Hvordan bli rik i ung alder (med bilder)

Innholdsfortegnelse:

Hvordan bli rik i ung alder (med bilder)
Hvordan bli rik i ung alder (med bilder)

Video: Hvordan bli rik i ung alder (med bilder)

Video: Hvordan bli rik i ung alder (med bilder)
Video: Hvordan reagerer børn, når man fortæller, at der ikke er råd til at holde jul? 2024, Kan
Anonim

Å bli en rik person (spesielt i ung alder) krever hardt arbeid, nøye planlegging og flittig med å spare, med mindre du er et av barna som arvet den store rikdommen som tilhørte foreldrene. Unge og populære artister, idrettsutøvere og entreprenører kan se ut til å være rike ved en tilfeldighet eller fordi de er begavet med talent, men egentlig er alt de oppnår et resultat av utholdenhet og engasjement. Alle som ønsker å bli en rik mann på bare noen få år og fortsatt er forpliktet til sine prinsipper, er villige til å legge ned tid og er fast bestemt på å jobbe hardt, vil sikkert kunne oppnå suksess.

Steg

Del 1 av 3: Tjen masse penger

Vær rik i en veldig ung alder Trinn 1
Vær rik i en veldig ung alder Trinn 1

Trinn 1. Sett deg mål og finn motivasjonen din

Du må innse at veien til rikdom ikke er lett. Du må se etter motivasjonen som presser deg gjennom de tøffe tider, og du må være konsekvent når du blir distrahert. Før du gjør noe annet, tenk deg målet eller posisjonen din i løpet av de neste 10 eller 20 årene, eller når du er 40 år gammel.

  • Det er greit å være rik for deg selv, men du kan også bli motivert av tingene du kan gjøre for andre mennesker hvis du er rik. Tenk at du kan gi barnet eller ektefellen et bedre liv.
  • Ikke vær redd for å drømme stort. Hvis din nåværende inntekt per år bare er 50 millioner IDR, kan du begrense potensialet ditt. Ikke vær redd for å målrette inntekten på 100 millioner IDR, 500 millioner IDR eller 1 milliard IDR.
  • Tenk på hva denne rikdommen betyr for deg. Vil du ha 1 milliard IDR i inntekt per år? Er det i form av eiendeler? Hva er nettoverdi? Hver av disse formene er forskjellige. Måten å oppnå det på er også annerledes.
Vær rik i en veldig ung alder Trinn 2
Vær rik i en veldig ung alder Trinn 2

Trinn 2. Del de langsiktige målene i kortsiktige mål

Det er viktig å holde seg motivert, men for å gjøre det må du kunne håndtere kortsiktige mål. 1 milliard IDR vil ikke bli oppnådd før du får 100 millioner IDR først. Dette målet vil ikke oppnås hvis du ikke også har begynt å tjene mer penger og spare dem. Ta en titt på dine kortsiktige mål, og tenk deretter over de neste trinnene for å opprettholde din "følelse av prestasjon".

En fin måte å bedre følge opp kortsiktige mål er å legge til tall på dem. Anta at du er en selger. "Selg flere produkter" er ikke ditt kortsiktige mål, men endre det til "selg 20% flere produkter denne måneden enn forrige måned." Dette målet lar deg spore fremdriften din og forsikre deg selv om at du er på vei i den retningen

Vær rik i en veldig ung alder Trinn 3
Vær rik i en veldig ung alder Trinn 3

Trinn 3. Studer livet til vellykkede mennesker

De som har oppnådd store ting, lærer også av andre vellykkede mennesker. Å lære om livene deres, eller møte dem personlig, kan inspirere deg til å forfølge målene dine. Ta en titt på erfaringene til Mark Zuckerberg, grunnleggeren av Facebook, eller den meget vellykkede investoren, Mark Cuban, for å få en ide om hvordan de lyktes.

Du kan også søke råd fra vellykkede mennesker du kjenner fra første hånd. Det kan være et familiemedlem eller et offentlig medlem hvis virksomhet allerede er veldig vellykket. Disse menneskene er vanligvis villige til å dele sin oppskrift på suksess med andre. Still denne personen noen spørsmål og prøv å etterligne metoden

Vær rik i en veldig ung alder Trinn 4
Vær rik i en veldig ung alder Trinn 4

Trinn 4. Prøv å få en flott jobb

Finn en flott jobb fra nå av. Den viktigste delen av å være rik er å ha en jevn og voksende inntektsstrøm. For det, skaff deg jobb, selv om det betyr at du jobber for deg selv. Jobber som passer for alle vil variere, avhengig av talentene og utdanningsbakgrunnen til den enkelte. Imidlertid må du uansett sørge for at du virkelig har en lidenskap for arbeidet du gjør, ellers vil du ikke lykkes.

  • Se etter en jobb i et stort selskap som har mange markedsføringsgap. Ikke la selskapet der du jobber ikke sette pris på det harde arbeidet til de ansatte ved å øke lønn og kampanjer.
  • Se etter Wikihow -artikler som forklarer hvordan du kommer inn i din drømmekarriere.
Vær rik i en veldig ung alder Trinn 5
Vær rik i en veldig ung alder Trinn 5

Trinn 5. Bruk talentene dine

Finn en førsteklasses jobb og annet inntjeningspotensial som utnytter talentene dine. Vellykkede mennesker kombinerer talenter og læringsevner for å maksimere potensialet. Ikke la deg dvele i en jobb som ikke er utfordrende eller som ikke lar deg vise frem dine ferdigheter. For eksempel, hvis du er god til å skrive artikler, kan du like godt slutte med salgsjobben og begynne å fokusere på å skrive på heltid.

  • En av fordelene med å leve i ung alder er ungdommen selv. Selv om du vil tvile på at du ikke har nok erfaring, kan du jobbe lenger og få et nytt tankesett eller perspektiv på alle problemer. Dine nåværende tilpasninger og relasjoner er en av dine største eiendeler som ung gründer.
  • Hvis du ikke allerede har en verdifull ferdighet, kan du lære det nå. For eksempel er en av de mest ettertraktede og nyttige ferdighetene i dagens arbeidsmarked å kunne skrive datakode. Denne ferdigheten er egnet for alle som kan øke potensialet og gi tilstrekkelig inntekt. Se etter gratis kodeopplæringer på internett.
Vær rik i en veldig ung alder Trinn 6
Vær rik i en veldig ung alder Trinn 6

Trinn 6. Heng med alle

Gode ideer og vellykkede selskaper kommer vanligvis ikke fra én person, men fra en gruppe likesinnede som snakker om fremtiden. Dra nytte av enhver mulighet til å holde kontakten og bygge relasjoner med unge mennesker som har lignende ambisjoner, så vel som eldre mennesker som lykkes. Senere når en stor jobbmulighet eller et gründerprosjekt kommer, har du allerede den riktige nettverksstøtten for å følge opp.

Husk at du må samhandle via sosiale nettverk eller personlig for å støtte og opprettholde profesjonelle relasjoner. Sørg også for at du holder kontakten med klassekamerater fra skole eller høyskole som har lykkes eller er på vei til suksess

Vær rik i en veldig ung alder Trinn 7
Vær rik i en veldig ung alder Trinn 7

Trinn 7. Øk inntektsstrømmen

I tillegg til å øke hovedinntektsstrømmen din (ved å gå opp på karrierestigen i din nåværende jobb eller ved å finne en ny jobb), multipliserer du inntekten din ved å finne flere inntektskilder, for eksempel å investere, jobbe deltid eller tilby uformelt salg eller konsulenttjenester du har råd til. I hovedsak, prøv å se hva du kan gjøre for å øke inntekten din, og gjenta denne prosessen igjen og igjen. For eksempel, hvis du åpner en butikk på internett og har suksess, åpner du en annen butikk og så videre.

Internett har potensial til å være gullgruven din. Det er mange jobber på internett som du kan finne eller opprette. Fra å skrive eller selge digitale bøker til å skrive en blogg kan være en ekstra inntekt for deg hver måned

Vær rik i en veldig ung alder Trinn 8
Vær rik i en veldig ung alder Trinn 8

Trinn 8. Jobb virkelig hardt

Du vil bli overveldet av arbeidet, nettverket og sideprosjektene dine. For å nå målene dine må du imidlertid jobbe hardere og lengre enn noen andre. Du må følge opp potensielle muligheter som finnes, selv om resultatene ikke blir som du vil. Suksess kommer fra å jobbe hardt for å nå mål, og være tålmodig gjennom vanskelige tider.

Del 2 av 3: Velge en høyt betalende jobb

Vær rik i en veldig ung alder Trinn 9
Vær rik i en veldig ung alder Trinn 9

Trinn 1. Vær en gründer

Aspirerende millionærer og unge milliardærer ønsker å bli gründere. Den raskeste måten å oppnå spektakulær rikdom i ung alder er å eie og fortsette å vokse og selge en vellykket virksomhet. Nesten alle de rikeste unge mennesker i verden tjener penger på å bli gründere (i tillegg til arvelig formue). Å bli gründer krever å balansere en enorm potensiell inntekt med ulike risikoer, vedvarende innsats og å kunne godta fiasko selv om du gjør det riktig.

  • Noen av fordelene med å være gründer i ung alder inkluderer ubegrenset inntjeningspotensial, være din egen sjef og være i stand til å forandre verden (bokstavelig talt). Tenk på hvordan Facebook har forandret verden din. I tillegg presenterer du som ung en ekstraordinær tankegang og energi som kan være en fordel i forhold til eldre fagfolk.
  • På den annen side, innse at 9 av 10 entreprenørskap vil mislykkes innen fem år. Du har også en tendens til å være ukjent med "bagatellene" ved å drive virksomhet, for eksempel bokføring og skatt. Lær derfor og gjør det umiddelbart. Å starte ditt eget selskap vil også være veldig vanskelig på grunn av flere faktorer, for eksempel mangel på veiledning, lang arbeidstid og usikker inntekt.
  • Se etter Wikihow -artikler om hvordan du blir gründer.
Vær rik i en veldig ung alder Trinn 10
Vær rik i en veldig ung alder Trinn 10

Trinn 2. Bli en investeringsbankmann

Hvis du er (eller allerede har) oppnådd en bachelorgrad i økonomi, finans, matematikk, virksomhet eller et relatert felt, og du vil tjene så mye penger som mulig så snart som mulig, bli investeringsbank. I USA er gjennomsnittlig investeringsbankerlønn rundt Rp.1-1.5 milliarder per år, med gjennomsnittlig inntekt for en nyutdannet Rp.1.3 milliarder per år. Investeringsbankfolk fortsetter å toppe rangeringen for de best betalende ungdomsjobbene.

  • Bortsett fra en god lønn, en av de største fordelene med å være investeringsbankmann, er de høye sjansene for opprykk på jobben. Lønnene deres kan raskt doble eller tredoble med kampanjer i selskapet, eller utenfor for private equity -selskaper og venturekapitalfirmaer.
  • Konkurransen blant andre investeringsbankfolk er imidlertid hard. De har også veldig lang arbeidstid. Ikke gå inn i denne karrieren hvis du ikke er klar til å holde deg våken hele natten eller i helgene og kjempe hver dag for å bli forfremmet.
  • Slå opp Wikihow -artikkelen for mer informasjon om hvordan du blir en investeringsbankmann.
Vær rik i en veldig ung alder Trinn 11
Vær rik i en veldig ung alder Trinn 11

Trinn 3. Bli en programvareutvikler

Hvis din hobby er å jobbe med datamaskiner, får programvareutviklere i USA høye startlønninger. Som med investeringsbankfolk må du ha en bachelorgrad for å komme inn i denne karrieren, spesielt datavitenskap, ingeniørfag eller matematikk. I USA får du i utgangspunktet en gjennomsnittlig inntekt på rundt 900 millioner kroner per år, fra design av programvare til videospill.

  • Å bli programvareutvikler krever koding og matematisk talent. I tillegg til å måtte jobbe lenge og uten programmeringsfeil, må du stadig lære de nyeste datakodene og systemene. Men hvis ytelsen din er god nok, har du muligheten til å bli akseptert for å jobbe i selskaper som Google og Facebook.
  • For mer informasjon, les videre for å bli en programvaretekniker.
Vær rik i en veldig ung alder Trinn 12
Vær rik i en veldig ung alder Trinn 12

Trinn 4. Vær en ingeniør

Ingeniør er et begrep som omfatter all slags prosjektering, fra kjemikalier til romfart. I USA tjener den gjennomsnittlige ingeniøren med en relatert bachelorgrad omtrent $ 800 000 per år. Petroleumsingeniører får sannsynligvis en høyere gjennomsnittslønn, rundt 1 milliard IDR per år.

  • Selv om det å være ingeniør er en flott og godt betalt karriere, er det veldig vanskelig å oppgradere fra grunnskolen. Denne karrieren er bare egnet for de som er gode på matte og naturfag.
  • For mer informasjon, les hvordan du blir ingeniør.

Del 3 av 3: Spare og investere inntekt

Vær rik i en veldig ung alder Trinn 13
Vær rik i en veldig ung alder Trinn 13

Trinn 1. Ikke bruk alle pengene

Begynn å spare minst 25% av inntekten din. Registrer dine inntekter og utgifter. Finn ut hva du kan spare, selg om nødvendig, kutt eller stopp det du bruker. Hvis pengene du får er 50 millioner IDR per år, betyr det at du må spare 12,5 millioner IDR i året. Hvis du bruker mye penger på en bil, er det bare å selge den. Noen mennesker med høy inntekt er i utgangspunktet fattige fordi de ikke sparer penger.

  • Den yngre generasjonen i dag er født inn i en veldig kommersiell verden og fortsetter å peddle oss de nyeste gadgets og klær. For å spare og bygge rikdom, ignorer fristelsene til disse gledene, selv når du begynner å tjene mye penger. Husk at de fattige kjøper ting fra de rike, mens de rike kjøper investeringer for å bli rikere. Så hvilken velger du?
  • For flere måter å kutte utgifter på, kan du lese Hvordan spare.
Vær rik i en veldig ung alder Trinn 14
Vær rik i en veldig ung alder Trinn 14

Trinn 2. Gjør sparingen din til investeringer

Sett opp sparekontoen din for å automatisk sette inn på din investeringskonto. En av de største aspektene ved å bli rik er å få penger til å fungere for deg. Tildel derfor så mye penger du har råd til en konto som kan brukes til å investere i aksjemarkedet. For å komme i gang kan du opprette en konto hos en lokal økonomisjef eller via et av internetthandelsnettstedene.

Vær rik i en veldig ung alder Trinn 15
Vær rik i en veldig ung alder Trinn 15

Trinn 3. Les investeringsteknikker og strategier

Det er tre obligatoriske bøker du bør lese før du investerer. "Bli din egen bankmann", "Rich Dad, Poor Dad" og "LEAP" bør du lese grundig i rekkefølgen. Hvis du ikke er motivert til å lese og utdanne deg selv, er du ikke motivert til å bli rik. Disse bøkene er grunnlaget for at du kan bli rik og kontrollere din egen skjebne.

Vær rik i en veldig ung alder Trinn 16
Vær rik i en veldig ung alder Trinn 16

Trinn 4. Invester investeringen din i aksjemarkedet

Det er to måter å gjøre dette på: be en rådgiver om å gjøre det, eller prøv å gjøre det selv. Fordi finansmarkedene er ganske kompliserte, er det imidlertid en god idé å ikke investere pengene dine, spesielt på steder som har risiko. Med mindre du har tid og talent, kan du prøve å gjøre det selv og unngå å betale investeringsforvaltergebyrer. Du må vite mye om finansmarkedene og bruke mye tid på det.

  • For det første, begynn med småskala aksjer og aksjer i eksterne markeder. Selv om det medfører en viss risiko, tilbyr dette markedet også potensial for store fortjenester. Husk at potensialet for store belønninger også er ledsaget av en stor risiko for tap. Verdipapirfond kan bidra til å redusere risiko.
  • Slå opp Wikihow -artikkelen for mer informasjon om investering i aksjer.
Vær rik i en veldig ung alder Trinn 17
Vær rik i en veldig ung alder Trinn 17

Trinn 5. Invester i mer verdifulle eiendeler

Når du har nok penger på aksjemarkedskontoer, investerer du i større inntektsbringende eiendeler som eiendom og små bedrifter. Selv om det er risikabelt, kan du få en jevn inntekt fra denne investeringen, som til slutt erstatter den første investeringen og gir ekstra inntekt. Over tid kan denne inntektsstrømmen erstatte primærinntekten din, og du kan gå over i et mindre krevende yrke, eller gå av med pensjon i ung alder.

Bestem deg for hvor du vil fokusere energien din. For eksempel har eiendomsutleieinvesteringer en treg prosess, men resultatene er garantert. Prinsippet er at eiendommen betales av leietaker over en årrekke til du endelig får full fortjeneste. Lær av andres feil, og tenk nøye gjennom risikoen før du investerer

Advarsel

  • Prøv aldri et ponzi -opplegg.
  • Investeringsrådene i denne artikkelen er kun ment som en veiledning og er ikke ment å erstatte profesjonelle investeringsråd. Ta deg tid til å tenke på risikoen ved enhver investering før du prøver det.

Anbefalt: