Hvordan drikke Jagermeister: 10 trinn (med bilder)

Innholdsfortegnelse:

Hvordan drikke Jagermeister: 10 trinn (med bilder)
Hvordan drikke Jagermeister: 10 trinn (med bilder)

Video: Hvordan drikke Jagermeister: 10 trinn (med bilder)

Video: Hvordan drikke Jagermeister: 10 trinn (med bilder)
Video: Узнав это СЕКРЕТ, ты никогда не выбросишь пластиковую бутылку! ТАКОГО ЕЩЕ НИКТО НЕ ВИДЕЛ! 2024, Kan
Anonim

Jagermeister er en brennevin som stammer fra Tyskland. Du er kanskje allerede kjent med sitt rykte som en slurvete festdrink i form av en "Jager Bomb", men det er andre måter å nyte drikken. Fra å drikke det rett til å bruke det i en rekke cocktailkreasjoner, vil du oppdage at Jagermeister er mer enn bare et symbol på sorority -huset.

Steg

Metode 1 av 2: Drinking Jagermeister Live

Drikk Jagermeister Trinn 1
Drikk Jagermeister Trinn 1

Trinn 1. Avkjøl Jagermeister på forhånd

Jagers serveres best veldig kaldt. Oppbevar Jagermeister i fryseren og drikk helst i et avkjølt glass. De grunnleggende innstillingene på fryseren er vanligvis tilstrekkelige, det er ikke nødvendig å justere innstillingene igjen.

Drikk Jagermeister Trinn 2
Drikk Jagermeister Trinn 2

Trinn 2. Drikk ved å nippe sakte for å nyte smaken

Jagermeister består av 56 forskjellige ingredienser, noe som betyr at smaken varierer fra bitter til søt. Smaken kan være for sterk, så ta en langsom slurk for å virkelig nyte signaturen.

Drikk Jagermeister Trinn 3
Drikk Jagermeister Trinn 3

Trinn 3. Drikk til middag

Jager har en unik smak som ligner på svart lakris, så den kan være veldig skarp når den drikkes direkte. Hvis du trenger hjelp til å spise det, kan du nippe til det mens du spiser, en rask løsning.

Metode 2 av 2: Drikke Jagermeister som cocktail

Drikk Jagermeister Trinn 4
Drikk Jagermeister Trinn 4

Trinn 1. Legg en skål med is til et glass brus som inneholder Jager for en morsom og forfriskende drink

Det høres barnslig ut, men det er det som gjør det morsomt, og en smak du kan se selv. Kom igjen, ta en skje med din favorittis, litt brus, og unne deg en voksen versjon av en rotølfløte.

  • Hvis du har barn, bør du vurdere å gjøre dem til en alkoholfri flyter mens du drikker den, slik at du kan nyte den sammen med familien din.
  • Inside Scoop -oppskriften er en drink som bruker is. Bruk følgende oppskrift for å lage den: Gul Chartreuse (spray inn i glassets innside), is og rotøl.
Drikk Jagermeister Trinn 5
Drikk Jagermeister Trinn 5

Trinn 2. Bland i brusen du ønsker for å følge din vanlige pausetid

Selv om det ikke er like hyggelig uten is, kan du blande Jager med bare en brus hvis du vil ha en mer avslappende drink som kan følge deg med å slappe av mens du ser på TV. Hell omtrent en fjerdedel kopp Jager, fyll resten med brus, og slapp av. Husk imidlertid at denne brusen er en alkoholholdig drink. Så ikke drikk det med en gang.

Tonic vann er også egnet for å lage det

Drikk Jagermeister Trinn 6
Drikk Jagermeister Trinn 6

Trinn 3. Erstatt brus med fruktjuice hvis du foretrekker en annen drink å slappe av

Du kan blande Jagermeister i andre drikker som inneholder sukker for å gi den en mer smak som passer din smak. Drikker som ananasjuice, eplejuice og sitronade kan alle brukes. Som med brus, hell i omtrent en fjerdedel kopp Jager.

  • Oh 'Deers oppskrift bruker eplejuice. For å gjøre det trenger du Jagermeister, elderflower cordial, rosmarin og lime til pynt og eplejuice.
  • Jagermeister Fresh Orange bruker appelsinjuice. For å gjøre det trenger du: Jagermeister, knust is, den ytterste delen av appelsinskallet, og selvfølgelig appelsinjuice.
  • Stag Punch bruker limonade. Du trenger Jagermeister, Amaretto, Chambord, rødvin, litt Grenadine, jordbær, appelsin og sitronskiver for pynt, og fyll deretter glasset med sitronade.
Drikk Jagermeister Trinn 7
Drikk Jagermeister Trinn 7

Trinn 4. Tilsett øl med litt Jager for å gjøre sammenkomster mer livlige

Dette er en enkel, men deilig måte du kan prøve. Det er også en virkelig flott måte å nyte Jager med en venn eller en vennegjeng. ethvert øl kan brukes; Du trenger bare omtrent en fjerdedel kopp Jager.

Drikk Jagermeister Trinn 8
Drikk Jagermeister Trinn 8

Trinn 5. Bland litt sirup av drikken i et glass for en lettere smak

Det er andre måter å få Jagermeister til å smake mer akseptabelt hvis du synes bitterheten er for sterk. Vanlig sirup kan brukes, men du bør også bruke en bestemt smak som bringebær eller vanilje. Bland inn så mye sirup som nødvendig til smaken er i smak.

Drikk Jagermeister Trinn 9
Drikk Jagermeister Trinn 9

Trinn 6. Bland Jagermeister med vodka hvis du er i luksusstemning

I utgangspunktet er denne oppskriften som å lage en martini med Jagermeister som base. Dette er en flott måte å gjøre en drømmerfest til noe langt mer luksuriøst.

Widow Maker -oppskriften er en enkel blanding. Bruk disse ingrediensene: Jagermeister, vodka, Kahlua og Grenadine

Drikk Jagermeister Trinn 10
Drikk Jagermeister Trinn 10

Trinn 7. Bland Jagermeister med krydderne hvis du vil være litt eventyrlysten

Ja, “den ene” krydder, som ketchup, sennep og til og med pepperrot. Ikke vær redd for å prøve det. Det høres ekkelt ut, men hvis det blir gjort riktig, kan det bli en av favorittdrikkene dine.

  • Mast Have er en oppskrift som inneholder tomatsaus og sennep. Bruk følgende ingredienser: Jagermeister, whisky, aprikosjuice, limesaft, ketchup, sennep og en klype salt og pepper.
  • Jager Marys oppskrift bruker pepperrot og varm saus. Ingrediensene er Jagermeister, sitronsaft, Gomme -sirup, en klype salt, pepper, paprika, en skvett Tabasco, middelhavsurter, pepperrot, selleristang og cherrytomater til pynt, og tilsett til slutt tomatjuice.

Anbefalt: