3 måter å bli modell på hvis du er kort

Innholdsfortegnelse:

3 måter å bli modell på hvis du er kort
3 måter å bli modell på hvis du er kort

Video: 3 måter å bli modell på hvis du er kort

Video: 3 måter å bli modell på hvis du er kort
Video: Ed Sheeran - Thinking Out Loud (Official Music Video) 2024, Kan
Anonim

Du trenger ikke å være høy, tynn og ha den perfekte kroppen for å være modell. Det er ikke umulig for menn og kvinner som bare er 170 cm høye eller enda mindre å signere en kontrakt med et byrå, så lenge de kjenner sine begrensninger og styrker. Det er sant at høye og tynne modeller dominerer moteverdenen, men det er mange muligheter for deg å utforske. Ved å utnytte de beste eiendelene du har til rådighet, vil veien til suksess være åpen.

Steg

Metode 1 av 3: Promoter deg selv

Bli en modell hvis du er kort Trinn 1
Bli en modell hvis du er kort Trinn 1

Trinn 1. Kontakt fotografen

Før du prøver lykken som modell, bør du søke informasjon om fotografer som opererer i området der du bor. Det ville vært enda bedre hvis du kunne finne en fotograf som kan skyte ansikter og har erfaring innen sminke. I stedet bare bruk lett sminke når du tar portretter.

  • Gjør et internettsøk for å finne fotografer som oppfyller disse kriteriene.
  • Du kan også finne en god profesjonell fotograf gjennom byrået du kontakter.
Bli en modell hvis du er kort Trinn 2
Bli en modell hvis du er kort Trinn 2

Trinn 2. Ansett en profesjonell til å ta ansiktsskytingen

Ja, du må betale en god fotograf for å få kvalitetsbilder. Dette er den mest avgjørende delen av hele prosessen, men modellering er også et viktig yrke. Sørg for å lage et kvalitetsfoto av deg selv. Det ville være enda bedre hvis fotografen eller byrået som jobbet med deg også kunne sminke.

  • En god fotograf vil ta flere bilder, noen ganger til og med opptil 100 bilder. Deretter vil han spørre deg hvilket bilde du skal velge.
  • Noen av ansiktsbildene vil bli gjort utendørs, og noen vil bli gjort i et studio. Begge typer bilder kan gi svært gode resultater hvis de gjøres av riktig fotograf.
Bli en modell hvis du er kort Trinn 3
Bli en modell hvis du er kort Trinn 3

Trinn 3. Gjør noen undersøkelser for å finne et modellbyrå

Snakk med venner som jobber med mote for å se om de har kontakt med et modellbyrå. Hvis ikke, kan du gjøre et internettsøk og finne det nærmeste modellbyrået. Det er bedre å velge et byrå i nærheten enn et byrå som må nås ved å reise i mer enn en time.

  • Hvis du må reise en eller to timer for å komme til nærmeste modellbyrå, kan du spørre deg selv om du virkelig vil. Hvis svaret er ja, fortsett. Ikke la avstand være en barriere for å oppnå drømmene dine.
  • Fotografen din må ha kontakt med et modellbyrå. Noen byråer vil til og med se gjennom fotografens portefølje hvis du plutselig trenger en modell for en nødssituasjon.
Bli en modell hvis du er kort trinn 4
Bli en modell hvis du er kort trinn 4

Trinn 4. Kontakt et modellbyrå

Hvis det er mulig, gå til det aktuelle modellbyrået. Faktisk ville det vært bedre hvis du tar direkte kontakt med et modellbyrå. Gå til kontoret med et bilde av et ansikt. Vis tillit, men du må også være åpen for å godta rådene deres. Send også noen få e -poster til byråer som muligens kan ansette deg for noen prosjekter.

  • Se etter et byrå som spesialiserer seg på å modellere visse deler av kroppen (delmodellering) eller modellering som er mer åpen for forskjellige kroppstyper.
  • Vær profesjonell når du kommuniserer med byråer. Hvis du kontakter dem via e -post, må du legge ved et portrett.
  • Inkluder relevant informasjon om tidligere arbeid eller erfaring knyttet til skuespill eller teater.
  • Det er ikke noe galt i å kontakte flere byråer.
Bli en modell hvis du er kort Trinn 5
Bli en modell hvis du er kort Trinn 5

Trinn 5. Lag en online modellprofil

Det er flere nettsteder som fungerer som databaser for modeller og selskaper som leter etter modeller. Du kan ta en titt før du blir med, vanligvis er det gratis. Du trenger bare å gi litt grunnleggende informasjon om modelleringsmålene du vil oppnå og en fysisk beskrivelse. Gi ærlig informasjon om høyde og størrelse når du oppretter en profil.

  • Du kan føle at du begrenser deg selv ved å gi informasjon om høyden din, men byrået vil sette pris på ærligheten din. Det er alltid en jobb som venter, uansett hvilken kroppstype du har.
  • Besøk dette nettstedet for referanser.
Bli en modell hvis du er kort trinn 6
Bli en modell hvis du er kort trinn 6

Trinn 6. Flytt til en storby

Dette trinnet er kanskje ikke lett å gjøre, men store byer er motesentre. Det er her du vil få en "stor sjanse" hvis du er heldig. Du trenger ikke å flytte til Jakarta eller Singapore for å være modell, men det er ikke en dårlig idé. Hvis du bor i en liten by eller i en landsby, bør du vurdere den nærmeste storbyen.

For eksempel, hvis du bor i Sukabumi, kan du flytte til Bandung eller Bogor

Bli en modell hvis du er kort Steg 7
Bli en modell hvis du er kort Steg 7

Trinn 7. Godta enhver jobb som en bonde

Ta tidlig på deg alle typer modelljobber for å berike porteføljen din tidlig i karrieren. Så lenge jobben som tilbys ikke er i konflikt med de moralske verdiene du tror på, bør du bare godta den. Å ha modellopplevelse vil vise potensielle arbeidsgivere at du vet hvordan det er å være modell.

  • Det kan være lettere for deg å starte en karriere som en lemmodell. Modellering av lemmer fokuserer på kroppsdeler, for eksempel hender.
  • En annen populær form for modellering som er åpen for alle, poserer for kataloger. Katalogmodellering blir stadig mer populært fordi den tillater å representere mange forskjellige kroppsformer og målmarkedet er vanlige mennesker som vil bla gjennom kataloger.

Metode 2 av 3: Opprette en portefølje

Bli en modell hvis du er kort Trinn 8
Bli en modell hvis du er kort Trinn 8

Trinn 1. Bestem hvilken type modellering du vil forfølge

Det finnes forskjellige typer modelljobber som er egnet for korte modeller. Selvfølgelig er moteverdenen for høye og tynne modeller, men det er mange andre alternativer å utforske. Vurder følgende yrker for å berike din portefølje:

  • Skriv ut annonsemodeller for redaksjonelle formål
  • Kommersiell utskriftsmodell
  • Katalogmodellering (bli en motemodell)
  • Modellering for store kvinner
  • Modellering for sensuelle bilder
  • Modellering for å markere visse kroppsdeler
  • Modellering for TV -reklame
  • Modellering for å representere vanlige mennesker (for TV/film -tillegg)
Bli en modell hvis du er kort Trinn 9
Bli en modell hvis du er kort Trinn 9

Trinn 2. Forbered en serie med bilder

Som nybegynner bør du vise 5-8 bilder for en portefølje. For å øke sjansene for suksess, må du kunne demonstrere ferdigheter i ulike typer modellering. Hvis du har flere bilder tatt av en fotograf, må du kontakte andre fagfolk og prøve å jobbe med dem. Bilder kan være til din fordel fordi de sjelden gir deg en indikasjon på høyden din, med mindre du står i nærheten av noe som viser en viss høyde.

  • Ikke del bilder med andre som er høyere enn deg.
  • Du bør kunne vise forskjellige karakterer gjennom bilder. En enkel måte å gjøre dette på er å prøve en rekke forskjellige stiler og sminke.
  • Hvis et av bildene dine er i svart -hvitt, men du synes det er veldig spesielt og annerledes enn de andre, legg det til porteføljen din.
Bli en modell hvis du er kort Trinn 10
Bli en modell hvis du er kort Trinn 10

Trinn 3. Prøv å skille deg ut

Du kan finne flere eksempler på modelleringsporteføljer på internett. Disse eksemplene hjelper deg ikke bare med å lage en presentasjon, de viser deg også hvor du kan legge til et mer personlig preg. Vurder å inkludere kvalitetsbilder som viser at du gjør en av dine favoritthobbyer. For eksempel, hvis du liker å lage mat, kan du legge til et interessant bilde av deg selv på kjøkkenet.

  • Sørg for å inkludere en rekke bilder i porteføljen din. Du har friheten til å velge hvilke personlige bilder du vil vise.
  • Inkluder et bilde som viser en av dine kvaliteter som ikke er begrenset av høyden din. For eksempel kan du lage en serie bilder med forskjellige ansiktsuttrykk. Disse bildene viser dine ferdigheter, og byrået vil ikke bry deg om høyden din.
  • Noen ganger viser bilder visse personlige trekk og fanger byråets oppmerksomhet.
Bli en modell hvis du er kort Trinn 11
Bli en modell hvis du er kort Trinn 11

Trinn 4. Gi informasjon i en pakke

Skriv ut bilder i høy oppløsning i alle størrelser. De fleste modellbyråer i store indonesiske byer godtar standard A4 -størrelse (21x29, 7 cm). Noen selskaper kan kreve et bilde i mindre størrelse, mens andre kan be om en større størrelse (23x30,5 cm). På den første siden av porteføljen din inneholder du følgende informasjon om deg selv:

  • Navn, adresse og kontaktinformasjon.
  • Kort informasjon om arbeidet og målene dine.
  • Alle relevante ferdigheter (språk, skuespill, sang, etc.).

Metode 3 av 3: Øk sjansen for å bli oppdaget

Bli en modell hvis du er kort Trinn 12
Bli en modell hvis du er kort Trinn 12

Trinn 1. Prøv å holde deg i form

Fokuser på et sunt liv og et balansert kosthold. I moteverdenen er det mange muligheter for korte mennesker, men ikke noe sted for de uten profesjonell arbeidsmoral. For å demonstrere en profesjonell arbeidsmoral og sterk besluttsomhet må du være sunn. Drikk mye vann gjennom dagen.

  • Gjør fysisk aktivitet minst to ganger i uken.
  • Begrens inntak av alkohol og narkotika.
  • Spis grønnsaker og frokostblandinger. Velg om mulig økologisk mat.
Bli en modell hvis du er kort Trinn 13
Bli en modell hvis du er kort Trinn 13

Trinn 2. Lær å vise forskjellige ansiktsuttrykk

Fokuser på øynene og lær å avgi forskjellige følelser uten å endre resten av ansiktet. Vær en tilhenger av andre modeller på sosiale medier og studer bildene deres. Øv deg foran et speil for å lage forskjellige uttrykk og positurer.

  • Hvis fotografen ber deg om å uttrykke visse følelser under en fotografering, bør du kunne gjøre det. Øv på å lage ansiktsuttrykk som formidler noen typiske følelser som lykke, tristhet, frustrasjon, forvirring eller sjokk.
  • Prøv subtile og overdrevne variasjoner av følelser for å utvide modelleringsevnene dine.
Bli en modell hvis du er kort Steg 14
Bli en modell hvis du er kort Steg 14

Trinn 3. Delta på en modellkonferanse

I stedet for å ta et modellkurs og bruke mye penger, kan du delta på konferanser der du kan møte mange byråer og talentspeidere. Gjør litt research for å finne en konferanse som skal holdes i ditt område, og vær forberedt på å delta. Gjør noen få kopier av porteføljen og portrettene dine før du drar.

Kontakt konferansearrangøren og send inn din portefølje og bilder. Hvis du velger dette, kan du bli med på treningen deres

Bli modell hvis du er kort Trinn 15
Bli modell hvis du er kort Trinn 15

Trinn 4. Gjør deg kjent som en kort modell

Hvis du markedsfører deg ordentlig, kan du bli kontaktet av byråer som leter etter små og korte modeller. Noen selskaper kan ansette deg som tenåringsmodell, selv om du er 25 på grunn av høyden og størrelsen. En annen mulighet du kan vurdere er kroppsmodellering eller ansikts-/skjønnhetsmodellering.

  • Bestem hvilken kroppsdel som er den mest attraktive. For eksempel, hvis du synes du har veldig vakre føtter, må du fokusere på å markedsføre dem.
  • Hvis folk alltid komplimenterer øynene og ansiktsskjønnheten din, konsentrer deg om å markedsføre ansiktet ditt for modellering av sminke.
Bli en modell hvis du er kort Trinn 16
Bli en modell hvis du er kort Trinn 16

Trinn 5. Prøv å sette deg realistiske mål

Selv etter at du har gjort alt du kan for å yte ditt beste, kan høyden noen ganger være en barriere. I stedet for å insistere på å være i stand til å gå på motescenen, se etter en mer realistisk jobb. Enkelte ambisjoner er kanskje ikke realistiske for deg med en høyde under 170 cm. Imidlertid er det mange andre grener av bransjen du kan forfølge, for eksempel annonsemodellering, kataloger og trykte medier.

Prøv å oppnå dine idealer som modell, men hvis noen dører stenger, finn andre som er åpne

Anbefalt: