Hvordan være venner (med bilder)

Innholdsfortegnelse:

Hvordan være venner (med bilder)
Hvordan være venner (med bilder)

Video: Hvordan være venner (med bilder)

Video: Hvordan være venner (med bilder)
Video: Ting alle jenter gjør 2024, Kan
Anonim

Vennlige mennesker liker å møte nye mennesker, lett å møte venner og bekjente; han er en sånn person som kan starte en samtale med noen på et fly mens han står i kø på apoteket eller på bussen. Høres det vanskelig ut? Faktisk nei. Å være vennlig handler om å få andre til å føle seg komfortable rundt deg - som om du virkelig liker å chatte med dem. Så hvordan får du det til å skje?

Steg

Del 1 av 3: Tilgjengelig

Vær vennlig trinn 1
Vær vennlig trinn 1

Trinn 1. Smil oftere

Du trenger ikke å gi alle et stort glis du møter. Sett deg imidlertid et mål om å smile 30% oftere hver dag, enten det er å smile til folk du kjenner, fremmede eller bekjente du møter på gaten, dette vil få deg til å se mer tilgjengelig ut. Kan du huske da du støtte på noen du møtte i forrige uke, og han bare så bort og lot som om han ikke så deg? Hvordan føles det? Hvis du vil at folk skal føle seg "bra" når de snakker med deg, må du smile oftere til dem.

Du kan også angi at målet ditt skal smile oftere “under” samtalen

Vær vennlig trinn 2
Vær vennlig trinn 2

Trinn 2. Ha åpent kroppsspråk

Hvis du vil få folk til å føle at du er tilgjengelig og åpen for samtale, må du mestre åpent kroppsspråk. Her er ting du kan gjøre for å få folk til å ønske å chatte med deg lenger:

  • Hold beina sammen i stedet for å krysse.
  • Sørg for at holdningen din er rett og ikke skråstilt.
  • Hold armene ved siden av deg i stedet for å krysse dem.
  • Len deg mot personen du snakker med.
Vær vennlig Trinn 3
Vær vennlig Trinn 3

Trinn 3. Fjern eventuelle distraksjoner

En annen måte å være mer innbydende eller vennlig på, er å være oppmerksom i stedet for å være travelt ferdig med Candy Crush på iPhone. Hvis du er opptatt alene med mobiltelefonen din, i stedet leser en bok, stirrer på datamaskinen eller til og med renser neglelakkene, vil folk tro at du har andre ting å gjøre enn å snakke med dem. Se i stedet på ansiktet hans, smil og vær forberedt på hva verden har å tilby. Du vil bli overrasket over hvor mange som synes du er vennlig og hvor raskt de kommer til deg.

Det er frekt å være opptatt med mobilen "spesielt" når du er aktivt engasjert i en samtale

Vær vennlig trinn 4
Vær vennlig trinn 4

Trinn 4. Få øyekontakt

Du bør gjøre dette enten du bare sier hei når du passerer eller når du chatter ansikt til ansikt med noen. Du trenger ikke å se folk i øynene 100% av tiden, men du bør få hyppig øyekontakt når du snakker med folk, slik at de føler at du bryr deg om dem, og at de ikke kaster bort tiden din.

Hvis du går nedover et smug og det bare er deg og en annen person, hvorfor ikke se ham i øynene og si hei i stedet for å se ned eller late som om du er overrasket over neglene dine?

Vær vennlig trinn 5
Vær vennlig trinn 5

Trinn 5. Det er lett å le

Evnen til å le lett er en annen egenskap hos en vennlig person. Du trenger ikke å le av alt folk sier, eller du vil oppleve det som uærlig, men du bør prøve å le 20% oftere, spesielt når den andre personen prøver å være morsom, sier noe morsomt eller når du føler den andre personen trenger oppmuntring.. Latter gir ikke bare en positiv stemning i samtalene dine, men også de rundt deg - selv folk som tilfeldigvis passerer forbi - vil se på deg som vennlig.

Ler og smiler? Det er en kombinasjon som fungerer

Del 2 av 3: Mastering Friendly Chat

Vær vennlig trinn 6
Vær vennlig trinn 6

Trinn 1. Mestre småprat

Å vite hvordan du starter småprater vil hjelpe deg med å bli mer vennlig. Kanskje du har hatt det vanskelig å starte småprater fordi du er for opptatt, distrahert eller sjenert. Men det er faktisk ikke så vanskelig som det høres ut. Alt du trenger å gjøre er å få folk til å føle seg komfortable, så kan du begynne å grave dypere og diskutere mer personlige spørsmål.

  • Noen synes småprat er veldig grunt, det er det virkelig ikke. Alle gode vennskap og relasjoner starter med en liten prat. Du kan ikke hoppe rett inn i en samtale om meningen med livet med noen du nettopp har møtt.
  • Du kan til og med begynne å snakke med kassereren. Kommenter været i dag, fortell henne om en deilig salat du har kjøpt, eller kompliment henne med smykkene hun har på seg. Dette vil få deg til å føle deg mer positiv og få dagen til å føles raskere.
Vær vennlig trinn 7
Vær vennlig trinn 7

Trinn 2. Spør om dem

Hvis du vil være snillere, må du vise ekte interesse for andre mennesker. De trenger å vite hvor mye du bryr deg om seg selv, tankene og handlingene deres. Du bør stille enkle spørsmål som viser at du bryr deg. Ikke still spørsmål som er for personlige, eller de blir fornærmet; behold et emne det samme da når du blir bedre kjent med dem, så åpne et nytt emne. Her er noen gode emner du kan prøve:

  • Kjæledyr
  • favoritt sportslag
  • Hobby
  • Favorittband, bok eller film
  • Du
  • Helgetur
  • Skole eller jobb
Vær vennlig trinn 8
Vær vennlig trinn 8

Trinn 3. Ros andre

Å komplimentere folk - seriøst - vil få deg til å se og føle deg vennligere. Bare noen få komplimenter til rett tid får folk til å tenke: "Han er virkelig god!" og får dem til å føle seg mer komfortable og fornøyde med ditt nærvær. Det er ikke nødvendig å ta alt for alvorlig, spesielt i begynnelsen av en introduksjon; Du kan bare si fine ting om smykkene, utseendet, håret eller si at hun har en god sans for humor.

Når du chatter med noen, spør deg selv, hvilke fantastiske egenskaper har han eller hun som jeg vil anbefale? Du må gjøre det raskt

Vær vennlig trinn 9
Vær vennlig trinn 9

Trinn 4. Si navnet hans når du snakker

Dette er en enkel, men effektiv måte å få folk til å like og betrakte deg som vennlig. Når du uttaler folks navn, viser du dem at du bryr deg om dem, og du kan gjøre dem spesielle som en person. Du trenger ikke å overdrive. Det er nok å si: "Hei, Ellen!" Å si hei til henne, eller "Du har rett i det, Ashely," midt i en samtale vil få deg til å virke mer vennlig.

Hvis du møter en ny person og han eller hun forteller deg navnet deres, kan du si det en eller to ganger gjennom samtalen; dette vil hjelpe deg med å huske navnet

Vær vennlig trinn 10
Vær vennlig trinn 10

Trinn 5. Vet når du er uvennlig

Noen mennesker er uvennlige uten å engang innse det. Hvis noen hilser deg med et entusiastisk "Hei!" og deretter nærmer seg deg sakte, noe som betyr at han vil chatte med deg; Hvis du bare svarer "hei" og fortsetter å gå, vil du ende opp med å se frekk ut. Kanskje du synes det du gjorde var nøytralt eller et svar fordi du var opptatt, men ofte blir det ansett som uvennlig.

Hvis du ikke holder kjeft, smil tilbake til andre, og unngå å stirre på folk du ikke kjenner selv om de står ved siden av deg; Du vil bli ansett som frekk uten å engang innse det

Vær vennlig Trinn 11
Vær vennlig Trinn 11

Trinn 6. Fokuser på positive temaer

Når du chatter, kan du prøve å snakke om positive ting. I stedet for å klage på skole eller jobb, fortelle om en dårlig opplevelse som skjedde med deg eller være negativ, bør du nevne noe ekstraordinært som skjedde med deg den uken, noe du gledet deg til, eller noe morsomt du så på. Å snakke om positive emner vil få deg til å fremstå som vennligere i daglig samtale; fordi du blir sett på som en morsom, jovial person som liker å snakke med.

  • Du trenger ikke å være noen andre for å unngå ubehagelige temaer gjennom samtalen.
  • Selvfølgelig, hvis det skjer noe ille med deg og du virkelig vil nappe, vent det. Men prøv å si minst tre positive ting for ett negativt, slik at du fremdeles blir ansett som en positiv person.
Vær vennlig Trinn 12
Vær vennlig Trinn 12

Trinn 7. Vær åpen

En del av å være vennlig er å gjøre deg selv litt lett å plage og dele noe om deg selv. Selvfølgelig trenger du ikke avsløre dine dypeste, mørkeste hemmeligheter. Å si noe som er litt flaut, dumt eller rart, er bra for lytteren og får dem til å føle at du ikke tar det for alvorlig og tar det med ro på andre mennesker. Her er noen ting du kan dele:

  • Barndoms kjæledyr
  • Gal ferieopplevelse.
  • Dine pranks på søsteren din
  • Morsomme feil du har gjort
  • Noe du ville gjøre for lenge siden
  • Din første opplevelse av å gjøre noe dumt
  • Historier om familien din

Del 3 av 3: Grow Your Social Spirit

Vær vennlig Trinn 13
Vær vennlig Trinn 13

Trinn 1. Prøv å chatte med nye mennesker

Dette er grunnlaget for å være snillere. Kanskje du føler deg veldig sjenert, eller kanskje du tror at folk du ikke kjenner er ubetydelige, eller at de alle er feil mennesker. Endre den visningen! Begynn å chatte med fremmede på flyet, folk på fester eller venner av venner. Sørg for at du leser situasjonen og personen virkelig "ønsker" å snakke med noen nye, så fortsett med et stort smil om munnen.

  • Du trenger ikke å snakke med hver ny person du møter, men jo oftere du gjør det, desto mer komfortabel blir du!
  • Presenter deg selv for fremmede. Hvis du er sammen med en gruppe venner og noen du ikke kjenner, blir med, ta initiativ.
Vær vennlig Trinn 14
Vær vennlig Trinn 14

Trinn 2. Gi flere invitasjoner

Å være snillere betyr at du vil tilbringe tid med andre mennesker. Hvordan? Be dem om å gjøre ting. Start med å invitere en gruppe mennesker til en film, en gratis konsert eller til kaffe og is, og se hvor vennligere du føler deg når de godtar invitasjonen din. Gjør det til et mål å invitere folk minst en gang i uken, og du vil leve et vennligere liv.

  • Vær modig. Inviter dine bekjente en etter en til å henge ut og gjøre dem til vennene dine.
  • Ha en fest. Inviter de utvalgte og ha det gøy å introdusere dem for hverandre.
Vær vennlig trinn 15
Vær vennlig trinn 15

Trinn 3. Godta flere invitasjoner

En annen måte å være mer innbydende på er å godta folks invitasjoner. Kanskje du er redd for å henge med folk du ikke kjenner så godt, kanskje du er opptatt, eller at du heller vil slappe av alene med en skål med is og ditt kjære kjæledyr. Du må kvitte deg med alt dette hvis du vil være mer vennlig og begynne å godta invitasjoner til filmer, middager eller fester.

Det er ikke nødvendig å si ja til en invitasjon som høres helt forferdelig ut. Men neste gang du vil si nei, spør deg selv hva årsaken bak reaksjonen din er. Er du redd for noe nytt? Redd for å sosialisere? Eller bare lat? De er ikke grunn nok til å gå glipp av gode muligheter

Vær vennlig trinn 16
Vær vennlig trinn 16

Trinn 4. Ha et livlig sosialt liv

Hvis du vil være mer vennlig, må du bruke mer tid med vennene dine. Å tilbringe tid rundt andre mennesker vil gjøre deg til en mer sosialt bevisst og sensitiv person som er vant til å chatte med andre mennesker. Prøv å merke kalenderen din med invitasjoner til fester, sosiale arrangementer, fotturer, sykling, svømming og andre morsomme aktiviteter du kan bli med.

  • For å ha et livlig sosialt liv må du prioritere det sosiale livet ditt. Ikke la jobb, skole eller andre forpliktelser komme i veien - ikke overdriv det heller.
  • Det er viktig å ha et travelt sosialt liv, men du må også huske tid for deg selv. Du må slappe av igjen, spesielt hvis du ikke er vant til å tilbringe så mye tid med andre mennesker.
Vær vennlig trinn 17
Vær vennlig trinn 17

Trinn 5. Øv på å være vennlig mot folk du ikke liker

Dette er ikke en lett ting. Du trenger ikke å være bestevenn for alltid med din største fiende - det være seg matematikklæreren din, din pretensiøse onkel eller den nerdete jenta på kanten av vennekretsen din. Du vil bli overrasket over hvor godt du føler deg etter at du har vært hyggelig mot dem; de vil også bli overrasket over gjestfriheten din.

Lag en liste over fem personer du har behandlet som uvennlige. Finn en måte å være hyggelig mot disse fem menneskene - hvis du synes de fortjener det

Vær vennlig Trinn 18
Vær vennlig Trinn 18

Trinn 6. Overvinn din selvtillit

Kanskje du ikke er den vennligste personen i verden fordi du mangler tillit og tror at andre vil dømme deg hver gang du åpner munnen. Spør deg selv hva som får deg til å mistro andre eller handle kaldt; se om det har noe å gjøre med hva du synes om deg selv. I så fall må du takle det ved å elske deg selv for den du er, elske det du gjør og jobbe med noen av sprekker som må fikses.

Å overvinne din selvtillit vil selvfølgelig ta mange års hardt arbeid, men å anerkjenne dette som en av kildene til problemene dine, vil gi deg mot til å være snill mot andre. Husk at andre mennesker også kan mangle tillit, enda verre

Vær vennlig trinn 19
Vær vennlig trinn 19

Trinn 7. Få venner med folk på din alder og nivå

“Alder og karakter” betyr her ikke bare personens alder, men også stadiet i hans liv. Levnivået kan bety å være student, ung fagperson, kvinne i middelaldrende eller eldre som tilbringer mer tid alene. Du får mer tid til å slappe av og flere ting å chatte med folk på din alder og nivå.

Så hvis du for eksempel er en ung mor. Bli med i en gruppe andre unge mødre, så er du på vei til å få fantastiske venner

Vær vennlig Trinn 20
Vær vennlig Trinn 20

Trinn 8. Vis ekte interesse for den andre personen

Dette er nøkkelen til ikke bare å se vennlig ut, men ekte vennlig. En ekte vennlig person vil bry seg om andre og vil gjøre dem komfortable. En ekte vennlig person er bekymret når andre er triste og gleder seg når andre er lykkelige; han snakker ikke med andre mennesker bare for å se kult ut eller for å ha mange Facebook -venner. Hvis du virkelig vil "være" vennlig, må du huske på dette når du snakker med folk. Hvis du virkelig bryr deg - vil de vite det.

  • Selvfølgelig er det lite sannsynlig at du blir tiltrukket av alle i kretsen din. Men jo mer du prøver å være vennlig, jo mer naturlig vil det føles.
  • Husk at det å være vennlig ikke trenger å være falsk. Å være vennlig betyr å være mer tilgjengelig, behandle mennesker med respekt og avgi positiv energi.
Vær vennlig trinn 21
Vær vennlig trinn 21

Trinn 9. Omgiv deg med vennlige mennesker

Det er lettere å være vennlig hvis du bruker tid med mennesker som også er vennlige. Ikke bare kan du tjene som et eksempel, men fra dem vil du også kunne føle den positive energien og den vennlige holdningen som smitter!

  • Så lenge du er rundt vennlige mennesker, vil folk synes det er lettere å nærme deg.
  • Å omgås mennesker som er frekk, skremmende og uvennlig, vil avskrekke andre fra å nærme seg eller snakke med deg. De kan være redde for å håndtere slike mennesker, eller anta at du deler den samme holdningen.

Tips

  • Vær deg selv; Ikke vær sjenert om hvem du er og gi alltid et vennlig smil.
  • Ikke vær sjenert. Si hei til folk du sjelden snakker med. Hold kontakten; dette vil bli verdsatt.
  • Se deg selv i speilet og tenk deg positive tanker om hvordan du ser ut. Hvis du liker deg selv, vil andre mennesker like deg også.
  • Prøv å uttale andres navn. Tipset er å gjenta navnet deres hver gang du møtes.
  • Ta en bevisst beslutning om å like menneskene du møter. Dette vil produsere positivt kroppsspråk som også får folk til å oppføre seg positivt. (de vil være like vennlige som deg).
  • Aldri opptre frekk eller fornærmende.
  • Vær alltid høflig!
  • Ikke klag på problemene dine til noen. Folk vil huske det, og kanskje vil de gi det videre, selv lenge etter at problemet ditt er over.
  • Alle har sine egne preferanser, det være seg hobbyer, kjæledyr eller band. Finn ut hva andre liker og skriv det ned.

Advarsel

  • Vær forsiktig med din sans for humor. Vitser som er morsomme for deg, er ikke alltid morsomme for alle. Det er lett å gjøre folk sinte uten at du selv skjønner det. Det du synes er morsomt eller "spøk" kan lett støte andre. Dette kan forårsake mange problemer for deg på jobb eller sosialt.
  • Hvis du er for vennlig, kan du ende opp med å se skummel ut. Dette vil skremme folk.

Anbefalt: