4 måter å forme dyr fra ballonger

Innholdsfortegnelse:

4 måter å forme dyr fra ballonger
4 måter å forme dyr fra ballonger

Video: 4 måter å forme dyr fra ballonger

Video: 4 måter å forme dyr fra ballonger
Video: Как стать Успешным Парикмахером! Как достичь Успеха в Любом бизнесе! Ева Лорман! 2024, Kan
Anonim

Lær hvordan du lager dyr av ballonger og del dine ferdigheter på en fest eller festival. Folk elsker å lage spesielle forespørsler og se de fargerike ballongdyrene. Tren deg selv for å bli kjent med ballongvridningsteknikken (som er et grunnleggende trinn i å forme ethvert dyr), og bruk deretter kunnskapen din til å lage hunder, aper og svaner av ballonger.

Steg

Metode 1 av 4: Learning Basic Twisting

Image
Image

Trinn 1. Utfør en grunnleggende vri

Blås opp ballongen og bind den i den ene enden. Hold den nær slutten, ved hjelp av din ikke-dominerende hånd. Bruk din dominerende hånd til å vri ballongen slik at du lager separate deler av ballongen. For å holde ballongen fra å vri på nytt, hold begge halvdelene med en hånd.

  • Bruk #260 ballonger, som er lange ballonger designet for å bli formet til dyr. Slike ballonger kan kjøpes på festartikler og kostymebutikker. Vannballonger og festballonger kan ikke vrides for å danne et dyr.
  • Du kan blåse opp ballongen manuelt ved å bruke lungene, men det blir mye lettere hvis du bruker en håndpumpe. Du kan kjøpe dem i lekebutikker og festbutikker som selger ballongrekvisita.
  • Du bør kunne holde ballongen godt uten å bryte den. Klipp neglene og fjern smykker du har på deg, slik at de ikke blir fanget i ballongen og ødelegger det. Hvis ballongen lett går i stykker, bruk en av bedre kvalitet. Billigere ballonger bruker en tynnere gummi, dette får ballongen til å sprekke lett.
Image
Image

Trinn 2. Lås vri på ballongen

Blås opp ballongen, bind den, og sett sammen de to vendingene du har gjort, slik at ballongen nå har fire deler. Hold alle fire delene i samme hånd for å forhindre at de faller fra hverandre. Bruk den andre hånden til å holde de to halvdelene i midten og trekk dem forsiktig fra de to endene. Vri disse to sentrene tre ganger, og hold deretter ballongen. Nå blir disse seksjonene låst.

  • Denne låsvridningen brukes til å opprettholde ballongens form, uten å vri på låsen, vil ballongen gå tilbake til sin opprinnelige form.
  • Denne vrien brukes også til å lage øre eller andre deler av et dyr.
Image
Image

Trinn 3. Lag en brettvridning

Blås opp ballongen, bind den og gjør en vri på slutten. Hold vridningen i den ene hånden, bruk den andre til å brette toppen av ballongen ned. Hold vridningen og toppen, og vri dem sammen tre ganger slik at du danner en knute. Ballongen vil nå ha tre deler: to ender og en knop.

  • Denne brettevridningen fungerer som en låsevridning og forhindrer at ballongen glir ut.
  • Folding vendinger brukes ofte til å lage ører, neser og andre dyredeler.

Metode 2 av 4: Lag en ballonghund

Image
Image

Trinn 1. Blås opp ballongen og la en 7,5 cm hale ligge

Blås opp til luften fyller ballongen til omtrent 7,5 cm fra spissen, og stopp og bind ballongen.

Image
Image

Trinn 2. Gjør tre grunnleggende vendinger

Begynn på slutten av ballongslipset, gjør tre vendinger slik at du har fire ballonghalvdeler. Den første delen, som inkluderer ballongbåndene, vil danne hundens snute. Denne delen er litt lengre enn de to andre seksjonene, som vil danne hundens ører. Den siste delen, som vil bli formet til hundens kropp, er den lengste.

  • Hold alle disse delene i en hånd for å forhindre at de sklir, ettersom du ikke har gjort en låsevridning ennå.
  • Eksperimenter med varierende snittlengder for snuten og ørene. Du kan også lage en veldig lang snute for å produsere en pangolin.
Image
Image

Trinn 3. Vri de to halvdelene av øret

Bruk den frie hånden til å gripe den andre og tredje delen (ørene), og vri dem tre ganger. Denne vridningen av låsen vil hindre ballongen i å løsne igjen. Ser du hundens hode nå?

Image
Image

Trinn 4. Lag tre grunnleggende vendinger

Gjør den første vri noen centimeter under hodet for å danne hundens hals. Lag to vendinger under nakken for å lage to like deler; disse to delene vil bli hundens forben. Hold alle disse nye brikkene i samme hånd for å forhindre at de faller fra hverandre.

  • Vil du lage en sjiraff i stedet for en hund? Gjør nakken veldig lang; resten av kroppen er nøyaktig det samme som hvordan du lager en hunds kropp.
  • Du kan gjøre beina lange eller korte, men sørg for at de er like lange.
Image
Image

Trinn 5. Vri bena

Brett ballongen i en vri mellom beina. Ta tak i dette benet med din ledige hånd og vri det tre ganger i bunnen av nakken. Hundens ben og nakke blir nå låst.

Image
Image

Trinn 6. Lag tre grunnleggende vendinger

Denne gangen deler du den gjenværende lengden på ballongen i fire like deler. Den første delen er hundens kropp, den andre delen (med to segmenter) er hundens bakben, mens den siste delen er for halen. Hold den med en hånd for å forhindre at vridningsballongen løsner.

Image
Image

Trinn 7. Vri bakbeina

Brett ballongen ved vridningen mellom bakbena. Hold denne delen og vri tre ganger, ved foten av kroppen. Ta en titt på arbeidet ditt: nå har ballongen din en nese, korte ører, for- og bakben og en hale. Arbeidet ditt er gjort.

Metode 3 av 4: Making a Balloon Monkey

Image
Image

Trinn 1. Blås opp ballongen og la en 15 cm hale ligge

Hvis den gjenværende halen er kortere, kan ballongen dukke opp når du prøver å lage apen, så sørg for at du har mange ballonger på lager. Fest ballongen med en knute.

Image
Image

Trinn 2. Utfør en grunnleggende vri

Vri ballongen noen få centimeter fra knuten for å lage en liten seksjon som danner apenes ansikt. Hold begge halvdelene i en hånd for å forhindre at de sklir.

Image
Image

Trinn 3. Lag en kort brettvridning

Start med å lage en grunnleggende vri som er nær den første vrien, slik at du får en liten seksjon mellom de to vendingene. Brett denne delen slik at de to vendingene er parallelle. Bruk den frie hånden til å ta tak i den brettede delen og vri den tre ganger for å låse den. Du har laget din apes første øre.

Image
Image

Trinn 4. Utfør den grunnleggende vrien igjen

Innen noen få centimeter fra det første øret, gjør du en annen grunnleggende vri for å lage en kort seksjon. Hold den med en hånd så ballongen ikke løsner. Denne korte delen vil være apenes panne.

Image
Image

Trinn 5. Lag en ny, kort brettvridning

Start med å lage en andre grunnleggende vri nær den første, så får du en liten seksjon mellom de to vendingene. Brett denne delen slik at de to vendingene er parallelle. Bruk den frie hånden til å holde den, og vri den tre ganger for å låse den. Denne delen er apenes andre øre.

Image
Image

Trinn 6. Vri ørene

Hold den forsiktig, og vri deretter ved bunnen av øret. Pannen vil være i midten av disse to ørene. Vri øret tre ganger for å låse det. Apehodet er nå komplett: du har nese, panne og to ører.

Image
Image

Trinn 7. Gjør ytterligere tre grunnleggende vendinger

Den første vrien bør være noen cm under hodet for å danne utringningen. Lag to vendinger under for å lage to like deler. Disse to delene vil danne apens arm. Hold alle delene i en hånd for å forhindre at ballongen vrir seg.

Image
Image

Trinn 8. Vri apens armer

Brett ballongen i en vri mellom armene. Hold de to halvdelene og vri dem tre ganger i bunnen av nakken for å sikre armer og nakke. Ballongen vil nå se ut som en ape som har hode, nakke og armer.

Image
Image

Trinn 9. Gjør ytterligere tre grunnleggende vendinger

Den første vrien bør være noen få centimeter under armen for å danne kroppsdelen. Gjør ytterligere to vendinger under for å danne to like deler. Denne delen vil være apenes bein. Hold alle delene med en hånd for å forhindre at ballongen vrir seg.

La en betydelig mengde ballongen stå på slutten for å danne halen, som vil være den lengste delen av apekroppen

Image
Image

Trinn 10. Vri bena

Brett ballongen i en vri mellom beina. Hold de to halvdelene og vri dem tre ganger i bunnen av kroppen. Ballongens kropp og ben er nå låst, og apens hale vil henge fra kroppen.

Image
Image

Trinn 11. Lag en kokosnøttstamme

Velg en ballong i kontrastfarge til apen og blåse den opp, og bind den. Du trenger ikke å legge igjen en hale på slutten. Ta den mellom apenes armer og ben, så det ser ut som om han klatrer i et tre.

Metode 4 av 4: Lage svaneballonger

Image
Image

Trinn 1. Blås opp ballongen og la en 10 cm hale ligge

For en sjarmerende svane, bruk svarte eller hvite ballonger.

Image
Image

Trinn 2. Brett ballongen

Form binders med ballonger; den knyttede delen av ballongen skal være i midten av klippet, og halen skal stikke ut på enden av klippet. En annen måte å lage denne formen er å lage en sirkel med de to endene av ballongen som overlapper hverandre, og deretter flate den ut.

Image
Image

Trinn 3. Lag en grunnleggende vri

Hold den brettede ballongen i midten, slik at du holder tre deler: toppen av klippet, bunnen og knuten i midten. Vri disse tre delene sammen, og sørg for at du dekker ballongknuten ved vridningen. Du vil nå ha to sirkler med en lang hals som stikker ut av vrien i midten.

Image
Image

Trinn 4. Sett den ene sirkelen inn i den andre

Bruk den frie hånden til å holde bøylen og skyv den gjennom den andre sirkelen. Med dette vil du lage kroppen til svanen. Den innstoppede sirkelen representerer de brettede vingene, mens den ytre sirkelen representerer undersiden av svanen. Den gjemte sløyfen forhindrer også at ballongen glir ut.

Image
Image

Trinn 5. Lag hodet

Hold nakken noen centimeter fra halen og bruk hendene til å forskyve noe av luften inn i den ikke -oppblåste halen. Denne prosessen vil resultere i at toppen av nakken danner hodet til en svane. Resten av halen på ballongen som ikke er oppblåst vil danne nebbet til en svane.

Tips

  • Bruk nye ballonger, ikke gamle. Gamle ballonger sprekker lettere når du blåser og vrir dem.
  • Eksperimenter med forskjellige former og størrelser på ballonger for å lage epler og bier.
  • Oppbevar ballonger i lufttette beholdere, da latex vil brytes ned når de utsettes for luft.
  • Hvis ballongen brister, kan du betrakte den som en del av underholdningen; ro deg ned.
  • Bruk en liten mengde maisstivelse i oppbevaringsbeholderen for å forhindre at latexen fester seg.
  • Snakk mens du vrir ballongen. Vær morsom og underholdende. Dette vil hjelpe deg med å underholde deg selv om du gjør en feil.
  • Hvis ballongen brister, må du le og spøke med at du bevisst "blåste" ballongen for moro skyld, så start på nytt. Barna er kanskje litt fjernt, men de vil ikke forlate deg.
  • Ta med en permanent markør og tegn et smilefjes på dyret ditt.
  • Ikke kjøp billige vriballonger fra en lekebutikk. Kjøp den fra en kostymebutikk som har vært åpen i et år og selger klovnegir. Sjekk utløpsdatoen for ballongen. Vær forberedt på å betale mer for hver pakke enn når du kjøper vanlige ballonger, men denne prisforskjellen vil lønne seg med kvaliteten du får.
  • Ha ballonger i lommen til skolen, bryllupsmottakelser eller hvor barna er.
  • Bruk en billig ballongpumpe fra en lekebutikk. Noen mennesker kan blåse ballong #260 med munnen, men det er det ikke mange som kan. Håndpumper er også mer hygieniske.
  • Hvert barn i rommet du er i vil ha en ballong. Vi er seriøse. Ikke la deg få et barn til å gråte, unngå dette.
  • Lær hvordan du lager slanger, sverd, hjerter, skilpadder, søte hatter og andre ballongformer.
  • Blås opp ballongen til all luften er jevnt fordelt, og tøm den deretter litt, og etterlatt ca 7,5 cm som nevnt i trinn 3. Dette vil hjelpe deg.

Advarsel

  • Ballonger er ikke til bruk for barn som er for små, da de kan utgjøre en kvelningsfare.

Anbefalt: