3 måter å forkle deg som mann eller kvinne

Innholdsfortegnelse:

3 måter å forkle deg som mann eller kvinne
3 måter å forkle deg som mann eller kvinne

Video: 3 måter å forkle deg som mann eller kvinne

Video: 3 måter å forkle deg som mann eller kvinne
Video: 10 tegn på at noen liker deg 2024, Kan
Anonim

Det er mange grunner til å etterligne en mann eller en kvinne. Det er helt normalt å finne ut hvordan det er å være av det motsatte kjønn eller å føle kjønnssvingninger. Hvis du vil fremstå som det motsatte kjønn foran mennesker, er det veldig viktig å endre utseende. Imidlertid er det ingen sikker måte å fremstå som mann eller kvinne på, så du trenger ikke å bekymre deg for å finne den riktige metoden. Etter at du har endret utseende, trenger du bare å handle for å fullføre utseendet.

Steg

Metode 1 av 3: Se ut som en mann

Skjul deg som en gutt eller jente Trinn 1
Skjul deg som en gutt eller jente Trinn 1

Trinn 1. Bruk stramme jeans eller løse bukser komplett med en herreskjorte

Du kan velge en t-skjorte, en krage eller en skjorte med knapper, avhengig av stilen du ønsker. Hvis været er kaldt, bruk en jakke for et ekstra lag med kamuflasje.

  • Fullfør utseendet med tilbehør som hatter og briller for å gjøre det vanskeligere for folk å ta av seg forkledningen.
  • Hvis du vanligvis bærer en veske, bytt den ut med en ryggsekk eller en herreveske.
Skjul deg som en gutt eller jente Trinn 2
Skjul deg som en gutt eller jente Trinn 2

Trinn 2. Bruk en sports -BH for å skjule brystene

Sports -BH -er er trygge å ha på seg for å skjule brystene uten å skade vevet. Brystet vil imidlertid fortsatt skille seg ut, spesielt hvis brystene er ganske store. Hvis dette er tilfelle, må du kanskje bruke løstsittende klær eller en jakke for å skjule brystene.

  • Ikke føl deg presset til å bære noe som gjør deg ukomfortabel.
  • Noen menn har store bryster, så du trenger ikke bekymre deg om brystene dine fortsatt stikker ut.
Skjul deg som en gutt eller jente Trinn 3
Skjul deg som en gutt eller jente Trinn 3

Trinn 3. Velg en maskulin kort frisyre eller lang frisyre

Kort hår regnes vanligvis som en mannlig egenskap, så bruk av det kan gjøre din forkledning mer overbevisende. Du kan også velge en lang hårklipp for menn. Som et annet alternativ kan du dekke hodet med en lue, hvis du vil.

  • Hvis du ikke vil klippe håret, men vil ha en kort frisyre, kan du knytte håret tilbake og ha på deg en lue. Bare vri håret til siden, rull det deretter sammen og lag en kort hestehale. Deretter binder du grisehalene til en tett bolle. Bruk en lue for å dekke bollen.
  • Som et annet alternativ, bruk en kort parykk for å endre frisyren.
Skjul deg som en gutt eller jente Trinn 4
Skjul deg som en gutt eller jente Trinn 4

Trinn 4. Sett på sminke for å se ut som en mann hvis du vil forbedre kvaliteten på forkledningen

Påfør en foundation som matcher din naturlige hudtone. Etter det, bruk en øyenbrynblyant for å endre formen på de opprinnelige øyenbrynene for å få dem til å se større ut. Deretter dypper du en porøs sminkesvamp (stipplesvamp) i svart og brun ansiktsmaling, og gni den deretter over kjeven og overleppen for å lage et falskt skjegg og bart. Påfør til slutt foundation med en nyanse mørkere enn hudtonen rundt øynene for å få øynene til å se skarpere ut.

  • Bruk en øyenbrynsblyant som har samme farge som øyenbrynene dine.
  • Hvis du har lyst hår og ikke vil bruke parykk, kan du bruke gul og brun ansiktsmaling for å lage skjegg og bart. Du må bruke minst to farger for å lage skjegg og bart, ettersom disse hårene vanligvis har mer enn en farge.
  • Hvis du er for ung til å ha skjegg og bart, hopper du over dette trinnet og ikke bruker sminke.
Skjul deg som en gutt eller jente Trinn 5
Skjul deg som en gutt eller jente Trinn 5

Trinn 5. Trim neglene og ikke mal dem, hvis du vil

Mens noen menn liker å ha neglelakk, lar de vanligvis neglene være bare. Med andre ord vil din forkledning se mer overbevisende ut hvis du ikke maler neglene.

Normene i et kjønn endres hele tiden slik at flere og flere menn er glad i neglelakk. Det er ikke nødvendig å fjerne neglelakk på fingrene hvis utseendet stemmer overens med din forkledning

Skjul deg som en gutt eller jente Trinn 6
Skjul deg som en gutt eller jente Trinn 6

Trinn 6. Bruk cologne slik at du lukter som en mann

Selv om dette trinnet er valgfritt, vil bruk av menns colognes få folk til å knytte duften din til menn. Velg en duft du liker, og spray en liten mengde cologne på nakken eller håndleddet.

I stedet for å kjøpe en flaske Köln til dette formålet, kan du prøve å låne andres. Alternativt kan du be om prøver fra en butikk som Sephora

Metode 2 av 3: Se ut som en kvinne

Skjul deg som en gutt eller jente Trinn 7
Skjul deg som en gutt eller jente Trinn 7

Trinn 1. Barber av kropps- eller ansiktshår som ikke passer til stereotypen av en kvinnes utseende

Dette inkluderer vanligvis håret på ansiktet og bena. I tillegg bør du barbere armhulene hvis du vil bruke klær uten ermer. Imidlertid er det helt din beslutning, for nå er det mange kvinner som ikke barberer håret på kroppen.

Siden du biologisk er en mann, kan barbering få deg til å se mer overbevisende ut. Alt er imidlertid din egen avgjørelse

Skjul deg som en gutt eller jente Trinn 8
Skjul deg som en gutt eller jente Trinn 8

Trinn 2. Velg unisex klær hvis du vil se enkel ut

Jeans kombinert med en topp eller en t-skjorte er vanlige klær for kvinner. På samme måte kan leggings og baggy t-skjorter få deg til å se søt ut som mange kvinner. Med riktig tilbehør kan du lage et enkelt unisex -utseende som ser veldig feminint ut.

  • For eksempel kan du kombinere en lang t-skjorte med leggings. Etter det, bær et langt halskjede rundt halsen, fest et armbånd og ta med en veske.
  • Alternativt kan du bruke tette jeans sammen med en løs topp, halskjede og et stort armbånd.
Skjul deg som en gutt eller jente Trinn 9
Skjul deg som en gutt eller jente Trinn 9

Trinn 3. Velg en kjole eller et kort skjørt for å se mer presentabel ut

I tillegg vil det å ha på seg kjole eller skjørt få din forkledning til å virke mer overbevisende fordi menn vanligvis ikke bruker kjoler. Velg en kjole som passer til kroppsformen din, og par den deretter med strømpebukser for å få bena til å se mer feminine ut.

  • Hvis du er redd for å avsløre din forkledning, bruk en lang kjole som dekker det meste av benområdet. For eksempel kan du bruke en maxikjole som er så lang at den berører gulvet.
  • Du kan dekke brede skuldre med lange ermer, en cardigan eller en lett jakke.
Skjul deg som en gutt eller jente Trinn 10
Skjul deg som en gutt eller jente Trinn 10

Trinn 4. Vurder å bruke en BH for å gi kroppen et krøllete utseende

Siden kvinner har forskjellige kroppsformer og størrelser, trenger du ikke å ha bh. Dette er imidlertid et alternativ hvis du vil se ut til å ha bryster. Velg bysten av størrelsen du liker, og sett deretter inn et vev eller en pute.

  • Hvis du ofte forkler deg selv, kan du kjøpe falske bryster, slik at du ikke trenger å fylle ut BH -en. De falske brystene er laget av silikon. Dette elementet har samme utseende og tekstur som det virkelige brystet.
  • Prøv flere bh -er til du finner den som passer best.
Skjul deg som en gutt eller jente Trinn 11
Skjul deg som en gutt eller jente Trinn 11

Trinn 5. Endre frisyren eller bruk parykk for en kvinnes frisyre

Du trenger ikke å vokse håret langt for å ligne en kvinne, men det vil gjøre forkledningen mer overbevisende. Avhengig av din nåværende frisyre, kan du kanskje bruke et produkt som en gel for et feminint utseende. Hvis ikke, bruk en parykk for å få den stilen du vil ha.

Du kan også bruke hårtilbehør, for eksempel pannebånd, pannebånd eller hatter for å få dem til å ligne mer på kvinner

Skjul deg som en gutt eller jente Trinn 12
Skjul deg som en gutt eller jente Trinn 12

Trinn 6. Bruk lett sminke for å få ansiktet til å ligne en kvinne

Påfør foundation for å skjule de mørke og grove områdene rundt øynene. Etter det, bruk rødme for å legge til farge på kinnene og leppestift for å få leppene til å skille seg mer ut. Til slutt, bruk lys øyenskygge, øyeblyant og mascara for å gjøre øynene mer sjarmerende.

  • Ikke bruk for mye sminke, slik at du ikke ser dårlig ut. Vi anbefaler at du bruker lett sminke slik at utseendet ditt blir mer naturlig.
  • Hvis huden i området der ansiktshåret vokser er mørkere, bruk en lysere eller lysere nyanse av foundation eller foundation enn din vanlige foundation i området for å jevne det ut.
  • Å se sminkeopplæringer online kan hjelpe deg med å få det utseendet du ønsker.
Skjul deg som en gutt eller jente Trinn 13
Skjul deg som en gutt eller jente Trinn 13

Trinn 7. Gjør en manikyr for å få neglene til å se mer overbevisende ut

For å se ut som en kvinne, må du kanskje male neglene eller bruke falske negler, avhengig av utseendet du vil oppnå. Men tro ikke at dette er obligatorisk.

Det enkleste alternativet er å klippe neglene korte og holde dem rene. Husk at ikke alle kvinner liker neglelakk, og det er menn som liker å male neglene

Skjul deg som en gutt eller jente Trinn 14
Skjul deg som en gutt eller jente Trinn 14

Trinn 8. Ta på deg parfyme for en feminin duft

Dette trinnet er valgfritt fordi det er mange kvinner som ikke bruker parfyme. Men sprøyting av en liten søt duftende parfyme kan få folk til å anta at du er kvinne. Velg en duft du liker, og spray den deretter på halsen eller håndleddet.

Prøv å låne parfyme, slik at du ikke trenger å kjøpe den. Alternativt kan du be om prøver fra en sminkebutikk eller en butikk som Sephora

Metode 3 av 3: Fungerer som det motsatte kjønn

Skjul deg som en gutt eller jente Trinn 15
Skjul deg som en gutt eller jente Trinn 15

Trinn 1. Bruk et nytt navn i forkledning, hvis ønskelig

Du kan bruke ditt eget navn hvis du vil. Det kan imidlertid være lurt å velge et annet navn du liker, for eksempel navnet på favorittskuespilleren din. Alternativt kan du bruke et unisex -navn.

For eksempel er navn som "Ariel", "Kenzi", "Vicky" eller "Qadri" perfekte for alle kjønn

Skjul deg som en gutt eller jente Trinn 16
Skjul deg som en gutt eller jente Trinn 16

Trinn 2. Endre tonehøyde for stemmen til å høres høyere eller lavere

Kvinner har vanligvis en høyere stemme enn menn, men dette er ikke alltid sant. For eksempel er Scarlett Johansson kjent for å ha en dyp stemme. Spill med stemmen din for å finne den riktige tonefallet når du er forkledd.

  • Det er en god idé å trene på å snakke med en pålitelig person som kan gi deg en mening om stemmen.
  • For å hjelpe deg med å endre stemmen din, kan du se etter videoer på nettet som gir tips om hvordan du snakker som en mann eller en kvinne, avhengig av din forkledning.
Skjul deg som en gutt eller jente Trinn 17
Skjul deg som en gutt eller jente Trinn 17

Trinn 3. Sving hoftene og roter skuldrene for å gå som en kvinne

I tillegg må du forkorte skrittet og prøve å holde knærne nær hverandre mens du holder albuene nær kroppen din. Kvinner har en tendens til å krympe og ta mindre plass. Husk dette når du beveger deg.

  • Gå sakte mens du blir vant til å gå som en kvinne.
  • Hvis du bruker hæler, vær forsiktig så du ikke faller eller glir. Ta deg tid til å venne deg til det.
Skjul deg som en gutt eller jente Trinn 18
Skjul deg som en gutt eller jente Trinn 18

Trinn 4. Utvid skrittet og gå med beina spredt fra hverandre for å ligne en mann

Sett deg litt på huk for å få beina til å spre seg mer naturlig. I tillegg lener du skuldrene litt fremover. For å unngå å bruke hendene for mye, legg hendene i lommen eller ta med noe du kan leke med, for eksempel en mobiltelefon.

  • Menn bruker ikke hendene når de snakker. I tillegg holder de vanligvis noe.
  • Det kan også bidra til at bevegelsene dine ser stivere ut.
Skjul deg som en gutt eller jente Trinn 19
Skjul deg som en gutt eller jente Trinn 19

Trinn 5. Sitt med beina krysset eller knærne sammen hvis du utgjør en kvinne

Generelle regler tilsier at kvinner skal oppføre seg forsiktig slik at de vanligvis sitter med beina krysset eller krysset. Ved å ta i bruk denne stilen mens du sitter, får du deg til å ligne en ekte kvinne.

Dette er veldig viktig, spesielt hvis du bestemmer deg for å bruke en kjole. Hvis du ikke lukker beina, kan folk se trusene dine

Skjul deg som en gutt eller jente Trinn 20
Skjul deg som en gutt eller jente Trinn 20

Trinn 6. Spred beina fra hverandre når du setter deg ned hvis du utgjør deg som en mann

Menn føler seg vanligvis mer komfortable når de sprer bena og armene når de sitter. Dette skjer på grunn av kroppsformen. Noen mennesker omtaler denne tendensen som "manspreading". Hvis du vil maskere deg som en mann, kan du sitte med knærne strukket og armene strukket for mer trygghet.

Ikke vær redd for å ta for mye plass når "manspreading"

Skjul deg som en gutt eller jente Trinn 21
Skjul deg som en gutt eller jente Trinn 21

Trinn 7. Snakk som mannen eller kvinnen du vil etterligne

Husk, det er ingen sikker måte å etterligne en mann eller en kvinne, så du må ta dine egne beslutninger. Tenk på hvilken type mann eller kvinne du vil etterligne, og ta deretter et valg basert på bildet av dem i tankene dine.

For eksempel kan både menn og kvinner glede seg over sport

Tips

  • Hvis du har tenkt å bruke toalettet mens du er under tak, må du ha respekt for andre. Bruk et lukket bad for å opprettholde personvernet ditt.
  • Hvis du ikke har en piercing, men ønsker å bruke øredobber som en del av din forkledning, kan du finne øredobber som passer din stil.
  • Hvis noen er mistenksom, kan du le og forsikre ham om at du er en ekte kvinne/mann.

Anbefalt: