Hvordan få en fyr på 10 dager: 15 trinn

Innholdsfortegnelse:

Hvordan få en fyr på 10 dager: 15 trinn
Hvordan få en fyr på 10 dager: 15 trinn

Video: Hvordan få en fyr på 10 dager: 15 trinn

Video: Hvordan få en fyr på 10 dager: 15 trinn
Video: Как придать Объём волосам Пошагово дома | 4 способа Укладки волос! Как научиться укладывать волосы! 2024, April
Anonim

Dette høres ut som noe ut av en film, men hvis det fungerer, vil seieren din være like søt som den var i filmene. Å få en fyr på 10 dager betyr at du må sette inn ekstra fart, ikke være redd for å handle først, og få deg selv lagt merke til på en betydelig måte.

Steg

Del 1 av 3: Kle deg som jenta han liker og imponere henne

Skaff deg en fyr på 10 dager, trinn 1
Skaff deg en fyr på 10 dager, trinn 1

Trinn 1. Bruk de beste klærne de neste 10 dagene

Hold en god balanse mellom uformell og formell, sjarmerende jente og vanlig jente, se sexy søt og forlokkende ut. Ikke vær redd for å ta risiko på stilen din, men fremfor alt må du sørge for at det du har på er det beste.

  • Hvis du føler at den nye toppen eller jeansene vil få deg til å se flott ut, kjøp den. Det er ikke noe galt i å gi deg selv en gave, spesielt hvis det får deg til å føle deg bra.
  • Når du vet hvilken type jente han liker, kan du prøve å kle deg som den jenta. Ikke vær noen du ikke er, men prøv å innlemme disse elementene i stilen i garderoben din.
Skaff deg en fyr på 10 dager, trinn 2
Skaff deg en fyr på 10 dager, trinn 2

Trinn 2. Rengjør alltid

Sørg for at kroppen din lukter godt ved å dusje hver dag. Hvis du ikke kan dusje av forskjellige årsaker, gi de områdene i kroppen din som er utsatt for lukt, spesielt armhulene, ta en liten dusj med litt såpe og skyll med litt vann.

Pass på at håret ditt ikke er fett. Fett hår, for de fleste, er lite attraktivt. Hvis du har veldig fet hud, må du kanskje vaske håret annenhver dag (eller annenhver dag hvis det er for mye)

Skaff deg en fyr på 10 dager Trinn 3
Skaff deg en fyr på 10 dager Trinn 3

Trinn 3. Vær oppmerksom på ansiktet ditt

Ansiktet ditt er en viktig del av alle faktorene som vil tiltrekke ham til deg, så sørg for at ansiktet ditt ser så vakkert ut som mulig. Det er ingen stor endring du kan gjøre på 10 dager, men du bør fokusere på:

  • Bli kvitt kviser og hudormer. Hvis du har kviser, vasker du ansiktet to ganger om dagen, påfører fuktighetskrem etter hver ansiktsvask, spiser sunt og bruker produkter mot akne.
  • Bruk sminke for å dekke flekker eller mangler. Gutter liker jenter med naturlig utseende, så ikke bruk tung sminke. Bruk litt, men det er effektivt.
  • Klipp hårene i ansiktet ditt, om nødvendig. Hvis øyenbrynene dine er ustyrlige, bør du vurdere å trimme dem. Hvis du har hår over leppene, bør du vurdere å fjerne det.
  • Få leppene til å se søte og attraktive å kysse. En liten leppepomade og leppeglans kan sette leppene dine i et veldig kyssbart område.
Skaff deg en fyr på 10 dager, trinn 4
Skaff deg en fyr på 10 dager, trinn 4

Trinn 4. Finn en frisyre som passer deg

Kanskje du allerede liker frisyren din nå. Hvis ikke, er det viktig å finne en frisyre som passer ansiktet ditt. Du kan velge kort hår, legge til krøller og volum er et annet alternativ!

Skaff deg en fyr på 10 dager Trinn 5
Skaff deg en fyr på 10 dager Trinn 5

Trinn 5. Begynn å trene

10 dager vil ikke være nok til å komme i form, men det er en god start. Det som er viktig er at du behandler kroppen din med kjærlighet og gir den det den trenger. Prøv følgende treningskombinasjoner hvis du vil være fysisk i form.

  • Bli med i en intramural sportsliga/lag. Hvis du liker å spille fotball, kan du prøve å bli med i en liga. Hvis basketball er riktig for deg, gjør det med en gruppe andre basketballelskere. Bli med på laget som gir deg lyst til å trene.
  • Vurder å bli med på et treningsstudio eller bruke treningsutstyr. Ved å bli med på et treningsstudio kan du dra fordel av mange forskjellige verktøy, alt under ett tak. Dra fordel av treningsstudioet for kondisjonstreninger som løping (tredemølle, stigning), svømming og sykling (spinning).
  • Ellers kan du prøve å gå i 30 minutter hver dag. Å gå i 30 minutter hver dag gir kroppen din en liten, men viktig trening. Hvis du ikke kan bli med i et idrettslag eller på treningsstudioet, og ikke vil trene kondisjonstrening, vil gåing være nok til å hjelpe deg med å trene.

Del 2 av 3: Lag en kontrakt, begynn å flørte

Skaff deg en fyr på 10 dager, trinn 6
Skaff deg en fyr på 10 dager, trinn 6

Trinn 1. Få oppmerksomheten hans

Du må gjøre inntrykk, og du må gjøre det raskt. Ta på deg de beste klærne, styl håret, ta på deg sminke og neglelakk, og finn måter å presentere ham på eller få ham til å legge merke til deg på egen hånd. Her er noen forslag som kan gjøres:

  • Med vilje støte på ham eller bare støte i skulderen. Kanskje du kan late som om du har det travelt og ved et uhell støte på ham. Når øynene dine møtes, presenterer du deg selv.
  • Be en venn om å presentere deg. Få vennen din til å snakke med fyren. Få ham til å spille matchmaker -rollen, bare ikke gjør det åpenbart.
  • Gå til ham og få oppmerksomheten hans. Spør ham om skolen, eller gi ham et kompliment. Snakk om interesser dere begge kan ha, eller begynn med en spøk.
Skaff deg en fyr på 10 dager, trinn 7
Skaff deg en fyr på 10 dager, trinn 7

Trinn 2. Smil, le av vitsene hans, og send godt kroppsspråk

Vis ham ditt søte smil, det vil lyse opp stemningen og gjøre deg lykkeligere. Hvis han gjør en spøk, husk å le, selv om det egentlig ikke er så morsomt. Gjør noen små ting for å sende henne et godt kroppsspråk:

  • Se ham i øynene når du snakker med ham og når han snakker med deg.
  • Vend kroppen din mot den og hold stillingen i et åpent og attraktivt utseende.
  • Kjør fingrene gjennom håret hvis du vil at han skal legge merke til det.
Skaff deg en fyr på 10 dager, trinn 8
Skaff deg en fyr på 10 dager, trinn 8

Trinn 3. Ha en god samtale når du kan

Gutter liker pene jenter, men de liker også jenter de kan snakke med. Hvis de er interessert i deg, men ikke har noe å snakke om, vil forholdet ditt ikke vare lenge.

  • Noen få nøkler til en god samtale:
    • Still gode spørsmål. Gjør dette som en måte å holde samtalen flytende ("Så hvor bodde du før du flyttet hit?") Og som en måte å la ham få vite at du lytter aktivt ("Du sa at du ikke likte actionfilmer. Menn som deg?").
    • Gi ham informasjon om deg selv. Han kan også være interessert i deg, så ikke kast bort tid på å stille spørsmål uten å gi informasjon om deg selv.
    • Oppdater vanskelige situasjoner med humor. Hvis du befinner deg i en spesielt vanskelig situasjon, si det! "Beklager det var vanskelig, jeg er en klumpete dronning" er en morsom måte å lette stemningen på.
Skaff deg en fyr på 10 dager, trinn 9
Skaff deg en fyr på 10 dager, trinn 9

Trinn 4. Begynn å eliminere berøringsgrenser

Etter noen dager kan du begynne å antyde at du ønsker å gå videre til noe mer enn et uformelt vennskap ved å bruke hendene til å bryte grensene for berøring. Når du prøver å understreke noe, klapp han i hendene. Hvis du vil muntre ham opp (kanskje spøk), gi ham en beroligende klapp på skulderen. Hvis han liker å spøke, kan du til og med kile ham og få gode resultater.

Skaff deg en fyr på 10 dager Trinn 10
Skaff deg en fyr på 10 dager Trinn 10

Trinn 5. Begynn å flørte på forskjellige måter

Du kan flørte på tre måter:

  • Via tekstmelding eller internett:
    • Send en melding som lyder omtrent som: "Hei! Jeg likte forrige ukes samtale. Forhåpentligvis kan vi gjøre det igjen snart …"
    • Eller send en spøkende melding: "Siden når ser du ut som et hulemonster om morgenen ??:-) Du ser ut som om du ikke sover!"
  • Med kroppsspråk:
    • Pakk fingrene i håret, krølle vippene forsiktig og fnis på en søt måte.
    • Gni brystet eller lårene, noe som er veldig suggestivt, bruk bare av og til.
  • Med komplimanger:
    • Prøv noe sånt som: "Så hvor ofte blir jenter tiltrukket av deg som en magnet hver gang du forlater huset?"
    • Eller kanskje noe sånt som: "Du er veldig morsom å snakke med. Hvorfor har ikke en spesiell fyr som deg en kjæreste?"

Del 3 av 3: Få ham til å forplikte seg til deg

Skaff deg en fyr på 10 dager Trinn 11
Skaff deg en fyr på 10 dager Trinn 11

Trinn 1. Forsiktig foreslå dating ideer hvis han ikke har spurt deg ennå

Du vil presse ham i riktig retning hvis han ikke har bedt deg ut ennå. Du kan gjøre dette på en rekke måter:

  • Modig og frittalende: "Hvorfor har du ikke spurt meg ut ennå?" Hvis han liker deg, vil han be deg ut med en gang.
  • Subtil: "Vennen min og jeg planla å gå på kino i morgen kveld, men han avbrøt og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre." Han kan foreslå at du og han gjør noe.
Skaff deg en fyr på 10 dager Trinn 12
Skaff deg en fyr på 10 dager Trinn 12

Trinn 2. Hvis han ikke rykker, må vennen din "ved et uhell" slå ut at du liker ham (valgfritt)

Du trenger ikke, men hvis du vil skaffe deg en fyr om 10 dager, må du være dristigere enn vanlig. Denne metoden er populær av to grunner:

  • Noen ganger liker en fyr deg, men han vet egentlig ikke hvordan han skal vise følelsene sine eller hvordan han skal be deg ut. Hvis han vet at du liker ham også, kan det gi ham mot til å be deg ut uten å bekymre deg for å bli avvist.
  • Hvis han ikke liker deg, vet du det. Du kan se vakker ut på 50 måter og fremdeles ikke være i stand til å overbevise en fyr om å like deg. Det er livet noen ganger. Hvis vennen din forteller ham at du liker ham og han ikke reagerer, hva er poenget med å gå etter ham? Det er veldig lite du kan gjøre for å få ham til å like deg uten at det virker som om han tvinger ham til å være kjæresten din, og du vil absolutt ikke gjøre det.
Skaff deg en fyr på 10 dager Trinn 13
Skaff deg en fyr på 10 dager Trinn 13

Trinn 3. Gå på en date

Enten det går på kino, bowling, går på museet eller tar en tur i parken, prøv å balansere to ideer: Vis at du liker ham, men få ham til å gjøre ting. Menn elsker oppmuntring, så gi ham et hyggelig smil, si takk når han behandler deg, og vær nær ham. Samtidig liker gutta også litt av en jakt, så ikke bare kast deg over ham. Vær vennlig, men ikke bare vis at du er forelsket.

Skaff deg en fyr på 10 dager, trinn 14
Skaff deg en fyr på 10 dager, trinn 14

Trinn 4. Vent til han tar sitt første skritt på ni dager

Sjansen er stor for at hvis han liker deg og har vært sammen noen ganger, vil han prøve å kysse deg. (Ta alltid med mynter, frelser!) Hvis han ikke prøver å kysse deg, bør du gi ham et bedre signal om at han skal kysse deg:

  • Nærmere ham mer enn vanlig. La ansiktet ditt komme nærmere hans, slik at han ikke trenger å gå lenger for å kysse deg.
  • Se inn i øynene hennes med lengsel. Hold blikket med øynene dine.
  • Slikk leppene forførende. Denne metoden er tilbøyelig til å overdrive det, så ikke gjør det for ofte. En gang er for mye!
Skaff deg en fyr på 10 dager, trinn 15
Skaff deg en fyr på 10 dager, trinn 15

Trinn 5. Vær tålmodig

Det er mulig å få en mann på 10 dager, men du kan ikke tvinge kjærlighet. Når du har klart å få ham til å kysse deg, er du på rett spor. Kjærlighet bør komme lett nå, hvis du lar det være. Men husk, menn er forskjellige fra kvinner, og det han ønsker er kanskje ikke det du vil.

  • Det er ikke sikkert han vil haste inn i et forhold. Han vil kanskje ha en uformell date før han forplikter seg til deg.
  • Han er kanskje ikke så kommunikativ som deg. Han er kanskje ikke som deg som er uttrykksfull med følelser.
  • Han kan være macho foran vennene sine. Faktisk prøver han å imponere deg.
  • Han forstår kanskje ikke ideen om romantikk. Det kan hende han må presses og flokkes og fortelles hvordan han skal være romantisk.

Tips

  • Når du har ham, ikke hold deg for mye til ham fordi han synes det er skummelt.
  • Vær uformell, som med vennene dine, snakk om ting du gjorde på skolen eller på jobben, og møt mye.
  • Spis middag når du er voksen, eller gå til en hurtigmatrestaurant når du er yngre.

Anbefalt: