Hvordan forføre en forelskelse (med bilder)

Innholdsfortegnelse:

Hvordan forføre en forelskelse (med bilder)
Hvordan forføre en forelskelse (med bilder)

Video: Hvordan forføre en forelskelse (med bilder)

Video: Hvordan forføre en forelskelse (med bilder)
Video: P3-Silje kliner til med Katrine Moholt: – Heftig jentekyss! 2024, Kan
Anonim

Føler du deg sjenert når du møter forelskelsen din? Skulle du ønske du hadde tillit til å nærme deg ham og uttrykke alle dine følelser? Det kan virke vanskelig å forføre noen, men som ordtaket sier 'praksis er roten til perfeksjon', med nok praksis, blir det lettere å gjøre det. Denne artikkelen gir deg tips om hvordan du kan se ut, handle og flørte når du er forelsket.

Steg

Del 1 av 3: Ser bra ut og har det bra med deg selv

Flørt med forelskelsen din Trinn 1
Flørt med forelskelsen din Trinn 1

Trinn 1. Vær oppmerksom på utseendet

Flørten din er kanskje ikke effektiv hvis du føler at utseendet ditt kommer i veien. Flørting handler om selvtillit, og et velstelt eller uskikket fysisk utseende sier mye om hvor trygg du er.

  • Du trenger ikke kle deg som om du skal møte presidenten på Merdeka -palasset, men du må se elegant og ren ut. Sørg for at klærne du bruker passer deg, ikke 70- eller 80 -tallet, med mindre du virkelig vil se slik ut, og at du føler deg komfortabel med å bruke dem.
  • Ta et bad eller vask kroppen regelmessig. Bruk deodorant, puss tennene, vask ansiktet, trim neglene og så videre. Ikke glem å skylle munnen med munnvann rett før du møter/snakker med forelskelsen din.
  • Style håret ditt i en stil som får deg til å se vakker/kjekk ut samtidig som du forbedrer ansiktsstrukturen. Ikke vær redd for å gå for en fancy frisyre hvis du er kvinne.
  • Hvis du er mann, vær forsiktig med å bruke colognes. Menn er kjent for å overbruke Köln. Noen ganger spruter de Köln i en mengde som kan få alle som lukter til å besvime. Men egentlig kan en liten køln faktisk garantere suksess.
Flørt med forelskelsen din Trinn 2
Flørt med forelskelsen din Trinn 2

Trinn 2. Finn måter å føle deg trygg på

Forførelse skjer naturlig hvis du er trygg. Du ser for deg suksess, i stedet for å bekymre deg for fiasko. Du forfølger mål fordi du tror på deg selv. Hvis flørting er som en sport, vil treneren planlegge tillitsskapende øvelser for din suksess.

  • Sett deg rundt andre mennesker før du gjør fremskritt. Prøv å være rundt det motsatte kjønn rett før du flirter. På den måten blir du vant til å føle deg komfortabel midt iblant dem. I tillegg vil stemningen også støtte sosialt samvær, og dette vil sakte bidra til å bygge opp den høye selvtilliten som trengs for å flørte.
  • Se etter måter å markere dine evner rett før du flirter. Gjør noe du er veldig god på rett før du lager en flørt: det vil gjøre deg mer selvsikker og gi deg et lite ego -løft. Du kan delta i sport, trene på å spille et instrument eller få den høyeste poengsummen på en test.
Flørt med forelskelsen din Trinn 3
Flørt med forelskelsen din Trinn 3

Trinn 3. Ikke bekymre deg for feil

For noen mennesker som forfører kan få tarmene til å krympe fordi innsatsen er veldig stor. Hvis din forelskelse ikke gir tilbake flørtingen, eller signaliserer at han liker deg, kan dette føre til følelser av inkompetanse hos deg. ikke la den følelsen overvelde deg. Din verdi som menneske måles ikke bare på din evne til å forføre.

  • Ignorer feilen. Alle kan uttale seg feil når de er nervøse for å være i nærheten av forelskelsen sin. Du kan si at alle opplever det. Folk som er flinke til å flørte ignorerer slike feil og lar dem ikke skade selvtilliten. Ikke la det skade selvtilliten din.
  • Spør deg selv: hva er det verste som kan skje? Hvis du føler deg veldig nervøs, kan du prøve å stille deg selv dette spørsmålet. Dette vil hjelpe deg å se ting i forhold. Flørting kan være stressende, men det er egentlig ikke så farlig. Hvis personen du flørte med ikke gjengjelder, er det ikke verdens ende. Hvis du vil gi kjærlighet, vil noen elske deg tilbake en dag.
  • Ikke sett en fast pris for bare én person. Nøkkelen når det gjelder flørting er å forføre til mer enn én person. Du er forelsket, det er greit, men du kan øve med andre mennesker rundt deg. Det er et ubestridelig faktum at du en gang i blant vil oppleve avvisning - det er livet. Hvis du henger med noen få mennesker som får øye på deg, vil avvisningen av en av dem ikke bryte deg.

Del 2 av 3: Flørt med tekst eller meldinger

Flørt med forelskelsen din Trinn 4
Flørt med forelskelsen din Trinn 4

Trinn 1. Prøv å være så uformell som mulig

En av fordelene med å flørte på nettet er at personen kanskje ikke nødvendigvis vet at du er nervøs. Så dra nytte av det og vær så uformell som mulig. Her er noen uformelle setninger som du kan bruke som samtalestarter:

  • "Hei Hvordan går det?"
  • “Hei, har du gjort historieleksene dine?
  • "Hei, har du hørt at [din felles venn] skal ha fest neste fredag?"
Flørt med forelskelsen din Trinn 5
Flørt med forelskelsen din Trinn 5

Trinn 2. Prøv å holde mesteparten av samtalen fokusert på personen

Du vil at forelskelsen din skal ha det bra med seg selv, ikke sant? En enkel måte å gjøre dette på er å holde (det meste av) samtalen fokusert på ham. Vær komfortabel når du snakker om deg selv, men ikke glem å stille ham noen grunnleggende, ikke-truende spørsmål, slik at han enkelt kan snakke om dem:

  • “Hei, jeg hørte at du er finalist i et vitenskapsprosjekt i Sør -Jakarta. Sikker! Hva handler prosjektet om?"
  • "Jeg er ikke veldig kjent med dette området. Hva folk her vanligvis gjør for moro skyld.”
  • “Har du allerede planer for den lange ferien senere? Jeg føler at jeg kommer til å dø hvis jeg må være hjemme hele tiden."
Flørt med forelskelsen din Trinn 6
Flørt med forelskelsen din Trinn 6

Trinn 3. Kompliment forelskelsen din

Forførelse er ufullstendig uten et kompliment eller to. Å gi komplimenter forteller deg at du bryr deg om og setter pris på det han gjør. Prøv å være så uformell som mulig når du gir komplimenter.

  • Hvis du er mann og ønsker å komplimentere en kvinne, ikke gi komplimenter knyttet til det feminine området. Det vil si, ikke nevne brystet, baken eller noe sånt. Menn behandler kvinner som sexobjekter hele tiden. Vær en ekte mann og vis ham at du verdsetter personligheten hans, og det er det som betyr mest for deg.
  • Legg vekt på synspunktene han forventer av andre. Hvis du bekrefter synspunktene han forventer av andre, er det mer sannsynlig at du viser deg en vennlig holdning. Hvis han anser seg selv som en idrettsutøver, ros hvor atletisk han er; hvis han synes han er smart, ros hvor smart han er.
  • Ikke ros for mye. Jo flere komplimenter du gir, jo mindre betydning får de. Velg noen komplimenter som ikke kan tolkes feil, og stopp. Forelskelsen vil forstå.
  • Her er noen ideer du kan prøve eller utvikle når du gir komplimenter:

    • "Det var en glede å chatte med deg. Takk for at du er så snill og vennlig!”
    • "Vanligvis gjør pene jenter/kjekke gutter som deg det som er i helgene?"
    • "Hvordan kan en smart og attraktiv fyr/jente som deg ikke ha kjæreste?"
    • "Jeg vet at det kan høres urettferdig ut for de andre barna på skolen, men du gleder meg til å gå på skole på mandag."
Flørt med knusen din Trinn 7
Flørt med knusen din Trinn 7

Trinn 4. Glem de frekke forførelsessetningene

En billig forførelse er som et kjæledyr laget av stein; høres kult ut, men er helt ubrukelig. Enda viktigere er at slike appeller er vanskelige å svare på. Det er bedre å være oppriktig hvis du ikke kan tenke på noe interessant å si.

Flørt med knusen din Trinn 8
Flørt med knusen din Trinn 8

Trinn 5. Prøv å gjøre narr av ham litt

Hvis du og forelskelsen din er gode venner, ikke vær redd for å gjøre narr av dem litt som en måte å flørte på. Vær forsiktig så han vet at du bare gjør narr av, er kynisk eller sarkastisk. Hvis dette gjøres over internett, er det vanskelig å vite om noen er seriøse eller ikke.

  • Len ham forsiktig om noe han er god på, eller han har tillit til det. Hvis forelskelsen din er en sportsstjerne, og du sier "Så hvor mange mål hadde laget ditt scoret hvis du ikke kom på banen?" Han vil gjøre det klart at du tuller. Tross alt var det lite sannsynlig at han ble fornærmet fordi han visste at han var en utmerket idrettsutøver.
  • Fortell personlige vitser. Snakk om ting dere to går gjennom, og lag personlige vitser av og til. Personlige vitser styrker vennskap og hjelper deg med å koble de små tingene i livet.
Flørt med forelskelsen din Trinn 9
Flørt med forelskelsen din Trinn 9

Trinn 6. Avslutt samtalen på et best mulig tidspunkt

Ikke vær redd for å avslutte samtalen, selv om det går veldig bra. Det er bedre å forlate samtalen når det ikke er noe annet å snakke om eller når du sier noe galt. La forelskelsen din være i en nysgjerrighet i stedet for å miste interessen.

På slutten av samtalen, si noe sånt som "Det var morsomt å chatte med deg - tekst meg, ok?" eller "Vi sees på skolen i morgen?" for å forbedre fremgangen du har gjort

Del 3 av 3: Direkte flørt

Flørt med forelskelsen din Trinn 10
Flørt med forelskelsen din Trinn 10

Trinn 1. Få øyekontakt og smil

Disse to tingene blir hovedmenyen i forførelse. Kast forførelse med øynene og ikke glem å smile. Vi kommuniserer så mye gjennom øynene og leppene våre, og de er begge de mest attraktive ansiktstrekkene. Få mest mulig ut av begge deler!

  • Se litt lenger inn i øynene dine enn det som anses som normalt. Det er vanskelig å gjøre, men trikset sender et signal om at forelskelsen din flørter - noe alle vil føle.
  • Få øyekontakt når du snakker med forelskelsen din. Lær hvordan du får øyekontakt med forelskelsen din mens du snakker. Hvis du gjør det riktig, spiller det ingen rolle hva du sier, fordi forelskelsen din vil bli blåst bort av stirringen din.
  • Smil langt og nær. Det er innbydende å smile på avstand. Smilet sa: "Kom nærmere, jeg vil ikke bite". Når forelskelsen din er rundt deg, betyr smil å si: "Bli lenger, du gjør meg glad". Et fantastisk smil kan være forskjellen mellom en vellykket flørt og en mislykket.
Flørt med knusen din Trinn 11
Flørt med knusen din Trinn 11

Trinn 2. Finn en samtalestarter

Det som menes med en samtalestarter er en måte å starte en samtale på. Vanligvis er det noe veldig grunnleggende, og du bør ikke ta det for alvorlig:

  • "Du ser så bra ut i den kjolen. Har du sydd den selv?"
  • “Hørte du hva [felles venner] gjorde forrige helg? Jeg hørte at han satte et Guinness -verdensrekord …"
  • "Du virker som en matematikk. Kan du hjelpe meg med denne algebraiske ligningen?"
Flørt med knusen din Trinn 12
Flørt med knusen din Trinn 12

Trinn 3. Sørg for at forelskelsen din vet hvem du er

Hvis ikke, presenter deg selv. Du kan gjøre dette etter å ha sagt starteren (det er veldig uformell stil og veldig kult), eller du kan bruke en introduksjon som en samtalestarter: "Hei, jeg er Gina, jeg tror ikke vi har møttes før." Husk å smile og se ham i øynene når du presenterer deg selv!

Flørt med forelskelsen din Trinn 13
Flørt med forelskelsen din Trinn 13

Trinn 4. Når samtalen skrider frem, prøv å holde den lett og flytende

Prøv alltid å holde oversikt over interessenivået: hvis han virker lei eller ikke snakker mye, må du kanskje avslutte samtalen og prøve igjen neste gang. Husk følgende når du fortsetter samtalen med forelskelsen din:

  • Se etter felles grunn. Få en forbindelse med din forelskelse ved å bruke dine personlige erfaringer, og del det dere begge har til felles. Hvis du begge liker å surfe, hvorfor ikke snakke om bølgene på Plengkung -stranden, Banyuwangi eller surfekonkurransene du har vært på? Å utforske likhetene mellom dere to vil hjelpe deg å føle deg knyttet til din forelskelse, og omvendt.
  • Unngå kompliserte emner, for eksempel politikk eller religion, med mindre du er forelsket i samtalen. Politikk og religion er vanskelige emner å snakke om fordi de begge innebærer sterke følelsesmessige reaksjoner. Begge emner har samme mengde splittende og samlende kraft, så hold deg borte fra samtaler som involverer begge emnene hvis det er mulig.
Flørt med forelskelsen Trinn 14
Flørt med forelskelsen Trinn 14

Trinn 5. Når du blir kjent med forelskelsen din med forelskelsen din, bruker du berøring

Omfavne eller ta på skulderen hennes, eller gi henne et forførende smil i stedet for bare å si farvel.

  • Generelt kan kvinner rettferdiggjøres hvis de berører den andre personen mye raskere enn menn i en samtale. Mange kvinner føler seg litt truet når en mann de nettopp møtte kommer inn i deres private rom, mens de fleste menn er mer åpne for berøring. Fortsett imidlertid med forsiktighet, og dra tilbake hvis du får negative eller forvirrende signaler fra forelskelsen din.
  • Lær å berøre et trygt område. Områder det er snakk om inkluderer hender, armer, skuldre eller rygg. Når du snakker med forelskelsen din, berører du lett skulderen for å gjøre poenget klart. Eller ta på hånden hans. Hvis han er tiltrukket av deg, vil berøringen sende vibrasjoner oppover ryggraden.
  • Vis mer mot når du føler deg mer komfortabel. Hold hånden hennes når du krysser gaten, eller når du går til et sete eller bord, veiled henne ved å holde hånden forsiktig. Berør forsiktig hånden hennes mens du går langs, eller late som om du støter på forelskelsen din for å få oppmerksomheten hennes.
Flørt med forelskelsen Trinn 15
Flørt med forelskelsen Trinn 15

Trinn 6. Ikke glem å komplimentere forelskelsen din

Vi diskuterte å gi komplimenter i del to, men her er noen påminnelser om hva du skal gjøre når du gir komplimenter:

  • Gi aldri komplimenter som er for seksuelle. Det er lett å gå for langt og slå av forelskelsens interesse. Gi ros bare for følgende fysiske egenskaper:

    • Øye
    • Smil
    • Leppe
    • Hår
    • Klær
  • Legg vekt på synspunktene han forventer av andre. Hvis han tenker på seg selv som en idrettsutøver, kompliment ham med hvor atletisk han er.
  • Ikke ros for mye. Jo flere komplimenter du gir, jo mindre betydning får de.
  • Sørg for at øynene er fokusert på forelskelsen din og at smilet i ansiktet ditt er lyst. Denne handlingen lar ditt store kompliment få enda større innvirkning!
  • Gi komplimenter på en avslappet måte. Prøv å la komplimentet flyte naturlig inn i samtalen når det er mulig.
  • Vis mot! Hvis du føler deg litt eventyrlysten - og du burde være det, fordi flaks favoriserer de modige - prøv noe både morsomt og vågalt: "Jeg har sikkert hørt det mange ganger, men du er den vakreste jenta jeg har" har sett… de siste tre minuttene”.
Flørt med din forelskelse Trinn 16
Flørt med din forelskelse Trinn 16

Trinn 7. Vet når samtalen skal avsluttes

Forførende samtaler kan vare lenge, men er vanligvis over på få minutter. Og det er flott! Du må forføre din forelskelse når gapet åpnes, og la ham være nysgjerrig, så han kommer tilbake, og du har en sjanse til å forføre ham igjen, og igjen, og igjen ….

  • Etter 5-10 minutter, finn en unnskyldning for å dra. "Å, jeg skal hjelpe vennen min med leksene" kan brukes. Prøv å avslutte samtalen på et best mulig punkt.
  • Ikke besatt av å snakke med forelskelsen din hver dag. Det sies at fravær bringer hjertet nærmere. Gjør din crush gjetning. Vær mystisk. Ikke vær en forutsigbar person.
  • La forelskelsen også prøve litt for å få deg. Nå som du har klart å forføre forelskelsen din, få ham til å flørte med deg tilbake! Ikke gjør dette til et spill, du vil bare få ham til å slite litt med å vinne hjertet ditt. Folk liker en liten utfordring.
Flørt med knusen din Trinn 17
Flørt med knusen din Trinn 17

Trinn 8. Når du er klar til å ta det neste trinnet, spør henne ut

Det spiller ingen rolle om du er mann eller kvinne. Det er helt greit for en kvinne å be en mann om en første date, så lenge mannen forbereder den andre datoen.

  • Spør ham om han har noen planer omtrent en uke i forveien: “Hei, har du det travelt neste lørdag? Jeg har to billetter til filmen som nettopp kom ut.”
  • Velg et offentlig sted og en interessant dato. Offentlige steder får din forelskelse til å føle seg komfortabel, og interessante aktiviteter vil hjelpe dere to til å knytte bånd mens dere nyter aktiviteten.
  • Hvis du virkelig føler deg trygg, går du bare opp til henne og sier: “Du og jeg er en god match. Hva med å dra på date i helgen? Middag og film?”
  • Du trenger ikke kalle det en dato hvis du ikke vil. Bare inviter din forelskelse til å delta i aktivitetene dine. Hvis forelskelsen din spør om det er en date, kan du si ja.

Tips

  • Vær ærlig, hvis du er en sosial person, vis det; Hvis du er sjenert, vær sjenert. Ikke prøv å være noen andre. Vær ærlig, for hvis du faktisk lyver for ham, lyver du også for deg selv.
  • Vær deg selv.
  • Hvite tenner vil få smilet ditt til å se mye bedre ut.
  • Ikke vær for prangende.
  • Hvis han ber deg om å bytte, ikke se etter en annen fyr, men snakk med nummer én fordi han begynner å tilgi seg selv.
  • Gi gaver nå og da for å få ham til å sette pris på deg.
  • Gjør det sakte, ellers vil forelskelsen din bli overveldet.

Advarsel

  • Vær deg selv. Ingen fyr er verdig til å få deg til å endre deg selv, og du vil ikke kunne vise den falske personligheten for lenge. Faktisk vil du bli mer stresset. (Folk tiltrekkes vanligvis av de de har noe til felles med, og du vil ikke ende opp med en het fyr som du ikke har noe til felles med, spesielt når de ikke er sexy lenger). Velg en fyr basert på hans personlighet, ikke basert på hans utseende. Hvis han er SEXY, men en tull, ikke date ham.
  • Sørg for at forelskelsen din ikke har en kjæreste. Hvis han allerede var et par, ville det være et stort problem.

Anbefalt: