3 måter å bli lik av lærere

Innholdsfortegnelse:

3 måter å bli lik av lærere
3 måter å bli lik av lærere

Video: 3 måter å bli lik av lærere

Video: 3 måter å bli lik av lærere
Video: Åsne Midtbø Aas - Den dysleksivennlige skolen - systematisk arbeid som metode for å lykkes 2024, Kan
Anonim

Vil du bli likt av læreren? Å være lærerens favorittelev kan gi deg bedre karakterer, men det er ikke en garanti. Vil du få litt frihet fra læreren? Eller kanskje du vil være din favorittstudent uten å være gullgutten? Så fortsett å lese!

Steg

Metode 1 av 3: Bli en eksemplarisk disippel

Få en lærer til å like deg Trinn 01
Få en lærer til å like deg Trinn 01

Trinn 1. Jobb hardere for å gjøre et godt inntrykk av læreren ved å få gode karakterer, spesielt i fag du ikke er veldig god på

Vis en positiv holdning og hjelp andre, læreren vil like deg. Å være positiv vil vise læreren at du respekterer alle og er villig til å gi en hjelpende hånd når det trengs. Hvis en klassekamerat ikke forstår noe, mens læreren er opptatt eller sliten, kan du tilby å hjelpe deg med å forklare det. Dette vil vise at du har egenskapene til en student som er villig til å lære og dele. Mesteren beundrer denne typen holdning.

Få en lærer til å like deg Trinn 12
Få en lærer til å like deg Trinn 12

Trinn 2. Finn ut hva læreren liker

Noen lærere liker at elevene er rolige, og stiller bare spørsmål når det trengs, mens andre lærere foretrekker at elevene alltid svarer for å vise sin interesse for timen. Lær hva lærere liker ved å observere samspillet med andre elever. Når du finner ut hva han liker, gjør det så mye som mulig.

Få en lærer til å like deg Trinn 02
Få en lærer til å like deg Trinn 02

Trinn 3. Oppretthold en positiv holdning

Gi ros for arbeidet til andre studenter, til og med gi positive forslag. Å vise støtte og forståelse vil vise at du har medfølelse og engasjement for å hjelpe andre. De fleste lærere liker å se denne typen oppførsel.

Få en lærer til å like deg Trinn 03
Få en lærer til å like deg Trinn 03

Trinn 4. Ikke oppfør deg som den "gylne gutten" og fortsett å prøve å hjelpe

En slik holdning vil invitere til trøbbel (og kan irritere klassekamerater). Du kan være sikker på at du blir bedt om å hjelpe etter skoletid. Frivillig til å hjelpe eller delta i prosjekter utenom skolen regelmessig, men ikke ta del i hver aktivitet. På den måten viser du interesse og ansvar uten å sette deg fast eller kjøpe opp alle komplimentene.

Få en lærer til å like deg Trinn 04
Få en lærer til å like deg Trinn 04

Trinn 5. Vær ryddig i klassen

Ikke avbryt samtalen fordi læreren vil tro at du vil blande deg i alt. Prøv å si ifra når du blir bedt om det til eller mens du gjør gruppearbeid. Å motbevise lærerens ord kan gjøre deg flau og gjøre ham sint.

Få en lærer til å like deg Trinn 14
Få en lærer til å like deg Trinn 14

Trinn 6. Vis en vennlig holdning

Ta det et skritt videre ved å ha en uformell samtale, enten før eller etter timen. Hvis han nevner noe spesielt om familien sin, kan du spørre hvordan det går, spesielt hvis det er noe tøft eller vanskelig. Læreren vil føle at du har nok respekt til å ta vare på ham som person, og ikke bare se ham som en dårlig person. I tillegg, hvis læreren liker å tulle, er det ikke noe galt i å tulle med ham en gang i blant.

Få en lærer til å like deg Trinn 15
Få en lærer til å like deg Trinn 15

Trinn 7. Vis respekt

Dette kan i hvert fall vises ved ikke å motsi ordene hans, fornærme eller motsette seg læreren. Kanskje dette er vanskelig å gjøre, spesielt med lærere som er grusomme av natur. Men hvis du er høflig mot ham, vil han se dum ut hvis du er frekk mot deg. Gjør også det læreren sier så raskt som mulig. Ved å adlyde ordrene hans vil du lykkes med å nå dine mål. Det er en god idé å hilse på deg når du ser det. Se etter bursdagsinformasjonen hans og gratulere ham. Respekter læreren din. Sørg for at du aldri kommer for sent til timen.

Få en lærer til å like deg Trinn 19
Få en lærer til å like deg Trinn 19

Trinn 8. Ikke snakk før det er din tur

Hvis du åpner munnen din før du blir invitert, mens læreren og andre elever snakker, vil han synes du er frekk og respektløs.

Få en lærer til å like deg Trinn 20
Få en lærer til å like deg Trinn 20

Trinn 9. Tenk før du snakker

Hvis du stiller et dumt spørsmål eller stiller noe som allerede er forklart, viser det at du ikke tar hensyn!

Få en lærer til å like deg Trinn 23
Få en lærer til å like deg Trinn 23

Trinn 10. Ikke avbryt læreren

Når læreren forklarer noe, la ham fullføre det. Hvis du ikke forstår, kan du stille spørsmål, men hvis du venter til han er ferdig med å forklare, er det en god sjanse for at spørsmålet ditt blir besvart uten å bli spurt. Læreren liker ikke å bli avbrutt fordi det viser respektløshet og kan også ødelegge planene han har lagt.

Få en lærer til å like deg Trinn 13
Få en lærer til å like deg Trinn 13

Trinn 11. Bli involvert

I tillegg til å ta hensyn til timene i timene, må du også vise engasjement. Lærere setter pris på at elevene nikker når de forstår noe. Still spørsmål hvis du fortsatt er forvirret, og læreren svarer gjerne. Hvis læreren stiller et spørsmål gjennom hele klassen, svarer du på et spørsmål du faktisk vet svaret på. Det viser at du kan lære og beholde informasjon, og lærere vil virkelig ha det. Spesielt ved å gi svar som "ja" eller "nei" når du blir spurt. Å være stille når du blir spurt, får læreren til å føle at ingen tar hensyn til leksjonen. Å uttrykke meninger i klassen uten å bekymre deg for hva vennene dine tror vil gi deg respekt for å delta og ta hensyn til leksjonen. Det viser også at du prøver å forstå temaet som diskuteres. Spør læreren hvis det er noe du ikke forstår. Hvis du ikke er enig i det læreren sier, si det ærlig, men på en høflig måte, og hvis han står opp for sitt synspunkt, trekker du utsagnet tilbake.

Metode 2 av 3: Ta ansvar for deg selv

Få en lærer til å like deg Trinn 05
Få en lærer til å like deg Trinn 05

Trinn 1. Forbered deg

Fullfør alltid den tildelte oppgaven. Respekter alltid læreren din, klassekameratene, reglene, skolen og så videre. Denne holdningen hjelper deg med å forberede deg på hva som helst.

Få en lærer til å like deg Trinn 16
Få en lærer til å like deg Trinn 16

Trinn 2. Se på leksjonen

Ikke snakk med venner i timen. Ikke send tekst, eller fortsett å se på klokken, ellers tror læreren at du ikke bryr deg om hva han har å si. Vis respekt og høy motivasjon, selv om temaet er veldig kjedelig. Det er ingenting en lærer hater mer enn en student som ignorerer ham. Prøv å få øyekontakt hvis mulig, og smil når han ser deg. Ikke latter eller fnis. Ler når læreren lager en "spøk".

Få en lærer til å like deg Trinn 06
Få en lærer til å like deg Trinn 06

Trinn 3. Sørg for at leksjonnotatene er fullstendige

Skriv det hele ned: når, hvor, hva, hvem. Ikke gjenta de samme spørsmålene om de grunnleggende faktaene som allerede er forklart. For eksempel: ikke spør hvilket kapittel du skal lese. Du må ha en metode for å ta notater i timene, mens du er oppmerksom. Vis at du bryr deg og virkelig vil lære.

Få en lærer til å like deg Trinn 08
Få en lærer til å like deg Trinn 08

Trinn 4. Snakk med læreren som du ville snakket med en vanlig person

Bli bedre kjent med dem, spør hvordan de har det. Å spørre om han har det gøy i helgene viser at du er interessert i livet hans. Å kommentere utseendet hennes eller bare chatte med henne vil skape et vennskapsbånd. Vær imidlertid oppmerksom på at ikke alle lærere ønsker å snakke om sitt personlige liv. Derfor må du observere hvilken lærer som er villig til å svare på samtalen på en vennlig måte.

Få en lærer til å like deg Trinn 22
Få en lærer til å like deg Trinn 22

Trinn 5. Send inn oppgaver i tide

Hvis ikke, må du kanskje gjøre det igjen, og du vil falle bak klassekameratene.

Få en lærer til å like deg Trinn 10
Få en lærer til å like deg Trinn 10

Trinn 6. Vær ærlig

Hvis du ikke gjør leksene dine, ikke late som. Tilbyr å ta ekstra studiepoeng for å gjøre opp for tapte oppgaver. Vær ærlig om det og beklager. De fleste lærere, eller kanskje alle sammen, verdsetter ærlighet fremfor hvite løgner.

Få en lærer til å like deg Trinn 11
Få en lærer til å like deg Trinn 11

Trinn 7. Ikke glem å gjøre leksene dine

Lag et system for å gjøre det lettere for deg å lagre leksene dine, for eksempel, mens du jobber med det, legg en mappe og pose i nærheten av deg, slik at du umiddelbart kan lagre de ferdige leksene dine der.

Metode 3 av 3: Vis intelligens og kreativitet

Få en lærer til å like deg Trinn 07
Få en lærer til å like deg Trinn 07

Trinn 1. Vis kreativitet

En kraftig måte å få læreren din til å like deg er å lage ditt eget takkekort. De vil gjerne motta den. Gjør mer enn forventet når du jobber med et prosjekt. Ha det gøy mens du fullfører oppgaver!

Få en lærer til å like deg Trinn 21
Få en lærer til å like deg Trinn 21

Trinn 2. Finn ut om det er noen felles interesser

Kanskje dere begge liker det samme idrettslaget, eller begge er galne på animasjonsfilmer. Felles interesser kan være et samtaleemne når du er ferdig med oppgaver tidlig og læreren ikke er opptatt. Hvis han finner ut at du vet at han har visse interesser, akkurat som deg og klassekameratene dine, vil han like deg enda mer.

På en spesiell dag for læreren, gi ham noe han liker. For eksempel bursdager. Denne handlingen vil vise at du tenker på ham

Få en lærer til å like deg Trinn 09
Få en lærer til å like deg Trinn 09

Trinn 3. Fullfør oppgaven tidlig

Hvis mulig, avslutt og send inn lekser tidlig. Det viser at du bryr deg om emnet. På den måten vil du ikke la det være hjemme innen den fastsatte fristen.

Få en lærer til å like deg Trinn 17
Få en lærer til å like deg Trinn 17

Trinn 4. Gjør research utenfor timene

Ikke at du må skrive et essay eller noe sånt. Du trenger bare å ta det et skritt videre med det du lærer i timene. Still spørsmål som kanskje ikke relaterer seg til det spesifikke emnet som studeres, men relaterer seg til området læreren har mestret. Det er enda mer nyttig hvis spørsmålene er tankevekkende eller du har tenkt å stille lenge. Det kan også vise at du lærer noe læreren ikke har nevnt i timene eller finner et nytt perspektiv. Læreren vil gjerne se innsatsen din fordi det viser at du bryr deg nok om emnet for å gå den ekstra milen.

Få en lærer til å like deg Trinn 18
Få en lærer til å like deg Trinn 18

Trinn 5. Ta ekstra kredittoppdrag

Dette trinnet vil bidra til å øke karakterene dine og få læreren til å like deg mer. Prøv å gjøre to eller tre ekstra kredittoppgaver, og prøv å velge en oppgave som er litt vanskelig, men ikke så vanskelig at du ikke vet hvordan du gjør det, og ikke så lett at læreren vil tro at du ikke kan gjøre en vanskeligere oppgave enn det.

Tips

  • Ikke juks på eksamen. Hvis du blir tatt på fersken, vil læreren føle seg skuffet og ikke stole på deg lenger.
  • Lærere har en tendens til å verdsette hardt arbeid og arbeid av høyere kvalitet. Prøv så mye som mulig å beholde gode karakterer på hver oppgave og eksamen. Å få gode karakterer for de små tingene kan vise at du legger ned mye tid og krefter på dem.
  • Sørg for at du gjør leksene dine pent.
  • Vis en vennlig holdning.
  • Ikke bruk upassende språk rundt læreren eller i klassen hans.
  • Si "takk" og "Kan jeg gå på do?" i stedet for "jeg må gå på do". Du må høres høflig ut, og lærerne foretrekker riktig grammatikk.
  • Hvis læreren sier noe galt, for eksempel et feil beregningsresultat, kan du tilby en korreksjon ved å løfte hånden og peke på feilen. Noen liker ikke å bli korrigert, men læreren vil sannsynligvis sette pris på handlingene dine fordi de riktige svarene vil sikre at klassen er på rett spor og at du tar hensyn til leksjonen.
  • Vær oppmerksom på at det å spørre om tillatelse til å gå på do noen ganger kan være distraherende for læreren. Velg riktig tidspunkt for å be om tillatelse til å gå på toalettet. Dette vil vise læreren at du er moden nok og vet når du skal avbryte.
  • Prøv å utvikle en smart humor, og vet når du skal bruke den. Unngå pornografiske vitser i klassen og vitser som støter eller fornærmer andre.
  • Hvis du vil diskutere noe som ikke er direkte relatert til temaet som diskuteres i timen, må du vente til timen er over eller før timen starter. Hvis du gjør dette i timen, kan læreren føle seg irritert og vennene dine tror at du vil vise deg frem eller søke oppmerksomhet.

Advarsel

  • Ikke spør når timen er over: dette vil indikere at du vil at timen skal avsluttes snart.
  • Hvis du vet hva som irriterer en lærer, ikke gjør eller snakk om det. Etter lærerens syn viser det respekt og takknemlighet.
  • Ikke vær frekk mot læreren.
  • Ikke lek mens læreren forklarer.
  • Ikke juks på tester og eksamener.
  • Ikke le når læreren gjør en feil.
  • Ikke gjør leksene dine i timene fordi du bør delta og lytte til leksjonen.
  • Aldri fornærme læreren.
  • Ikke prat i timene.
  • Ikke skrem andre barn i klassen.
  • Ikke spør om du gikk glipp av en leksjon da du ikke kom til timen. Selvfølgelig gikk du glipp av leksjonen! Å vise at du ikke gikk glipp av en leksjon, selv om du ikke gikk i timen, kan betraktes som fornærmende. Lån notater fra en venn og lær hva du savnet.
  • Ikke overdriv ved å be læreren om å "chatte tilfeldig". Lærere og andre barn kan tenke på deg som et gullbarn.
  • Ikke lek med skolens eiendeler mens du sitter i timen.

Anbefalt: