3 måter å være en lojal kvinne for livet (Ride or Die Chick)

Innholdsfortegnelse:

3 måter å være en lojal kvinne for livet (Ride or Die Chick)
3 måter å være en lojal kvinne for livet (Ride or Die Chick)

Video: 3 måter å være en lojal kvinne for livet (Ride or Die Chick)

Video: 3 måter å være en lojal kvinne for livet (Ride or Die Chick)
Video: Keep Calm: Supporting Your Emotional Health During the Pandemic 2024, Kan
Anonim

Begrepet ride or die chick (en kvinne som er trofast for liv og død) ble populært av hiphop-kulturen. Selv om det har flere forskjellige betydninger, refererer begrepet vanligvis til en kvinne som er trofast for å være ved partnerens side i gode og dårlige tider, selv i farlige tider. En tur eller dø kvinne er lojal mot sin partner uansett.

Steg

Metode 1 av 3: Vedta oppførselen til en lojal kvinne for livet

Be a Ride or Die Chick Trinn 1
Be a Ride or Die Chick Trinn 1

Trinn 1. Vis ekstrem lojalitet til partneren din

En tur eller dø kvinne vil være lojal for livet til partneren og livsbeslutninger, uansett. Begrepet har sine røtter i rapmusikk på 90-tallet, og refererer ofte til afroamerikanske kvinner og bandittkultur. Imidlertid er det også de som tror denne tittelen kommer fra livet til motorsykkelgjengmedlemmer på 60 -tallet.

  • Dette begrepet betyr i hovedsak at en kvinne som er trofast mot livet sitt, er villig til å risikere livet for sin partner og er involvert i alle aspekter av partnerens liv. Dette betyr at han er villig til å lyve av hensyn til sin partner, hjelpe ham og fortsette å være sammen med ham, selv om partneren er involvert i farlige eller ulovlige aktiviteter.
  • Noen ganger romantiseres kvinner eller sykler kvinner av media, selv om de er medskyldige til kriminelle. For eksempel regnes skikkelsen av Bonnie i historien om ranerduoen Bonnie og Clyde som en lojal kvinne. Selvfølgelig er det de som tror at begrepet ride or die er en måte for hiphop-kulturen å "kopiere" historien til Bonnie og Clyde.
  • I en mer negativ konnotasjon om dette er kvinnen ride-or-die noen ganger en partner i forbrytelsene partneren hennes begår. Noen tror at kona til Adolf Hitler, Eva Braun, var en lojal kvinne fordi hun ønsket å begå selvmord med mannen som hadde drept millioner. Ikke glem Bonnie og Clyde som ble drept av kuler.
Be a Ride or Die Chick Trinn 2
Be a Ride or Die Chick Trinn 2

Trinn 2. Vis din lojalitet til et bestemt fellesskap eller livsprinsipp, ikke bare til noen

Noen mennesker tror at begrepet ri eller dø ikke bare betyr lojalitet til noen eller en elsker. Dette begrepet betyr også lojalitet til noe viktigere enn en selv.

  • Kvinner sykler eller dør i denne sammenhengen refererer til en bestemt politisk eller sosial bevegelse. For eksempel er kvinnen villig til å risikere alt for årsaken, selv om hun blir arrestert eller er i trøbbel. Mål er prioritet nummer én.
  • Kvinnen vil forsvare samfunnet sitt hardt uansett og er alltid klar til å hjelpe fysisk og mentalt hvis samfunnet hennes blir angrepet.
  • Et eksempel på en kvinne som er lojal mot liv og død er Jane Fonda, en kvinne som kjempet mot fienden i hendelsene under Vietnamkrigen på en ekstrem, til og med kontroversiell måte, uten å bry seg om at det hadde konsekvenser for hennes karriere.
Be a Ride or Die Chick Trinn 3
Be a Ride or Die Chick Trinn 3

Trinn 3. Vær trofast i vanskelige tider

En tur eller dø kvinne er ikke bare ved ektemannens eller partnerens side når hun er glad. Han vil fortsatt være der uansett, selv om paret havner i fengsel eller går konkurs.

  • Dette begrepet kan faktisk brukes om menn. Dette begrepet er bare kjent som navnet "ride or die". I hovedsak gjelder dette begrepet for en kvinne (eller mann) som er lojal mot en partner uansett hva, selv om han eller hun blir behandlet dårlig i forholdet.
  • Man kan si "Han er min ride-or-die ektemann for livet."
  • En ride-or-die-kvinne er det motsatte av noen som bare gifter seg for penger og makt, for så å gå når de to tingene forsvinner.
Be a Ride or Die Chick Trinn 4
Be a Ride or Die Chick Trinn 4

Trinn 4. Følg partnerens aktivitet

En tur eller dø kvinne er klar til å følge det som må gjøres for partneren hennes. Han er ikke bare en passiv observatør av partnerens livsstil, men er også klar til å være aktiv.

  • Ride-or-die kvinner hindrer ikke partnerne sine og lar dem handle på egen hånd. Imidlertid er dårlig behandling absolutt ikke hyggelig.
  • Ride or die kvinner trenger ikke makt i et forhold. Han gir vanligvis makten til partneren sin. Samtidig ser noen på henne som en fri kvinne fordi hun er villig til å slutte seg til partneren sin for å bryte reglene.
  • Kvinnens rolle i dette forholdet er som en medskyldig. Partnerens aktiviteter er topp prioritet, og partneren kan belønne kvinnen med penger, smykker eller andre gaver.

Metode 2 av 3: Veie risikoen ved å være en lojal kvinne for livet

Be a Ride or Die Chick Trinn 5
Be a Ride or Die Chick Trinn 5

Trinn 1. Vurder den negative virkningen

Selv om det å være en tur-eller-dø-kvinne har positive konnotasjoner i visse lokalsamfunn og perspektiver, må de mulige negative konsekvensene også vurderes.

  • For eksempel, hvis partneren din driver med ulovlige aktiviteter som er skadelige for andre, deg selv, deg eller din familie, bør du hjelpe ham med å finne andre, tryggere måter.
  • Det er grunner til at kvinner som anses å ha oppførsel eller dø -oppførsel ofte ikke er gift med sine partnere; de regnes som en del av stereotypen "dårlig kvinne/fin kvinne" som av mange anses som urettferdig for kvinner.
  • Selv om Hollywood og rapmusikk ofte romantiserer mennesker som dør unge (gjennom musikk eller filmer), er dette på ingen måte bra. I den virkelige verden, ikke i filmene, kan disse hendelsene føre til kroniske smerter, endeløse fengselsstraffer, økonomiske vanskeligheter og fødsel av farløse barn.
  • Å være en tur-eller-dø-kvinne risikerer din sikkerhet, og kan få deg i trøbbel med loven, avhengig av aktiviteten du driver med. Vurder om dette er verdt det, eller er det en bedre måte?
Be a Ride or Die Chick Trinn 6
Be a Ride or Die Chick Trinn 6

Trinn 2. Gjør turen eller dø -konseptet til et positivt

Selv om dette ofte brukes til å romantisere kvinner som støtter mannlige kriminelles liv eller aktiviteter, er det positive måter å etterligne de frie og lojale aspektene ved atferden uten å sette deg selv i fare.

  • For eksempel har begrepet blitt brukt for å beskrive kvinner som er på siden av en partner som kjemper mot terminal kreft. Han stikker ikke av når ting er tøft.
  • Mer generelt betyr dette uttrykket lojalitet i møte med en dårlig situasjon, enten det er økonomisk eller noe annet. Hvis disse problemene er utenfor din partners kontroll - jobbtap, sykdom - er situasjonen absolutt annerledes enn å være sammen med en fyr som behandler deg dårlig. Oppretthold aldri et forhold til en mann som setter livet ditt i fare eller er fysisk og følelsesmessig krenkende, spesielt hvis det er barn i huset.
  • I den mest romantiske definisjonen er kvinner sykler eller dør bare en del av begrepet ubegrenset kjærlighet som kan finnes i ekteskapsløfter som bare slutter "til døden skiller oss". Begrepet ride-or-die kvinner kommer vanligvis fra de fattige og har en voldelig bakgrunn.
Be a Ride or Die Chick Trinn 7
Be a Ride or Die Chick Trinn 7

Trinn 3. Studer feministiske tolkninger av dette konseptet

Selv om noen tror at kjør-eller-dø-oppførsel representerer frihet og motstand mot regler, tar andre ikke imot konseptet.

  • Noen teoretikere hevder at kvinner sykler eller dør er et begrep som fremmer begrepene maskulinitet og patriarkat fordi de tror at behovene til menn er mer dominerende enn kvinners. Imidlertid er det også de som hevder at dette begrepet kan utvikle seg og bli et begrep om politisk motstand for å håndtere stigmaet mot afroamerikansk kjærlighet ved å nedverdigende svarte kvinner.
  • Noen mennesker tror at en tur eller dø kvinne stuper seg ned i depresjon og smerte fordi hun lar seg bli mishandlet og leve i umiddelbar nærhet av fare.
  • Noen forskere erkjenner at ride-or-die-oppførsel er en av de historiske stereotypene for svarte kvinner. De hevder at konseptet er objektivt og ikke styrker kvinner, og bidrar til en økning i den kvinnelige befolkningen i fengsler.

Metode 3 av 3: Lære Ride or Die -konseptet i populærkultur

Be a Ride or Die Chick Trinn 8
Be a Ride or Die Chick Trinn 8

Trinn 1. Observer kjørelivets oppførsel eller dø

Folk antar at noen kjente kjendiser holder seg til dette livsprinsippet. Se dem for å mestre konseptet. Til en viss grad er ride-or-die kvinner "kriminelle", ikke hyggelige mennesker.

  • For eksempel forble Shante Broadus, kona til rapperen Snopp Dogg, trofast til tross for at mannen hennes tok narkotika, hadde en affære og begjærte skilsmisse. Eudoxie blir hos rapperen Ludacris som fortsetter å ha en affære. Gabrielle Union forblir lojal mot Dwayne Wade selv om mannen hennes impregnerer en annen kvinne.
  • Skuespillerinnen Nia Long spiller ofte kvinnelige karakterer i storskjermfilmer. I filmen Boyz in the Hood spiller han en lojal elsker som hjelper kjæresten sin som bor på gatene i Los Angeles. I filmen Soul Food spiller han Bird som blir hjemme mens han prøver å hjelpe sin kriminelle kjæreste med å finne en jobb.
  • Du kan også finne ride- eller die -kvinner i politikken. Hillary Clinton fulgte trofast med Bill Clinton, selv etter at mannen hennes var involvert i en skandale med Monica Lewinsky. Noen ganger er kvinner villige til å følge en mann gjennom dårlige situasjoner fordi han drar fordel av forholdet: status, penger eller berømmelse. Dette fenomenet skjer imidlertid ikke bare for de rike og berømte.
Be a Ride or Die Chick Trinn 9
Be a Ride or Die Chick Trinn 9

Trinn 2. Lær begrepet ri eller dø gjennom populærkulturen

Konseptet ride or die ble populært av hip-hop musikk og brukes ofte i forskjellige andre former for popkultur.

  • For eksempel, i den første sesongen av Empire, blir kona til Andre avbildet som en ride-or-die kvinne når hun ved et uhell dreper en mann som er i ferd med å rapportere at mannen hans har drept noen. "Jeg er en trofast kvinne på liv og død," sa hun til mannen sin mens hun hjalp til med å begrave mannens kropp.
  • “Ride or Die, Chick” er en av sangene på The Lox sitt andre album, We are the Streets. En grovere versjon erstatter ordet chick med et mer vulgært navn. Dette konseptet finnes i mange andre sanger, inkludert sanger av Jay -Z, Ice Cube, DMX, Ja Rule, Method Man, The Game og 2Pac. Noen ganger blir dette begrepet ledsaget av ordet "tispe" eller erstattet av uttrykket "down ass bitch".
  • Karakterene til Carmela Soprano og Adriana La Cerva er skildringer av kjør-eller-dø-kvinner som følger partnerne deres i en kriminell livsstil i mafia-stil. Imidlertid mistet Adriana livet på slutten.
  • Forfatter J. M. Benjamin skrev en gang en serie romaner om ride or die women. En av bøkene hans, Ride or Die Chick, forteller historien om et kriminelt par i Virginia, USA.
Be a Ride or Die Chick Trinn 10
Be a Ride or Die Chick Trinn 10

Trinn 3. Vær en munter person for å vise en ekte tur eller dø kvinnelig personlighet

Selvfølgelig, hvis du er villig til å være turen eller dø kvinne for noen, vil du være ved hennes side mye av tiden. Ingen liker å ha en brokkende partner. Vær positiv.

  • Vis tillit og ikke vær feig. Til en viss grad er ride-or-die kvinner romantisert av populærkulturen modige og fryktløse.
  • Lær hvordan du kjemper hvis du ikke vet hvordan. Ride or die kvinner er tøffe. De blir ikke bare der de er.
  • Utfordre deg selv. Turen eller dø kvinnen vil forsvare sin partner som blir angrepet av hvem som helst og hva som helst. Han har en formidabel aura hele tiden.

Tips

  • Forbli trofast og styrket forholdet til å møte de vanskelige tider.
  • Vær ærlig med deg selv i stedet for å prøve å se ut som dine jevnaldrende ønsker at du skal være.

Advarsel

  • Hvis du setter deg selv eller andre i fare, må du umiddelbart søke hjelp og vurdere konsekvensene. Det er ikke verdt det!
  • Å delta i kriminell aktivitet er feil og bør ikke gjøres. Du kan havne i fengsel.

Anbefalt: