3 måter å vite om noen liker deg

Innholdsfortegnelse:

3 måter å vite om noen liker deg
3 måter å vite om noen liker deg

Video: 3 måter å vite om noen liker deg

Video: 3 måter å vite om noen liker deg
Video: INTIMACY: How To Get Your Partner To Understand You 2024, Kan
Anonim

Vær oppmerksom på fysiske tegn som han viser, for eksempel øyekontakt, nærhet og uro. Finn også ut om han følger deg på sosiale medier, og vær oppmerksom på hvor ofte han skriver deg. Lytt til hva han har å si til deg og om deg. Til slutt, spør vennene dine om deres mening og husk at du alltid kan spørre dem direkte om hvordan de føler.

Steg

Metode 1 av 3: Observere kroppsspråk

Finn ut om noen er forelsket i deg Trinn 1
Finn ut om noen er forelsket i deg Trinn 1

Trinn 1. Se etter skarp øyekontakt

Hvis han fortsetter å stirre på deg eller se på deg, er det en god sjanse for at han har følelser for deg. Prøv å legge merke til forskjellen mellom en uformell stirring når du chatter med et mer intenst og lidenskapelig blikk. Mengden øyekontakt han viser er en måte å tiltrekke seg og ta hensyn til ham.

  • Når du får ham til å se på deg, legg merke til om han later som om han ser den andre veien. Dette kan være et tydelig tegn på at han liker deg.
  • Prøv å stå utenfor syne av ham for å se om han vil bevege seg til en posisjon der han kan se deg. For eksempel, hvis dere to har en gruppechat, kan du prøve å stå bak noen, slik at de ikke kan se deg tydelig. Etter det må du være oppmerksom på om han flytter eller bytter sted, slik at han kan se deg tydeligere.
Finn ut om noen er forelsket i deg Trinn 2
Finn ut om noen er forelsket i deg Trinn 2

Trinn 2. Legg merke til hvor nært det er deg

Hvis han prøver å stå ved siden av deg på en fest, eller sitter ved siden av deg i lunsjpausen, er det stor sjanse for at han er sterkt forelsket i deg. Dette er hans måte å bringe ham nærmere deg, slik at han kan vise at han vil og liker å være rundt deg.

Finn ut om noen er forelsket i deg Trinn 3
Finn ut om noen er forelsket i deg Trinn 3

Trinn 3. Vær oppmerksom på håndbevegelsene hans

Folk viser sine følelser gjennom kroppsspråk, inkludert håndbevegelser. Vanligvis leker kvinner ofte med håret eller berører skulderen eller hånden til noen hun liker. I mellomtiden har menn en tendens til å snakke mer mens de viser håndbevegelser når de chatter med kvinner de liker fordi de føler seg lykkelige.

Finn ut om noen er forelsket i deg Trinn 4
Finn ut om noen er forelsket i deg Trinn 4

Trinn 4. Se etter atferd som ser vanskelig ut

Hvis han ser ut til å rødme når han er rundt deg, ler ukontrollert uten grunn, ikke kan se deg i øynene, eller blir nervøs mye, har du sannsynligvis svaret. Disse tingene er klare tegn som vises av noen som har følelser.

Finn ut om noen er forelsket i deg Trinn 5
Finn ut om noen er forelsket i deg Trinn 5

Trinn 5. Se om han etterligner oppførselen din

Et vanlig tegn på tiltrekning kan vises gjennom imitasjon. Når noen etterligner en annen persons oppførsel, merker han vanligvis ikke det. Vær oppmerksom på om han bruker de sære ordene eller uttrykkene du vanligvis sier eller snakker om ting som interesserer deg for å få en bedre kontakt med deg.

Metode 2 av 3: Se etter åpenbare tegn

Finn ut om noen er forelsket i deg Trinn 6
Finn ut om noen er forelsket i deg Trinn 6

Trinn 1. Legg merke til om han følger deg på sosiale medier

Et av de store tegnene på at noen liker deg, er at de vil ha kontakt med deg gjennom sosiale medier. Dette betyr at han fortsatt tenker på deg selv om han ikke er med deg og ønsker å lære mer om ditt personlige liv.

Finn ut om noen er forelsket i deg Trinn 7
Finn ut om noen er forelsket i deg Trinn 7

Trinn 2. Vær oppmerksom på korte meldinger som ikke er dype eller for "vanlige"

Hvis han skriver mye til deg, bare for å finne ut hva du gjør, eller skrive til deg hele dagen, er det en god sjanse for at han tenker på deg hele tiden. Konstant kommunikasjon er et tydelig tegn på at han liker deg.

Finn ut om noen er forelsket i deg Trinn 8
Finn ut om noen er forelsket i deg Trinn 8

Trinn 3. Se på de små vitsene han lager

Hvis noen har følelser for deg, kan han eller hun håne eller erte deg litt, absolutt ikke for å skade følelsene dine, men for å få deg til å smile. Dette er en ganske vanlig måte å forføre noen på.

I tillegg til vitser, vær oppmerksom på morsomme og morsomme samtaler. Hvis han har følelser for deg, er det en god sjanse for at han holder samtalen lett og morsom, slik at du kan le

Finn ut om noen er forelsket i deg Trinn 9
Finn ut om noen er forelsket i deg Trinn 9

Trinn 4. Legg merke til om utseendet blir bedre

Det kan være vanskelig for deg å vite om noen alltid vil prøve å se best mulig ut, eller om endringene i utseendet er gjort med vilje for deg. Hvis du er venn med ham på Facebook, kan du ta en titt på bildene hans for å få en ide om hvordan han ser ut når du ikke er sammen med ham. Hvis det ser ut til at han bare ser best ut når han er hos deg, kan du fortelle at han prøver å imponere deg.

Finn ut om noen er forelsket i deg Trinn 10
Finn ut om noen er forelsket i deg Trinn 10

Trinn 5. Vær oppmerksom på de spesielle gavene han gir

Hvis han besøker en butikk du liker å kjøpe en spesiell gave til deg, eller gir deg en liten overraskelse, er det et tegn på at han liker deg. Han vil gjøre deg glad med en enkel form for kjærlighet og viser at han bryr seg om deg.

Finn ut om noen er forelsket i deg Trinn 11
Finn ut om noen er forelsket i deg Trinn 11

Trinn 6. Vær oppmerksom på tiden han har for deg

Hvis han alltid er villig til å tilbringe tid med deg og aldri går glipp av sjansen til å møte deg, kan du være sikker på at han liker deg. Vær også oppmerksom på om han kommer til fester du deltar på eller avlyser andre arrangementer, slik at han kan tilbringe tid med deg.

Finn ut om noen er forelsket i deg Trinn 12
Finn ut om noen er forelsket i deg Trinn 12

Trinn 7. Vær oppmerksom på komplimentene han gir

Hvis noen liker deg, vær forberedt på å få komplimenter fra dem, selv for de små tingene du gjør. Noen som liker deg vil merke endringer i deg (f.eks. Etter at du har klippet deg eller kjøpt et par nye sko). Han vil også "vekke deg" av endringen med ros.

Metode 3 av 3: Still spørsmål

Finn ut om noen er forelsket i deg Trinn 13
Finn ut om noen er forelsket i deg Trinn 13

Trinn 1. Finn ut hva han snakker om deg til sine andre venner

Hvis han snakker fine ting om deg til venner eller familie, eller tar opp navnet ditt når han har sjansen, er det en god sjanse for at han liker deg. Dette viser at han alltid tenker på deg og vil snakke om deg. Hvis du får en sjanse, kan du prøve å spørre vennene hans hva han snakker om når du ikke er sammen med dem. Du kan stille spørsmål som:

“Er han på date/dating? Jeg har aldri hørt om forholdet, og jeg var bare nysgjerrig."

Finn ut om noen er forelsket i deg Trinn 14
Finn ut om noen er forelsket i deg Trinn 14

Trinn 2. Spør vennene dine hva de synes om det

Vennene dine er den viktigste ressursen du kan vende deg til fordi de kan ha lagt merke til eller hørt om ting du ikke visste. Spør om de noen gang har sett ham kaste lidenskapelige blikk på deg, eller snakke om deg når du ikke er sammen med ham. Dine venner kan gi ærlige svar.

  • "Vet du hvem han er forelsket i? Har du noen gang hørt om noen han liker?
  • “La du merke til at han oppførte seg annerledes da han var rundt meg? Føler du at han behandler meg som en venn eller mer?”
Finn ut om noen er forelsket i deg Trinn 15
Finn ut om noen er forelsket i deg Trinn 15

Trinn 3. Vær åpen og spør henne om følelsene hennes direkte

En av de beste måtene å finne ut hvordan noen har det, er å samle mot og spørre dem personlig. Dette kan være vanskelig for både deg og den andre personen, men det er den eneste måten å vite sikkert hvordan han føler. Det er flere spørsmål du kan stille ham:

  • "Hei. Jeg har tenkt på noe i det siste. Liker du deg mer enn bare en venn?"
  • Hvis du liker ham også, kan du si: “Jeg vil snakke med deg om noe. Jeg liker deg, og jeg lurer på om du føler det samme med meg."

Tips

  • Av og til tilbringe tid med ham. Prøv å bli bedre kjent med hverandre.
  • Ikke vær frekk mot ham når han er rundt deg.
  • Hvis du ikke liker det så mye, behold følelsen. Ellers kan du skade følelsene hans.

Anbefalt: