Hvordan få ledelse for artister: 12 trinn (med bilder)

Innholdsfortegnelse:

Hvordan få ledelse for artister: 12 trinn (med bilder)
Hvordan få ledelse for artister: 12 trinn (med bilder)

Video: Hvordan få ledelse for artister: 12 trinn (med bilder)

Video: Hvordan få ledelse for artister: 12 trinn (med bilder)
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Kan
Anonim

Ledelsen representerer artister som musikere og skuespillere, slik at de lettere kan utvide sitt nettverk og prøve på audition. På utgangspunktet som en profesjonell artist kan ledelsen hjelpe deg med å finne forbindelser som vil støtte din karriere mens du holder fokus på jobben din, som opprettholder ytelsen din. Men for å få riktig ledelse må du søke så mange bekjente og erfaringer som mulig, slik at karrieren din kan komme godt i gang.

Steg

Del 1 av 3: Søker erfaring

Få en agent Trinn 1
Få en agent Trinn 1

Trinn 1. Sett av så mye tid som mulig til arbeidet

Den viktigste måten å få ledelsen til å representere deg i underholdningsbransjen, enten det er skuespill eller musikk, er å jobbe. Ledelsen leter etter talentfulle og modne artister med track records som kan tjene penger, i stedet for folk med gode ferdigheter som aldri har skapt noe i bransjen. Hvis du vil få ledelsen til å representere deg i skuespillverdenen, er det første du må gjøre å handle. Hvis du vil finne ledelse for å representere deg selv som sanger, må du opptre.

Gå til hver audition for skuespillere og gjør hver jobb du kan få tak i. Kanskje opplevelsen du får ikke er glamorøs, men denne opplevelsen kan du bruke til å spre vinger i denne verden. Hvis du er musiker, kan du delta i alle åpne mikrofonarrangementer, lokale festivaler og radioprogrammer der lytterne kan høre musikken din. Du må få et image som en pålitelig arbeider

Skaff deg en agent Trinn 2
Skaff deg en agent Trinn 2

Trinn 2. Avgrens ferdighetene dine

I tillegg til å få så mye erfaring som du kan, bør du også øve og perfeksjonere ferdighetene dine ved å ta leksjoner, workshops eller kurs som er knyttet til talentene dine. Hvis du vil være standup-komiker, er det workshops du kan gå til for å lære om timing på scenen. Der kan du også få innspill fra erfarne standup-komikere. Finn en klasse eller et verksted i ditt område og ta det.

Hvis du ikke liker å jobbe i dette feltet, er det ingen vits i å søke ledelse for å utvikle en karriere

Få en agent Trinn 3
Få en agent Trinn 3

Trinn 3. Diskuter med andre artister

Start med å utvide nettverket av skuespillere eller musikere du kan stole på og kan veilede deg i utviklingen av din karriere. I tillegg til at de kan gi tips om talent, er de også nyttige for å finne ledelse. Hvis du har en skuespillervenn som har blitt representert av et administrasjonsselskap, er det en god sjanse for at du kan komme inn i den ledelsen hvis du og skuespilleren har jobbet sammen før.

Hjelp gjerne medartister. Hvis du har informasjon om auditions for skuespillere, kan du dele dette med andre skuespillere, ikke hold nyheten hemmelig i håp om å få rollen. Når en venn får den rollen du ønsker, feirer du med dem. Det er ikke noe galt i å dele næring, og vanligvis vil venner bli oppmuntret til å hjelpe hvis du trenger det

Del 2 av 3: Meeting Management

Få en agent Trinn 4
Få en agent Trinn 4

Trinn 1. Forstå hva ledelsen gjør og hva de ser etter

Flere kjente vellykkede skuespillere-en av dem Bill Murray-har ingen ledelse og velger å gjøre det selv. Ledelsen har ansvaret for å få auditions, kontakte casting -direktører og utvide nettverket for deg i denne verden. Du må få dem til å tro at du kan tjene penger for dem hvis de godtar deg som artisten.

  • Vanligvis er lønningene mottatt av ledelsen basert på antall kontrakter som er oppnådd, ikke månedslønn. Med andre ord, ledelsen får jobben for deg og tar en prosentandel av lønnen du oppnår. Hvis du synes det er vanskelig å få jobb, er ledelsen motvillig til å godta deg som kunstneren fordi de ikke vil tjene på det.
  • For å få ledelse må du være fantastisk og pen, erfaren eller enda bedre en kombinasjon av dem alle.
Få en agent Trinn 5
Få en agent Trinn 5

Trinn 2. Bygg bildet ditt på sosiale medier

Vis frem nye karakterer og bygg bildet ditt på Facebook, Twitter, Instagram og andre sosiale medier. Bruk disse verktøyene til å opprette forbindelser, holde tritt med venner i underholdningens verden og søke informasjon for å finne den rette agenten.

Bruk hovedregelen på et cocktailparty: utvid nettverket ditt på sosiale medier med fagfolk. Aldri si ting du ikke vil si på et cocktailparty til noen du vil sette på et profesjonelt nettverk. Bruk sosiale nettverk til å markedsføre nye TV -programmer du har stjernespillet i, eller sett på tilbud du har gitt, og media for å gratulere medarbeidere med prestasjonene

Få en agent Trinn 6
Få en agent Trinn 6

Trinn 3. Lag et CV og "pressekit"

Vanligvis består et pressekit av bilder, referanser fra andre skuespillere eller regissører du har jobbet med, mediemateriale som har dekket deg og et utdrag av arbeidet ditt. Et CV er en formell liste over all arbeidserfaring knyttet til feltet ditt. Med andre ord, det er ikke nødvendig å inkludere arbeidserfaring i en gatekjøkkenrestaurant mens du fortsatt er på videregående skole på en skuespiller -CV.

Skaff deg en agent Trinn 7
Skaff deg en agent Trinn 7

Trinn 4. Se etter anbefalinger

Be andre aktører anbefale deg til ledelsen og prøve å få en avtale for en konsultasjon med dem så snart som mulig. Snakk om ønsket om å bli representert av agenten og dine mål angående din karriere.

  • Du må være realistisk og ikke overdrive. Ingen ledelse ønsker å godta noen som ønsker å være en stjerne. Hvis du er profesjonell, vær profesjonell.
  • Hvis du er i USA, må du aldri kontakte ledelse du ikke kjenner i det hele tatt. Det pleide å være vanlig at folk sendte bilder til ledelsen for å få en avtale med dem, men det er vanligvis ikke tilfelle lenger. Du må innhente en anbefaling fra en annen representant i ledelsen eller delta på en audition holdt av en ledelse eller ledergruppe for å se etter talent.
Skaff deg en agent Trinn 8
Skaff deg en agent Trinn 8

Trinn 5. Forbered deg på audition

Hvis du kan få en avtale for å møte potensiell ledelse, er det en god sjanse for at du må gjøre en slags audition foran ham, akkurat som du ville prøve på en rolle. Bare i tilfelle, forbered noen monologer eller scener som du kan gjøre foran dem. Ikke kast bort en gylden mulighet bare fordi du er uforberedt.

Del 3 av 3: Velge ledelse

Skaff deg en agent Trinn 9
Skaff deg en agent Trinn 9

Trinn 1. Kontroller at ledelsen din er registrert

I USA er ledelsen vanligvis styrt av statlige økonomiske forskrifter og må sette en viss prosentandel (vanligvis 10%) av inntekten til staten der de befinner seg. Mange organer/individer som hevder å være artist management, følger ikke disse reglene og utnytter uerfarne aktører som ikke forstår reglene i denne verden.

For å kontrollere registreringen av en bestemt ledelse i California, besøk Department of Industrial Relations nettsted på

Skaff deg en agent Trinn 10
Skaff deg en agent Trinn 10

Trinn 2. Finn ut hvor mange andre artister ledelsen din representerer

Vanligvis forteller campus forholdet mellom antall forelesere og studenter, og vanligvis har en god campus et mindre antall studenter per foreleser fordi det kan være mer interaksjon mellom dem. Vel, det gjør også artistledelse.

Kanskje du ble akseptert som klient av en leder fra en større ledelse. Men hvis han er for opptatt og har for mange klienter, er det bedre å velge en leder som har færre kunder enn et mindre byrå, men kan være mer dedikert til deg

Skaff deg en agent Trinn 11
Skaff deg en agent Trinn 11

Trinn 3. Sørg for at du og ledelsen har et godt forhold på et personlig nivå

Forholdet til ledelsen må være et ekte mellommenneskelig forhold, ikke bare et arbeidsforhold. Du bør velge noen som er egnet og kan ha en åpen diskusjon om dine planer og ambisjoner. Ikke velg personer som føler deg skremmende eller personer som ikke er så sikre på talentene dine.

I de første møtene med ledelsen diskuterer du planene du har. Spør dem hva de ser i deg og hva de tror du ville bli. Se om svarene deres samsvarer med planene dine for å se om du kan jobbe godt sammen

Skaff deg en agent Trinn 12
Skaff deg en agent Trinn 12

Trinn 4. Ikke vær redd for å kutte bånd

Hvis forholdet til ledelsen ikke er bra fordi de er late eller ikke representerer deg godt, bør du se etter en ny. Selvfølgelig må du være tålmodig og ikke forvente mye på kort tid, men hvis ledelsen bevisst ignorerer deg eller du føler at du blir utnyttet, er det best å kutte bånd med dem.

Mange unge aktører er redde for å gå inn i den nye ledelsen fordi de er for avhengige av sikkerheten fra den gamle ledelsen. "Selv om jeg er arbeidsledig," sa den unge skuespilleren, "har jeg i det minste ledelse." Hvis du er representert av ledelse som holder deg arbeidsledig, er det som om du ikke har noen ledelse i det hele tatt. Hvis samarbeidsforholdet ikke går som forventet, ta initiativ til å finne ny ledelse

Tips

  • Sørg for at du forsker på forhånd om hva du skal inkludere i en ledelsesavtale. Ikke la dem ta alle dine hardt opptjente penger.
  • Vær forsiktig når du velger ledelse. Aldri hoppe rett inn i den første ledelsen du finner på internett.

Hva trenger du

  • Gjenoppta
  • Erfaring

Anbefalt: