Hvordan falsk hodepine: 9 trinn (med bilder)

Innholdsfortegnelse:

Hvordan falsk hodepine: 9 trinn (med bilder)
Hvordan falsk hodepine: 9 trinn (med bilder)

Video: Hvordan falsk hodepine: 9 trinn (med bilder)

Video: Hvordan falsk hodepine: 9 trinn (med bilder)
Video: Jeg er bange for min far 2024, Kan
Anonim

Alle opplever hodepine av og til, og du kan bli fristet til å late som om du har dem til å unngå noe du ikke vil gjøre. Imidlertid kan du få problemer hvis du later til å være syk. Hvis du vil forfalske hodepine, er det noen trinn du kan ta for å få charaden til å se ekte ut.

Steg

Del 1 av 2: Vise symptomene

Falske hodepine Trinn 1
Falske hodepine Trinn 1

Trinn 1. Forstå symptomene på hodepine

Du kan ikke late som om du er syk hvis du ikke forstår hva som er galt med deg. Hvis du klager over å ha alvorlig hodepine, må du sørge for at du tydelig forstår typen hodepine, slik at du kan forklare den andre personen hva som er galt med deg når de spør. Hvis du prøver å unngå en hendelse, må du understreke eventuelle dårlige symptomer du opplever. På denne måten vil du se ekte ut, slik at du kan unngå alt du ikke vil gjøre.

Fake hodepine Trinn 2
Fake hodepine Trinn 2

Trinn 2. Klager over smerter i tinningene

Et av hovedsymptomene på hodepine er smerter rundt tinningene eller pannen. Hold hendene på hodet og masser tinningene når du klager over smerten du opplever. Du kan til og med stønne eller lage ubehagelige lyder for å vise smerten din.

Falske hodepine Trinn 3
Falske hodepine Trinn 3

Trinn 3. Unngå lys og lyd

Følsomhet for lys og lyd er et vanlig symptom på alvorlig hodepine. For å forfalskning av dette symptomet, lukk eller skvis øynene dine, og angi om forstyrrende lys eller lyd er for mye for deg. Unngå å gå til steder der det er for mye støy eller lys da dette kan forårsake mye smerte hvis du virkelig har hodepine.

Ikke vis disse symptomene overdrevent. Selvfølgelig vil du ha tillit og ikke vekke mistanke. Gjør det forsiktig og ikke overdriv

Fake hodepine Trinn 4
Fake hodepine Trinn 4

Trinn 4. Start sakte

De fleste hodepine starter ikke automatisk, så begynn å klage på symptomene sakte. Du må være klok på handlingene du vil gjøre, eller du ser ut til å late som. Begynn å kommentere hvis det er vondt i hodet ditt. Etter en stund kan du massere hodestemplene og klage på trykket du føler på hodet. Fortell deretter om lys og lyd begynner å plage deg. Å vise disse symptomene er den eneste måten å få folk til å tro på deg.

Del 2 av 2: Handling

Fake hodepine Trinn 5
Fake hodepine Trinn 5

Trinn 1. Gå i dvale tidlig

Hvis du prøver å overbevise andre mennesker (for eksempel foreldrene dine) om at du har hodepine, må du sove tidlig. Hodepine er smertefullt, og søvn kan bidra til å redusere symptomer.

Hvis du egentlig ikke er trøtt, kan du finne aktiviteter du kan gjøre på rommet ditt uten å lage støy som vil hjelpe deg med å bruke tiden til du er skikkelig sliten. I utgangspunktet er det slik at faking av hodepine skal hindre deg i å gjøre ting du ikke vil gjøre, så bruk denne tiden til å gjøre det du vil

Fake hodepine Trinn 6
Fake hodepine Trinn 6

Trinn 2. Vær en kvikk person

Når du har hodepine, har ting som virker normale en tendens til å bli irriterende. Når du forfalsker hodepine, later som om visse ting plager deg mer enn vanlig. Reager annerledes på menneskene rundt deg og bli irritert over ting som vanligvis ikke plager deg. Dette vil få andre til å tro at hodepine smerter begynner å påvirke deg.

Fake en hodepine Trinn 7
Fake en hodepine Trinn 7

Trinn 3. Vis om du ikke er spent

Smerte kan absorbere energien du har i deg fordi kroppen din prøver å fikse det som får deg til å føle deg uvel. Ikke gå rundt i lett tempo eller vær for spent. Gå saktere med hodet nede, som om du var overkomplisert av hodepine. Gjør rutinen din i et lavere tempo og klag på at du føler deg trøtt raskere.

Fake hodepine Trinn 8
Fake hodepine Trinn 8

Trinn 4. Ser syk ut

Folk som opplever hodepine har ikke et lyst og lykkelig ansikt. Prøv å pusse håret ditt, bruke lett pulver på huden din for å få det til å se blekere ut, eller mørkne sirkler under øyet med sminke. Hvis du vil at folk skal tro at du har alvorlig hodepine, må du virke svak og ubehagelig.

Forskning viser at måten en person beveger munnen sin er knyttet til troen på symptomene på en sykdom. Reduser bevegelsen i munnen din, få ansiktet ditt til å se dystert ut uten å gjøre for mye munnbevegelse

Fake hodepine Trinn 9
Fake hodepine Trinn 9

Trinn 5. Ikke bli plutselig frisk

Hodepine forsvinner ikke umiddelbart. Når du er ferdig med å fake hodepine, viser du gradvis andre at du føler deg bedre. Pass på at prosessen ikke ser for rask ut. Fortell oss hvor sliten du er, som er en vanlig bivirkning av hodepine. Dette vil hjelpe alle til å tro på historien din og gjøre det lettere å forfalske hodepine i fremtiden.

Anbefalt: