Hvordan forføre en foreleser: 14 trinn (med bilder)

Innholdsfortegnelse:

Hvordan forføre en foreleser: 14 trinn (med bilder)
Hvordan forføre en foreleser: 14 trinn (med bilder)

Video: Hvordan forføre en foreleser: 14 trinn (med bilder)

Video: Hvordan forføre en foreleser: 14 trinn (med bilder)
Video: "Шутка ангела" 2004 комедия/ Комедия смотреть онлайн 2024, Kan
Anonim

Når du studerer materiale du virkelig liker, kommer du i klassen begeistret, motivert og klar til å lære. På samme måte, når du observerer en foreleser du virkelig liker. Tross alt, er det noe bedre enn å sitte og se på forelskelsen din i timen? Hvis du vil nyte den neste fasen av kjærlighet og ønsker å forføre læreren din, krever det litt strategi og mye guts. Det kan virke vanskelig, men ikke bekymre deg - det kan gjøres!

Steg

Del 1 av 4: Se på situasjonen

Skriv en ekteskapskontrakt Trinn 1
Skriv en ekteskapskontrakt Trinn 1

Trinn 1. Sjekk foreleserens sivilstatus

Se på ringfingeren til høyre. Er den innebygd i en giftering? Hvis det er det, må du avgjøre om dette er et hinder som hindrer deg i å forfølge ham. Hvis den ikke har en ring, kan du prøve å finne ut om han har en partner. Noen forelesere nevner tilfeldigvis kjæresten eller forloveden i klassen. Lytt nøye, og se om de viser tegn. Du kan også spørre elevene i klassen eller på seniornivå om de vet statusen til foreleserens forhold. Hvis du finner kontoen hans på Facebook, kan du fortelle om han er singel eller i et par.

  • Hvis du ikke kjenner statusen til forholdet på avstand, vær modig. Etter forelesningen, gå til foreleseren din og si noe sånt som: "Hei, sir/fru foreleser! Det ser ut som jeg så deg og kjæresten din på restauranten sist helg. Er det virkelig deg?" Forhåpentligvis ved å late som når du får informasjonen. Hvis du er heldig, vil han gi deg noen viktige ledetråder i svaret.
  • Ikke gjør antagelser om hennes seksuelle legning. Hvis du er sikker på at han er singel, kan du prøve å finne ut om han er tiltrukket av mennesker av samme kjønn som deg! Selv om professoren din er heterofil, må du imidlertid huske at han eller hun også kan være bifil, eller at deres seksuelle legning er ukjent på campus.
Ring nummer 10 til en radiostasjon Trinn 11
Ring nummer 10 til en radiostasjon Trinn 11

Trinn 2. Gjør noen undersøkelser om universitetets retningslinjer for relasjoner mellom studenter og forelesere

Noen campus er strengt forbudt, mens andre bare oppmuntrer. Denne informasjonen kan ikke gjøre noen forskjell for deg, men den kan hjelpe deg med å finne ut hvor vanskelig det er å overbevise professoren din. Forholdet ditt kan være teknisk tillatt, så det vil ikke ta for mye krefter for å overbevise henne. Hvis den blir utestengt, kan utfordringen (og skandalen) gjøre forholdet mer spennende.

Bli høyskoleprofessor Trinn 30
Bli høyskoleprofessor Trinn 30

Trinn 3. Bestem risikoene og fordelene

Hvis du tilfeldigvis tar klasser for å forføre professoren din, er det kanskje ikke så stor innsats. Men hvis professoren din også er instituttleder ved fakultetet ditt, må du kanskje vurdere konsekvensene før du handler. Men når det kommer til hjertet, må du noen ganger kaste logikken.

  • Blir det greit hvis foreleseren avviser deg? Hvis du vet at du må ta tre kurs med ham for å bestå kurset, vær forsiktig. Forelesninger kan være vanskeligere hvis du har et forhold til foreleseren din.
  • Hvis du klarer å forføre ham, vil det forholdet ha en negativ effekt på din akademiske fremtid?

Del 2 av 4: Få oppmerksomheten hans

Vinn et klassevalg Trinn 12
Vinn et klassevalg Trinn 12

Trinn 1. Vær en god student

Vær oppmerksom og vis interesse for materialet som undervises i timene. Delta i klassediskusjoner, svar på spørsmål og ta notater. Legg fra deg telefonen og ikke dagdrøm. Vis at du er veldig interessert i hvert ord som læreren din sier. Selv om en god student kanskje ikke forfører ham, kan det være grunnstøtende. Husk at han driver en jobb, og interessen din for emnet vil gjøre ham lykkelig.

Selv om du ikke kan forføre ham, kan du i det minste få et A hvis du er oppmerksom og jobber hardt

Finn ut om noen liker deg Trinn 2
Finn ut om noen liker deg Trinn 2

Trinn 2. Vær attraktiv i klassen

Selv om du synes at professoren din er for smart og ikke tar hensyn til utseende, er han fortsatt et menneske. Hvis du virker ufrivillig, kan du kanskje ikke trekke den av. Fortsett å bruke passende klær for college, men bruk klær som gjør deg attraktiv. Ved å se ryddig og elegant vil vise ham at du respekterer forelesningene hans. Prøv å se mer elegant og moden ut enn dine jevnaldrende: Hvis du er en jente, i stedet for å ha på deg en hettejakke, bruk en knelang vest eller skjørt for å virke mer profesjonell og på høyde med professoren din.

Gjør litt ekstra for å øke selvtilliten din. Hvis du fremstår som rolig, vil du fremstå som mer likestilt

Trinn 3. Bruk kroppsspråk

Smil til professoren i klassen, og prøv å holde blikket hvis du kan. Nikk litt med hodet når du synes han har noe flott å si, for å vise at du lytter og er enig. Ikke vær for sjenert - hvis du har en flott kroppsform, finn hemmelige måter å vise det frem på. Bøy deg ned for å ta en penn, rett opp klærne for et øyeblikk, eller gå sakte til setet ditt før timen starter. Målet er at han skal se deg.

  • Ikke se på ham når du får øyekontakt. Hvis han får deg til å stirre på ham, bare hold blikket litt lenger enn du burde, og smil. Hvis han smiler tilbake, er det et godt tegn!

    Finn ut om noen liker deg Trinn 1
    Finn ut om noen liker deg Trinn 1

Del 3 av 4: Få to sjanser

Håndter en lærer som roper mye Trinn 9
Håndter en lærer som roper mye Trinn 9

Trinn 1. Gå i arbeidstid

Mange forelesere må skrive inn i henhold til arbeidstid, og mange studenter utnytter ikke det. Sjekk foreleserkontoret, som vanligvis er gitt i begynnelsen av semesteret. Kom i vanlig kontortid for å be om hjelp med oppgaver, diskutere eksamensforberedelser eller be om hjelp til å skrive oppgaver. Ikke bare vil han bli imponert over arbeidsetikken din, men du vil også skille deg ut. Ikke bare vil du bli gjenkjent blant mange studenter, men det vil også bygge bånd.

  • Ikke kom til kontoret hans hver uke hvis det ikke er noe å diskutere. Men når du har fått en vane med å møte professoren din i kontortiden, kan du komme bort og chatte en stund om andre ting som ikke er relatert til forelesninger. Etter hvert vil han sannsynligvis innse at du er tiltrukket av ham.
  • Kjennskap kan føre til kjærlighet. Hvis du ofte møter forelesere, kan foreleserne dine ha visse følelser for deg.
Skriv en forskningsartikkel om historien til det engelske språket Trinn 21
Skriv en forskningsartikkel om historien til det engelske språket Trinn 21

Trinn 2. Chat med ham før og etter timen

Prøv å komme noen minutter for tidlig til timen eller forelesningssalen, og bruk den tiden til å hilse på læreren med et smil. Si hei, spør hvordan han har det, diskuter et aspekt i klassen, uansett! Lag muligheter til å snakke alene. Han vil sette pris på din vennlige og omgjengelige holdning.

Ring New Zealand fra Australia Trinn 6
Ring New Zealand fra Australia Trinn 6

Trinn 3. Send en e -post

Spør ham om klasser eller lekser. Del tankene dine om interessante diskusjoner som fant sted i løpet av timen. Send ham en lenke til en artikkel du tror han vil synes er interessant. Gjør det som trengs for å skille deg ut, og se etter muligheter for dialog.

  • I den e -posten, behold en profesjonell holdning, men vær litt leken. Hvis du sender e -post om natten eller i løpet av ferien, kan du tenke på en vittig måte å begrunne dette på. Hvis læreren din bruker et smilefjes -uttrykksikon, må du inkludere et blunk -uttrykksikon. Hver lektors grenser for korrespondanse er forskjellige, og du bør vite den beste måten å skrive et brev til professoren din. Ikke vær som de andre studentene som sendte ham kjedelige e -poster her om dagen.
  • Selv om du snakker med ham hver dag, begrenser du korrespondansen din, med mindre det er klart at professoren din også vil snakke mye. Overdriver du det, kan du betraktes som en plage.

Del 4 av 4: Å lage personlige forhold

Bli kvitt en ekstremt dårlig hodepine Trinn 14
Bli kvitt en ekstremt dårlig hodepine Trinn 14

Trinn 1. Ta en samtale med ham om ting som ikke har noe med college å gjøre

Denne teknikken fungerer vanligvis i arbeidstiden. Hvis de virker vennlige og urolige, kan du prøve å snakke med dem om emner som ikke har noe med foredraget å gjøre. Spør ham om hobbyene og interessene hans, be om råd om spørsmål som ikke har noe med skolen å gjøre, eller fortell ham om ting du liker. Spør ham om bakgrunnen hans og hvordan han ble foreleser.

  • Å snakke om ting utenfor klassen kan vise at du ikke bare er studenten hans. Du er en tredimensjonal person, akkurat som ham, og du kan begynne å danne forhold som venner-og forhåpentligvis flere!
  • Selv om du kan prøve denne teknikken før eller etter timen, har forelesere vanligvis ikke mye tid til å blande seg og chatte. Kontortid gir også luksus av personvern.
Bli en vellykket forretningsmann Trinn 12
Bli en vellykket forretningsmann Trinn 12

Trinn 2. Vis stikkordet

Hvis du ikke har mye guts, kan du ikke forføre professoren din direkte. Legg en liten gave og et kort brev på skrivebordet. Gaven trenger ikke være noe stort - kanskje bare en ny kulepenn eller en kake. I et kort brev, skriv noe mer enn en student normalt ville fortelle professoren sin, for eksempel: "Jeg tenker på deg. Jeg tror denne gaven vil gjøre deg glad." Det trenger ikke være en kjærlighetserklæring eller et tilbud om å elske, men bare noe lite for å vise at du ser på ham som mer enn bare en lærer.

  • Tenk på de små tingene som læreren din virkelig trenger. Låner han alltid penner av studentene sine? Gi ham en kulepenn. Er han alltid sliten i timene? Tilby ham kaffe. Klager han på at han ikke har nok tid til å spise? Ta med hjemmelagde muffins. Dermed opprettholder du en leken og avslappet følelse.
  • Hvis han ber om gaven, eller til og med prøver å returnere den, ikke vær sjenert. Fortell ham at du virkelig liker ham, og at du vil at han skal glede seg over gaven.
Finn ting å snakke om Trinn 30
Finn ting å snakke om Trinn 30

Trinn 3. Vær oppmerksom på signalet fra ham

Legg merke til hvordan læreren din interagerer med deg og med andre studenter. Tar han hyppig øyekontakt med deg? Er han vennlig og åpen for dine forsøk på å ha en samtale? Behandler han deg annerledes enn andre studenter? Hvis han ikke virker interessert, ikke tving ham.

Deal with a Backstabbing Friend Trinn 2
Deal with a Backstabbing Friend Trinn 2

Trinn 4. "Tilfeldigvis" møter ham utenfor timen

Dette er kanskje eller ikke mulig, men hvis du kan gjøre det, flott. Prøv å finne ut hvor han tilbringer tiden sin i helgene eller etter college. Hvis han ofte nevner en bestemt kaffebar i nærheten av campus, kan du studere der. Hvis han sier at favorittmusikeren hans opptrer den helgen, kan du kjøpe billett. Hvis du har tenkt å forføre ham, ta ekstra skritt for å møte ham utenfor timen.

  • Dette vil ikke bare gi deg muligheten til å være sammen med ham og ha en ny sjanse til å vise at du er mer enn bare en student, men det vil også vise ham at du og han deler de samme interessene og hobbyene.
  • Ikke vær en stalker! Hvis du "ved et uhell" møter professoren din på en konsert, spør ham om han vil komme til en annen/neste konsert i det samme bandet. Hvis han spiser lunsj på samme sted hver dag, spør ham om du kan sitte sammen med ham.
Bli høyskoleprofessor Trinn 16
Bli høyskoleprofessor Trinn 16

Trinn 5. Lag en handling på slutten av semesteret

Avtal tid for å snakke med ham etter at de endelige poengsummene er samlet. Spør ham om råd om neste semester på høyskolen eller søk på en profesjonell skole. Prøv å omdirigere samtalen til andre emner også. Hvis han er åpen og du er modig, kan du be ham om kaffe.

Ikke ta handling før semesteret er over. De fleste professorer ønsker ikke å date deg før timen slutter på grunn av etiske årsaker og faglige konflikter

Anbefalt: