Hvordan vite om han virkelig elsker deg (med bilder)

Innholdsfortegnelse:

Hvordan vite om han virkelig elsker deg (med bilder)
Hvordan vite om han virkelig elsker deg (med bilder)

Video: Hvordan vite om han virkelig elsker deg (med bilder)

Video: Hvordan vite om han virkelig elsker deg (med bilder)
Video: Смерть в отеле: Что произошло с девушкой, которую никто не знал? 2024, Kan
Anonim

Han kan si at han elsker deg, men hvordan kan du være sikker? Hva om han ikke mener det han sier? Selv om det er komplisert, kan du fortsatt finne ut om han elsker deg eller ikke. Du må se etter forskjellige tegn, for eksempel hvor lang tid han bruker med deg eller hvor mye innsats han legger i forholdet til deg. Husk at hver mann er forskjellig, så ikke alle tipsene i denne wikiHow vil fungere for partneren din.

Steg

Del 1 av 3: Observere handlingene hans

Fortell om han virkelig elsker deg Trinn 1
Fortell om han virkelig elsker deg Trinn 1

Trinn 1. Se hvordan han behandler deg

Hvis han elsker deg, vil han behandle deg med respekt. Dette betyr at han vil lytte til deg og bry seg om hva som skjer i livet ditt. Han legger merke til de små tingene du liker og prøver å gi dem til deg. Han verdsetter deg som et individ og lytter oppriktig til din mening. Ting som dette viser at han virkelig bryr seg om deg.

Fortell om han virkelig elsker deg Trinn 2
Fortell om han virkelig elsker deg Trinn 2

Trinn 2. Vær oppmerksom på hvor ofte du stiller spørsmål ved følelsene hennes

Hvis han virkelig elsker deg, trenger du ikke stille spørsmål ved det. I dette tilfellet vil han få deg til å "føle" eller se kjærligheten på noen måte (f.eks. Ved å vise følelsene sine og fortelle deg).

  • På den annen side må du sørge for at angsten din ikke overmanner følelsene til noen som virkelig elsker deg. Med andre ord kan du føle at han ikke elsker deg, men det er egentlig bare din bekymring. Hvis din eks har fortalt deg at du noen ganger blir for "klissete" til ham, er ordene hans et tegn på at du har angst eller tvil. Du kan også føle at du må være en veldig god person for å vinne kjærligheten hennes eller prøve å dekke alle hennes behov hele tiden, uten å tenke på dine egne.
  • En måte å bekjempe denne typen angst på er å ta hensyn til dine egne følelser, i stedet for å fokusere på andres følelser. Ta deg tid til å identifisere hver følelse du føler. Når du kjenner dem igjen, vær oppmerksom på hvilken innvirkning disse følelsene har på din oppførsel. Hvis du føler deg opprørt og begynner å bekymre deg for at kjæresten din ikke elsker deg, kan du umiddelbart prøve å gi ham mer lykke/tilfredshet. Ofte er denne typen angst ubegrunnet, spesielt hvis han alltid prøver å vise sin kjærlighet til deg.
  • I tillegg er det viktig at du identifiserer kilden til din usikkerhet eller angst. Kanskje du har "absorbert" kritikk eller hva foreldrene dine sier, eller opplevd fiasko i et tidligere forhold med en mann som alltid behandlet deg dårlig. Ikke la disse tingene gå inn i deg. I stedet motvirker du disse tingene. Når du begynner å tvile på ham eller deg selv, kan du prøve å kontrollere og snu ting. For eksempel, hvis du sier: "Ugh, han ringer meg ikke lenger. Kanskje han ikke elsker meg lenger,”prøv å stoppe slike tanker. Du kan motvirke det ved å si "Nei. Det er ikke sant. Han elsker meg og sier det hver dag. Kanskje han er opptatt akkurat nå."
Fortell om han virkelig elsker deg Trinn 3
Fortell om han virkelig elsker deg Trinn 3

Trinn 3. Vær oppmerksom på hvor mye tid han bruker sammen med deg

En mann som elsker deg vil tilbringe tid med deg. Hvis han kan sette av tid til deg regelmessig og gjøre en innsats for å se deg, er det en god sjanse for at han elsker deg.

  • Legg merke til om han ofte bryter løftene. Hvis han ikke bryr seg om deg, er det en god sjanse for at han ofte avbryter planene med deg. Dette betyr at han ikke vil få tid til deg så ofte som du gjør for ham, og hvis han tar seg tid til deg, kan han ende opp med å kansellere planer i siste øyeblikk. Hvis han ikke er konsekvent i sin tid, elsker han deg sannsynligvis ikke.
  • Noen ganger har selvfølgelig noen åpenbare grunner til å kansellere avtalene sine. Imidlertid bør han gi deg beskjed så snart som mulig. Han måtte også være villig til å legge om planene sine. Hvis ikke, kan det være at han ikke er interessert i deg.
Fortell om han virkelig elsker deg Trinn 4
Fortell om han virkelig elsker deg Trinn 4

Trinn 4. Se om han er villig til å påta seg sitt ansvar eller vise deltakelse

Dette betyr at han også er involvert i planlegging av aktiviteter eller datoer, og ikke bare deg. Du trenger ikke å planlegge alt selv. Hvis han tar initiativ til å lage planer (minst en gang i blant), bryr han seg virkelig om deg.

En måte å sikre at han har initiativ på er å ikke legge noen planer i det hele tatt. La ham planlegge en date for deg. Han må være villig til å ta initiativ hvis han virkelig bryr seg om deg

Fortell om han virkelig elsker deg Trinn 5
Fortell om han virkelig elsker deg Trinn 5

Trinn 5. Sørg for at han er villig til å inngå kompromisser

I et forhold må den ene parten noen ganger ofre ved å gå på kompromiss. På en gang er det personen som gir og andre ganger er det du som gir. For eksempel vil han kanskje se en film han ikke liker (og du liker den virkelig). Til forskjellige tider kan det være lurt å besøke en kafé med sportstema sammen med ham fordi han liker det, selv om det personlig ikke er sportskafeer du liker best. Hvis han er villig til å delta i gi og ta, kan han virkelig være forelsket i deg.

Fortell om han virkelig elsker deg Trinn 6
Fortell om han virkelig elsker deg Trinn 6

Trinn 6. Se om han er villig til å gjøre små ting for deg

For eksempel kan han spørre om du vil ha en drink når han går på kjøkkenet. Det kan også lade telefonen når den er svak. Hvis han forutser dine behov og gjør små ting som "gjør" livet ditt, er det en god sjanse for at han elsker deg.

Fortell om han virkelig elsker deg Trinn 7
Fortell om han virkelig elsker deg Trinn 7

Trinn 7. Sørg for at han ikke er flau over deg

Hvis han elsker deg og vil være med deg, trenger han ikke skamme seg over ditt nærvær. Dette betyr at han i det minste bør være villig til å presentere deg for venner og familie. Hvis han ikke vil gjøre det, er han kanskje ikke sikker på følelsene sine for deg. Selv om han kan ha andre grunner til ikke å presentere deg for andre mennesker (f.eks. På grunn av religiøse forskjeller), kan sjenansen hans tjene som et advarselsskilt for deg.

Fortell om han virkelig elsker deg Trinn 8
Fortell om han virkelig elsker deg Trinn 8

Trinn 8. Se om han liker å være rundt deg når han er ute offentlig

Dette trinnet er i tråd med det forrige trinnet. Hvis han er flau over deg, vil han ta avstand fra deg offentlig. Med andre ord, vær oppmerksom på om han ofte trekker eller klemmer deg offentlig eller viser kjærligheten åpenlyst (f.eks. Ved å holde hendene eller klemme deg). Hvis ikke, kanskje han ikke liker deg. Imidlertid kan det også indikere at han er en sjenert person som ikke har våget å vise sin kjærlighet åpent i offentligheten.

Del 2 av 3: Tolke kommunikasjonen

Fortell om han virkelig elsker deg Trinn 9
Fortell om han virkelig elsker deg Trinn 9

Trinn 1. Vær oppmerksom på hvordan den kommuniserer

Hvis han bare ringer deg en gang i uken og ikke har mye å si, er det sannsynligvis ikke et godt tegn. Men hvis han sender deg tekstmeldinger eller e -postmeldinger spontant og ringer deg regelmessig, kan han ikke få deg ut av sinnet og (mest sannsynlig) elske deg.

Husk at hver mann er annerledes. Kanskje han er en introvert som egentlig ikke liker å tilbringe tid med andre mennesker, til og med noen han elsker. Sørg for at du kjenner karakteren eller personligheten før du drar konklusjoner

Fortell om han virkelig elsker deg Trinn 10
Fortell om han virkelig elsker deg Trinn 10

Trinn 2. Vær oppmerksom på tingene han bryr seg om

Dette betyr at når han er sammen med ham, spør han om deg og hvordan har du det? Virker han virkelig bekymret for tingene i livet ditt? Hvis han virker interessert i livet ditt, er det sannsynlig at han også bryr seg om deg.

Fortell om han virkelig elsker deg Trinn 11
Fortell om han virkelig elsker deg Trinn 11

Trinn 3. Finn ut om han husker noe om deg

Generelt har og vil (og alle) mennesker sikkert glemme en rekke ting, inkludert viktige datoer og tidligere samtaler. Men hvis han prøver å huske viktige datoer og tar hensyn til tidligere samtaler ved å bringe dem tilbake, er det en god sjanse for at han forelsker seg i deg.

Fortell om han virkelig elsker deg Trinn 12
Fortell om han virkelig elsker deg Trinn 12

Trinn 4. Se om han er villig eller "villig" til å kjempe

For å virkelig kjempe med noen må du ta vare på dem, og deretter finne ut hvordan du skal gjøre opp. Hvis han ikke vil kjempe eller ignorere argumenter, bryr han seg egentlig ikke om deg.

Du trenger ikke å ha en stor kamp (f.eks. Fysisk kamp). Imidlertid bør dere begge kunne uttrykke meninger og tanker, selv om dere ender med å kjempe. Hvis han ikke virker som om han vil være med, liker han sannsynligvis deg ikke

Fortell om han virkelig elsker deg Trinn 13
Fortell om han virkelig elsker deg Trinn 13

Trinn 5. Vær oppmerksom på grammatikken han bruker

Dette betyr at hvis han begynner å bruke pronomenet "vi" regelmessig i stedet for bare "jeg", vil han sannsynligvis elske deg. "Vi" betyr at han begynner å tenke på deg som en enhet eller et par, noe som også betyr at han begynner å forplikte seg til et forhold til deg.

Fortell om han virkelig elsker deg Trinn 14
Fortell om han virkelig elsker deg Trinn 14

Trinn 6. Observer ditt eget språk eller eventuelle vilkår

Hvis du har ditt eget språk eller begreper, inkludert sære kallenavn og vitser som bare dere to kjenner, kan dette være et godt tegn. Dette betyr at han bryr seg om deg og ønsker et fullt forhold. Hvis han har et kallenavn for deg (og bare for deg), betyr dette at han i det minste er tiltrukket av deg.

Fortell om han virkelig elsker deg Trinn 15
Fortell om han virkelig elsker deg Trinn 15

Trinn 7. Still gjerne spørsmål

Hvis du er i et sunt forhold, kan du begynne å chatte om hvordan du føler det. Snakk om hva du liker om ham, og fortell ham hvordan du føler det. Etter det, spør om han har de samme følelsene for deg.

For eksempel kan du si: "Jeg tror jeg liker deg. Jeg vet ikke om du føler det på samme måte. Jeg føler meg litt urolig."

Del 3 av 3: Forstå hvorfor ikke si "Jeg elsker deg"

Fortell om han virkelig elsker deg Trinn 16
Fortell om han virkelig elsker deg Trinn 16

Trinn 1. Innse at han kan være redd for avvisning

Å uttrykke din kjærlighet får deg til å føle deg sårbar fordi det er en mulighet for at motstanderen/partneren din ikke kan gjengjelde følelsene dine. Han kan være redd for at du vil avvise hans kjærlighet, selv etter at du viser din kjærlighet til ham.

Fortell om han virkelig elsker deg Trinn 17
Fortell om han virkelig elsker deg Trinn 17

Trinn 2. Forstå fortidens innvirkning på nåtiden

Hvis han har vært i et dårlig forhold tidligere, vil han sannsynligvis ikke engasjere seg følelsesmessig i et nytt forhold med en gang. Derfor må du ikke umiddelbart anta at noe er galt hvis han ikke har sagt/vist sin kjærlighet. Han venter kanskje til han føler seg klar til å forplikte seg til deg.

Fortell om han virkelig elsker deg Trinn 18
Fortell om han virkelig elsker deg Trinn 18

Trinn 3. Innse at noen gutter har vanskelig for å uttrykke følelsene sine

Kanskje liker han ikke å snakke om følelsene han føler. I stedet foretrekker han å vise sine følelser for deg ved å gjøre deg til en prioritet i livet hans.

Tips

  • Når han stoler på deg nok til å dele sine problemer og bekymringer, og spør deg om råd, betyr det at tankene dine eller meninger er veldig verdifulle for ham.
  • Snakk med ham og fortell ham hvordan du har det.
  • Ikke anta at han ikke elsker deg hvis du ikke vil spørre.
  • Ikke les situasjonen feil. Sørg for at han virkelig liker deg før du drar konklusjoner.
  • Bare fordi han ikke sier "jeg elsker deg" hele tiden, betyr det ikke at han ikke elsker deg. Noen ganger er han bare nervøs for å si det, selv om han vet at du vil returnere ordene hans med det samme.
  • Prøv å få en god prat om hva du vil gjøre i fremtiden, og hvis han nekter/holder seg borte fra temaet, er det en god sjanse for at han ikke liker deg. Det kan også være et sensitivt tema for ham. Du må gi ham beskjed om at alt er bra, og at han fortsatt har deg. Fortell ham at du alltid vil være der for ham hvis han trenger å snakke om det. På denne måten kan han åpne seg for samtalen. Hvis han vil snakke om det, husk at gode samtalekunnskaper er nødvendig i et sunt forhold.

Anbefalt: