Hvordan skrive en videospillanmeldelse: 10 trinn (med bilder)

Innholdsfortegnelse:

Hvordan skrive en videospillanmeldelse: 10 trinn (med bilder)
Hvordan skrive en videospillanmeldelse: 10 trinn (med bilder)

Video: Hvordan skrive en videospillanmeldelse: 10 trinn (med bilder)

Video: Hvordan skrive en videospillanmeldelse: 10 trinn (med bilder)
Video: Battleship: How to Win! 2024, Kan
Anonim

Spillindustrien blomstrer og anslås å ha en nettoverdi på 137,9 milliarder dollar i 2018. Som et resultat blir anmeldelser av videospill stadig mer populære. Hvis du vil skrive en videospillanmeldelse selv, kan du spille spillet i omtrent 10 timer, merke hva du liker og ikke liker, og gi din personlige mening om spillet for å lage en omfattende videospillanmeldelse.

Steg

Del 1 av 2: Spille spill og spille inn ting

Skriv en anmeldelse av et videospill Trinn 1
Skriv en anmeldelse av et videospill Trinn 1

Trinn 1. Spill spillet du vil gjennomgå i 7-10 timer

Det er mange videospill som kan ta opptil 100 timer å fullføre. Imidlertid publiserer de fleste publikasjoner vanligvis en anmeldelse innen en uke etter at spillet ble utgitt. Prøv å spille spillet du vil vurdere i minst 7 timer for å få en ide om spillet. Utforsk eller utforsk så mange aspekter av spillet du kan i den tidsrammen.

Hvis spillet har flere nivåer, prøv å nivåere karakteren din så mye som mulig. Hvis spillet tilbyr konseptet om en åpen verden (åpen verden), kan du utforske den eksisterende verden så vidt som mulig

Skriv en anmeldelse av et videospill Trinn 2
Skriv en anmeldelse av et videospill Trinn 2

Trinn 2. Legg merke til aspektene du setter pris på ved spillet

Dine observasjoner eller notater vil være informasjonen som er inkludert i anmeldelsen. Bruk en datamaskin eller notatbok til å skrive ned hva du liker med spillet. Vær oppmerksom på aspekter som enkelhet i spillet, lyd, grafikk og betalt innhold i spillet. Legg merke til tingene som fanger din oppmerksomhet, selv små eller enkle aspekter.

Små detaljer som trær som svaier i vinden eller hodebåndet til en karakter kan hjelpe leserne til å forestille seg verden i spillet mens de leser anmeldelsen din

Skriv en anmeldelse av et videospill Trinn 3
Skriv en anmeldelse av et videospill Trinn 3

Trinn 3. Legg merke til tingene som kan forbedres eller forbedres i spillet

Ingen spill er perfekte, og anmeldelsen din bør fokusere på forbedringer som utviklingsteamet mener utviklingsteamet kan gjøre, så vel som de positive sidene ved spillet. Legg merke til det du ikke liker med spillet. Kanskje spillgrafikken ser rar ut, eller at spilletiden tar for lang tid. Hvis det er noe som irriterer deg (selv om det er ubetydelig), må du ta det til etterretning.

Tips:

Prøv å skrive noe spesifikt. I stedet for å si "Hovedpersonen i dette spillet suger!", Kan du skrive, "Hovedpersonen har ikke så mange våpenalternativer som jeg skulle ønske." Kommentarer som dette er nyttige når du vil begynne å skrive en anmeldelse.

Skriv en anmeldelse av et videospill Trinn 4
Skriv en anmeldelse av et videospill Trinn 4

Trinn 4. Observer hvordan spillet kan sammenlignes med andre lignende spill

Kanskje du har spilt mange videospill som kan sammenlignes med spillet du vurderer for øyeblikket. Tenk på spill fra samme sjanger som spillet blir anmeldt. Er dette spillet et actionbasert spill? Skrekkspill? Eller kanskje et racingspill? Etter det, tenk på spillene du liker (eller ikke liker). Vil du spille spillet som blir anmeldt oftere enn andre, eller er det omvendt?

For eksempel kan du si: "Dette racingspillet tilbyr et bredere utvalg av bilmodeller, men færre tilpasningskomponenter enn tidligere utgivelser eller versjoner."

Del 2 av 2: Sammenslåing av notater til vurderinger

Skriv en anmeldelse av et videospill Trinn 5
Skriv en anmeldelse av et videospill Trinn 5

Trinn 1. Prøv å skrive om 1000 ord i anmeldelsen din

Hvis du vil sende inn en anmeldelse til et spillsted, er det sannsynlig at nettstedet vil be deg om å skrive 800-1000 ord i anmeldelsen din. Uavhengige (indie) eller mobilspill kan vurderes mer kort, mens andre mer populære spill trenger en mer grundig gjennomgang (eller nærmere 1000 ord i lengden).

Tips:

Hvis du vil publisere en videospillanmeldelse på nettstedet ditt eller din personlige blogg, kan du angi lengden på innlegget (i ord). Imidlertid vil leserne sikkert sette pris på en mer omfattende anmeldelse.

Skriv en anmeldelse av et videospill Trinn 6
Skriv en anmeldelse av et videospill Trinn 6

Trinn 2. Start med 2-3 åpningssetninger

Leserne kan ha hørt om spillet du spiller, eller kanskje ikke vet det. Start anmeldelsen din med en åpningssetning som fanger leserens oppmerksomhet og får dem til å lese hele anmeldelsen din.

For eksempel kan du si: “Etter suksessen med Injustice er NetherRealm Studios’ nyeste spill Mortal Kombat X. Med denne utgivelsen i MK -serien har Nether Realm gjort opp for feilene som finnes i Injustice, og lagt til flere aspekter. Så langt er MK X det beste MK -spillet jeg har sett i MK -serien."

Skriv en anmeldelse av et videospill Trinn 7
Skriv en anmeldelse av et videospill Trinn 7

Trinn 3. Diskuter lyd og grafisk kvalitet

Les notatene dine på nytt for å finne ut hva du likte eller ikke likte med lyd- og grafikkaspektene ved spillet. Forklar i detalj om systemet du bruker og spillets ytelse gjennom det systemet. Ikke glem å nevne om du har på deg hodetelefoner eller høyttalere, eller hvis et spill spilles på en TV eller datamaskin.

For eksempel, "Karakterens ekstra trekk og særegenhet med utførelse og bonusbevegelser er et av de beste aspektene jeg noensinne har sett. MKs blod og vold, samt neste generasjons grafikk gir en annen opplevelse enn andre spill."

Skriv en anmeldelse av et videospill Trinn 8
Skriv en anmeldelse av et videospill Trinn 8

Trinn 4. Beskriv historien og karakterene i spillet

Hvis videospillet du vurderer er en serie, kan spillet gjenskape gamle karakterer eller introdusere nye. Sørg for at du dekker de spillbare karakterene og de andre karakterene som hovedpersonen samhandler mest med gjennom hele spillet. Beskriv valg av handlinger og våpen som hver karakter har.

For eksempel, "Dette spillet bringer en ny farge til markedet ved å tilby karakterer med forskjellige spillestiler, i tillegg til at spillerne får muligheten til å lære hver karakters kombinasjonsbevegelser."

Skriv en anmeldelse av et videospill Trinn 9
Skriv en anmeldelse av et videospill Trinn 9

Trinn 5. Fortell din personlige mening om spillet

Sørg for å legge til din personlige mening om spillet i anmeldelsen. La leserne få vite om du anbefaler spillet eller ikke, og hva utvikleren kan gjøre. Du kan gi en numerisk vurdering hvis du vil, slik at leserne lettere kan forstå din mening.

For eksempel kan du si: “Jeg anbefaler leserne å kjøpe dette spillet. Jeg tror dette er det beste kampspillet i 2016. Jeg gir det 8, 8 av 10.”

Skriv en anmeldelse av et videospill Trinn 10
Skriv en anmeldelse av et videospill Trinn 10

Trinn 6. Dobbeltsjekk om det er skrivefeil i anmeldelsen før du laster den opp

Hvis du vil sende en anmeldelse til et blad eller en videospillpublikasjon, kan du ta deg tid til å lese artikkelen på nytt og se etter eventuelle skrivefeil. Gjennomgangen din vil trolig bli redigert før den publiseres. Imidlertid vil skrivingen din bli tatt mer alvorlig hvis den ikke har mange fatale feil. Kontroller skrivemåten, grammatikken og ordflyten skriftlig.

Din anmeldelse kan returneres av redaktøren hvis den må endres

Anbefalt: