Hvordan be om unnskyldning til kjæresten din: 12 trinn (med bilder)

Innholdsfortegnelse:

Hvordan be om unnskyldning til kjæresten din: 12 trinn (med bilder)
Hvordan be om unnskyldning til kjæresten din: 12 trinn (med bilder)

Video: Hvordan be om unnskyldning til kjæresten din: 12 trinn (med bilder)

Video: Hvordan be om unnskyldning til kjæresten din: 12 trinn (med bilder)
Video: Hvordan manifestere det du ønsker deg *Tips* 2024, Kan
Anonim

Bare gjort noe dårlig eller sagt noe upassende til kjæresten din og vil be ham om unnskyldning? Vil du be om unnskyldning på en ærlig, direkte eller mer vedvarende og minneverdig måte? Vil du ha ham tilbake? Hvis du virkelig elsker ham og ikke kan forestille deg livet uten ham, kan du be ham om unnskyldning.

Steg

Metode 1 av 2: Beklager gjennom ord

Beklager kjæresten din Trinn 1
Beklager kjæresten din Trinn 1

Trinn 1. Tenk på unnskyldningen din og kom til kjernen i saken

Alle kan si at de er lei seg, men ikke alle kan mene det og støtte det med problemløsning. Innse at kjæresten din kan forvente at du tenker over dine handlinger og/eller ord en stund før du ber ham om unnskyldning. Før du sier unnskyld, er det en god idé å ha et bestemt svar om:

  • Grunnen til at du gjør det du har gjort, eller sier det du har sagt, gjør ham ulykkelig
  • Siden av personligheten din som får det til å skje.
  • Planen din er å fikse det, så ingen av dere vil oppleve det igjen.
Beklager kjæresten din Trinn 2
Beklager kjæresten din Trinn 2

Trinn 2. Start med en enkel og ærlig, "Jeg beklager

" Ikke snakk nølende, eller prøv å beklage uten å si "beklager". Det er en god sjanse for at det han vil høre er disse ordene, så vær forberedt på å si dem fra starten.

Beklager kjæresten din Trinn 3
Beklager kjæresten din Trinn 3

Trinn 3. Fortell ham at du virkelig ønsker å finne ut av dette og forbedre forholdet ditt

Ikke skrik eller tull ham foran andre mennesker; Du kan skremme ham og gjøre ting verre.

Hvis han virker oppriktig misfornøyd og ikke vil godta unnskyldningen din på dette tidspunktet, gå hjem. Spør ham om du kan ringe ham om noen dager

Beklager kjæresten din Trinn 4
Beklager kjæresten din Trinn 4

Trinn 4. Forklar rolig for ham årsaken bak handlingene dine

Hvis du har tenkt på problemet (trinn 1), bør du kunne finne ut hvorfor og hva feilen var, og hvordan du kan fikse det i fremtiden.

  • Eksempel: "Jeg vet at jeg skylder deg en unnskyldning. Jeg burde ikke ha løyet for deg eller foreldrene dine om min alder. Jeg vet at det er feil, men jeg vil ikke at du eller de skal tro meg bare fordi jeg er eldre. begge foreldrene dine, så jeg planlegger å be om unnskyldning overfor dem direkte. Jeg forstår om du eller foreldrene dine fortsatt er sure på meg over dette."
  • Eksempel: "Jeg burde ikke se på Sita sånn. Jeg vet at hun er din venn, og jeg ville aldri gjort noe som ville skade forholdet mitt til deg eller forholdet ditt til henne. Jeg har ikke noe forsvar for det jeg gjorde, bare en forklaring: mange menn stjeler blikk på kvinner. Når jeg vet at det plager deg, skal jeg prøve mitt beste for ikke å gjøre den samme feilen igjen."
  • Eksempel: "Jeg beklager at jeg kalte deg det - jeg kommer ikke til å gjøre det igjen. Det er feil og fornærmende. Jeg innrømmer det. Jeg burde ikke være altfor sint, og jeg burde ikke snakke for mye. Jeg innse at du kan endre mening. om meg på grunn av det, så jeg skal prøve å gjøre alt jeg kan for deg."
Beklager kjæresten din Trinn 5
Beklager kjæresten din Trinn 5

Trinn 5. Gi ham tid til å svare

La ham spørre deg om alt han vil spørre deg om. Svar ærlig. Noen ting du må huske på når han spør deg:

  • Ikke legg skylden på det. Selv om du ikke er den eneste som har gjort en feil, ikke klandre ham. Beklagelsen din vil ikke fungere hvis du gjør det.
  • La ham uttrykke hvor sint, skuffet eller ulykkelig han er. Ikke prøv å blokkere følelsene hans; han fortjener det. Det vil få ham til å føle seg bedre.
  • Ikke prøv å vise kjærlighet på dette tidspunktet - det kan fortsatt være for tidlig. Det inkluderer ikke å kysse, klemme eller holde hender med mindre han starter dem.
Beklager kjæresten din Trinn 6
Beklager kjæresten din Trinn 6

Trinn 6. Fortell ham at du vil gi ham tid hvis han trenger det

Omformuler din unnskyldning kort og gå bort hvis han vil ha litt tid alene. Respekter måten han vil gjøre ting på.

Metode 2 av 2: Beklager på andre måter

Beklager kjæresten din Trinn 7
Beklager kjæresten din Trinn 7

Trinn 1. Etter at du har forsøkt å be om unnskyldning muntlig, kan du prøve en annen metode hvis han fortsatt ikke har tilgitt deg

Ofte må du be om unnskyldning mange ganger før han godtar at du virkelig beklager. Det betyr ikke noe; jo mer tanke og krefter du legger ned på å be om unnskyldning, desto mer sannsynlig er det at han vil tilgi deg.

Beklager kjæresten din Trinn 8
Beklager kjæresten din Trinn 8

Trinn 2. Skriv et unnskyldningsbrev

Gi det til ham på en romantisk måte, for eksempel å stikke i en vakker blomsterbukett, eller personlig sende av en av hans nærmeste venner. Innholdet i brevet kan lyde som følger:

Eksempel: "Jeg vet at et brev ikke helt kan fikse det jeg har gjort. Jeg vet også at et brev ikke helt kan beskrive hvordan jeg føler og hva jeg vil si. Men jeg vet helt sikkert at jeg rotet opp ting.. tenk deg livet uten deg. Du er personen jeg drømmer om når jeg sover, og personen jeg tenker på når jeg våkner om morgenen. Du er alt. Ingenting jeg gjør akkurat nå kan gjøre opp for det jeg har gjort, men jeg kan si til deg at jeg aldri vil gjøre en slik feil igjen. Jeg lover fra bunnen av mitt hjerte.."

Beklager kjæresten din Trinn 9
Beklager kjæresten din Trinn 9

Trinn 3. Avhengig av jentens natur, prøv å be om unnskyldning offentlig

Vær forsiktig, for noen ganger er det jenter som ikke liker at andre vet om forholdet deres. Vær forsiktig før du bruker en offentlig unnskyldning. Vurder også dette: han kan føle at du bruker offentlig press for å tvinge ham til å tilgi deg, for eksempel "Åh, hvordan kunne Sarah ikke tilgi henne? Se hvor god hun er mot Sarah!" Til slutt kan det være bedre å holde dette mellom dere som et par.

  • Beklager ansikt til ansikt offentlig. Se etter ham når han er sammen med vennene sine, vær forberedt og si hva du mener. Se ham dypt i øynene når du beklager, og fokuser utelukkende på ham.
  • Hvis du føler deg kreativ, kan du prøve å bruke en flash mob for å be ham om unnskyldning. Flash mobs krever mye forberedelse og arbeid, så sørg for at det vil fungere hvis du bestemmer deg for å gjøre det.
Beklager kjæresten din Trinn 10
Beklager kjæresten din Trinn 10

Trinn 4. La blomster, sjokolade eller kosedyr være hjemme eller på jobben

Mange kvinner liker disse tre tingene. Husk å skrive en kort melding til ham; blomster og sjokolade uten unnskyldning vil bare ta bort de følelsesmessige følelsene. Husk at du vil ha følelser !!

Beklager kjæresten din Trinn 11
Beklager kjæresten din Trinn 11

Trinn 5. Lag en unnskyldningssang og legg den ut på YouTube

Sanger om å savne noen, gjøre noen feil eller sanger om skyldfølelse og skam kan også brukes. Og selvfølgelig er enhver sang som har betydning for dere som par også verdt å bruke. Du kan endre noen av tekstene for å passe situasjonen..

Et annet alternativ, lag en samling av sanger for ham. En samling av sanger føles mindre personlig, men med riktig omtanke og tanke kan det bidra til å få frem budskapet ditt. Velg sanger du vet at han liker, og sanger du ikke tror han noen gang kommer til å høre

Beklager kjæresten din Trinn 12
Beklager kjæresten din Trinn 12

Trinn 6. Skriv et unnskyldningsdikt til ham

La diktet stå igjen for henne, eller ta opp din egen stemme som leser det på telefonsvareren. Gjør det så rørende og emosjonelt som mulig, for eksempel: Jeg kan ordene mine akkurat nå

som flytende og kaotisk og tom

Jeg ser ikke ut til å vokse

Jeg kan bare følge

Jeg tar hensyn til livet mitt akkurat nå

og hos deg finner jeg eleganse

Jeg vil bare bli hos deg

og kjærtegne det sjarmerende ansiktet ditt

Tips

  • Grunnleggende for en unnskyldning er oppriktighet og ærlighet, ellers trenger du ikke tenke på det hvis du ikke vil.
  • Prøv å gjøre ham spesiell, fordi du vil at han skal forstå at du elsker ham.
  • Uansett hva du gjør, vær så forberedt som mulig. Fokuser på detaljene og jevnheten i planen din. Du vil ikke at han skal misforstå poenget ditt.
  • Husk at jo før du gjør det, jo bedre. Hvis du virkelig rotet, er han sannsynligvis veldig opprørt, og du må fikse det så snart som mulig.
  • Utholdenhet er nøkkelen, men du må vite når han vil at du skal slutte en stund.
  • Ikke forvent noe igjen, bare fokuser på at du virkelig beklager.
  • Ikke be om svar på tvang eller gi ultimatum. Dette vil legge mye press på ham, og kan gjøre ting verre.
  • Du trenger ikke bruke mye penger, og faktisk vil de fleste jenter sette pris på en mer personlig holdning. Eksempel: plukk noen villblomster og gi dem til ham på kontoret hans, lag middag og lever den hjem til ham, forbered noen ting for å skjemme ham bort …
  • Det kan være nyttig å be venner om hjelp (hvis de ikke blir sure på deg først).

Advarsel

  • Ikke bli fanget i syklusen med å be om unnskyldning bare for å lette stemningen. Dine problemer som et par vil hoper seg opp, og du vil ende opp med å holde nag mot hverandre.
  • Spør deg selv hvorfor du skal be om unnskyldning og om du virkelig mener det, da dette vil avgjøre måten du vil ta det på.
  • Han er ikke garantert å tilgi deg, men husk at til syvende og sist vil du sørge for at han forstår følelsene dine.
  • Ikke alt krever unnskyldning bare fordi kjæresten din ikke er fornøyd. Tenk hardt og langsiktig om handlingene dine-og hans.
  • Ikke legg press på kjæresten din for å ta en avgjørelse og ikke kommunisere med ham på noen dager, gi ham litt plass til å tenke!

Anbefalt: