Hvordan imponere din forelskelse (med bilder)

Innholdsfortegnelse:

Hvordan imponere din forelskelse (med bilder)
Hvordan imponere din forelskelse (med bilder)

Video: Hvordan imponere din forelskelse (med bilder)

Video: Hvordan imponere din forelskelse (med bilder)
Video: Дневник хранящий жуткие тайны. Переход. Джеральд Даррелл. Мистика. Ужасы 2024, Kan
Anonim

Du har følelser for noen spesielle, men hvor vil forholdet ta deg herfra? Å uttrykke følelsene dine til en forelsket starter vanligvis med å imponere ham, men hvordan gjør du et godt inntrykk på ham? For mange er dette lettere sagt enn gjort. Heldigvis er det mange måter du kan få ham til å se deg i et nytt lys, enten du allerede er kjent med ham eller ikke er veldig kjent med ham. Å være trygg og vite hvordan du starter en smart og vittig samtale er de beste trinnene for å komme i gang. Med litt tid og krefter vil du kunne forbløffe din forelskelse.

Steg

Del 1 av 3: Vis frem dine beste kvaliteter

Impress Your Crush Trinn 1
Impress Your Crush Trinn 1

Trinn 1. Vær trygg

Før du forventer at andre faller for sjarmen din, må du først se på deg selv. I motsetning til hva du kanskje tror, er det veldig mange ting som er viktigere enn utseende. Gode klær og stil er en start, men ingenting kan erstatte god oppførsel og selvrespekt. Jenter kan fortelle når en fyr ikke tror på seg selv. I mellomtiden er de mest attraktive jentene de som vet at de har selvrespekt. Uavhengig av kjønn eller personen du prøver å imponere, er selvtillit et veldig viktig utgangspunkt.

For mange mennesker kan det å lære å finne tillit til seg selv være den vanskeligste delen av hele denne prosessen. Hvis du har problemer med å føle deg trygg på sjansene dine for å lykkes med å koble ham, kan du prøve å skrive en liste over ting du liker om deg selv og en liste over personlige egenskaper du kan like hos deg (eksempel: god humor, vakkert smil, etc.). Hvis du er en sjenert person, kan du oppdage at jenter tiltrekkes av deg på grunn av din mystiske aura. Din beste sjanse er å dra nytte av det som føles mest naturlig for deg

Impress Your Crush Trinn 2
Impress Your Crush Trinn 2

Trinn 2. Kle deg kult

Å kle seg godt kan ikke oppnås med bare en formel-en del av dette trinnet er å kunne finne ut hvilken stil som passer deg. Gjør noen undersøkelser om de forskjellige stilene. Prøv å finne ut hvilken stil som appellerer mest, og hva du føler vil passe deg best. Hvis du har problemer, spør en venn om råd-de er der for å hjelpe, og de vil sannsynligvis ha mange gode forslag for å hjelpe deg med å rydde opp i stilen din.

Ikke prøv å kle deg for mye. Finn et utseende som er fasjonabelt, men veldig uformelt. Du vil absolutt ikke skremme ham hvis det er for mye

Impress Your Crush Trinn 3
Impress Your Crush Trinn 3

Trinn 3. Prøv en ny frisyre

Ingenting kan få deg til å se friskere ut enn et nytt hårklipp! På denne måten, selv om du ikke kjenner ham så godt, tenker han nytt inntrykk av deg. Hvem vet-du har kanskje funnet ditt nye favorittlook!

Impress Your Crush Trinn 4
Impress Your Crush Trinn 4

Trinn 4. Hell hjertet ditt ut til vennene dine

Sjansen er stor for at du kan føle deg stresset, spent, ubesluttsom eller en kombinasjon av de tre på grunn av din forelskelse i forelskelsen din. Selv om det er naturlig å føle seg litt flau over å være forelsket, kan du oppleve at det å åpne opp med noen nære venner kan bidra til å lette belastningen. Spesielt hvis de kjenner din forelskelse. De kan være i stand til å gi råd som er spesielt tilpasset dine forhold. Også å sette ord på følelsene dine for første gang kan hjelpe deg med å bedre forstå hva du kjemper for.

  • Hvis du bestemmer deg for å fortelle vennene dine om forelskelsen din, enten det er å spørre om råd eller bare dele dine følelser, må du ikke uttrykke situasjonen i dystre, fatalistiske termer. Selv om du kan føle deg pessimistisk, er det mye bedre å snakke konstruktivt om denne tilstanden. I tillegg til å være positivt assosiert med fordelene med rådene vennene dine gir deg, vil positiv tenkning også gjøre deg mer trygg på hvordan du føler om din forelskelse.
  • Sørg for å helle hjertet ditt ut til noen du kan stole på. Hvis det er noen tvil om at den andre personen kan dele dine følelser (eller til og med fortelle deg forelsket for tidlig!) Kan dette trinnet gjøre mer skade enn godt. Hvis du er i tvil, er det bedre å begrense deg til å bare snakke med vennene du stoler mest på.

Del 2 av 3: Fange oppmerksomheten hennes

Impress Your Crush Trinn 5
Impress Your Crush Trinn 5

Trinn 1. Se etter muligheter for å være rundt ham

Dette kan være hva som helst-er dere begge studenter fra samme skole? Er dere to naboer? I nesten alle omstendigheter er det mange muligheter til å være rundt ham. En god start er å sette seg rundt ham. Finn ut hvilke arrangementer han skal eller hvor han skal spise lunsj. Jo oftere du er rundt ham, jo flere muligheter får du til å samhandle med hverandre.

Impress Your Crush Trinn 6
Impress Your Crush Trinn 6

Trinn 2. Smil

Det er ikke noe enklere og mer effektivt i å vinne forelskelsens hjerte enn et smil, en universell vennlighet. Når du ser ham, ikke glem å gi ham et smil! Selv om dette kan være vanskelig hvis du er sjenert, blir det vanligvis lettere veldig raskt. Reaksjonen er nesten helt sikkert positiv.

Hvis han av en eller annen grunn ikke smiler tilbake, ikke bekymre deg! Det er forskjellige grunner til at han ikke smiler tilbake til deg. Han kan bli overrasket første gang han ser smilet ditt; Det er også en mulighet for at han er sjenert. Å ta handlingene hans som et tegn på at han ikke er interessert i deg burde være en siste utvei

Impress Your Crush Trinn 7
Impress Your Crush Trinn 7

Trinn 3. Presenter deg selv ved å si "Hei

Dette kan høres enkelt ut, men det viser seg at mange overser dette enkle og veldig viktige trinnet. Når du er i nærheten av personen, vil det være mange muligheter til å si hei. Et negativt svar på en enkel handling som symboliserer bekymring og positive følelser som dette.

Impress Your Crush Trinn 8
Impress Your Crush Trinn 8

Trinn 4. Smelt stemningen mellom dere to

Det er utallige måter du kan gjøre dette trinnet. Se på omstendighetene og miljøet rundt deg for å finne vanlige ting å snakke om. For eksempel:

  • Hvis dere begge går på samme time: "Hei, kan jeg ta en titt på notatene dine. Jeg vil vite om det mangler noe."
  • Hvis dere begge er på biblioteket/kinoen: "Er det en bok eller film du kan anbefale for meg?"
  • Hvis dere begge ser på en sportskamp: "Hei! Hvilket lag støtter du?"
  • På en fest: "Hei! Hvem fikk du invitasjonen fra?"
Impress Your Crush Trinn 9
Impress Your Crush Trinn 9

Trinn 5. Gjør din attraksjon synlig for forelskelsen din

En vanlig, mest avgjørende feil som ofte gjøres, er å være for enkel om dine følelser. Hvis du ikke viser tegn til interesse, vil han sannsynligvis ikke føle at du er tiltrukket av ham. Selv om du må sørge for at du ikke viser følelsene dine med en gang, er det mange ting du kan gjøre for å vise interesse. Hvis du er avslappet nok, viser du sannsynligvis allerede noen av disse tegnene på tiltrekning.

  • Hvis du er kvinne: vri håret ditt når du snakker med henne.
  • Hvis du er en mann: oppretthold en mannlig holdning når du er rundt ham.
  • Oppretthold øyekontakt og smil til ham.
  • Hold føttene pekende mot ham.
  • Få lett kroppskontakt, for eksempel å røre ved armen eller skulderen.
Impress Your Crush Trinn 10
Impress Your Crush Trinn 10

Trinn 6. Lag muligheter for dypere interaksjon

I nær fremtid bør du få forholdet ditt til et mer vesentlig punkt når du har gått gjennom datingfasen og begynner å lære mer om ham. Selv om det tradisjonelle trinnet var at den ene parten skulle be den andre ut på en date, er det utallige alternativer for deg for å nå dette målet:

  • Så upersonlig som det kan høres ut, er å snakke på nettet en flott nøytral måte å bli kjent med noen ganske effektivt. Ting som kan være vanskelig å diskutere personlig, er mye lettere å snakke om på nettet.
  • Hvis du og han går på samme skole, kan du si: "Vil du spise lunsj sammen en gang?" Igjen, dette er en uformell og uformell måte å bli bedre kjent med noen.
  • Selv om du kan føle at du må vente på at du blir forelsket, er det bortkastet tid å fortsette å holde seg til sosiale normer.

Del 3 av 3: Bli kjent med ham

Impress Your Crush Trinn 11
Impress Your Crush Trinn 11

Trinn 1. Vær hyggelig og vennlig

Mens media vil gi inntrykk av at menn vil bli tiltrukket av deg hvis du er dyre, blir dette ofte fanget som kinkete. Den beste måten å imponere en fyr på er å være hyggelig mot ham. Behandle ham først som din venn. Mens du prøver å bli kjent med ham, er det ikke nødvendig å legge press på interaksjonene dine.

  • Dette trinnet er på ingen måte uviktig hvis du er en mann. Ordtaket om at "gode menn ikke vinner" er veldig misvisende. Jenter ønsker å være rundt mennesker som får dem til å føle seg glade for seg selv!
  • Gi din forelskelse et kompliment, som "Jeg elsker håret ditt!" eller "Du har et veldig godt antrekk." vil være veldig effektiv for å få ham til å føle seg glad når han er sammen med deg.
Impress Your Crush Trinn 12
Impress Your Crush Trinn 12

Trinn 2. Bli kjent med forelskelsen din gjennom en nysgjerrig samtale

Ikke vær redd for å stille spørsmål, selv om det virker veldig direkte. Sjansen er stor for at han vil bli smigret av bekymringen din som gjenspeiles i spørsmålene. Å spørre dem er en flott måte å skape et bredere samtalefelt. Til å begynne med trenger ikke disse spørsmålene å være noe veldig viktig; målet ditt er for det meste å bli komfortabel og muligens hoppe inn i dypere emner. Hvis du trenger eksempler, er det noen eksempler på spørsmål du kan starte chatten med:

  • "Hvordan er familien din? Har du et kjæledyr?"
  • "Hva er ditt yrke?" eller "Hva er drømmeyrket ditt?"
  • Hvis du går på samme skole: "Hva er favorittfagene dine?"
  • Ikke glem å fortelle litt om deg selv også! Selvfølgelig er det mye han vil vite om deg. På denne måten vil samtalen din føles mer som en prat enn et avhør!
Impress Your Crush Trinn 13
Impress Your Crush Trinn 13

Trinn 3. Finn felles interesser mellom deg og ham

Hva liker du? Strikking? Skrekkfilmer? En blanding av jazz og avantgarde musikk? Sjansen er stor for at du allerede har noen unike interesser til felles med forelskelsen din uten å engang innse det. Å finne ut litt mer om hva han liker kan gi den perfekte muligheten til å knytte bånd.

  • Omstendighetene for å møte ham kan hjelpe deg med å informere deg om en forundersøkelse av hans interesser. For eksempel, hvis du møtte ham på en rockkonsert, er det en god sjanse for at du og han har samme musikksmak. Det samme gjelder kunstutstillinger, kinoer eller sportsarrangementer.
  • Hvis du ikke deler noen åpenbare interesser, kan du prøve å åpne opp for tingene han liker. Spør ham hvorfor han liker visse ting, og se om du kan forstå appellen til disse tingene. Hvis det fungerer, vil det at du har initiativet vise ham at du bryr deg.
Impress Your Crush Trinn 14
Impress Your Crush Trinn 14

Trinn 4. Gjør interessen tydeligere

Selv om hvert romantisk forhold starter med et vennlig grunnlag, må du på et tidspunkt begynne å understreke at følelsene dine for ham er mer enn bare venner. Når dette trekket føles mer naturlig enn kunstig, vet du allerede at du har brukt nok tid med ham til å bli kjent med hverandre. Prøv å si ting som:

  • "Vet du hva, jeg synes du er søt."
  • "Din lidenskap for interessene dine gjør deg enda kulere."
  • Eller til og med en enkel setning som "Jeg likte tiden jeg tilbrakte med deg."
Impress Your Crush Trinn 15
Impress Your Crush Trinn 15

Trinn 5. Tiltrekk din forelskelse med forførelse

Når du har bygget et solid grunnlag for å interagere med din forelskelse, ikke vær redd for å være mer ærlig om din tiltrekning til din forelskelse.

  • Klem, komplimenter og smil er legitime former for forførelse.
  • Bruk push and pull -systemet Uansett om du er en mann eller en kvinne, kan dette enkle trikset fungere for å få din forelskelse tiltrukket av deg: kompliment ham og øk hans ego. Etter det, gå tilbake og vær kul med ham. Hvis det gjøres riktig, vil dette trinnet få ham til å søke din godkjennelse og kjærlighet. Prøv det og se hvordan det går.
  • Ikke bli motløs hvis han ikke omfavner disse tilnærmingene med en gang. Det er en god sjanse for at hun er overrasket over hvor grei du er, og det kan ta litt tid å tilpasse seg.
Impress Your Crush Trinn 16
Impress Your Crush Trinn 16

Trinn 6. Uttrykk dine følelser

La ham få vite hvordan du virkelig føler om ham. Dette er din tid til å være ærlig. Etter så lang tid at dere to har brukt å bli kjent med hverandre og flørtet, kan det imidlertid hende at dette stadiet går mye lettere enn du kanskje hadde forventet i begynnelsen. Hvis du føler at det er en match mellom dere to, ikke bli overrasket om forholdet til forelskelsen din utvikler seg til et forhold som kan forandre livet!

  • Den enkleste måten å gjøre dette trinnet på er å fortelle ham det direkte. Ikke fortell biter og biter: "Jeg har følelser for deg." eller "Jeg liker deg mer enn bare en venn."
  • Hvis du føler deg veldig modig, kan det gi et dypt inntrykk å gi henne en pikk på kinnet.
  • Hvis din forelskelse av en eller annen grunn avviser deg, ikke bekymre deg for det! Det er en million mulige årsaker til at noen kanskje ikke er interessert i et forhold, og de fleste av dem har ingenting å gjøre med deg. Hvis ting av en eller annen grunn blir verre, ikke la det stoppe deg fra å elske deg selv og lukke deg selv for fremtiden.

Tips

  • Selv om det hele kan høres skremmende ut, husk at det å bli kjent med noen burde være en hyggelig opplevelse. Hvis du tror å imponere forelskelsen din er en jobb eller en stressende ting å gjøre, er sjansen stor for at denne tanken vil ha en negativ effekt på hvordan du føler det.
  • Hvis du noen gang føler deg motløs eller føler at du kanskje ikke fortjener hans oppmerksomhet, husk alle de gode tingene om deg selv. Hvis du trenger hjelp, kan du be dine nærmeste venner om å skrive en liste over dine kvaliteter som de liker best.
  • Ikke klandre deg selv hvis noen avviser deg, bare la livet flyte som det er.

Advarsel

  • Ikke overdriv! Selv om du bør gjøre ham oppmerksom på hvordan du føler det, er det noe som går for langt eller for fort. Den vanligste feilen folk gjør når de håndterer forelskelsen sin, er å være utålmodig med prosessen med å bli kjent med forelskelsen. Bare slapp av, slapp av og la ting skje naturlig. Hvis det er en match mellom dere to, vil dere fullføre hverandre på kort tid.
  • Uansett hvilken vei forholdet går, husk å aldri slå deg selv. Det er mange virkelig flotte ting om deg selv, og følelser om en av dine forelskelser er ganske uviktig i det langsiktige livet.
  • Hvis du er tiltrukket av en bestemt person, prøv å ikke flørte eller vise interesse for andre mennesker; fordi din forelskelse kan misforstå og tro at du allerede tilhører noen andre.

Anbefalt: