Slik gjør du en tilbakeslag på en trampoline: 10 trinn (med bilder)

Innholdsfortegnelse:

Slik gjør du en tilbakeslag på en trampoline: 10 trinn (med bilder)
Slik gjør du en tilbakeslag på en trampoline: 10 trinn (med bilder)

Video: Slik gjør du en tilbakeslag på en trampoline: 10 trinn (med bilder)

Video: Slik gjør du en tilbakeslag på en trampoline: 10 trinn (med bilder)
Video: Rund og fast op Krympede slappe bryster på 7 dage: 3 cm op! Forebyg brystkræft 2024, Kan
Anonim

Hvis du vet hvordan du gjør en frontvending, er det på tide å gå videre til baksiden. Imidlertid kan dette trekket være farlig hvis du ikke vet hvordan du gjør det riktig. For å forhindre skade, bør bevegelsen utføres i små trinn. Først av alt, gjør et bakteppe. Bytt deretter til håndfjær over skulderen, håndfjær bak, og til slutt tilbakeslag. Denne metoden bidrar også til å bygge din selvtillit.

Steg

Del 1 av 3: Klargjøring av kroppen

Image
Image

Trinn 1. Arbeid med partnere

Sørg for at du har noen med deg når du først trener vendinger for å forhindre alvorlig skade fra et feil trekk. Partnere kan også finne flyttefeilene dine, noe som gjør hele prosessen lettere å gjøre. Sørg for at partneren din ikke skader seg selv.

  • Hvis partneren din er en erfaren og dyktig trampoline, kan du be dem hjelpe deg med å starte og snurre. Partneren din kan plassere hendene nær ryggen din og skyve føttene opp mens du snur. Du og partneren din må være klare når du skal snu. Du må gjøre deg klar før du spinner.
  • Hvis partneren din ennå ikke er dyktig og komfortabel med trampolinen, eller tilstedeværelsen av en annen person får deg til å nøle med å snu, må han eller hun stå på siden av trampolinen og være i beredskap.
Image
Image

Trinn 2. Varm opp på trampolinen

Start med en oppvarming for å forberede kroppen din. Hopp opp og ned, bøy bena og kjenn på materialet og studsen på trampolinen under føttene.

Noen trampoliner skal være forskjellige fra andre. Sørg for at du er kjent med trampolinen som brukes, og at trampolinen ikke har noen svake sider. Ikke la deg lande på trampolinen

Image
Image

Trinn 3. Gjør bakgrunnen

Hvis du har varmet opp, er det på tide å gjøre bakteppet. Bakteppe gjøres ved å falle på ryggen og hoppe til den står opp igjen. Når du er komfortabel, kan du prøve å lage et bakteppe og kaste føttene opp, som en langsom salto.

Prøv å gjøre et bakteppe, løft bena mot brystet og kast kroppen din bak deg, bruk deretter spretten til å rulle tilbake og mot knærne. På den måten blir du vant til det bakovervendte momentumet, som kan føles skremmende

Del 2 av 3: Øv på backflipen

Image
Image

Trinn 1. Utfør en "sidelengs" håndfjær over skulderen

Bakteppet er grunnlaget for denne bevegelsen, men momentum mangler fortsatt. Nå, sikte på litt sidelengs rygg, slik at det ikke er for skummelt. Dette er hvordan:

  • Bøy armene mot albuene og forestill deg at de går opp og over hodet ditt slik at kroppen din skyves tilbake og vrides inn i en hel sirkel. Dette er bevegelsen som må opprettholdes gjennom hele hoppet.
  • Se bak deg. Dermed presser du kroppen din når nakken bærer hele kroppen din. Det hjelper også med å plassere hoppene dine.
  • Få en god sprett og hopp rett opp.
  • På toppen av hoppet skyver du kroppen over skuldrene. Prøv å lande med begge hendene.
  • Først, ikke bekymre deg for mye om landingen din. Det er greit hvis du lander på hendene dine deretter knærne.
Image
Image

Trinn 2. Prøv en vanlig håndfjær tilbake

Prøv nå å gjøre en full rygg håndfjær. I stedet for å se over skulderen, se opp og bak deg. Resten er den samme. Sørg for at du får nok lufttid!

Hvis du skyver for mye tilbake, kan du lande på kanten av trampolinen. Start nær kanten av midten av trampolinen, og arbeid deg opp til toppen, og så snu, ikke bakover. Du kan bli alvorlig skadet hvis du bare kaster kroppen bakover,

Image
Image

Trinn 3. Fortsett å gjenta til du kan lande på begge hender og føtter

Du trenger enda et momentumøkning, slik at føttene og hendene dine kan lande sammen. Denne styrken kommer fra mage- og midjemuskulaturen. Mens du er i luften, må du skyve dem begge en hel sving. Ikke glem, det er det samme som en håndfjær, men føttene dine roterer litt lenger.

Ta bena og armene sammen for mer fart. Akkurat som en skøyteløper øker glidhastigheten ved å bringe kroppen nærmere hverandre, gjør du det samme for en vending ved å redusere kroppsoverflaten

Image
Image

Trinn 4. Øv på å øke hoppets høyde

Mens du er i luften, skyv så hardt du kan og lene deg tilbake og bøy knærne. Se tilbake som om du ville se opp til himmelen etter en trampoline.

  • Først kan snurringen din være overdreven, men det er greit. Ikke gi opp hvis det ikke fungerer de første forsøkene. Du må være trygg!
  • Stopp hvis du føler deg frustrert. Du kan alltid fortsette i morgen. Det er normalt fordi det er vanlig, og tålmodighet er en ferdighet som kan læres. Ikke knekk nakken eller belast deg selv, noe som også øker risikoen for skade.

Del 3 av 3: Fullføre utfordringer

Image
Image

Trinn 1. Plasser deg selv når du skal hoppe og se tilbake

For å gjøre det skikkelig når du ser tilbake, må du passe på at du ikke ser diagonalt eller sidelengs bakover og sørger for at du kan se gulvet rett bak deg. stå et par skritt fra midten av trampolinen for å gi nok plass til landing. Når du finner riktig sted, vil instinktene ta over.

Ikke glem å hoppe opp og deretter forbigående momentum. Kombiner det med en høy sprett, og du er klar for en vellykket tilbakeslag.

Image
Image

Trinn 2. Prioriter å lande en full backflip med begge føttene

bruk hendene for å balansere (eller beskytte nakken), men snu slik at mesteparten av vekten din bæres med og lander på føttene. Du kan allerede sies å gjøre en tilbakeslag, det er bare ikke veldig jevnt.

For nå er målet ditt å snu kroppen din, ikke å lande perfekt. Ikke glem å bruke begge hendene for å presse kroppen opp og rundt. Så lenge du lander uten å skade deg selv, er tilbakeslaget ditt en suksess

Image
Image

Trinn 3. Få så mye fart som mulig og land på bare begge føttene

Start med å lande på begge hender og knær, deretter jobber du deg opp til både hender og føtter, så til slutt med bare begge føttene. Trikset, du må øke momentum og høyde på hoppet, samt litt positive tanker.

  • Hvis du føler deg ukomfortabel, ikke tving det. Gi kroppen din tid til å bli vant til hvert trinn.
  • Hvis det er for vanskelig for deg, kan du spørre en venn som kan hjelpe deg, se videoer og lese veiledninger til forskjellige teknikker. Alles måte å gjøre backflips kan være annerledes (med mindre det er profesjonelt trent). Noen kan ha en teori som matcher din.

Tips

  • Ikke prøv for mange kompliserte triks med mindre du er VELDIG god på trampoline. Husk at jo mer komplisert trikset er, jo mer tid vil det ta i luften! Den enkleste måten å gjøre en backflip er å få MYE høyde og ikke klemme armer og ben sammen! Dette er den jevneste måten å gjøre det på, men du lander med mer kraft og muligens flyr av trampolinen.
  • Hvis du vrir eller slipper skuldrene, slutter du å trene. Du er redd for å vri og blir kompensert av vridning. Gå tilbake til ryggen og kast føttene tilbake for å forberede hjernen din. Øv og vær tålmodig!
  • Klem aldri bena og armene for tett fordi du kan snurre for mye og jo strammere du klemmer armer og ben, jo mer skummelt virker det. Derfor er det bare å klemme det litt, du vil føle det når det føles godt. Slutt å holde hender og føtter sammen når du ser en trampoline.
  • Prøv også å la noen holde på skjorten din på de første tilbakeslagene for å beskytte deg.
  • På ditt første forsøk hjelper det å ha en venn som passer på deg. Be en venn om å stole på ledetrådene 1… 2… 3 og ja til deg. Vanligvis vil signaler hjelpe med å fjerne tvilen din og få motet.

Advarsel

  • Fysisk er backflipen vanskeligere enn frontflippen, men det er vanskeligere psykologisk. Hjernen din vil motstå å gjøre alt som innebærer at du lander med hodet, og alt som innebærer at du ikke kan se målet. Backflip krever mye tillit. Hvis du ikke vil gjøre det, vil ikke hjernen din tro det.
  • Ikke hopp for nær kanten av trampolinen. Dette kan føre til et tilbakeslag og få deg til å skade deg selv.
  • Skader på hode, nakke og rygg kan forekomme. Vær forsiktig.
  • Hvis du ikke lander skikkelig, legg armene bak deg for å stoppe fallet. Du kan bryte armen eller skulderen, men det er fortsatt bedre enn en nakke- eller ryggskade.
  • Ikke gjør susen hvis du bruker et stoff som forstyrrer dømmekraften din.
  • Ikke kast hodet bakover. Hold hodet i midten.
  • Det er en god idé å begynne med hopp og/eller gymnastikk for å danne et grunnleggende grunnlag. Ellers er risikoen for skader betydelig.
  • åpenlyst, død er den virkelige risikoen for tilbakeslag. Hvis du ikke er 100% sikker på at du kan gjøre det, ikke gjør det.

Anbefalt: