Slik knytter du en sløyfe: 14 trinn (med bilder)

Innholdsfortegnelse:

Slik knytter du en sløyfe: 14 trinn (med bilder)
Slik knytter du en sløyfe: 14 trinn (med bilder)

Video: Slik knytter du en sløyfe: 14 trinn (med bilder)

Video: Slik knytter du en sløyfe: 14 trinn (med bilder)
Video: Как зашить ДЫРКУ на куртке, джинсах, штанах, носке, футболке, чтобы не было видно 2024, Kan
Anonim

Enten du har på deg en smoking i et bryllup eller synger som en gruppe, må du vite hvordan du skal knytte en sløyfe. Dette er kanskje ikke noe de fleste av oss gjør, men hvis du kan knytte skolissene, kan du sikkert knytte en sløyfe fordi knutene er de samme. Selv om dette kan være vanskelig første gangen du prøver det fordi bevegelsene til å knytte skolisser og sløyfe er litt forskjellige, med tålmodighet og øvelse, vil du kunne knytte en sløyfe like lett som skolisser!

Steg

Del 1 av 3: Måling av sløyfe

Knyt en sløyfe Trinn 1
Knyt en sløyfe Trinn 1

Trinn 1. Løft kragen

Selv om sløyfe kan bindes enten med kragen hevet eller ikke, vil du finne det mye lettere å se bevegelsene dine med kragen hevet, så løft kragen og sørg for at den øverste knappen er festet.

Du burde også bruk speilet som hjelp så bevegelsen med å knytte sløyfe under de første forsøkene.

Image
Image

Trinn 2. Mål nakken din

Stå rett og bruk et skreddersydd målebånd for å måle nakken din fra bunnen av nakken og fram til kragen på skjorten like rundt Adams eple.

Plasser pekefingeren mellom målebåndet for å gjøre det lettere for deg å puste

Knyt en sløyfe Trinn 3
Knyt en sløyfe Trinn 3

Trinn 3. Mål sløyfe

Selv om den bare kommer i én størrelse, er det visse måter å justere slipsets lengde på med glidebryter eller knapphull. De fleste sløyfe er utstyrt med en etikett for halsstørrelse for å tilpasse størrelsen til nakken din. Skyv glidebryterne eller knappene til nakkestørrelsen.

Image
Image

Trinn 4. Legg sløyfe rundt halsen

Akkurat som å knytte et vanlig slips, må den ene enden av sløyfen forlenges til brystet mer enn den andre enden. Legg sløyfe slik at den ene enden henger omtrent 4 cm lengre enn den andre.

Akkurat som et vanlig slips, Du kan forlenge enden av sløyfe på hver side. Det er bare at enden av slipset som vil bevege seg mer er den kortere enden. Så du må kanskje vurdere dette.

Del 2 av 3: Tie the Bowtie

Image
Image

Trinn 1. Kryss den lengre enden av slipset over den kortere enden

Du bør krysse slipset nær nakken slik at løkken er bred nok, men ikke løs. Ikke la sløyfe henge foran brystet.

Image
Image

Trinn 2. Vri den lange enden under kryssing av de to endene av slipset

Med den ene hånden som holder punktet der slipsens ender møtes foran kragen, tar du den lengre enden som henger ned og tar den opp til den møter.

  • På dette tidspunktet kan du trekke i begge ender av slipset for å stramme det rundt halsen til det føles behagelig.
  • Når slipset er stramt, ta den lengre enden av slipset tilbake til den opprinnelige siden. Du trenger ikke det igjen i neste trinn.
Image
Image

Trinn 3. Brett hengende ender og form til et bånd

Løft den kortere enden (som fremdeles henger) og brett den inn med den bredeste delen på samme side. Løft hele seksjonen og vri den 90 grader slik at den er horisontal. Denne brettet vil danne et bånd som går til samme side av skulderen som den minste delen av slipset, som ligger rett foran Adams eple.

Denne delen blir slips foran slik at det skal se ut som en sløyfe.

Image
Image

Trinn 4. Slipp den lengre enden over midten av det mindre slipset

Ta med enden av slipset som er lengre enn skuldrene, og legg det over det minste stykket du laget i forrige trinn.

Image
Image

Trinn 5. Trykk de to halvdelene av slipset foran de lange endene

Ta høyre og venstre side av det horisontalt brettet slipset og trykk dem foran de hengende endene. Toppen av den hengende enden vil nå være mellom de to.

Image
Image

Trinn 6. Tre midten av den hengende enden inn i slipsen

En liten spalte vil danne seg bak slipset som kan sees når du trykker ned på den. Brett den overhengende enden på samme side som den korte enden og trekk foldetapen gjennom hullet. Nå danner denne delen den bakre halvdelen av slipsbåndet.

Det vil dannes et gap mellom den slanke knuten i det andre trinnet og der du droppet den lange enden av slipset i trinn fire.

Del 3 av 3: Ferdigstille sløyfe

Image
Image

Trinn 1. Trekk båndet på slipset

Hvis du trekker i de løse endene av slipset, løsnes knuten på samme måte som du ville trekke på et dinglende snørebånd, så sørg for å stramme sløyfe ved å ta forsiktig i båndet.

Slips en sløyfe Trinn 12
Slips en sløyfe Trinn 12

Trinn 2. Rett sløyfe

Når du er ferdig, vil sløyfen se ut bøyd, men du kan enkelt vri slipset frem og tilbake for å fikse det.

Du må kanskje trekk litt løse ender for å løsne slipset fest den på plass før du skrur den inn igjen. Sørg for at slipset er godt festet.

Image
Image

Trinn 3. Senk kragen

Sløyfen din er nå festet og helt festet, slik at du kan trekke ned kragen og gjøre deg klar.

Knyt sløyfe Trinn 14
Knyt sløyfe Trinn 14

Trinn 4. Kontroller plasseringen av slipset med jevne mellomrom

Sløyfe kan ikke bindes i en dobbel knute som sko, så de kan løsne under slitasje og til og med falle av. Sjekk sløyfe regelmessig for å sikre at den holder seg stram og ser perfekt ut.

Tips

  • Øv på å knytte en sløyfe rundt lårene. Denne øvelsen er lettere på armene, og du kan se bevegelsen og føle knutene. Lårene dine er like over knærne og nesten like store som nakken din.
  • Hvis du er forvirret av trinnvis veiledning, tenk deg skoene dine. Sløyfeknuten er den samme knuten de fleste bruker til å knytte sko. Tenk deg at hodet ditt stikker ut av skoen din som en skosåle. Tenk deg nå å knytte sko fra bunnen. Slik knytter du en sløyfe.
  • Når du har knyttet slipset, kan du prøve å endre vinkelen på slipset eller endre størrelsen på knuten. Sløyfe gir plass til å vise frem din personlige stil.
  • Sørg for at slipset ditt er i riktig størrelse og føles behagelig.

Relaterte wikiHow -artikler

  • Slips
  • Slipsbånd

Anbefalt: