vil det gjøre det vanskeligere for deg å dømme dem, og du kan ikke stoppe deg selv fra å komme tilbake til dem.

Kanskje de skader deg fordi de ble såret, eller føler seg ensomme og redde. Kanskje de skadet deg fordi de var bekymret hvis du skadet dem først. Kanskje de ikke har gode eksempler i livet om hvordan de skal elske andre eller behandle andre godt. Det er flere grunner til at de skader andre med vilje eller utilsiktet

Ikke bryr deg Trinn 6
Ikke bryr deg Trinn 6

Trinn 2. Tro at det er til skade for dem

Hvis noen gjør deg vondt eller viser at de ikke verdsetter deg og din rolle i livet, må du forstå at dette er en bjørnetjeneste for dem. Hvis de er sinte eller alene, vil det påvirke dem negativt på lengre sikt enn det vil påvirke deg. Innse at din tid og oppmerksomhet er bedre brukt på folk som verdsetter deg.

Don't Care Trinn 7
Don't Care Trinn 7

Trinn 3. Sett pris på menneskene som virkelig bryr seg om deg

Ta deg tid til å sette pris på menneskene som bryr seg om deg. Det er noen mennesker som virkelig elsker deg og elsker å være rundt deg. Venner, familie, kolleger eller lærere fortjener mer av tiden din enn de som sitter fast i sine egne problemer.

Ikke bryr deg Trinn 8
Ikke bryr deg Trinn 8

Trinn 4. Finn nye mennesker du trenger å bry deg om

Når personen som gjorde deg vondt forlater livet ditt, finn nye mennesker du kan bry deg om. Dette vil gi deg nye hensikter og lykke og hjelpe deg med å glemme tingene som folk har gjort mot deg. Når du finner nye mennesker som godtar deg som du er, vil du innse at alle de tingene som dårlige mennesker gjorde mot deg ikke vil påvirke deg i det hele tatt fordi det vil være vanskelig for deg å føle smerte når du er så glad!

Metode 3 av 4: Når det oppstår en feil

Ikke bryr deg Trinn 9
Ikke bryr deg Trinn 9

Trinn 1. Innse at tingene du ønsker kanskje ikke går som du vil at de skal, faktisk til det verre

Dette er ikke for å redusere såret ditt: Nei, tingene som gjør deg vondt, er fortsatt lagret. Det er sant at ingenting kan endre det, men når du forstår at tingene du planlegger kan vise seg å være verre, vil du finne det lettere å sette pris på de tingene du har.

Ikke bry deg Trinn 10
Ikke bry deg Trinn 10

Trinn 2. Sett pris på de gode tingene i livet ditt, og vet at du kan miste mye i livet ditt, så ta deg god tid til å sette pris på de tingene i livet ditt som gjør deg lykkelig

Hold din mor, fortell vennene dine hvor dyrebare de er i livet ditt, og se solen gå ned fordi akkurat nå, akkurat nå, lever du, og det er en fantastisk ting.

Hvis du føler at du ikke har de tingene som gjør deg glad, må du gå en tur og gjøre de tingene som gjør deg glad. Begynn som frivillig, få nye venner, eller gjør noe du alltid har ønsket å gjøre. Livet er kort, og vi bør ikke tilbringe livet kjedelig og ulykkelig

Ikke bryr deg Trinn 11
Ikke bryr deg Trinn 11

Trinn 3. Stol på at dette ikke er slutten på din verden

Det du vil ha, fungerer kanskje ikke slik du forventet. Faktisk skjer dette ofte, men hvis du tror og forstår at ting ikke alltid går som du vil, vil du oppdage at det ikke ender din verden. Noen ganger virker problemene våre store, og de skader oss ofte og er vanskelige å løse, men (som man sier) de må løses. Du vil ha andre problemer, og du vil også ha annen lykke.

Ikke bryr deg Trinn 12
Ikke bryr deg Trinn 12

Trinn 4. Gå videre til noe nytt

Du kan ikke endre fortiden, og du kan heller ikke snu det som skjedde. Det du trenger å gjøre er å fortsette og ta en ny tilnærming, også løse problemet. Hvis ikke, gå videre til noe nytt. Å lage nye mål og suksess for livet ditt vil hjelpe deg til ikke å bry deg om feilene du har opplevd.

Metode 4 av 4: Når du skal bry deg

Ikke bryr deg Trinn 13
Ikke bryr deg Trinn 13

Trinn 1. Bry deg når andre føler seg såret

Det er tider når du alltid bør bry deg, for eksempel når noen andre har blitt skadet kan være den beste tiden når du skal bry deg. Det er naturlig at du ikke vil bry deg om de som har fornærmet deg, men hvis du ser andre mennesker bli fornærmet, bør du bry deg om dem. Hvis vi står opp for hverandre, vil ingen med vilje bli skadet, inkludert deg.

Not Care Trinn 14
Not Care Trinn 14

Trinn 2. Bry deg om du kan skade andre

Du kan ikke skyte folk du ikke liker, du kan ikke fornærme andre mennesker, du kan ikke være likegyldig hvis handlingene dine skader andre mennesker. Hvis vi ønsker å leve lykkelig i denne verden, må vi elske og ta vare på hverandre. Hvis du ikke bryr deg når du skader andre mennesker, må du tenke at handlingene dine vil ha en dårlig innvirkning på livet ditt.

Not Care Trinn 15
Not Care Trinn 15

Trinn 3. Bry deg når andre trenger deg

Folk er ofte avhengige av deg. Du vet kanskje ikke at de er avhengige av deg. Men det vil alltid være mennesker som trenger deg av forskjellige årsaker. Du bør bry deg om dem, og du bør bry deg nok om deg selv til å gjøre det du trenger å gjøre for å hjelpe dem.

Det vil alltid være noen venner som trenger din støtte når de er i vanskelige omstendigheter eller en familie som trenger din kjærlighet for å holde livet lykkelig. Kanskje det er ly eller beskyttelse du trenger å gi, eller kanskje barnet ditt trenger deg for å holde deg i live

Don't Care Trinn 16
Don't Care Trinn 16

Trinn 4. Ta vare på livet ditt og din lykke

Det er veldig viktig at du bryr deg om livet ditt og din lykke. Noen ganger kan du synes det er vanskelig, spesielt hvis du har hatt en dårlig opplevelse i livet ditt, å forstå at du bør ta vare på deg selv. Men når du føler deg nede, husk at det fortsatt er mange mennesker som elsker deg (selv om du ikke skjønner og vet det) og at du har veldig vakre ting i fremtiden din (selv om du tror at gode ting aldri kommer tilbake til deg).). Vær sterk, for du er veldig sterk, og bare vent.

Forslag

  • De gamle stoikerne var smarte til å ikke bry seg om dumme ting og likte de vakre delene av livet. Les mer om stoiker.
  • Når du har et problem og føler deg nede, husk at du kan snakke med venner og familie. De elsker deg, og de vil hjelpe deg med å løse problemet ditt.

Merk følgende

  • Å få deg til å ignorere det tar tid. Ikke forvent at det skal skje på bare en natt!
  • Det er ikke noe galt i å bry seg om noen eller noe. Det er viktigere at du ikke lar negativitet få deg ned. Du kan bry deg om hva folk sier, ikke forandre deg, godta deg selv og vær lykkelig!
  • Hvis du vil skade deg selv eller har tanker om selvmord, kan du be om hjelp. Vi vil at du skal fortsette å dele lidenskapen din med verden! Ring nummerene nedenfor hvis du trenger hjelp og veiledning:

    Indonesia Hotline 500-454

Anbefalt: