4 måter å lage en midlertidig tatovering

Innholdsfortegnelse:

4 måter å lage en midlertidig tatovering
4 måter å lage en midlertidig tatovering

Video: 4 måter å lage en midlertidig tatovering

Video: 4 måter å lage en midlertidig tatovering
Video: How To Clean Running Shoes | adidas 2024, Kan
Anonim

Hvis du vil eksperimentere med kunsten å kroppsmale uten å forandre huden din permanent, er en midlertidig tatovering den beste løsningen. Du kan lage din egen midlertidige tatovering ved å bruke husholdningsartikler og ting du kan kjøpe i håndverksbutikker. Lær fire teknikker for å lage en midlertidig tatovering: bruke en eyeliner blyant, bruke en sjablong, skrive ut på papir og bruke Sharpie (et merke).

Steg

Metode 1 av 4: Lag tatoveringer med eyeliner

Lag en midlertidig tatovering Trinn 1
Lag en midlertidig tatovering Trinn 1

Trinn 1. Lag tatoveringsdesignet

For å lage en flott tatovering, tenk på designet før du legger det på huden din. Bruk en vanlig blyant og papir til å skissere ideene dine, følg disse retningslinjene:

  • En tatovering med eyeliner vil se bedre ut hvis linjene er tykke og enkle. Tynnere linjer og mer intrikate design har en tendens til å falme og være vanskelig å få øye på. Du bør velge klare former.
  • Bestem størrelsen på tatoveringen du vil ha. Store tatoveringer ser ut som om de var håndtegnet, mens mindre tatoveringer ser mer "autentiske" ut. Design tatoveringen din i henhold til effekten du ønsker å få.
Lag en midlertidig tatovering Trinn 2
Lag en midlertidig tatovering Trinn 2

Trinn 2. Velg en eyeliner

Gå til en kosmetisk butikk og kjøp en vanlig eyeliner blyant, som bør skjerpes. Velg en blyant som ikke gir glans eller glans. En blyant som kan brukes til å tegne tørre, jevne linjer vil resultere i en tatovering som varer lenger og ikke falmer.

  • Solid svart eyeliner kan gi en prangende midlertidig tatovering, men du kan selvfølgelig velge mer enn én farge. Prøv smaragdgrønn, lilla og safirblå for hele designet eller bare en liten touch up.
  • Unngå flytende eyeliner. Denne typen eyeliner er vanskeligere å holde seg til andre deler av kroppen enn øyelokkene.
  • Øv på å tegne tatoveringsdesignet med eyelinerblyanten etter eget valg på et stykke papir. Gjør fingrene kjent med trykket som trengs for å lage en jevn linje.
Image
Image

Trinn 3. Tegn designet på huden din med en eyeliner blyant

Ta deg god tid og sørg for at designet er akkurat det du vil ha. Hvis du ikke liker det, kan du skylle det og tegne det på nytt.

  • Du kan tegne en tatovering hvor som helst på kroppen din, men områder der du ikke har mye hår er lettere å tegne. Sørg for at huden din er ren og tørr når du tegner designet.
  • Bruk en bomullspinne til å blande farger og lage fargegraderinger.
Image
Image

Trinn 4. Spray designet med hårspray. Kjemikaliet som vanligvis får håret ditt til å stivne, fungerer som en forsegling, og sikrer at tatoveringen ikke faller ut i noen timer. Du trenger ikke å spraye den før den er våt; bare spray lett.

Image
Image

Trinn 5. Skyll

Disse tatoveringene kan vare omtrent en dag før de begynner å bli av. Du kan enkelt rengjøre det med varmt såpevann. Du må kanskje fjerne den før sengetid for å unngå at eyeliner flekker på laken.

Metode 2 av 4: Lag en tatovering med en sjablong

Image
Image

Trinn 1. Lag en sjablong

Du kan lage en profesjonell utseende midlertidig tatovering ved å lage en sjablong, som hjelper deg å ta kontroll over tatoveringsdesignet ditt i stedet for å stole utelukkende på tegneferdighetene dine. Bestem formen på tatoveringen du vil ha, tegne den på et kartotekskort, klipp tatoveringsformen med en kutter eller en liten saks.

  • På denne måten er det enklest å lage enkle og klare former. Prøv diamanter, sirkler og andre geometriske former.
  • For en mer detaljert tatovering kan du lage en sjablong av et eksisterende bilde. Se etter How to Make Graffiti Stencil guide for mer informasjon om hvordan du gjør dette.
Lag en midlertidig tatovering Trinn 7
Lag en midlertidig tatovering Trinn 7

Trinn 2. Kjøp en permanent markør

Bruk en eller flere fargede markører. Svart er et klassisk valg, og er best for å få tatoveringen din til å se ekte ut. Å være kreativ med andre farger er ikke mindre gøy.

  • Permanente markører inneholder kjemikalier som aldri bør brukes på huden. Se etter markører som er merket som trygge for huden.
  • Hvis du ikke liker å bruke permanente markører, kan du også velge slettbare markører. Men tatoveringen varer ikke lenge.
  • Et annet like godt blekk er stempelblekk, som kommer med en våt stempelpute. For å bruke dette blekket, trykk en bomullsdott mot blekkputen, fei den deretter over sjablongen og over huden din.
Image
Image

Trinn 3. Lim tatoveringen

Plasser sjablongen på den delen av kroppen du vil tatovere. Bruk den ene hånden til å holde den godt mot huden, slik at sjablongbitene fester jevnt. Bruk den andre hånden til å farge tatoveringen med en markør du ønsker. Når du er ferdig, løfter du sjablongen og lar blekket tørke.

  • Sørg for at du holder tatoveringen på ren, tørr hud. For en jevnere applikasjon, barber området.
  • Hvis du har problemer med å holde sjablongen på plass, teip den ned. Du kan også prøve å plassere tatoveringen på en del av kroppen din som har en jevnere overflate.
Image
Image

Trinn 4. Fjern tatoveringen

Når du er fornøyd med å vise frem din midlertidige tatovering, vask den av med varmt såpevann eller "gni" tatoveringen med en bomullspinne dyppet i olje.

Metode 3 av 4: Lag tatoveringer med papir

Lag en midlertidig tatovering Trinn 10
Lag en midlertidig tatovering Trinn 10

Trinn 1. Kjøp vannsklie papir

Har du noen gang kjøpt en midlertidig tatovering i en salgsautomat (kvartmaskin) eller lekebutikk? Disse midlertidige tatoveringene er trykt på vannsklie papir, som er et spesielt papir som har lim på den ene siden. Tatoveringsdesigner er trykt med blekk på den selvklebende siden.

Dette papiret kan kjøpes online eller i en håndverksbutikk

Lag en midlertidig tatovering Trinn 11
Lag en midlertidig tatovering Trinn 11

Trinn 2. Design tatoveringen

Det er ingen grense hvis du bruker vannsklie papir; enhver form, farge og mønster kan skrives vakkert ut på papiret og vil skille seg tydelig ut på huden din. Bruk Photoshop eller et annet dataprogram for å lage tatoveringen din.

  • Bestem fargen på tatoveringen, enten den er svart, hvit eller farget. Hvis du har en fargeskriver, kan du skrive inn hvilken som helst farge du vil ha.
  • Velg en farge som stemmer overens med hudtonen din.
  • Husk at hvis du bruker tatoveringen, vil bildet stikke opp ned mot huden din. Dette betyr at hvis tatoveringen din inneholder ord, snu ordene i designet, ellers vil teksten bli reversert når du bruker tatoveringen.
Lag en midlertidig tatovering Trinn 12
Lag en midlertidig tatovering Trinn 12

Trinn 3. Skriv ut tatoveringen

Sett inn vannskliepapiret i papirskuffen på skriveren. Sørg for at papiret er plassert riktig, slik at bildet skrives ut på den klebende siden, ikke på den andre siden. Klipp tatoveringen med saks når du er ferdig.

Image
Image

Trinn 4. Lim tatoveringen

Plasser siden av tatoveringen som inneholder blekket på huden din. Dekk til med en fuktig klut eller serviet. Trykk på kluten eller vevet, og hold i 30 sekunder. Fjern kluten eller vevet og fjern papiret. Denne fuktighetsgivende prosessen får den klebende siden av papiret til å "gli" av papiret på huden din.

Image
Image

Trinn 5. Fjern tatoveringen

Denne typen tatovering kan vare en uke eller mer før du begynner å skrelle av. Hvis du vil fjerne den før tatoveringen skreller av seg selv, skrubb huden din med såpevann og en badebørste.

Metode 4 av 4: Lag en tatovering med en Sharpie -markør

Lag en midlertidig tatovering Trinn 15
Lag en midlertidig tatovering Trinn 15

Trinn 1. Kjøp en Sharpie (et merke med tusj) i hvilken som helst farge

Kjøp også babypulver og hårspray.

Image
Image

Trinn 2. Tegn tatoveringen på kroppen din

Bruk det designet du liker, og plasser det der du vil ha det, på et lett tilgjengelig sted.

Image
Image

Trinn 3. Gni tatoveringen med babypulver

Image
Image

Trinn 4. Spray hårspray lett på tatoveringen

Ikke spray for mye, da huden din vil føles veldig tørr. Hvis du ved et uhell sprayer for mye, ta en bomullspinne og gni området rundt tatoveringen med vann.

Lag en midlertidig tatovering Trinn 19
Lag en midlertidig tatovering Trinn 19

Trinn 5. Nyt din nye tatovering

Tatoveringen kan vare omtrent en måned.

Tips

  • Vent til hårsprayen tørker før du berører tatoveringen.
  • Påfør et strøk eller to med babypulver på en permanent markør og spray med hårspray for å få tatoveringen til å vare lenger.
  • Hvis du bruker en Sharpie, tegner du en liten linje et sted gjemt i huden din for å se hvordan den reagerer. Hvis det oppstår en reaksjon på huden din, ikke bruk Sharpie.
  • Dekk tatoveringen med flytende gips fordi den varer lenger enn hårspray.
  • Hvis du vil ha en mer varig tatovering, bruk en henna -tatovering.
  • Hvis skarpen blør første gang du bruker hårsprayen, fjerner du flekken med en neglelakkfjerner, og deretter påfører du mer babypulver før du sprayer den igjen.

Anbefalt: