Hvordan få en fyr til å innrømme at han liker deg: 12 trinn

Innholdsfortegnelse:

Hvordan få en fyr til å innrømme at han liker deg: 12 trinn
Hvordan få en fyr til å innrømme at han liker deg: 12 trinn

Video: Hvordan få en fyr til å innrømme at han liker deg: 12 trinn

Video: Hvordan få en fyr til å innrømme at han liker deg: 12 trinn
Video: 5 tegn på at noen liker deg *FORELSKET?* 2024, Kan
Anonim

Hjertet banker, håndflatene svetter. Det er da du tenker på fyren du liker. Når du liker noen, enten du har kjent dem lenge eller bare har kommunisert med dem i noen dager, er det første du er nysgjerrig på hvordan de føler om deg. Når følelsene dine for noen blir klare, er det normalt å ville vite hvordan fyren du liker har det. Det er mange måter å få fart på en fyr som bekjenner sine følelser for deg, slik at du ikke trenger å vente lenge og gjette. Når du er fast bestemt på å bli forelsket i noen, kan du finne den riktige tilnærmingen.

Steg

Metode 1 av 2: Sørg for at fyren er åpen og klar

Få en fyr til å innrømme at han liker deg Trinn 1
Få en fyr til å innrømme at han liker deg Trinn 1

Trinn 1. Sørg for at han ikke har en forpliktelse med andre mennesker

Det er best å ikke skade den andre personens følelser ved å få kjæresten til å bekjenne følelsene sine for deg. I tillegg forhindrer dette deg også fra å legge håpet ditt for høyt på noen som allerede har gitt sitt hjerte til noen andre. Du trenger bare å finne informasjon fra venner, sosiale medier, eller spør ham direkte. Her er noen spørsmål du kan stille for å finne ut:

  • Hvis du er modig, mens du chatter med ham, kan du spørre ham om han har en kjæreste eller ikke. Prøv å spørre ham: "Har du en kjæreste?" eller "Hvem er du nær med nå?". Bare det å spørre vil ikke avsløre hvordan du har det.
  • Hvis du ikke kan spørre ham, fordi du er for sjenert eller ikke ser ham ofte, kan du spørre en av vennene hans. Prøv å nevne ham når du chatter med vennen, og spør ham: "Vet du om han har en kjæreste eller ikke?".
  • Hvis det ikke er noe du kan spørre om, kan du prøve å slå opp relasjonsstatistikken hans på Facebook eller andre sosiale medier.
Få en fyr til å innrømme at han liker deg Trinn 2
Få en fyr til å innrømme at han liker deg Trinn 2

Trinn 2. Finn ut hva hans synspunkt er på forholdet

Hvis du allerede vet at han ikke har en kjæreste, er det en god idé å finne ut hvordan han føler om forholdet. Dette lar deg vite om du er kompatibel eller ikke når det gjelder romantikk. Prøv å ikke være frittalende og finn ut når du er alene. Her er noen spørsmål du kan stille for å åpne en samtale om romantikk:

  • "Når var siste gangen du datet?"
  • "Vil du date?"
  • "Daterer du ofte?"
Få en fyr til å innrømme at han liker deg Trinn 3
Få en fyr til å innrømme at han liker deg Trinn 3

Trinn 3. Hold atmosfæren lett og morsom når du er sammen med ham

Når du kommuniserer med ham, prøv å holde samtalen morsom og spennende, slik at du kan se om han vil spøke med deg eller ikke. Du kan til og med prøve å stikke forsiktig i skulderen under samtalen for å se hvordan han reagerer. Hvis han ler så vel som erter deg, er det et godt tegn. Humor er en fin måte å åpne hjertet til en fyr som virker interessert i deg fordi du virker interessert i ham, slik at han blir mer komfortabel.

  • Når han lager en vits, må du le. Dette vil øke selvtilliten hans og gi ham grønt lys til å dele følelsene sine med deg.
  • En mild berøring på armen eller skulderen er en fin måte å vise din interesse for ham.
Få en fyr til å innrømme at han liker deg Trinn 4
Få en fyr til å innrømme at han liker deg Trinn 4

Trinn 4. Se etter tegn på kompatibilitet som dere to kan ha

Hvis du oppdager at du alltid ler med hverandre og har de samme tankene, er sjansen stor for at dere begge er like interessert. Latteren og smilene som alltid dukker opp er de største indikatorene på at det er noe mellom dere to. Når en fyr liker deg, vil en fyr bruke navnet ditt så mye som mulig. Her er noen andre tegn som kan avsløre sanne følelser:

  • Hvis han alltid leker med hendene eller andre gjenstander, er dette et tegn på at han er veldig spent på å være rundt deg og definitivt er interessert.
  • Kanskje han vil ta hensyn til utseendet ditt og nevne de små detaljene om det. Dette er kjent som imprinting, og denne typen smak er forårsaket av økte nivåer av dopamin.

Metode 2 av 2: Få henne til å åpne seg

Få en fyr til å innrømme at han liker deg Trinn 5
Få en fyr til å innrømme at han liker deg Trinn 5

Trinn 1. Bygg et forhold basert på tillit

Få ham til å føle seg spesiell ved å vise interesse for seg selv som person. Prøv å spørre hva hans lidenskap og drømmer for fremtiden er. Prøv å være positiv og åpen for tingene han forteller, slik at også han kan føle seg komfortabel med deg. Fortell ting du ikke forteller hvem som helst, slik at han føler seg spesiell fordi du stoler på deg ved å dele meningsfulle ting med ham.

  • Fortell oss hva din største frykt eller de mest pinlige øyeblikkene i livet ditt var.
  • Hvis du viser at du stoler på ham, vil han føle seg mer avslappet og villig til å åpne seg for deg.
Få en fyr til å innrømme at han liker deg Trinn 6
Få en fyr til å innrømme at han liker deg Trinn 6

Trinn 2. Lytt til ham og unngå trangen til å dømme

La ham vise seg som han er for deg. La ham få vite at han ikke vil bli dømt, og at du setter pris på de unike tingene ved ham. Målet er å bygge tillit mellom dere to, slik at han kan vite at han kan snakke fritt om hva som helst. En mann kan nødig dele intime følelser. Det at det er en sjanse for at du kan avvise ham, kan være det som hindrer ham i å åpne seg. La ham få vite at du ikke vil kritisere ham eller fornekte følelsene hans om personlige problemer.

En mann er bare villig til å åpne seg følelsesmessig når han føler seg ikke dømt

Få en fyr til å innrømme at han liker deg Trinn 7
Få en fyr til å innrømme at han liker deg Trinn 7

Trinn 3. Ikke hold deg til det

Menn liker ikke å føle seg fanget av andre mennesker. Hvis du fortsetter å klamre deg til ham, kan han til og med flytte bort. Selv om han liker deg også, vil han ikke innrømme det fordi han ikke liker det faktum at du er for avhengig av ham.

  • Vær tålmodig. Hvis du prøver å ta dette forholdet til neste nivå for tidlig, kan han bli redd og gjøre ham mindre åpen for deg.
  • Ikke bombardere ham med meldinger. Du bør ikke være den første som sender meldinger om morgenen og den siste som sender melding om natten. Sørg for at han også sender like mange meldinger som deg.
  • Det er også en god idé å be ham om å møte deg så ofte som mulig. Hvis du ber ham om å møte og han nekter med god grunn, la ham ta initiativ til å be deg om å møte igjen.
Få en fyr til å innrømme at han liker deg Trinn 8
Få en fyr til å innrømme at han liker deg Trinn 8

Trinn 4. Unngå trangen til å jage den

Hvis han jager fyren du liker i håp om å bekjenne følelsene sine for deg, kan han bare fortsette å løpe. Han kan føle at han heller vil bli jaget enn å tilstå sine følelser for deg. Kanskje begynner han å like hvordan du jager ham, i stedet for at han jager deg! Prøv å trekke deg litt unna og la ham få sjansen til å innse at han ikke vil miste deg. Dette kan hjelpe ham til å fortelle deg hvordan han føler om deg.

  • Ikke dukk opp på kontoret eller hjemmet ubudet.
  • Hvis du tilfeldigvis støter på ham på en fest, ikke følg ham hele natten. Prøv å tilbringe tid med venner også, og vis dem at du kan være alene.
  • Det er bare en person å jage, og den personen burde ikke være deg.
Få en fyr til å innrømme at han liker deg Trinn 9
Få en fyr til å innrømme at han liker deg Trinn 9

Trinn 5. Prøv å være ærlig og ikke arrogant

Hvis du later som om du er trygg, eller du liker å skjule hvordan du virkelig føler det, kan han også bli ukomfortabel med deg fordi han kan føle at du forfalsker det. Hvis han er ukomfortabel, kan han ikke være ærlig om følelsene for deg. Du kan føle deg trygg på deg selv, men ikke vise deg frem eller fremstå som arrogant, da dette kan skyve ham bort.

  • Ikke legg ned andre mennesker eller snakk om hvor flott du er. Gi i stedet komplimenter, lytt nøye og husk at det er greit å ta feil.
  • Hvis han hører hvordan du dømmer andre mennesker, er han redd for at du også skal dømme ham.
Få en fyr til å innrømme at han liker deg Trinn 10
Få en fyr til å innrømme at han liker deg Trinn 10

Trinn 6. Prøv å erte venninnen litt

Hvis du fokuserer på en av vennene hans, kan han være redd for å miste interessen for deg, og dette kan få ham til å bekjenne følelsene sine for deg raskt. Men du trenger ikke plage vennen hennes for mye, prøv å ha en morsom prat med henne for å provosere sjalusi. Her er noen spørsmål du kan stille:

  • "Når du er ledig, hva gjør du vanligvis?"
  • "Hva er ditt yrke?" eller "Hvilken jobb vil du ha i fremtiden?".
  • "Hva er din favoritt film?"
Få en fyr til å innrømme at han liker deg Trinn 11
Få en fyr til å innrømme at han liker deg Trinn 11

Trinn 7. Ikke la ham bestemme hvordan du føler deg for tidlig

Han kan være motvillig til å fortelle deg hvordan han føler det fordi han føler at han allerede har deg og ikke trenger å innrømme det lenger. Når du vet at du vil at han skal fortelle deg hvordan han føler det, kan du prøve å handle hardt for å komme forbi ved ikke alltid å se ham eller ikke alltid svare på telefonen hans. Dette kan forkorte tiden for ham til å bekjenne sine sanne følelser for deg.

  • Gi ham en sjanse til å savne deg eller lure på hva du gjør. Gi ham en sjanse til å sende en sms eller ringe deg først.
  • Hvis han spør hva planene dine er i helgen, kan du prøve å være ærlig, men svar på en positiv måte. Du kan si "jeg skal møte vennene mine og se en film", eller du kan si "jeg tilbringer litt tid med familien min i helgen, og etter det vet jeg ikke hva jeg skal gjøre."
  • Uansett hva svaret ditt er, ikke svar som om du kommer til å bli lei på slutten av uken fordi du bare bor hjemme fordi du kan høres desperat ut.
Få en fyr til å innrømme at han liker deg Trinn 12
Få en fyr til å innrømme at han liker deg Trinn 12

Trinn 8. Prøv å spørre ham på en sjarmerende og søt måte om han liker deg

Ingenting ille vil skje med deg eller ham hvis du spør ham direkte hvordan han har det. Hvis han er sjenert for å bekjenne følelsene sine, kan du prøve å være ærlig og si at du liker ham. Kanskje han vil uttrykke sine følelser for deg. Hvis dere to allerede har et nært vennskap og du merker at han reagerer på smilet ditt og flørter med deg, kan du spørre ham. Her er noen måter å spørre ham på:

  • Prøv å sitte eller stå ved siden av ham og si: "Jeg liker deg, og jeg lurte på om du kanskje liker meg også?" eller "Jeg elsker å tilbringe tid med deg, og jeg håper at du liker å være sammen med meg også. Du liker meg, ikke sant?"
  • Hvis han ikke vet hva han skal si, kan du prøve å humre og si: "Du liker meg, ikke sant ?!". Sikkert vil han bli forelsket i sjarmen din.
  • Hvis han sier ja, har du lyktes. Hvis ikke, vet du det i det minste slik at du kan slutte å kaste bort tid og fortsette med livet ditt. Hvis han trenger tid til å tenke, ikke bekymre deg, da han kan slite med å oversette tankene sine til ord.
  • Hvis du forteller henne på en subtil måte at du liker henne og at du er villig til å godta følelsene hennes, kan hun være villig til å åpne seg og innrømme at hun liker deg.

Tips

  • La ham være seg selv rundt deg.
  • Hvis han liker å erte deg, kan det være et tegn på at han liker deg.
  • Prøv å ikke flørte for mye med andre menn. Selvfølgelig kan det gjøre ham sjalu, men det kan også få ham til å miste håpet og ikke innrømme følelsene sine.
  • Smil til ham, og hvis han svarer med en liten nikk, tar han hensyn!
  • Et godt tegn på at noen er interessert i deg, er at de snakker mye med deg og kanskje ikke engang bryr seg om andre mennesker.
  • Nyt livet ditt når han er i nærheten og når han ikke er i nærheten. Nyt ikke -relaterte aktiviteter. Dette vil gi ham beskjed om at du er en stabil og ønskelig person.
  • Ikke endre deg selv for andre eller forvent at de skal forandre seg.
  • Hvis vennene hans flørte med deg, er sjansen stor for at han liker deg.
  • Sørg for at vennene hans ikke er i nærheten av deg når du spør ham om han liker deg eller ikke.

Advarsel

  • Unngå trangen til å forfølge ham online eller sjekk alltid telefonen. Hvis det er skjebnen, vil kompisen ikke gå noen steder. Hvis du klamrer deg for mye til ham, kan han føle seg klaustrofobisk.
  • Ikke kjør ham bort fra vennene hans fordi du kan gjøre ham opprørt. Gi ham plass til å opprettholde andre forhold i livet hans også.
  • Vær forberedt på å høre ordet nei, og møtt det rolig. Hvis han avviser deg, er det fordi dere ikke kommer overens, ikke fordi dere er lite attraktive.

Anbefalt: