Hvordan bli tekniker for forlengelse av øyenvipper: 10 trinn

Innholdsfortegnelse:

Hvordan bli tekniker for forlengelse av øyenvipper: 10 trinn
Hvordan bli tekniker for forlengelse av øyenvipper: 10 trinn

Video: Hvordan bli tekniker for forlengelse av øyenvipper: 10 trinn

Video: Hvordan bli tekniker for forlengelse av øyenvipper: 10 trinn
Video: How To Add A Credit Card To PayPal 2024, Kan
Anonim

Hvis du har en hobby eller ferdighet i å bruke sminke og hårstyling fordi du liker å sosialisere og hjelpe andre med å forskjønne seg selv, kan du være en god match for en teknikk for forlengelse av vipper! Mens du er i dette yrket, betjener du kunder som ønsker å ha lengre, tykkere og tykkere øyenvipper ved å feste semi-permanente øyenvippeutvidelser til naturlige øyenvipper. For det må du bli sertifisert og kunder for å være en vellykket tekniker.

Steg

Del 1 av 3: Bli sertifisert

Bli en øyenvippetekniker Trinn 1
Bli en øyenvippetekniker Trinn 1

Trinn 1. Finn ut forskriften om sertifisering for å bli tekniker for forlengelse av øyenvipper

Noen stater krever at du er lisensiert som ekspert på skjønnhet, estetikk eller helse for å bli tekniker for forlengelse av vipper. Hvis du vil utøve dette yrket, kan du søke informasjon om sertifiseringsprosedyrene som er foreskrevet av de lokale myndighetene.

Prøv å finne ut hvilke forskrifter som gjelder ved å gå til nettstedet til Ministry of Cooperatives and Small and Medium Enterprises (Kemenkopukm) RI. Kontakt også opplæringsleverandøren for informasjon om dette før du registrerer deg

Bli en øyenvippetekniker Trinn 2
Bli en øyenvippetekniker Trinn 2

Trinn 2. Bli kosmetolog eller estetiker hvis dette kreves av din lokale myndighet

Kosmetologer har lisens til å utføre hår-, hud- og neglepleie. Estetikeren har kun lisens til å behandle hud. Finn ut hvilke lisenser du trenger for å bli sertifisert for å være tekniker for forlengelse av øyenvipper.

Sørg for at du i detalj forstår regjeringens forskrifter om sertifiseringene som kreves for dette yrket, og se etter skjønnhetskurs som åpner utdanningsprogrammer slik at du kan overholde disse forskriftene

Bli en øyenvippetekniker Trinn 3
Bli en øyenvippetekniker Trinn 3

Trinn 3. Ta et treningsprogram for å mestre dine ferdigheter som tekniker for forlengelse av øyenvipper

Det første treningsnivået gir sertifisering etter at deltakerne har mestret de grunnleggende ferdighetene i profesjonelle øyenvippeutvidelser. Vanligvis varer opplæringen 1-3 dager online eller ansikt til ansikt, og gebyret inkluderer det lærte materialet, falske øyenvipper, spesielt øyenvippelim og en applikator som kan brukes etter at treningen er fullført.

Generelt lærer opplæringen kunnskap om allergiske reaksjoner, hvordan man opprettholder renslighet på jobben, prosedyrer for håndtering av klienter og teknikker for påføring av øyenvippeutvidelser

Merknader:

Treningskostnadene varierer mye, men er vanligvis relativt dyre. Ta deg tid til å finne ut informasjon om arrangørene og gjennomføring av opplæringen før du overfører penger.

Del 2 av 3: Få arbeidserfaring

Bli en øyenvippetekniker Trinn 4
Bli en øyenvippetekniker Trinn 4

Trinn 1. Finn en jobb på en skjønnhetssalong eller klinikk

Finn ut plasseringen av en salong eller skjønnhetsklinikk som tilbyr sminke, hårstyling, hår- og neglepleie og andre tjenester, inkludert øyenvippeutvidelser. Dette trinnet er en mulighet til å få arbeidserfaring ved å betjene kunder som ønsker å bruke øyenvippeutvidelser. I tillegg kan du møte mennesker som er i skjønnhetsbransjen og villige til å dele sin kunnskap om hvordan du starter en karriere.

Hvis du kjenner adressen til en salong som allerede har betjent øyenvippeutvidelser, kan du kontakte eieren eller lederen av salongen for å spørre om det er ledige stillinger. Hvis salongen ikke allerede tilbyr denne tjenesten, kan du spørre om du kan jobbe som tekniker for å betjene kunder som ønsker å bruke øyenvippeutvidelser

Bli en øyenvippetekniker Trinn 5
Bli en øyenvippetekniker Trinn 5

Trinn 2. Server så mange nye klienter som mulig

Når du begynner å jobbe, kan du gjøre en feil eller skuffe en klient slik at han ikke vil komme til salongen igjen.

Tips:

Inviter så mange nye kunder som mulig i håp om at de vil bli kunder, og til og med fortsette å lete etter deg i tilfelle du flytter til en annen salong eller åpner din egen salong.

Bli en øyenvippetekniker Trinn 6
Bli en øyenvippetekniker Trinn 6

Trinn 3. Lag et visittkort, og del det deretter med venner og bekjente

Noen salonger lager visittkort til sine ansatte gratis for å forbedre forretningen til begge parter, men det er også de som ber ansatte skrive ut sine egne visittkort som inneholder salongens adresse og telefonnummer.

Legg visittkortet ditt ved siden av flygebladet i resepsjonen i nærheten av salonginngangen. Del også visittkort med venner og bekjente

Del 3 av 3: Åpne din egen salong

Bli en øyenvippetekniker Trinn 7
Bli en øyenvippetekniker Trinn 7

Trinn 1. Forbered et arbeidssted

Bestem den mest passende arbeidsplassen, for eksempel hjemme eller åpne din egen salong. Hvis du vil jobbe hjemmefra, kan du sette opp et rent og profesjonelt arbeidsområde. Hvis du ønsker å leie en plass, bør du vurdere å jobbe med en skjønnhetsbedriftseier (frisør eller negleartist) slik at leien deles og flere kunder kan betjenes.

På din egen salong vil du tilby installasjon av øyenvipper (falske og utvidelser), mens forretningspartnere betjener kunder i henhold til deres ferdigheter. Hvis du vil være en eneste investor og ha et bredt spekter av skjønnhetskunnskaper, må du inkludere øyenvippeforlengelsestjenester i brosjyren din, samt hår og sminke

Bli en øyenvippetekniker Trinn 8
Bli en øyenvippetekniker Trinn 8

Trinn 2. Tilbyr en månedlig plan eller rabattert pris for det første besøket

Å gjøre nye kunder til kunder kan gjøres ved å kreve svært lave priser for det første besøket. Klienter som er interessert i å bruke øyenvippeutvidelser fordi de er rimelige, gjør dette til en nødvendighet. Den nye klienten er allerede kunde!

Bli en øyenvippetekniker Trinn 9
Bli en øyenvippetekniker Trinn 9

Trinn 3. Distribuer flygeblad og visittkort

La flygeblad og visittkort ligge på flere steder, for eksempel en kaffebar, apotek eller gavebutikk i nærheten av en salong. Møt eieren for å forklare at du starter din egen virksomhet, og spør om du kan legge igjen brosjyrer og visittkort.

Bli en øyenvippetekniker Trinn 10
Bli en øyenvippetekniker Trinn 10

Trinn 4. Be venner om hjelp, slik at du kan øve

De mest effektive kampanjene er attester fra kunder. Fortell vennene dine at du tilbyr billige øyenvippeforlengelsestjenester, og legg igjen noen visittkort. Be dem om å oppgi informasjonen og visittkortet ditt når du møter noen som ønsker å bruke øyenvippeutvidelser.

Anbefalt: