Hvordan bli kjent på Tumblr: 12 trinn (med bilder)

Innholdsfortegnelse:

Hvordan bli kjent på Tumblr: 12 trinn (med bilder)
Hvordan bli kjent på Tumblr: 12 trinn (med bilder)

Video: Hvordan bli kjent på Tumblr: 12 trinn (med bilder)

Video: Hvordan bli kjent på Tumblr: 12 trinn (med bilder)
Video: CrazyTalk 7 Tutorial - Actor Creation - Face Fitting | Samuel L. Jackson 2024, Kan
Anonim

Tumblr er en fin måte å bli populær på internett, spesielt hvis du forstår hvordan du får og beholder følgere. Men hvordan oppnå "Tumblr -berømmelsen" som alle ønsker? Se trinn 1 for å finne ut hvordan du blir populær på Tumblr.

Steg

Del 1 av 2: Forstå Tumblr Basics

Vær Tumblr Famous Trinn 1
Vær Tumblr Famous Trinn 1

Trinn 1. Velg et brukernavn som er lett å huske

Velg et brukernavn som er lett for andre å huske, unngå å bruke mange tall (f.eks. Rockergurl555666.tumblr.com) fordi folk ikke husker det, eller er interessert.

Velg om mulig et smart eller finurlig brukernavn som folk vil være nysgjerrige på, eller lenke til et tema for tumblr -en din (hvis du for eksempel lager en Teen Wolf -fandomblogg, bruk noe som refererer til din fandom [f.eks. Allison er din favorittfiguren din, lag noe som kobler den]), eller velg et mytologisk brukernavn hvis du er interessert i mytologi (spesielt noe mindre kjent, siden det er usannsynlig at brukernavnet er tatt)

Vær Tumblr Famous Trinn 2
Vær Tumblr Famous Trinn 2

Trinn 2. Velg et tema for Tumblr

Det er mange alternativer tilgjengelig, og du må velge et bestemt tema for Tumblr (f.eks. Hvordan bloggen din vil se ut), så vel som hva ditt spesielle Tumblr -fokus er.

  • Du kan bygge ditt eget tilpassede Tumblr -tema for noe helt unikt, men du må lære HTML -koden først. Lag et tema som passer til det generelle innholdet i Tumblr. Hvis temaet er godt nok eller interessant, vil andre kanskje også bruke det. Du kan la andre mennesker bruke temaet ditt.
  • For bloggtemaer, tenk på brukernavn. Er du mest interessert i fandomblogger, kunstblogger, moteblogger, sosiale blogger? Å lage en personlig blogg er greit, men du vil ikke ha så mange følgere som å lage en blogg med et bestemt tema.
Vær Tumblr Famous Trinn 3
Vær Tumblr Famous Trinn 3

Trinn 3. Forstå forskjellen mellom reblogging og reposting

Å legge ut på nytt er i utgangspunktet å stjele, fordi du laster opp andres originale innhold, mens blogging på nytt viser deg hvor det opprinnelige innlegget kom fra, vanligvis ved å koble tilbake til artisten, gif-skaperen eller tekstinnlegget.

  • Å legge ut på nytt er en veldig dårlig ting, så hvis du laster opp innhold, må du kontrollere at det er det originale innholdet ditt. Spesielt hvis du viser deg å være populær, kan repostering gå tilbake til den opprinnelige skaperen.
  • Ikke repost noe fra weheartit, for det meste av innholdet der er stjålet fra den opprinnelige skaperen, og denne typen oppførsel vil ikke gjøre deg populær.
Vær Tumblr Famous Trinn 4
Vær Tumblr Famous Trinn 4

Trinn 4. Lær hvordan du merker

Korrekt merking av innlegg kan invitere andre til å like og reblogge, og for å få andre til å legge merke til alt du legger ut på Tumblr. Hvis du merker et innlegg, vil folk som følger den aktuelle taggen se innlegget. Hvis de er interessert, kan de like eller reblogge, og hvis bloggen din har lignende innhold, vil de begynne å følge deg.

  • Du kan bruke flere koder som fungerer som følger: Hvis du har mye lignende innhold på Tumblr, kan du lage en egendefinert tag for den og bruke den på nytt på hvert innlegg (f.eks. Legger du ut mye Star Trek: The Original Series, du kan bruke en egendefinert tag). Hvis en ferie nærmer seg, vil mange legge til en feriemerking (for eksempel Halloween).
  • Vær forsiktig når du merker. Hvis du er interessert i noe, og det viser seg at det er en konkurrent til det, ikke skriv at du hater den konkurrenten og merk den. Du vil ikke kunne få venner og få følgere på denne måten.
Vær Tumblr Famous Trinn 5
Vær Tumblr Famous Trinn 5

Trinn 5. Lær hvordan du følger

Å følge betyr i hovedsak å følge Tumblr. Du kan følge hverandre med andre mennesker, noe som betyr at den andre personen følger deg og omvendt, eller du følger den andre personen, men personen følger deg ikke, eller den andre personen følger deg og du følger ham ikke. (Noen populære blogger - brohaydo.tumblr.com, stupid-galaxies.tumblr.com).

  • Folk som pleier å ha mange følgere følger deg vanligvis ikke tilbake hvis du følger dem. Det er greit. Begynn å kommunisere hvis du kjenner ham. Denne personen vil være mer sannsynlig å følge deg.
  • Følg andre som har innhold som ligner på ditt, eller som er en del av din valgte nisje. Det er mer sannsynlig at du bryter deg inn i den nisjen og begynner å kjenne igjen de store navnene i den.

Del 2 av 2: Bli populær på Tumblr

Vær Tumblr Famous Trinn 6
Vær Tumblr Famous Trinn 6

Trinn 1. Finn din nisje

Noen populære personlige Tumblrs er vanligvis folk som allerede er populære, for eksempel forfattere, skuespillere eller tegneserier. Selv noen fanfiksjonsforfattere kan bli populære takket være sitt forfatterskap. De opprettholder fortsatt sin personlige blogg som har tusenvis av følgere (selv om de pleier å reblogge og skrive om visse fandoms).

  • Tenk på dine interesser: du kan skrive om dans, fotografering, kunst, skriving, sosiale spørsmål, fandom (bøker, filmer, tv -programmer), osv. Disse er alle veldig forskjellige seksjoner, så du må bestemme hvilken du skal velge for bli populær.
  • Noen eksempler på veldig populære Tumblrs inkluderer: medievalpoc.tumblr.com, omgthatdress.tumblr.com, oldloves.tumblr.com, compendiously.tumblr.com, twitterthecomic.tumblr.com. Du vil legge merke til at Tumblr som dette har ett bestemt tema og har en tendens til å produsere sitt eget innhold (slik at andre blogger det tilbake).
Vær Tumblr Famous Trinn 7
Vær Tumblr Famous Trinn 7

Trinn 2. Se hvem som blir populær på Tumblr

Ta en titt på menneskene i din nisje, som har mange følgere og som reblogger hele tiden. Se også hvordan deres Tumblr -temaer ser ut, og hvordan de samhandler med sine følgere.

  • Vær oppmerksom på det de skriver. Er det mange tekstinnlegg (som inneholder sosiale spørsmål, eller hva som er populært på tv -programmer eller poesi)? Deler de personlige ting? Er de morsomme (humor er noe som kan løfte populariteten)? Hvis de skriver et tekstinnlegg, er det langt og oversiktlig, eller kort og saklig? Det avhenger virkelig av din nisje, og hvilke typer innlegg som er mest ettertraktet.
  • Trinn 3. Snakk med populære folk på Tumblr

    Se etter folk som er populære i din nisje. Ikke bare be dem om å markedsføre deg for sine følgere, stille spørsmål og engasjere deg med dem på et mer personlig nivå. Ofte legger populære folk på Tumblr ut små undersøkelser av ting som deres favorittfiktive karakter, deres første kyss eller maten de spiser mest. Dette er en måte å bli kjent med dem og la dem bli kjent med deg.

    • Sjekk deres spørsmål og svar -side først (dvs. ofte stilte spørsmål) for å se hvordan riktig oppførsel ser ut. De liker kanskje ikke at folk ber om tilbud (og får dem ikke til å føle at du kontakter dem bare av denne grunn) og inkluderer hvilke spørsmål som ikke bør stilles.
    • Når du har blitt venn med dem, kan du spørre om de kan se bloggen din og markedsføre den for sine følgere. Dette er spesielt bra hvis du tenker på noe spesielt (f.eks. Skriver du fanfiksjon, poesi eller et nytt moteutseende). Sørg for at du er høflig og spør detaljer, så de kan motsette seg å hjelpe deg.
    Vær Tumblr Famous Trinn 9
    Vær Tumblr Famous Trinn 9

    Trinn 4. Gjør en kampanje

    Denne delen er vanskelig å gjøre godt, men kampanjer kan hjelpe deg med å få flere følgere og mer anerkjennelse. Kampanjer kan også irritere andre, så bruk dem med forsiktighet. I utgangspunktet betyr promo å markedsføre din Tumblr på andres Tumblr, og omvendt. Målet ditt er at andre mennesker som har mange følgere i din nisje, skal markedsføre bloggen din.

    • Promo for promo (P4P) er i utgangspunktet at du markedsfører andre mennesker på bloggen din og omvendt. Denne metoden er interessant fordi dine følgere og deres følgere bare ser en blogg og ikke trenger å bla gjennom listen over kampanjer. Selvfølgelig, hvis personen du promoterer ikke har et stort antall følgere, er suksessraten din ved å bli populær ikke stor.
    • Dobbelkampanjen er i utgangspunktet en vanlig kampanje med to personer som driver arrangementet. Hvis du følger dem begge, har du en sjanse til å bli promotert av dem begge, noe som kan nå flere potensielle følgere.
    • En solokampanje er når du er den eneste som blir forfremmet. Dette kan skje hvis du blir venn med en populær person på Tumblr som snakker om deg på bloggen sin, eller anbefaler deg å bli en følger.
    Vær Tumblr Famous Trinn 10
    Vær Tumblr Famous Trinn 10

    Trinn 5. Lag et originalt innlegg

    En av nøklene til å være populær på Tumblr er å ha en original blogg. Det høres klisjéaktig ut, men dette er sannheten. Innlegget som ble spredt på Tumblr var opprinnelig et originalt innlegg, så alle ville reblogge det. Skriv originale innlegg, alt som har å gjøre med ditt nisjeemne.

    • Du kan lage originale tekstinnlegg. Du kan snakke om TV -programmer eller bøker eller dårlig litteratur. Alt som er relatert til din nisje. Du skriver ned dine meninger og ideer for andre å se. Det kan være mennesker som ikke er enige i ideene dine, men de vil fortsatt være interessert slik at andre mennesker også vil se og være interessert. (Dette betyr ikke at du må si noe kontroversielt og så si: "Dette er bare min mening." Vær høflig.)
    • Lag dine egne-g.webp" />
    • Legg ut din egen kunst, uansett hva det er: bilder, fotografering, kreativ skriving (inkludert fan fiction). Lag din kunst og sørg for at Tumblr har mye originalt innhold.
    Vær Tumblr Famous Trinn 11
    Vær Tumblr Famous Trinn 11

    Trinn 6. Vær konsekvent når du blogger

    Konsistens er en annen nøkkel for å være populær på Tumblr. Selv når populære mennesker ikke er tilstede, kan de ordne dem i kø, dette er nyttig for å publisere blogginnhold selv når bloggeren ikke er tilstede.

    Sørg for at du reagerer på andre mennesker. Jo flere du snakker med på Tumblr, desto mer sannsynlig er det at du fortsetter å bli mer populær og ha flere følgere

    Vær Tumblr Famous Trinn 12
    Vær Tumblr Famous Trinn 12

    Trinn 7. Vær tålmodig

    Det er ingen rask måte å bli populær på Tumblr, med mindre det skjer veldig sjelden. Ta kontakt med mange mennesker, så får du flere følgere.

    Husk at mange mennesker som er populære på Tumblr nå trenger noen år, sett av tid til å samle følgere og bli kjent med hvordan Tumblr fungerer

    Tips

    • Sørg for at du er aktiv eller legg til innlegget i køen. Dette vil holde din Tumblr oppdatert.
    • Legg ut/blogg tilbake for å uttrykke deg selv! Du trenger ikke legge ut ting som ikke passer!
    • Du kan finne inspirasjon ved å se på andre mennesker på Tumblr, men ikke kopier åpenlyst andres skrifter. Lag originale innlegg for å bli populære på Tumblr!
    • Ikke forvent å bli populær på Tumblr om en dag eller til og med en måned. For de fleste tar Tumblr -berømmelse mye tid - du må legge ned mye tid for at Tumblr skal bli populær.
    • Ikke stress. De mest populære menneskene på Tumblr har åpnet kontoer i årevis!
    • Se etter blogger med lignende temaer som dine og følg tilhengerne deres. De vil sannsynligvis følge deg tilbake og like bildene dine.
    • Ikke skrik for mye, fordi dine følgere kan gå lei.
    • Du kan få venner når som helst på Tumblr! Folk vil elske å motta meldinger fra andre mennesker. De vil også gjerne gi et rop. Å rope ut hjelper virkelig hvis noen har mange følgere!

    Advarsel

    • Når du blir populær, får du garantert hat -e -poster i innboksen din (selv om du har oppført deg). Den beste måten å håndtere dette på er med humor. Publiser kommentarene sine åpent med morsomme.gifs eller sarkastiske kommentarer. Rapporter om innholdet i innlegget deres er virkelig krenkende.
    • Det tar tid, prinsipper og ressurser å bli populær - spør deg selv om det er verdt innsatsen.

Anbefalt: