Hvordan ha et hemmelig forhold til noen: 15 trinn

Innholdsfortegnelse:

Hvordan ha et hemmelig forhold til noen: 15 trinn
Hvordan ha et hemmelig forhold til noen: 15 trinn

Video: Hvordan ha et hemmelig forhold til noen: 15 trinn

Video: Hvordan ha et hemmelig forhold til noen: 15 trinn
Video: Derfor kan hestehuller være livsfarlige 2024, Kan
Anonim

Du må kanskje holde forholdet ditt hemmelig av flere årsaker. For eksempel er det kanskje forbudt for deg å ha relasjoner med kolleger på kontoret. Kanskje du er en hemmelighetsfull person og ikke vil at privatlivet ditt skal bli avslørt hele tiden. Uansett årsak, er det trinn du kan ta for å etablere et hemmelig forhold til noen.

Steg

Metode 1 av 2: Holde relasjoner hemmelige på jobb

Ha et hemmelig forhold til noen Trinn 1
Ha et hemmelig forhold til noen Trinn 1

Trinn 1. Unngå intimitet på jobben

Kontoret er ikke et sted å gjøre noe med noen. I tillegg til å bli lett fanget, kan intimitet på jobben også være en årsak til at kontoret sparker deg. Skjul derfor din intimitet med partneren din mens du er på kontoret.

Selv om noen selskaper kan si opp deg for slik oppførsel, kan andre overføre deg til en annen seksjon eller avdeling, i forkant eller legge en formell negativ merknad om din ansettelseshistorie

Ha et hemmelig forhold til noen Trinn 2
Ha et hemmelig forhold til noen Trinn 2

Trinn 2. Ikke isoler andre kolleger

Dette betyr at når du skal spise lunsj, ta med andre venner, minst en gang i blant. Folk vil legge merke til at du alltid går ut til lunsj og kommer tilbake med partneren din, og begynner å snakke om dere to hvis dere aldri inviterer andre venner.

Ha et hemmelig forhold til noen Trinn 3
Ha et hemmelig forhold til noen Trinn 3

Trinn 3. Ikke planlegg en ferie sammen

Selv om det er flott å kunne reise på ferie sammen, vil folk begynne å bli mistenksom overfor forholdet ditt hvis dere to tar fri samtidig. Slik at forholdet kan forbli konfidensielt, må du ordne en ferieplan etter tur.

Ha et hemmelig forhold til noen Trinn 4
Ha et hemmelig forhold til noen Trinn 4

Trinn 4. Unngå sosiale medier

Selvfølgelig ville du ikke være så dum at du endret forholdsstatusen din til “Dating” mens du ble venner med noen kolleger på sosiale medier. Imidlertid er det også en god idé å ikke laste opp bilder av samvær med partneren din til sosiale medier. Hvis dine kolleger ofte ser dere to på sosiale medier, vil de naturligvis være mistenksom.

Husk at når du har lastet opp noe, selv bare for venner, kan det bli offentlig innhold hvis noen laster det opp på en annen plattform

Ha et hemmelig forhold til noen Trinn 5
Ha et hemmelig forhold til noen Trinn 5

Trinn 5. Utnytt muligheten, men i hemmelighet

Hvis du og partneren din ikke har avtaler med andre mennesker etter jobb, benytt anledningen. Dra på middag sammen. Tilbring natten sammen. Sørg imidlertid for at du planlegger dette på forhånd ved å ta med deg klær på jobb neste dag (hvis du bor sammen).

Ha et hemmelig forhold til noen Trinn 6
Ha et hemmelig forhold til noen Trinn 6

Trinn 6. Vis ærlighet

Hvis noen spør deg om forholdet ditt, er dette en god tid å innrømme det, i hvert fall hvis du ikke vil få alvorlige konsekvenser eller straff. Når en kollega spør om forholdet ditt, er det mulig at andre kolleger allerede er mistenksom overfor forholdet ditt til partneren din. Bare forklar forholdet ærlig.

Metode 2 av 2: Skjule forhold for venner og familie

Ha et hemmelig forhold til noen Trinn 7
Ha et hemmelig forhold til noen Trinn 7

Trinn 1. Diskuter forholdet til partneren din

Hvis du bevisst vil skjule forholdet, må du diskutere beslutningen med partneren din. Ellers kan han anta at du er flau over det. Diskuter hvorfor du skjuler forholdet ditt mens du er åpen om hvordan du føler det.

Ha et hemmelig forhold til noen Trinn 8
Ha et hemmelig forhold til noen Trinn 8

Trinn 2. Forstå at av en eller annen grunn kan partneren din bli opprørt

Folk skjuler forhold av forskjellige årsaker, fra religiøse forskjeller til betydelige aldersgap. Utroskap er selvfølgelig også en av grunnene til at forholdet er skjult, og er en form for hemmelig forhold. Imidlertid ønsker folk vanligvis ikke å bli skjult for noen, så du kan ende opp med å gjøre partneren din sur når du ønsker dette.

Ha et hemmelig forhold til noen Trinn 9
Ha et hemmelig forhold til noen Trinn 9

Trinn 3. Angi en tidsbegrensning

På et tidspunkt kan du ikke lenger skjule forholdet ditt. Du og din partner må bestemme tidspunktet for avsløring av forholdet som blir levd. Gjør derfor en avtale om riktig tidspunkt for å dele forholdet. Du kan både angi en bestemt tidsperiode (f.eks. 3 måneder) eller en fast dato (f.eks. Den 8. dagen i måneden X). Det viktigste er imidlertid at dere begge er enige om den valgte tidsfristen.

Ha et hemmelig forhold til noen Trinn 10
Ha et hemmelig forhold til noen Trinn 10

Trinn 4. Hold deg unna sosiale medier

Som med romantiske forhold på jobben, hvis du vil holde forholdet ditt hemmelig for venner og familie, ikke legg ut bilder av dem sammen på sosiale medier. Selvfølgelig må du ikke endre forholdet ditt.

Ha et hemmelig forhold til noen Trinn 11
Ha et hemmelig forhold til noen Trinn 11

Trinn 5. Slett bevis på kommunikasjon med ham

Når du er med familiemedlemmer som (sannsynligvis) vil se på telefonen eller kommunikasjonsenheten din, er det viktig å slette bevis på chatter med partneren din. Slett korte meldinger, direktemeldinger, samtalehistorikk og telefonsvarer fra ham så snart som mulig fra telefonen, nettbrettet og datamaskinen.

Alternativt kan du kjøpe billige mobiltelefoner spesielt for hemmelige forhold. Imidlertid kan det være vanskeligere eller upraktisk når du trenger å holde to telefoner

Ha et hemmelig forhold til noen Trinn 12
Ha et hemmelig forhold til noen Trinn 12

Trinn 6. Opprett en egen e -postkonto

Hvis noen har tilgang til e -postkontoen din, kan du opprette en ny konto for å skjule forholdet ditt til partneren din. Velg en tjeneste som er forskjellig fra tjenesten som kan brukes, og bruk et annet navn, slik at den ikke er knyttet eller knyttet til din personlige identitet.

Ha et hemmelig forhold til noen Trinn 13
Ha et hemmelig forhold til noen Trinn 13

Trinn 7. Slett nettleserloggen

Hvis du besøker et mistenkelig nettsted, til og med et fancy restaurantnettsted, kan du slette nettleserloggen når du er ferdig med å bruke datamaskinen. Selvfølgelig trenger du bare å slette loggen hvis du bruker en delt datamaskin. Det er imidlertid en god idé å spille det trygt hvis du vil holde forholdet ditt hemmelig.

Noen nettlesere, for eksempel Google Chrome, har en funksjon som lar deg surfe uten å bli sporet av internett. Men hvis nettleseren din ikke har denne funksjonen, må du bare slette loggen og informasjonskapslene når du er ferdig med å bruke datamaskinen. Slettingsfunksjonen er tilgjengelig i hovedmenyen og segmentet for nettleserhistorikk

Ha et hemmelig forhold til noen Trinn 14
Ha et hemmelig forhold til noen Trinn 14

Trinn 8. Bruk et annet kredittkort

Hvis du og din familie deler kredittkortgebyrer, bruker du et annet kredittkort når du dater partneren din. Gjør om mulig kontant. Ellers vil andre familiemedlemmer bli forvirret når de ser de "mistenkelige" kostnadene på kortregningen.

Hvis familiemedlemmene ofte ser på innholdet i lommeboken din, er det lurt å oppbevare det ekstra kredittkortet på et hemmelig sted

Ha et hemmelig forhold til noen Trinn 15
Ha et hemmelig forhold til noen Trinn 15

Trinn 9. Besøk det skjulte stedet

Du bør kjenne stedene som besøkes av venner og familie. Unngå steder som setter dere begge i fare for å møte dem. Kjør om nødvendig ut av byen eller et område utenfor sentrum, slik at du ikke støter på folk du kjenner.

Anbefalt: