Hvordan fortelle eksen din at du fortsatt elsker ham

Innholdsfortegnelse:

Hvordan fortelle eksen din at du fortsatt elsker ham
Hvordan fortelle eksen din at du fortsatt elsker ham

Video: Hvordan fortelle eksen din at du fortsatt elsker ham

Video: Hvordan fortelle eksen din at du fortsatt elsker ham
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Kan
Anonim

Du kan alltid ha følelser for din eks. Slutten på et forhold betyr ikke nødvendigvis at du hater partneren din. Generelt vil kjærlighetsfølelser begynne å falme over tid, og du vil møte nye mennesker og fortsette med livet ditt. Imidlertid kan det hende at du i noen tilfeller ikke kan slippe forelskelsen din i eksen din. Hvis du ikke kan gi slipp på eksen din, kan du lære hvordan du lar ham få vite hvordan du føler om ham.

Steg

Del 1 av 3: Kontakt din eks

Fortell din eks at du fortsatt har følelser for ham Trinn 1
Fortell din eks at du fortsatt har følelser for ham Trinn 1

Trinn 1. Vent et øyeblikk

Hvis du nylig har sluttet, er det ikke en god idé å gjenopplive forholdet til eksen din med en gang, eller å la ham få vite at du fortsatt har følelser for ham. Du trenger definitivt tid til å godta slutten på forholdet. Hvis det ble bestemt i går, har du selvfølgelig fortsatt følelser for din tidligere kjæreste. Imidlertid er det ikke riktig tidspunkt å fortelle ham hvordan du føler det. Vent et øyeblikk, forstå og prøv å godta virkeligheten, og prøv deretter å koble deg til igjen hvis du fortsatt har de samme følelsene for ham. Muligheten er alltid der.

  • Det er ingen fast tid til å vente til du kan koble til eller koble til igjen med din eks, men du trenger i det minste tid til å godta slutten på forholdet ditt. Du må innse at forholdet er avsluttet. Vent minst noen uker, eller noen måneder hvis forholdet varer lenger.
  • Mens du venter, kan du prøve å finne en annen figur. Prøv forskjellige forhold for å finne ut mer om deg selv. Hvis det ikke fungerer, vet du i det minste hvordan det er.
Fortell din eks at du fortsatt har følelser for ham Trinn 2
Fortell din eks at du fortsatt har følelser for ham Trinn 2

Trinn 2. Tenk tilbake på problemene du har hatt i ditt tidligere forhold

Hvis du etter at du har ventet, fortsatt innser at du fortsatt har følelser for ham, må du gjøre litt introspeksjon. Hvorfor tok dette forholdet slutt? Hvilke problemer er det i forholdet? Hvis du tenker for mye på din lengsel etter din eks, vil du glemme problemene du hadde i ditt forrige forhold. Derfor er dette det rette tidspunktet for å fokusere på disse problemene.

  • Har de samme feilene en tendens til å skje igjen og igjen? Er disse problemene din skyld, eller din eks? Har du noen gang prøvd å endre for å godta feilene han gjorde, eller for å rette opp feilene du gjorde? Hvis de samme problemene oppstår igjen, er det sannsynligvis ikke en god idé å komme tilbake i et forhold til ham.
  • Hvis det var store problemer du måtte håndtere i ditt tidligere forhold, for eksempel utroskap eller andre alvorlige problemer, vil det være veldig vanskelig å komme tilbake til forholdet du var i. Ville du tilgi ham for de store feilene han gjorde? Vil han tilgi deg? Hvordan får du hans tillit tilbake?
Fortell din eks at du fortsatt har følelser for ham Trinn 3
Fortell din eks at du fortsatt har følelser for ham Trinn 3

Trinn 3. Gjør små endringer for å vise at du har endret deg

Du må gi ham inntrykk av at du er glad, sunn, sexy og attraktiv, så han føler at han burde komme tilbake i et forhold til deg. For å gjøre den endringen, prøv å fikse de små tingene om deg selv du vil endre fra nå av, slik at du kan vinne tilbake hennes hjerte.

  • Hvis du føler deg sjalu for mye, eller hvis du går ut for å feste for mye, kan du prøve å kontrollere disse tingene. Delta om nødvendig på rådgivningsøkter slik at du kan vise at du er seriøs med å gjøre endringer i deg selv.
  • Unnskyldninger eller kommentarer som "Jeg føler meg trist" eller "Jeg savner deg så mye" er ikke gode grunner til å komme tilbake i et forhold til noen. Disse følelsene av tristhet eller lengsel er ikke grunnen til at du trenger å koble deg til dem igjen. Du må vise ham de beste grunnene til at forholdet må tennes igjen.
Fortell din eks at du fortsatt har følelser for ham Trinn 4
Fortell din eks at du fortsatt har følelser for ham Trinn 4

Trinn 4. Tenk på hva du vil

Prøv å tenke på kriteriene eller beskrivelsen av den ideelle partneren for deg. Samsvarer eller eksisterer disse kriteriene hos din tidligere kjæreste? Noen ganger blir vi så tilbakeholdt av tanker fra fortiden at det er vanskelig for oss å vite hva vi egentlig vil. Sørg for at du ikke blir sittende fast og gå tilbake i tid og så få noe som du faktisk ikke burde ha.

Vil du virkelig komme tilbake til et forhold til ham? Hvis du fortsatt har følelser for ham, men føler at forholdet ditt fortsatt ikke går bra, kan det bli enda mer komplisert å fortelle ham om følelsene dine. I dette tilfellet er det en god idé å beholde disse følelsene for deg selv

Fortell din eks at du fortsatt har følelser for ham Trinn 5
Fortell din eks at du fortsatt har følelser for ham Trinn 5

Trinn 5. Finn ut hva han ser etter eller ser etter

Hvis din eks er singel, kan du komme i kontakt med ham igjen og la ham få vite at du fortsatt har følelser for ham og kanskje vil komme tilbake til et forhold til ham, så lenge det er det du vil. Hvis han dater noen andre, må du vente. Det er absolutt ikke rettferdig hvis du må blande deg eller være den tredje personen i sitt nye forhold til noen andre. Mens du venter, kan du prøve å finne eller date noen andre og vente til han er singel igjen. Etter det kan du om nødvendig snakke med ham igjen.

Noen ganger kan du føle behovet for å fortelle ham at du fortsatt elsker ham, selv om han allerede er sammen med noen andre. Tenk i så fall på hvordan det ville føles hvis noen sa det samme til kjæresten din mens han allerede var i et forhold til deg. Dette er en advarsel til deg

Fortell eksen din at du fortsatt har følelser for ham trinn 6
Fortell eksen din at du fortsatt har følelser for ham trinn 6

Trinn 6. Ring din tidligere kjæreste

Hvis du vil snakke med ham, kan du sende ham en tekst eller e -post for å fortelle ham at det er noe du tenker på, og du vil snakke med ham personlig. Du må bare sende ham en melding som: "Hei! Jeg har tenkt mye på deg i det siste. Skal vi snart treffes for en prat?"

  • I noen tilfeller kan det være veldig nyttig å skrive ned følelsene dine på et brev. Hvis du føler behov for å skrive det ned, så skriv ned følelsene dine i et brev, men tenk deg om to ganger før du sender det. Det kan være bedre hvis du forteller ham hvordan du føler det, slik at du kan huske hvordan han var da han var rundt deg.
  • Ikke prøv å gjenopplive forholdet ditt gjennom nettprat. Jeg synes ikke det er passende å snakke om dette på Facebook. Snakk personlig, eller (minst) over telefonen.

Del 2 av 3: Snakker med eks-kjæreste

Fortell eksen din at du fortsatt har følelser for ham trinn 7
Fortell eksen din at du fortsatt har følelser for ham trinn 7

Trinn 1. Møt din tidligere kjæreste et sted

Når du planlegger et møte, er det viktig at du holder møtet med ham på et offentlig sted. Hvis du har bodd sammen, ikke prøv å be ham om å møtes på et sted du pleide å bo sammen med fordi det har mange gamle minner. Det er viktig at du tenker over ditt neste trinn objektivt, slik at du ikke tar feil beslutning basert på dine følelser.

Prøv å foreslå å møtes i parken, eller et annet sted hvor det er stille, slik at du kan ta en hyggelig prat. Sørg imidlertid for at stedet ikke inneholder mange minner

Fortell din eks at du fortsatt har følelser for ham Trinn 8
Fortell din eks at du fortsatt har følelser for ham Trinn 8

Trinn 2. Vis ditt beste utseende

Hvis du vil vinne tilbake hjertet hans, så er det viktig at du ser ut som personen han vil at du skal være. Prøv å se ditt beste ut for møtet. Bruk klær som fremhever formen din og får deg til å føle deg komfortabel, og bruk sminke eller frisyre som om du skulle gå på date med kjæresten din (fordi du kanskje kan gå på date med ham igjen).

Fortell eksen din at du fortsatt har følelser for ham trinn 9
Fortell eksen din at du fortsatt har følelser for ham trinn 9

Trinn 3. Fortell ham hvordan du føler

Det er ingen spesifikke tips for å være ærlig. Hvis du fortsatt har følelser for ham, må du fortelle ham hvordan du føler det. Hvis du har lyst til å komme tilbake, må du la ham få vite at du har gjort noen introspeksjon og refleksjon over ditt tidligere forhold, og tro at ting vil bli bedre hvis du kommer tilbake i et forhold til ham. Snakk spesifikt om utfordringer eller problemer du har hatt i tidligere forhold, og finn ut om de kan møtes og løses sammen.

Ikke slå rundt busken. Du trenger ikke bruke tid på å prøve hardt eller prøve å få ham til å tro at du har det bra. Bare fortell sannheten du faktisk møter. Du savner ham, du føler at du kan gjøre ting bedre, og du har blitt et bedre menneske, det er alt

Fortell din eks at du fortsatt har følelser for ham Trinn 10
Fortell din eks at du fortsatt har følelser for ham Trinn 10

Trinn 4. Prøv å be om unnskyldning om nødvendig

Hvis begge parter er enige om å avslutte forholdet, trenger du kanskje ikke be om unnskyldning. Men hvis du jukset ham, eller gjorde noe som gjorde at han slo opp med deg, er det viktig at du beklager tydelig og utvetydig.

  • Vær tydelig og spesifikk når du prøver å be om unnskyldning. Ikke bare si: "Jeg beklager." Prøv å vise ham at du forstår hvorfor han er sint og at du kan se frukten av handlingene dine.
  • Selv når du føler at han gjorde en feil og må be om unnskyldning, må du fortsatt holde egoet ditt i sjakk. Kom og be ham om unnskyldning. Ikke tenk på hvordan du skal løse problemet. Du må be om unnskyldning først.
Fortell din eks at du fortsatt har følelser for ham Trinn 11
Fortell din eks at du fortsatt har følelser for ham Trinn 11

Trinn 5. Lytt til hva han har å si

Kanskje han føler det på samme måte og vil at du skal vite hvordan han har det. Han kan ha de samme følelsene, men må håndtere dem på en annen måte og begynne å helle hele sitt hjerte ut til deg. Det er viktig at du lytter til det han har å si og prøver å forstå det. Selv om du ikke liker det han sier, kan du prøve å forstå situasjonen. Hvis du blir sint med en gang og begynner å kjempe igjen, vil din innsats ikke lønne seg.

  • Hvis han sier at han fortsatt har følelser for deg, kan du prøve å snakke om det som gikk galt i ditt forrige forhold. Prøv å fokusere på problemene for hånden og se om han og du kan løse ting og gjøre ting bedre i fremtiden.
  • Hvis han forteller deg at han ikke vil være i et forhold med deg lenger og har forskjellige følelser, kan du si til ham: "Egentlig skulle jeg ønske at du ikke hadde det slik, men jeg er i det minste glad for at jeg kunne fortelle deg hvordan Jeg føler. Jeg vil at du skal vite. Gi meg beskjed hvis følelsene dine har endret seg."
Fortell din eks at du fortsatt har følelser for ham Trinn 12
Fortell din eks at du fortsatt har følelser for ham Trinn 12

Trinn 6. Ikke forvent et umiddelbart svar

Han kan trenge litt tid til å tenke over det du sier, noe som er bra. Ikke bare si: "Så, hva synes du?" eller tvinge ham til å svare. La ham få vite hvordan du føler det, og si: "Ikke si noe nå. Bare tenk på det jeg sa, så kan vi møtes igjen for å snakke om dette. Bli enige?"

Hvis han dater noen (eller nærmer seg noen andre), trenger han tid til å revurdere beslutningen sin og bestemme hva han vil gjøre. Prøv å gi ham litt tid

Del 3 av 3: Ta neste trinn

Fortell din eks at du fortsatt har følelser for ham Trinn 13
Fortell din eks at du fortsatt har følelser for ham Trinn 13

Trinn 1. Gi ham tid til å tenke på ordene dine

Etter å ha fortalt ham hvordan du føler det, la ham være alene et øyeblikk og la ham kontakte deg. Hvis du forteller ham hvordan du har det og vil at han skal gi deg et svar, la ham være i fred for å tenke på følelsene hans til han er klar til å gi deg et svar. På dette stadiet er det ingenting du kan si for å ombestemme seg. Du må bare vente.

Fortell din eks at du fortsatt har følelser for ham Trinn 14
Fortell din eks at du fortsatt har følelser for ham Trinn 14

Trinn 2. Planlegg å møtes igjen

Etter en stund er det en god idé å møtes igjen på samme sted (der du møtte ekskjæresten din) for å snakke om følelsene dine igjen. Finn ut om du fortsatt har de samme følelsene for ham. Finn også ut om han fortsatt har de samme følelsene. Finn også ut om han tror ting kan bli bedre igjen. I så fall gjenopprett forholdet til ham og begynn å løse problemer som tidligere eksisterte i forholdet.

Fortell din eks at du fortsatt har følelser for ham Trinn 15
Fortell din eks at du fortsatt har følelser for ham Trinn 15

Trinn 3. Lev livet ditt som vanlig mens du venter på at han skal gi deg et svar

Selv om du fortsatt har følelser for ham, er det ikke lurt å vente på at han skal svare. Lev livet ditt. Gå turer med vennene dine, møt nye mennesker, og prøv å ha det gøy. Hvis du får sjansen til å gå på en date, kan du prøve å gå på en date. Ikke bare vent på en telefonsamtale som kanskje aldri kommer til å gjøre det. Hvis han ender med å kontakte deg, så planlegg neste møte umiddelbart.

Fortell din eks at du fortsatt har følelser for ham Trinn 16
Fortell din eks at du fortsatt har følelser for ham Trinn 16

Trinn 4. Hvis han og du bestemmer dere for å bli sammen igjen, start sakte

Avhengig av hvor lenge ditt forrige forhold var, kan det være morsomt for ham og deg å komme sammen igjen. Prøv imidlertid å ta det sakte, som om du starter et forhold med en ny kjæreste. Ikke bestem deg for å gå tilbake til å leve sammen og se hverandre hver dag, med mindre du og han er veldig komfortable og ønsker å leve det på den måten. Hvis du fortsatt føler deg nervøs og redd for tidligere problemer, ta forholdet ditt sakte.

  • Start med uformelle datoer. Gå ut for kaffe sammen, eller se en film sammen. Ikke lag store eller kompliserte planer med en gang. Ikke stol på forholdet ditt på Facebook med en gang, før du har klart å tilbringe mye tid med ham og finne ut av tidligere problemer.
  • Du kan også være i stand til å holde forholdet ditt hemmelig for vennene dine til du føler at det nye forholdet går bra. Selvfølgelig ville det være synd hvis du følte at det gikk bra og du flauntet forholdet ditt på Facebook, men en uke senere tok forholdet slutt igjen på grunn av gamle problemer som dukket opp igjen.
Fortell din eks at du fortsatt har følelser for ham Trinn 17
Fortell din eks at du fortsatt har følelser for ham Trinn 17

Trinn 5. Behandle problemet umiddelbart når indikasjonene vises

Det er viktig for deg å forutse problemer som har eksistert tidligere og prøve å løse dem umiddelbart før de gjør ting rotete. Hvis du merker at kjæresten din begynner å gjøre noe du hadde problemer med før, snakk om det med en gang. Ikke vent og la det bli et stort problem.

Be ham om å gjøre det samme. Hvis du gjør noe som irriterer ham, kan du be ham snakke med deg om det med en gang. Prøv å være åpen og snakk om problemet hvis du vil redde forholdet ditt

Tips

  • Ikke følg trinnene i denne artikkelen hvis forholdet ditt ble avsluttet fordi eksen din hadde følelser for en annen kvinne.
  • Prøv å la ham få vite personlig at du elsker ham fordi det ikke høres kjent eller kjærlig ut å fortelle ham over telefon eller tekst.

Anbefalt: