3 måter å skjule penger

Innholdsfortegnelse:

3 måter å skjule penger
3 måter å skjule penger

Video: 3 måter å skjule penger

Video: 3 måter å skjule penger
Video: Tilskudd: Lite kjent nettside skjuler MASSE støtteordninger DU kan få penger fra! 2024, Kan
Anonim

Dine penger er din virksomhet. Hvis du vil holde det borte fra folk som er for nysgjerrige, kan du lære noen gjemmesteder for penger som vil hjelpe. Enten du er på farten og vil beholde penger på kroppen din, eller vil gjemme penger hjemme, kan du lære noen gode måter å skjule penger på. Hvis du vil gjemme pengene dine for kreditorer eller skatter, kan du lære å spille systemet på andre måter.

Steg

Metode 1 av 3: Skjule penger i kroppen din

Skjul penger Trinn 1
Skjul penger Trinn 1

Trinn 1. Legg den på skoene eller undertøyet

Hvis du er i et sårbart område og vil holde pengene dine trygge hvis du blir plukket opp, er skoene og undertøyet de to beste stedene å holde pengene dine på. Hvis du reiser et sted du ikke er kjent med, er det en god idé å forsikre deg om at pengene dine er trygge.

  • Kvinner kan trygt putte noen kontanter i en BH, mens menn vanligvis må gjemme penger i undertøyet. Å plassere den i midjen på buksene er et godt alternativ, men det går lett av.
  • Hvis du kan, kan du sy lommer på et par undertøy for å holde pengene dine trygge, eller bruk binders for å feste dem til buksens kant.
  • Gå på toalettet før du bruker pengene dine, selvfølgelig. Ikke bare begynn å strekke deg inn i underkroppen.
Skjul penger Trinn 2
Skjul penger Trinn 2

Trinn 2. Ta med en falsk lommebok

Hvis du gjemmer penger på kroppen din, er et annet generelt tips å ta en billig "falsk" lommebok og ha den på et vanlig sted. På denne måten, hvis du tiltrekker seg oppmerksomheten til tyver eller lommetyver, er sjansen stor for at de ikke får noen resultater.

  • I stedet for å sette et kredittkort i det, sett inn et gammelt medlemskort i supermarkedet, eller et som ikke lenger er gyldig. I stedet for penger, skriv inn penger fra monopolspillet, eller bare ti eller tjue tusen rupiah.
  • Hold lommeboken din synlig i vesken din, og lett tilgjengelig hvis du er kvinne, eller legg den i baklommen på buksene hvis du er mann.
Skjul penger Trinn 3
Skjul penger Trinn 3

Trinn 3. Bruk bukser som har knapper på lommene

Noen bukser har knapper eller slips som kan brukes til å holde penger i lommen, og er trygt gjemt i en av bukselommene foran. Hvis du er på farten, er dette en fin måte å forhindre at du blir hentet.

  • Som knappelommer er lommebokkjeder et vanlig tilbehør ved mange anledninger, og lar deg gjøre alle bukser om til et par sikre bukser.
  • Bukser med knappelommer er ganske effektive, men mindre effektive enn spesialbygde bukser med pengeklemmer. Bruk en kombinasjon av metoder for å få den beste beskyttelsen.
Skjul penger Trinn 4
Skjul penger Trinn 4

Trinn 4. Spar penger på forskjellige steder

Selv om pengene dine er på et uvanlig sted, vil det ikke være veldig trygt hvis alt er samlet på ett sted. Hvis en lommetyver finner noen titusenvis av rupiah i lommen, vil det ikke være noen stor sak hvis du fortsatt har noen hundre tusen lagringsplass fordelt mellom skoene dine, vesken, undertøyet og sydd på toppen av hatten din. La dem gjette.

Skjul penger Trinn 5
Skjul penger Trinn 5

Trinn 5. Ta med kontanter etter behov

En av de beste måtene å forhindre deg selv i å bli lommetyver? Bær litt penger på kroppen din, og du vil ikke tiltrekke deg mye oppmerksomhet. Prøv å ta med det du trenger for en bestemt tur eller begivenhet, og la resten være hjemme hos deg, eller enda bedre, i banken.

Hvis du kan, kan du prøve å bruke kortet til så mange kjøp som mulig. Hvis du ikke har med deg kontanter, er det lite sannsynlig at du blir lommetyver

Skjul penger Trinn 6
Skjul penger Trinn 6

Trinn 6. Ta vare på pengene dine

Hvis du er på et sted som er ukjent for deg, kan du prøve å holde mengden penger du bærer hemmelig. Ikke vis noen innsiden av lommeboken eller vesken din, og ikke skryt av store hauger med penger hvis du ikke vil tiltrekke lommetyver.

Hvis du mottar endring, bare legg den i en av lommene og ha den i lommeboken senere, når du har hatt muligheten til å gjøre det privat. Ikke stå og hold på alle pengene dine, eller gå rundt med lommeboken din ute

Metode 2 av 3: Skjule kontanter rundt i huset

Skjul penger Trinn 7
Skjul penger Trinn 7

Trinn 1. Skjul i forskjellige bøker

Hvis du har mange bøker, er det et av de beste og enkleste stedene å skjule penger. Skjul flere titusenvis av dollar om gangen i de forskjellige bøkene på hyllen din. Det er ikke uvanlig at tyver roter i boksamlinger.

  • Velg en bestemt side i boken for å spare penger. Hvis det er mye penger å skjule, kan du prøve å legge dem på dine favorittsider i mange bøker. Velg side 20 som er hentet fra Bambang Pamungkas 'trøyenummer, eller hvem som helst din favorittutøver er, slik at du alltid husker det. Det er lett å tape penger, så det er en fin måte å hjelpe deg selv med å huske.
  • Hvis du har for mye penger, kan du bruke en X-Acto-kniv til å slå et hull i penger i en stor haug med sider. Velg en viktig bok, for eksempel Adam Smiths "The Wealth of Nations", og skjær deretter et rektangel fra midten av siden, slik at haugen med penger enkelt kan lagres inni.
  • Videospillbokser, DVD -bokser og andre bokser kan være et alternativ til bøker hvis du ikke har mange bøker hjemme. Fyll den gamle "Money Train" VHS -kassettboksen med ekte penger.
Skjul penger Trinn 8
Skjul penger Trinn 8

Trinn 2. Skjul inni toalettpapirrullen

Rull opp haugen med penger og legg den midt på toalettpapiret for å skjule den. Tyver sliter vanligvis ikke med toalettpapir for mye.

Merk rullen med en liten prikk ved å bruke en markør på et sted du bare kjenner. På den måten vil du ikke prøve å bruke papirrullen, og du kan raskt finne dem blant rullene

Skjul penger Trinn 9
Skjul penger Trinn 9

Trinn 3. Skjul i matemballasje eller andre produkter

Velg noe som har ligget i skapet ditt lenge og ikke har blitt spist, og som sannsynligvis ikke blir spist på ti år, og bruk det som et sted å skjule pengene dine. Her er noen ideer:

  • Fjern etiketten på suppekannen og skjul pengene bak etiketten
  • Under kaken i en form, eller i en kakeburk
  • I en tampong eller kondomboks
  • Begravet under koffeinfri kaffegrut
  • Mellom posen og frokostblandingsboksen
  • I en tom natronboks i kjøleskapet
Skjul penger Trinn 10
Skjul penger Trinn 10

Trinn 4. Oppbevares i falske planter eller andre husholdningsartikler

Bortsett fra kjøkkenet, er det mange andre steder rundt huset der du kan skjule hauger med penger fra folk som vil ta dem. Prøv noen av disse ideene:

  • Inne i gitaren eller et instrumentinstrument
  • Under lysene
  • Bak bildet i rammen
  • I esken med puslespill
  • Inne i gamle sko
  • Bak plakaten på veggen
Skjul penger Trinn 11
Skjul penger Trinn 11

Trinn 5. Lag et falskt rør eller en veggdisplay

Hvis du vil lage dine egne penger gjemmested, kan du gå til lageret og finne et godt sted å sette ekstra rør du ikke trenger, eller et bra sted å løst feste noen ekstra fliser, slik at du kan putte inn pengene om nødvendig.

  • Se etter en ekte rørledd på lageret og kjøp et lignende rør, og legg den ved siden av rørleggerarbeidet. La den ene enden stå åpen og legg inn penger. Merk den med en markør, slik at du enkelt finner den.
  • Løsne innredningen langs bunnen av et hjørne av gulvet, og trekk den av. Spar pengene bak dekorasjonene og sett dem på plass igjen ved å stikke dem ved hjelp av Blu-Tack eller UHU-lim.
Skjul penger Trinn 12
Skjul penger Trinn 12

Trinn 6. Ha den i banken

Den beste måten å lagre penger trygt? Sett den i banken og bare delta når du trenger det. Pengene i banken er forsikret mot tyveri og er veldig trygge. Du trenger ikke å bekymre deg for å tape penger i banken. Dette er alltid den sikreste ideen.

Åpne flere forskjellige kontoer hvis du vil spre skatten din og gjøre det vanskelig å finne. Se neste avsnitt i artikkelen for mer informasjon om hvordan du skjuler midler fra skatteplikt

Metode 3 av 3: Skjule penger fra skatteplikt

Skjul penger Trinn 13
Skjul penger Trinn 13

Trinn 1. Invester i en uigenkallelig tillit

Hvis du har mange penger du vil gjemme for kreditorer eller staten, er det et flott alternativ å skaffe penger til sine nærmeste. Teknisk uigenkallelige midler er eiendommen til personen du utpeker som tillitsmann, men du har fortsatt en livslang rett til å bruke dem. I utgangspunktet vil du gi eiendommen eller investeringen din til noen og samtidig få lov til å bruke den, men er ikke ansvarlig for skattene.

Snakk med din finansielle rådgiver for å administrere pengene dine på riktig måte. Når du har opprettet et ikke-refunderbart fond, kan vilkårene ikke endres, noe som betyr at du ikke kan kansellere det. Det er viktig å forstå vilkårene riktig i begynnelsen, så kontakt en profesjonell for å hjelpe deg med å oppnevne en verge

Skjul penger Trinn 14
Skjul penger Trinn 14

Trinn 2. Åpne en bankkonto i utlandet

Å spare i et annet land med mindre strenge skattekrav er en velkjent måte å skjule penger for regjeringen. Caymanøyene, Filippinene, Sveits og Isle of Man er kjent som skatteparadis for de aller rikeste.

Noen ganger kan banker også mislykkes. Utviklingsland tilbyr ofte svært milde skattelover som en måte å tiltrekke seg velstående investorer. Dette kan være en risikabel innsats. Sett aldri 100% av sparepengene dine på en offshore -konto, eller du risikerer store tap

Skjul penger Trinn 15
Skjul penger Trinn 15

Trinn 3. Ei en husmannsplass for å være fri for forpliktelser

Homestead er prinsippet om grunneierskap gjennom bruk av eiendom som ikke eies av andre. I USA har flere stater meget vennlige husmannslover, som holder eiendom som familien din har eid i en viss periode, trygg for kreditorer. Spesielt Florida har vennlige lover for å holde langsiktige beboere på gården trygge for kreditorer.

Homestead -livsstilen har vanligvis en "tilbake til landet" -betydning, men det har faktisk mer å gjøre med dine rettigheter som grunneier. Hvis du bor i USA, kan du lære mer om dine lokale husmannslover her

Skjul penger Trinn 16
Skjul penger Trinn 16

Trinn 4. Invester i edle metaller

Gull, metaller og platina regnes noen ganger som sikrere langsiktige investeringer enn å beholde penger i banken. Selv om verdien av penger kan sies å svinge, vanligvis hvis en bank går konkurs, vil gullstandarden være en trygg ting å bruke i fremtiden.

Det vil være ganske vanskelig å ta ut gullet ditt en stund. Investering i edle metaller kan holde pengene dine trygge, men det kan være så trygt at du ikke kan bruke dem

Skjul penger Trinn 17
Skjul penger Trinn 17

Trinn 5. Kjøp et forhåndsbetalt gavekort

Hvis du har mye penger, men ikke vil rapportere det til skatt, kjøp et forhåndsbetalt gavekort og bruk det til å gjøre hvert kjøp. Gavekort er allment tilgjengelige for en rekke formål, og du kan bruke dem til å kjøpe drivstoff, dagligvarer og visse varer i butikkene.

  • Denne taktikken er vanlig blant narkotikasmuglere, mens noen til og med søker debetalternativer i utlandet som er høyere enn grensen på $ 250 for gavekort i USA.
  • Når du kjøper et vanlig forhåndsbetalt debetkort, må du vanligvis oppgi annen informasjon, inkludert et personnummer. Hvis du må oppgi denne typen informasjon, vil ikke bruk av debetkort være en effektiv måte.

Tips

  • Ikke fortell noen hvor pengene dine er. De kan fortelle partneren din hvor pengene er!
  • Tips med en stjerne for bruk med sedler/regninger.

Anbefalt: