3 måter å oppdage en Steinbukken manns interesser

Innholdsfortegnelse:

3 måter å oppdage en Steinbukken manns interesser
3 måter å oppdage en Steinbukken manns interesser

Video: 3 måter å oppdage en Steinbukken manns interesser

Video: 3 måter å oppdage en Steinbukken manns interesser
Video: Ting alle jenter gjør 2024, Kan
Anonim

Vanligvis er Steinbukken -menn født mellom 22. desember og 19. januar sta, selvsikre og lett nedsenket i arbeidet sitt. I tillegg er de generelt enkle å sympatisere, ambisiøse og lojale mot sine partnere. Elsker du en Steinbukken -fyr, men ikke sikker på om følelsene dine blir gjengjeldt? Ikke haste til fortvilelse! Faktisk er det forskjellige tegn og atferd som kan brukes til å måle hans romantiske interesse for deg. Les denne artikkelen for fullstendig informasjon!

Steg

Metode 1 av 3: Observere hans oppførsel

Vet om en Steinbukken -mann liker deg Trinn 1
Vet om en Steinbukken -mann liker deg Trinn 1

Trinn 1. Observer om han ofte tuller med deg

Steinbukken menn er generelt rolige, reserverte og i kontroll. Imidlertid vil deres humoristiske side vise seg i nærvær av mennesker de virkelig liker. Derfor, hvis han ofte tuller med deg, erter deg eller oppfører deg dumt i ditt nærvær, er sjansen stor for at han virkelig liker deg.

  • Når du ser ham igjen, kan du prøve å lage vitser eller erte ham, og deretter observere reaksjonen hans. Hvis han ler og svarer på vitsene dine, betyr det at han har en spesiell interesse for deg.
  • Erte ham med et smil og/eller latter, for å fortelle ham at du bare flørte med ham.
Vet om en Steinbukken -mann liker deg Trinn 2
Vet om en Steinbukken -mann liker deg Trinn 2

Trinn 2. Se om han er villig til å åpne seg for deg

Steinbukken menn har en tendens til å være veldig sjenert og liker å holde avstand til andre mennesker. Som et resultat er de ikke så enkle å åpne seg for eller stole på andre. Derfor, hvis en Steinbukken -mann er villig til å dele sine hemmeligheter og dele sine personlige problemer med deg, er sjansen stor for at han virkelig liker deg.

  • Hvis han alltid leter etter deg når det går galt, er sjansen stor for at du har tjent en spesiell plass i hjertet hans.
  • Observer samtalen mellom dere to som er spilt inn på mobilen eller sosiale medier. Har temaene som er tatt opp en tendens til å være lette og generelle, eller har de nådd dybder som overskrider deres personlige grenser?
Vet om en Steinbukken -mann liker deg Trinn 3
Vet om en Steinbukken -mann liker deg Trinn 3

Trinn 3. Vær oppmerksom på sjalusien hans når du er sammen med andre mennesker

Hvis Steinbukken -menn liker noen, vil de ikke være villige til å ha en "inntrenger" i veien. Derfor kan du være glad hvis han ser dyster eller opprørt ut når han ser oppmerksomheten din fokusert på noen andre. Mest sannsynlig vil han at oppmerksomheten din skal være fullstendig fokusert på ham!

Vær oppmerksom på oppførselen hans når han ser deg chatte med andre mennesker. Hvis han ser ut som han stadig ser på deg eller til og med avbryter samtalen din med personen, er det sannsynlig at han virkelig er sjalu

Vet om en Steinbukken -mann liker deg Trinn 4
Vet om en Steinbukken -mann liker deg Trinn 4

Trinn 4. Vær glad hvis han inviterer deg til huset sitt

Steinbukken -mannen verdsetter sin personlige plass og eiendeler veldig høyt. Derfor vil de ikke invitere hvem som helst til huset sitt. Hvis du blir invitert til huset hans, betyr det at han virkelig stoler på deg.

Hvis du får lov til å sitte i bilen eller bruke eiendelene hans, betyr det at han også stoler på og kan like deg

Metode 2 av 3: Forstå hans tankesett

Vet om en Steinbukken -mann liker deg Trinn 5
Vet om en Steinbukken -mann liker deg Trinn 5

Trinn 1. Forstå at Steinbukken som liker deg kan skyve deg bort

Husk at Steinbukken -menn er veldig kalkulerende tall. Derfor trenger de mye tid til å tenke seg om før de tar en beslutning, spesielt når det gjelder romantiske forhold. Hvis han virker tilbaketrukket eller kald for deg, ikke få panikk! Sjansen er stor, det betyr at han liker deg, men tar seg tid til å vurdere sine sanne følelser for deg.

Hvis du konfronterer ham mens han flytter, er sjansen stor for at han ikke vil fortelle deg den virkelige årsaken

Vet om en Steinbukken -mann liker deg Trinn 6
Vet om en Steinbukken -mann liker deg Trinn 6

Trinn 2. Forstå at han leter etter en langsiktig partner

Vanligvis er Steinbukken menn ikke interessert i korte, meningsløse romantiske forhold. Med andre ord, de pleier å lete etter en partner som de kan tilbringe resten av livet sammen med. Hvis en Steinbukken-fyr liker deg, betyr det at han virkelig ønsker å være i et langsiktig forhold til deg. Derfor er det mer sannsynlig at han trekker seg hvis du innrømmer at du ikke er mer interessert i et uformelt eller tilknyttet forhold.

  • Hvis du tidligere bare ønsket å være i et uformelt forhold, men tankene dine har endret seg over tid, må du tilfeldig understreke at du nå er klar til å inngå et seriøst og eksklusivt forhold til noen.
  • For eksempel kan du si: “Tidligere likte jeg veldig godt å ha flere kjærester. Men i det siste vil jeg finne den rette personen til å være i et seriøst, langsiktig forhold."
Vet om en Steinbukken -mann liker deg Trinn 7
Vet om en Steinbukken -mann liker deg Trinn 7

Trinn 3. I begynnelsen av forholdet, ikke forvent at han skal være en god formidler

Vanligvis vil ikke Steinbukken -menn åpne seg for tilfeldige mennesker. Med andre ord vil de bare åpne seg for de nærmeste. Hvis han ser ut til å stenge seg selv, betyr det ikke at han definitivt ikke liker deg! I stedet er forholdet mellom dere to ikke for nært til å gjøre ham villig til å åpne opp og dele ting med deg.

Hvis du vil, kan du prøve å ta kontrollen ved å åpne for ham først. Som et resultat vil han føle seg mer komfortabel med å dele sine følelser og hjelpeløshet med deg

Vet om en Steinbukken -mann liker deg Trinn 8
Vet om en Steinbukken -mann liker deg Trinn 8

Trinn 4. Vær forberedt på å vente på at han ombestemmer seg

Steinbukken menn haster vanligvis aldri inn i et romantisk forhold. Med andre ord, de er veldig tålmodige mennesker og tenker ofte på mange ting før de starter et romantisk forhold til noen. Derfor, bare fordi han ikke elsker deg, selv om du har vært venner lenge, betyr ikke at følelsene dine må være ubesvart.

Hvis du virkelig liker ham, vær tålmodig og vent på at han skal vurdere mange ting. Før beslutningen tas, fokuser du på å være en god venn for ham og bli bedre kjent med ham

Metode 3 av 3: Tiltrekke Steinbukken menn

Vet om en Steinbukken -mann liker deg Trinn 9
Vet om en Steinbukken -mann liker deg Trinn 9

Trinn 1. Støtt hans yrkesliv

Steinbukken -menn er generelt lidenskapelige for arbeid, og setter noen ganger arbeidet sitt over andre aspekter av livet, for eksempel vennskap og romantikk. Hvis du vil tiltrekke deg en Steinbukken -mann, må du alltid støtte yrkeslivet hans. Med andre ord, oppmuntre ham til å jobbe med nye prosjekter eller ros ham når han oppnår visse milepæler i karrieren.

For eksempel, hvis han tviler på evnen til å få en kampanje på kontoret, gi din støtte og oppmuntre ham til å oppnå drømmen

Vet om en Steinbukken -mann liker deg Trinn 10
Vet om en Steinbukken -mann liker deg Trinn 10

Trinn 2. Fortell oss om dine langsiktige planer og drømmer

Steinbukken er en som alltid tenker på fremtiden når han ser etter en partner. Med andre ord, de leter alltid etter noen som passer inn i deres langsiktige planer. Del derfor dine mål og prioriteringer i livet, så det vil hjelpe ham å se om dere to kan oppnå hverandres mål som et solid lag.

For eksempel nevner du tilfeldigvis ønsket ditt om å få barn, gifte seg eller bli karriere

Vet om en Steinbukken -mann liker deg Trinn 11
Vet om en Steinbukken -mann liker deg Trinn 11

Trinn 3. Ikke prøv å endre det

Steinbukken menn er generelt veldig sta og har ingen interesse av å være gjenstand for eksperimentering av noen. Hvis du prøver å distansere ham fra jobben hans, eller tvinger ham til å bli mer utadvendt eller sosial, er det svært sannsynlig at denne oppførselen vil slå tilbake og gjøre deg glad i ham. Steinbukken -mannen foretrekker noen som "passer" inn i planene hans. Med andre ord er de generelt ikke villige til å endre sine planer for å imøtekomme andres interesser eller behov. Hvis du vil at en Steinbukken -mann skal like deg, vær villig til å godta disse egenskapene.

  • Selvfølgelig kan du av og til be ham gå på kompromiss. Prøv imidlertid aldri å endre hovedtrekkene hans som individ.
  • For eksempel kan du av og til ta ham ut med sine nærmeste venner. Imidlertid, aldri tvinge ham til å gå ut hver uke med vennene dine hvis han sier at han ikke er interessert.

Tips

Husk at horoskopet bare er en generell veiledning. Husk derfor forskjellige andre aspekter du vet om ham, selv om informasjonen egentlig ikke passer inn i den generelle profilen til en Steinbukken -mann

Anbefalt: